17 Juli

Natten var lika bra som föregående. Verkar som om hon sover bättre hela natten om hon får somna själv i spjälsängen, dvs att inte bli sövd i dubbelsängen och sen överflyttad till spjälsängen, så vi fortsätter glatt med denna nya rutin och hoppas på att det inte är någon tillfällighet. Även idag så har hon somnat snällt i sin säng ( på dagen), dock med lite mer protester än igår, men f-n den som ger sig hihihihii.

Hon har verkligen fått i knixen på hur man gör för att sätta sig upp från liggande läge, nu går det på bara en sekund och inte bara i sängen längre heller. Dessutom så har hon rest sig upp alldeles själv några gånger idag, så nu gäller det att alla lådorna blir barnsäkra .......

Det blir det första att ta hand om när vi kommer hem från semestern, vi åker på måndag och blir borta i 2 veckor, det ska bli så skönt :D. Skrev en lista på allt som ska med på båten och man kan ju nästan tro att vi ska bosätta oss på den där båten när man läser listan, för jösses vad saker som ska med hihihiii.

Idag så var farbron här och satte klart resten av gärdesgården så nu är den helt klar och det blev så fint. Nu är det bara grinden och taket över portalen som ska upp, men även det får komma efter semestern.

Tommy har lagt ut båten till försäljning på blocket, se här, vi behöver ju något som är större, så om ni vet någon som är intresserad så får dom gärna höra av sig.

Nej nu ska jag gå och sova, hoppas att ni alla får en bra natt :D Sov gott.

Puss & Kram

Kommentarer
Postat av: sara

naw, hejdå båten <3

2009-07-18 @ 00:38:20
Postat av: emma - mamma till meja

Jag tror inte det. Vi har försökt låta henne sova senare men det gör bara att hon inte somnar för natten förrän sent. I natt har vi dock äntligen fått sova :) :) Bara vaken en gång mellan 19.30-08.00 :)

2009-07-18 @ 09:55:00
URL: http://emmaoskrutten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0