25 okt.

Igår så var vi på leksakpsloppis och hittade en del leksaker som hon ska få i julklapp och kanske några i present , är ju lite tätt på given där då hahahaa. Men en av sakerna som vi köpte igår fick hon på en gång och det var en sån där läragågrej från Fisher Price som amn kan göra om till en åksak också och den är en jättefavorit här hemma just nu hahahaa. Den och att gå själv naturligtvis, eller gå och gå nu springer hon istället hahahaa.





Tindra och jag är själva just nu för Tommy är och greja med passaten, vi la ut annons på den igår och det har redan ringt flrea stycken på den som är intresserade, jättekul. Emma har åkt till en kompis och Sara och Kristian åkte in till stan för att sitta i sekreariatet på S match och sen blir dom två kvar inne i stan i natt och så åker Kristian hem till Vansbro över lovet, han ska jobba på med sitt körkort medans jag får ha Sara hemma hela lovet :D. Det var länge sedan :D. Emma, Tindra och jag ska åka på ÖF imorgon, det ska bli roligt att ha henne med sig där :D och jag tror nog att Tindra kommer vara överlycklig över att hon är med hihihiii.

Nu vill pluttan att vi ska läsa boken så ni får ha en bra söndag :D

Puss & Kram


Kommentarer
Postat av: emma - mamma till meja

Kul med nya saker :) Vi var på loppis och köpte lite nya saker till Meja idag med. Orättvist att ert öppnis är öppet på lovet ;)



Kram

2009-10-25 @ 13:50:23
URL: http://emmaoskrutten.blogg.se/
Postat av: Nina ♡

tack för alla kommentarer inne på den andra bloggen. är så dålig på å kika in där om ja inte skriver någe såklart :D men ja uppskattar varenda en! krams

2009-10-25 @ 22:31:51
URL: http://modesida.blogg.se/
Postat av: Nina ♡

ja kan förstå att det va en favvis :D den ser kanon skoj ut! :D



theo äter var fjärde timme. på dan alltså. å sen sover en kanske en timme runt 11 snåret. å sen en timme runt 15 kanske. ibland mindre. ibland mer. brukar försöka väcka honom då å då..



haha ja dem slår sig en heeel del.. å det där med springade vet ja va du menar. som om de är så glada att komma framåt så att dem måste springa dit.. gosungar.. :D



nu ska ja sova.. natti natti!

2009-10-26 @ 00:06:30
URL: http://modesida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0