2 nov

Har varit dålig på att uppdatera bloggen nu några dagar, men jag hade ingen lust med något alls, men nu tar vi nya tag :D.

Idag så har dom stora flickorna gått till sin pappa och Emma kommer hem till helgen medans Sara åker ner till Örebro för att hälsa på en gammal skolkamrat :D. Tindra sover just nu men bara hon vaknar så ska vi åka ner på öppna förskolan så hon får leka med dom andra barnen :D. Efter det så ska jag åka över till mormor och morfar och försöka klippa henne, det skulle jag gjort för någon månad sedan men har haft så fruktansvärt ont hela tiden :(. Sen ska jag hem och laga mat (på nya spisen) till Tommy och jag har ingen aning om vad jag ska hitta på, men det löser sig nog, i värsta fall så blir det pannkaka hihihiii. Den gamla spisen gick sönder i helgen så det var bara och bita i det sura äpplet och köpa en ny, men den är jättefin :D



Tindra har lärt sig att kasta slängkyssar så nu består hennes dagar av att gå, kasta slängkyssar och säga gogle gogle gogle och det i olika tonvolymer hahahaa.



Nej nu får ni ha en bra dag och så hörs vi imorgon :D

Puss & Kram

Kommentarer
Postat av: emma - mamma till meja

Haha slängpussar vad gulligt :)Hoppas ni får det mysigt på öppnis!

2009-11-02 @ 09:16:19
URL: http://emmaoskrutten.blogg.se/
Postat av: Sara

haha jaa hon är så rolig xD :) <3

2009-11-02 @ 10:32:40
URL: http://inthesky.blogg.se/
Postat av: Jenny - Mamma till Alde

Sicken goding! Alde heter Helén i andra namn efter min mamma. Tindra var ju för bedårande, man funderar ju hur ens egen kommer se ut/göra när hon är i Tindras ålder. Fin blogg! Jätte kul att hitta lite nya bloggar att läsa.

2009-11-03 @ 00:05:09
URL: http://theyenny.blogg.se/
Postat av: mormor

javisst är det häftigt när hon lär sig nya saker <3<3<3

2009-11-03 @ 10:02:13
URL: http://pisiho.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0