7 Okt. Grattis morfar :)

Ett jättegrattis till världens bästa pappa och morfar. Bättre än dig kan vi inte ha :D, tycker nog att jag gjorde ett bra val då för 34 år sedan hahahaaa. Hoppas du får en bra dag och så ses vi i eftermiddag :)
Älskar dig pappa <3



Ska aldrig någonsin skriva att natten varit bra för som på ett brev på posten så kommer en mardrömsnatt direkt. Det var en sån där natt då hon bara sov medans speldosan spelade, :(. Så idag blir det att försöka sova samtidigt som henne och hoppas på att hon sover långa stunder :).

Ha en bra dag :)

Puss & Kram

Kommentarer
Postat av: mamma

Kan INTE förstå att Tindra gör så där????? Ses i kväll puss puss

2009-10-07 @ 09:16:45
URL: http://pisiho.blogg.se/
Postat av: sara

Grattiiiiis morfar <33

2009-10-07 @ 13:00:30
Postat av: Anki

Oj läste om att hon fick ont när du åt ost, då känns det ju snarare som att det är proteinet och inte laktoset. Jag har många vänner som är laktosintoleranta men de kan äta hårdost utan problem.

Vågar knappt säga ngt men tre nätter i rad har O inte ätit alls, utan vaknat vid halv åtta-åtta (då hon alltså gör dag) och varit jätteglad och fortfarande inte velat ha välling. Hon har även sovit helt ok...bara gnällt i sömnen ett par gånger. Får se hur länge det håller i sig.....

2009-10-07 @ 22:18:33
URL: http://jagominmage.blogg.se/oliviasvardag
Postat av: Nina

Grattis! :D



haha dem är roliga hundar. så mkt de ändras med då dem har bebisar runt omkring sig. faktiskt så skönt att dem kommer överens! underlättar en hel del!



kram på dig

2009-10-07 @ 22:22:02
URL: http://modesida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0