9 Juli

Natten var riktigt bra :). Idag så har vi varit på läkarkoll på BVC occh allt såg jättebra ut, Tindra har ökat i vikt som hon ska och så fick vi lite tips om hur vi ska introdusera de matprodukterna som Tommy är allergisk mot.

Såg på en annan mammas blogg att Fuji har ett kanonerbjudande för alla oss med egen blogg :D. Det går ut på att man ska skriva 100 ord om deras fotobok här i bloggen och då får man en egen fotobok gratis. Helt fantastiskt, tycker jag. Du kan läsa mer om detta erbjudande på den här länken http://www.fujidirekt.se/blogga/. Men man får absolut inte kopiera texten från någon annans blogg och inte heller från Fuji, utan du måste komma på texten själv, så nu är det bara att börja fundera och när du är klar så publicerar du inlägget och fyller i intresseanmälan och glöm för allt i världen inte att fylla i mig som rekryterare: [email protected].  Så här kan dom bli och se ut...



Jag tänker göra en fotobok om min familj. Tycker att det skulle vara en rolig sak att ha, och har redan haft funderingar på att göra en men det har inte blivit av, och inte har jag väl tidigare haft så många kort att använda mig av heller men nu efter att vi köpte systemkameran så har det ju blivit några kort tagna hihihii. Jag tycker dessutom att det är ett roligt sätt att kunna följa barnen i deras utveckling och tror också att barnen kommer tycka att det är roligt att titta i när dom blivit stora. Blir den här bra så ska jag nog göra en åt dom var :D.

Ha en fortsatt bra dag :D

Puss & Kram

Kommentarer
Postat av: mamma

Tack för idag. Och fotoboken ska bli intressant att följa <3<3<3<33

2009-07-09 @ 19:24:57
URL: http://pisiho.blogg.se/
Postat av: Sara

hoppas du vinner en då :) <3

2009-07-09 @ 20:57:53
URL: http://inthesky.blogg.se/
Postat av: mamma

Klart att hon är ett A barn hon har ju att brås på hihihi

2009-07-10 @ 08:45:01
URL: http://pisiho.blogg.se/
Postat av: Amanda

Ja, det där är ett riktigt bra erbjudande. Kul med en egen fotobok. ^^

2009-07-10 @ 09:04:33
URL: http://creyla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0