20 nov

Ja så är det fredag och äntligen helg med MYS framför Idol och en sprakande brasa i öppna spisen, längtar redan tills ikväll hihihiii. Alla stora barn ska på bio ikväll, Sara och Kristian ska med sina kompisar på New Moon och Emma ska med sina på 2012, tycker båda filmerna verkar bra så jag ser fram mot morgondagen när jag får höra om dom var bra oxså :D.

Tommy har varit hos nevrologen nu på morgonen, han behövde ett intyg därifrån till sitt lastbilskort eftersom han hade barnepilepsi (som nu är bortväxt, vilket är jätteskönt), men han lät inte så nöjd med läkaren han fått träffa så nu får vi hålla tummarna för att det löser sig under nästa vecka :D.

Vi var hem till Jessica och Jonas igårkväll och fikade, hon hade stått och bakat en massa godsaker, och passar på att säga Grattis i efterskott oxå gumman :D.

Imorgon så ska Tindras kusin Greta döpas. Hennes mamma har bett Sara fotografera under dopet så det skulle hon göra :D. Så jag ska göra en potatisgratäng till Tindra och mig och ta med imorgon för dom skulle servera potatisgratäng och rostbiff efter dopet, ska även ta med rökt skinka till Tindra. Vill inte att hon ska äta rostbiff för den är saltad ...

Så roligt med gunghästen nu när han kan gunga alldeles själv :D



Nej nu vaknade lillpluttan så jag hoppas att ni får en bra dag :D

Puss & Kram

Kommentarer
Postat av: Sara

God mat <3

jaa jag ringer nog dig ikväll efter filmen ;D hhihiihihhihih

2009-11-20 @ 10:18:54
URL: http://inthesky.blogg.se/
Postat av: Jenny - Mamma till Alde

Det är så gulligt nät hon sitter där! På sin lilla häst :)



Japp, idag blir det Idol minsann! Ska bli kul o se hur det går idag. Hoppas Bagge är frisk för jag diggar honom!



Tack för din kommentar, ja, vi får se vad det blir, spännande är det faktiskt. För de ändras från dag till dag. Ser rätt roligt ut faktiskt, hon är en kameleont =)

Ha en bra dag ni med, kram

2009-11-20 @ 11:28:35
URL: http://theyenny.blogg.se/
Postat av: Nina ♡

å det är inte theo's kalas. det är andra som fyller ett. hela sex andra barn som fyller ett. å sen är det en som fyllde den 18e men som e äldre som vi ska fira.. pappa får vi fira då han kommer hem sen..



theo ska vi fira med mammagruppen på ons, med familjen på lör och sen vännerna på sön.. måste dela upp det lite..



ja undrar om d e järn faktiskt. har ju haft issues med det förut. men man tycker ju att det ändå borde vara ok. mina läppar ser iaf bra ut. förut va dem mer åt det blåa hållet.. så ja undrar om d kan vara d. någe fel är det.. men ja borde ju sova i tid.. kollar på film nu. men den är slut om tio. så då ska ja sova. så att man orkar med morgon dagen med..



hoppas ni haft en super fin lör och får en lika fin sön.. väldans skönt att dem inte reagera någe på sprutan. tänkte ta den själv snart. å troligen får theo den med då.



kramkram vännen!

2009-11-22 @ 00:17:39
URL: http://modesida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0