20 dec

Helgen har flytit på i snabb takt. Vi har städat, tagit fram allt julpynt och även klätt granen, det blev så fint och Tindra klarar det riktigt bra :D, granen står fortfarande hahahaaa. Igår så gjorde vi julgodiset också och så firade vi jul med Kristian då han är hemma i Vansbro på onsdag när vi ska fira jul med Sara och Emma. Vi firar alltid jul med dom dagen innan när det är en "pappajul" :D.

Idag så kunde vi vara ute för första gången på flera dagar, så Emma och jag passade på att gå en promis men Tindra i pulkan, hon tyckte det var roligt ändå tills det var ca 5 min. kvar hem då hade hon tröttnat på att sitta i pulkan :). Lite senare kom Tindras farmor och farfar hit med en tidig julklapp åt tommy och mig, en banankartong fylld med mat och frukt, och den här gången så var allt mjölkfritt :D. TACK så mycket det var jättesnällt :D.

Är lite nyfiken på vilka sovrutiner era små hjärtan har? Typ hur länge dom sover på nätterna, om dom sover en eller två gånger på dagen osv osv :D.

Ha en bra kväll och dag imorgon :D

Puss & Kram

Kommentarer
Postat av: emma - mamma till meja

Om man bortser från senaste veckornas sjukdom så sover Meja 19-07 på natten. Vaknar till nån gång ibland. På dagen sover hon en gång ca 11.30-13.



Hoppas ni får en bra måndag!

2009-12-21 @ 06:42:28
URL: http://emmaoskrutten.blogg.se/
Postat av: Annika

Tack för kommentaren :) Har lagt upp receptet på min blogg om du vill ha det :)



Ha en bra dag!

2009-12-21 @ 11:58:05
URL: http://mrsbelestam.blogg.se/
Postat av: Anki

Olivia somnar vid halv nio på kvällen o vaknar mellan nio o tio på morgonen. Men hon vaknar på nätterna......en gång vill hon äta. Sen gråter hon o gnyr så jag måste gå o lugna henne mellan en o sex gånger per natt typ. Beror på vad vi gjort på dagen, en lugn dag = en lugn natt.

Jag tycker nätterna är jättejobbiga och har svårt att sova för jag vet att hon kommer vakna direkt.

På dagen sover hon en gång mellan 13-15

2009-12-21 @ 14:32:24
URL: http://jagominmage.blogg.se/oliviasvardag
Postat av: E.K - Mamma till Alicia

Alicia somnar vid 19.00 på kvällarna och vaknar mellan 06.00 - 08.00, Olika från dag till dag :)

På dagarna sover hon ca 2 timmar efter sin lunch.

2009-12-27 @ 20:55:59
URL: http://eekk.blogg.se/
Postat av: Nina

vet inte om det är storhetsvansinne. verkar som om när deras intresse slutar. tex giftemålet är över, theo har kommit ut ur magen. då intresserades det inte längre.. men man skriver kommentar på kommentar å det händer inge. man lessnar ju tillslut.. så är det ju..

2010-01-07 @ 21:34:13
URL: http://modesida.blogg.se/me

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0