10 Juli: Kväll

Idag så har vi varit nere hos mormor och morfar hela dagen (igen) tack för ännu en trevlig dag och tack för all god mat som vi fått :D. Nu är Tommy och pappa nästan helt klara med panninstallationen men tyvärr så upptäckte dom att en säkerhetsventil var trasig och naturligtvis efter att VVS affärerna stängt för kvällen och dom har ju inte öppet i morgon heller, så typiskt.... men vad jag förstår så är det bara det kvar nu så efter måndagen är det bara besiktningen kvar sen så kan dom börja elda igen :D

Emma kom hem idag och Tindra låg på golvet när hon klev in genom dörren och gissa om det blev fart på Tindra när hon såg Emma. Sen har hon pratat och pratat och pussat på storasyrran så fort hon kommit åt :D.


Sara har åkt till Vansbro idag för att vara med Kristian, dom ska bl.a. sitta i en båt på söndag och övervaka Vansbrosimmet, hoppas verkligen att ni får bra väder stumpan. Ha en skön helg :D och hälsa dom så gott ^^.

Om en vecka så åker vi på semester och det ska bli så skönt att komma hemifrån ett tag, vi blir ju borta i 2 veckor, först ska vi ta en vecka och bara åka omkring på Siljan och sen så är det ju Classic Car Week i Rättvik i en vecka också, vi hoppas på att få lika fint väder som förra året hihihii.

Ha en bra kväll :D

Puss & Kram

Kommentarer
Postat av: mamma

Tack själv. Det har varit så roligt att få vara med er och följa Tindra hela dagar. Ses sen puss puss

2009-07-11 @ 09:08:09
URL: http://pisiho.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0