2 Okt

Efter en knölig kväll och en dålig början på natten så sov hon helt ok med sina vanliga ätstunder och sen var det dag kl 6,20, vilket var tur för hennes pappa, för han hade inte hört klockan så han fick lite bråttom,  för 6,40 skulle han hämta upp mormor :D, men han hann nästan i tid :D.

Fy nu är verkligen vintern här, vi hade -5 imorse så det var till att skrapa rutorna på bilen när jag skulle skjutsa ner Emma till bussen....tycker inte om den delen:(:(.

Idag så har Tommy uppkörning på truckkortet men det kommer gå jättebra :D. Fick precis ett sms där gudfar säger att han vill ha fika, så roligt att få lite sällskap. Tindra brukar alltid bli på glad när han är hit och det behövs för det är en gnäll och klängdag även idag, så det blir mycket sagoläsning även idag :D, mysigt det med.
Annars så händer inte så mycket idag, imorgon så ska vi ner på leksaksloppisen, förhoppningsvis så hittar vi lite fina leksaker/julklappar/fördelsedagspaket till Tindra till en billig penning :D och sen blir det Rättviksmarknad med farfar :D.





Ha en bra dag :D

Puss & Kram


Kommentarer
Postat av: mamma

Ha en bra dag och du får visst upp Pia hihihihi<3<3<3 Hälsa gudfar

2009-10-02 @ 10:11:28
Postat av: Nina

tyvärr är han sjuk än =/



fy farao för -5.. usch såå kallt. vill inte!

2009-10-02 @ 23:38:09
URL: http://modesida.blogg.se/
Postat av: Anki

Hej!



Förlåt att jag inte svarade om Olivias mjölkallergi, glömde bort. Har inte tänkt på om det är fullkorns välling, när ska de kolla om det är Laktos hon är känslig mot?? De säger ju att de inte kan vara känsliga mot laktos utan bara mot proteinet. Jag trodde oxå det var laktos från början, men när jag åt fetaost blev hon ju jättedålig så det är proteinet.

Tar alla barn spruta mot TBC?? Vet fasen knappt vad det är....tänkte att så vitt jag vet så har inte Olivia ngn spruta inplanerat o de är ju nästan lika gamla. Olivia fick mässlingsprutan häromdagen, det gick jättebra hon verkar vara så tålig grät i princip inget alls.

Olivia äter bara en gång per natt nu...eller ja det är ju vid 6 på morgonen så det är jättebra. Men sover fortfarande oroligt så hon drömmer säkert. LÄngtar till den natten när man får sova oavbrutet till åtminstone kl sex.......

2009-10-03 @ 12:21:25
URL: http://jagominmage.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0