4 nov

Tindra är ju bara för söt :D. Satte på henne ett par byxor som blivit för små så jag hämtade ett par nya och sa " vi måste nog gå igenom din byrå och plocka ur sånt som blivit för litet" och bara jag fått på henne dom nya byxorna så ringde Tommy, medans jag pratade i telefonen så hjälpte hon till att plocka ur byrån hihihiii och tydligen så bajsade hon medans hon gjorde det för när hon rensat lådan färdigt så kröp hon in på toaletten och ropade glatt på mig hahahaa, busungen :D.

Se så fin lådan blev...


Så duktigt som hon var så är hon värd en applåd.....


Visst var jag duktig ...


Annars så blir dagen lugn här hemma, imorgon ska vi till BVC på 10-månaderskollen och det ska bli så roligt att få se hur mycket hon väger nu och hur lång hon blivit :D.

Ha en bra dag :D

Puss & Kram

Kommentarer
Postat av: emma - mamma till meja

Det är svårt det där. Killarna drar ju hem en massa skit från skolan så jag vill absolut att dom ska bli vaccinerade. Sen börjar jag ju jobba i januari och jag jobbar ju med 1-5 åringar så...

Jag tror att vi har kommit fram till att vaccinera oss för att minska riken för att Meja ska bli sjuk. Hysteriskt spruträdd är jag med, men det får väl lösa sig...

2009-11-04 @ 11:21:24
URL: http://emmaoskrutten.blogg.se/
Postat av: Anki

Vi åker till Ao Nang Krabi i två veckor ska bli jätteskönt. Vi åker ikväll, ska bli jätteskönt. MEN Olivia har fått diarre idag, förmodligen har hon fått i sig ngt hon inte tål. Inte kul alls.

Hur gick det med eran mjölktest?

2009-11-04 @ 12:18:05
URL: http://jagominmage.blogg.se/oliviasvardag
Postat av: mormor

DET BLIR NOG INGA PROBLEM ATT POTTRÄNNA HENNE INTE HIHIHI

2009-11-04 @ 12:52:03
URL: http://pisiho.blogg.se/
Postat av: Laura, mamma till Kasper

sv: Jo hoppas det iaf, ska byta hennes medicin nu ikväll eftersom hon tydligen hade lite andra bakterier i urinet också.



Vad schyst att få hjälp med byråtömningen ;)

2009-11-04 @ 20:32:17
URL: http://laurasnya.blogg.se/
Postat av: Nina ♡

lovar dig att ja ska ta en dag å läsa alla dina inlägg. herregud va ja inte hinner med å läsa allt.. vet inte va ja gör..



men tack för dina kommentarer. sett att du skrivit å ja lovar att svara på dem med. ska se om ja får tid då theo sover imorrn..



kram tjejen!

2009-11-04 @ 22:51:14
URL: http://modesida.blogg.se/
Postat av: Jenny - Mamma till Alde

Muffisarna blev kanon! Jätte gott med center i, prova!



Åh vilken bra ide´! tack, ska genast faktiskt kolla efter en sån, hålla utkik efter en gunghäst iaf, o sen måla den lite =)



Ja, det ska bli så kul, julpynta och dona. Längtar verkligen till jul..sen kan det bli sommar fort sen igen;) Värmen och jag kommer mer överrens. Hihi

2009-11-04 @ 23:49:45
URL: http://theyenny.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0