9 nov

Jaha så var det vardag igen då och Tindra och jag är själva och myser med Nalle Phu-böckerna :D.  Vi hade besök en stund nu på förmiddagen av gudfar och det var lika trevligt som vanligt :D.

Kom på att jag inte talat om hur stor hon blivit :). Nu vid 10 månader så är hon 74,5 cm lång och väger 9 460 gr så på 10 månader så har hon gått upp 4 920 gr och blivit 21,5 cm längre, stora tjejen :D. Och så har hon börjat prata så nu kan hon säga mamma och Emma :D:D.

Idag så ska vi till barn för allergiutredning, ska bli jätteskönt att få hjälp därifrån och få reda på vad hon kan och inte kan äta :D.

Hon har lärt sig att resa sig upp när hon ramlar omkull och hon är så stolt över det :D. sötnosen, så nu måste hon visa att hon kan det hela tiden hihihii


Ha en bra dag :D

Puss & Kram

Kommentarer
Postat av: emma - mamma till meja

Duktiga tjejen :) Går hon mest hela tiden nu?

2009-11-09 @ 11:31:25
URL: http://emmaoskrutten.blogg.se/
Postat av: mormor

Ja hon kan hon och sååå stolt puss puss

2009-11-09 @ 18:07:07
Postat av: Nina ♡

va duktig hon är som ställer sig upp själv. tyvärr så har theo bara gjort det några gånger.. önskar att han lärde sig snart. plus att tindra går ju så lugnt å fridfullt. theo springer. förstår inte varför han gör det..?



tack va snäll du är. ja är inte sååå pysslig.. är bara det är att det brinner i knutarna nu.. är ju snart födelsedag å då skulle ju allt vara klart :P mer det.. heh. å nu fick ja ju reda på att 1a advent va då vi skulle ha kalas för theo. typiskt. så nu får ja julpyssel på halsen med. får se om ja avvaktar till å fixar det till 2 advent.. får se hur ja gör,,



kramsis

2009-11-09 @ 23:38:35
URL: http://modesida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0