6 Aug.

Inatt så fick hon ett sånt där dumryck igen, vaknade halv 4 och vägrade somna om, inte var hon intresserad av bröstet heller. Kl 4 så gick Tommy upp med henne och så var dom uppe ca 1 timme innan hon somnade om igen, men under hela tiden som dom var uppe så var hon jättemissnöjd, knäppfian, sen så sov hon till 8 och då vaknade hon glad som en liten lärka.

Har inte gjort så mycket idag, mest myst runt här hemma på tomten med Tindra, vi har gungat, läst bok, plockat lite hallon och så lekt en del med dom nya sandleksakerna, som hon fick av farmor igår.

Men när vi åt mat idag så visade hon att hon kan minsann äta själv, har inte riktigt kommit på pinsettgreppet men snart så. När det inte gick med bara en hand så hjälpte hon till med den andra , då hade hon makaronen i ena handen och så tog hon den andra runt den första hande och förde upp dom till munnen, finurligt va?, såg så gulligt ut :).

Nu fick jag tag i den.....


Stolt , är bara förnamnet, hihihii


Tommy har börjat med plattgången utanför altanen nu, så jag ska gå ut och glatt heja på, och se om han kanske behöver någon hjälp. Ha en bra kväll :).

Puss & Kram


Kommentarer
Postat av: mamma

Men är inte det TIDIGT? <3<3<3<33

2009-08-07 @ 07:25:21
URL: http://pisiho.blogg.se/
Postat av: Sara

va bra då kan hon äta själv snart då ;D hihihih gulligt :) <33

2009-08-07 @ 16:30:55
Postat av: emma - mamma till meja

Det är ju såmysigt när dom vill äta själva. Meja vill ju helst inte ha nån mat som hon inte får äta själv längre :)



Hoppas ni har en skön lördagkväll!

2009-08-08 @ 19:05:09
URL: http://emmaoskrutten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0