11 Juli

Tommy fick en bensindriven grästrimmer igår av mormor och morfar, som tack för all hjälp med pannan och gissa om han blev glad för den :D. Han sken som en sol när han kom hem med den sent igårkväll.

Idag så vaknade jag med migrän, så Tommy fick ta hand om Tindra så jag fick sova några timmar till. Natten var pest och pina igen, men hoppet om att hon ska börja sova hela nätter lever fortfarande kvar :).

Vi fick besök av Jessica och Jonas på förmiddagen, det var jätteroligt för nu är det ett tag sen vi träffades. Dom hade varit ute med sin husvagn 1 natt, och kan ni tänka er att jag blev så avundsjuk på dom, det är ju så mysigt med husvagnslivet :). 

Idag så har det åskat hela dagen här och jösses vad det har regnat. På eftermiddagen kom mormor och morfar upp och hjälpte oss lite, mormor klippte gräs och morfar hjälpte Tommy när han grävde gropar för grindstolparna, groparna är ca 1 meter djupa och nu på kvällen så är det ca 75 cm vatten i dom, så som ni förstår så har det regnat "lite" här idag :( Tack för hjälpen :).

Vill ha tillbaka sånt här väder så vi kan njuta lite på nya altanen .......


Ha en bra dag och håll tummarna för bättre väder imorgon

Puss & Kram


Kommentarer
Postat av: Sara

det har regnat här med men inte åskat :) hihi

2009-07-11 @ 22:48:08
Postat av: Amanda

Tack så mycket! ^^

Ludwig är nu 1½ år rätt så precis. :o)

Han är född 22 december 07.



2009-07-12 @ 07:27:20
URL: http://creyla.blogg.se/
Postat av: mamma

jag vill också ha sol igen <3<3<33<3

2009-07-12 @ 15:49:53
URL: http://pisiho.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0