1 Maj

Klev upp kvart i 6 imorse, vi åkte till Arboga och tittade på när Jonas körde sin första rallycrosstävling i den nya bilen. Vi hade ett fantastiskt väder hela dagen och Tindra var så duktig. Hon åt och sov mest hela tiden, gnällde lite i bilen de sista 45 min på vägen hem, men det var allt. Jonas var också duktig :D och bilen höll hela dagen hihihi, fick väll en del bulor i första racet men men.... nu ser den ut som en riktig rallycrossbil....Tror att konkurrenterna var lite oroliga över att få en nykomling med i motorstorleksklassen.... så därför knölade dom till honom så mycket dom bara kunde.
Före tävling...

Efter 1:a heatet...men det blev inte SÅ mycket värre senare

Nu kommer jag så akta på er.....

Fort går det.....



Nu ska jag ge Tindra kvällsmat och sen ska hon sova, ha en bra kväll:)

Puss & Kram


Kommentarer
Postat av: Sara

haha då måste man ju laga den efter varje XD hihi :)

2009-05-02 @ 14:30:04
URL: http://inthesky.blogg.se/
Postat av: Sara

Har du gjort om bloggen? =)

2009-05-02 @ 14:30:52
URL: http://inthesky.blogg.se/
Postat av: Nina

ja va ju på ultraljud.. å då gick hon ju förbi livmodern då cystan ligger bakom. såg ut som om i livmodern var det en vit prick. hon gick förbi. å sen gick hon tillbaka. ja såg pricken. sen fråga hon om ja använde preventivmedel. ja sa nej. å så fortsatte hon vidare. kolla cystan. fick en ny tid. å så sa hon. du borde ha fått din mens innan nästa gång så då borde cystan vara borta.. det hon sa ????????????????? så ja antog att det inte va någe då? ångrar att ja inte fråga.. ångrar såååå mkt!

2009-09-27 @ 21:41:34
URL: http://modesida.blogg.se/me
Postat av: Nina

men nu har ja mensvärk, magen svullen, godissugen, ont i huvudet, pluffsig.. tror att mensen dyker upp i veckan.. =/ men då kanske cystan sköljs ur iaf. men med tanke på hur oregelbunden mens ja har i vanliga fall så lär det ju dröja väldans läge innan ja får äl igen.. =/

2009-09-27 @ 21:46:14
URL: http://modesida.blogg.se/me

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0