17 Sept.

Ja som jag sa igår så har verkligen Tindra sovnatt varannan natt, inatt så var vi vaken eller ja inte lekvaken men hon sov inte heller mellan halv 1 och halv 3 och sen åt hon igen vid 5 och så var det ju dag som vanligt vid halv 7, så det är en rätt så trött mamma här. Tindra har dessutom en gnälldag idag och det är nog första gången som det händer att hon gnäller över allt.

Tommy har sin första praktikdag och stackarn började kvart i 5 i Borlänge, så han fick snällt gå upp 3 för att sen åka hemmifrån kvart i 4, så jag tror inte jag har så mycket hjälp av honom ikväll, och så börjar han samma tid imorgon också. Skojade lite med honom igår när han berättade vilka tider han skulle ha på praktiken, frågade om han var helt säker på att han verkligen ville bli lastbilschaffis..... och han såg väl inte helt övertygad ut, men han hänger i :D

Jag hoppas att morfar ska ringa snart och säga att nu har Tindras kläder kommit och att han kommer upp med dom då....... är så nyfiken på att se dom i verkligheten, på bild såg dom hur fina ut som helst :D

Vi hittade ett bolltorn igår på blocket till Tindra
  



Jag har gjort drottningsylt nu på förmiddagen och hunnit baka mockarutor, är lite stolt över mig själv hihihii.
Nu ska jag gå och göra lunch till Tindra och sen ska vi gå ut på en promenad och så skulle ev. gudfar komma upp och roa mig en stund efter lunch, hoppas det, det är ett tag sen vi träffades nu.

Ha en bra dag

Puss & Kram

Kommentarer
Postat av: E.K - Mamma Till Alicia

Så söta bilder :)

Ser ut att vara en kul leksak.



Och lite nya kläder är alltid kul. Visar du bilder på kläderna sen? :)

2009-09-17 @ 13:20:51
URL: http://eekk.blogg.se/
Postat av: mamma

Kul sak verkar det som. Duktig du har varit gumman <3<3<33<3<3333

2009-09-17 @ 13:46:43
Postat av: Anonym

mm, Tycker att det var väldigt dåligt av affären. Men försäljaren i affären sa att dom inte hade någon bytesrätt på barnvagn eller bilbarnstol när vi försökte. (Och båda grejerna är ju viktigt om dom fungerar bra)



Vad tråkigt att kläderna försvann :) men det var ju bra att dom hittade det igen.

2009-09-17 @ 15:07:22
Postat av: E.K - Mamma Till Alicia

Oj, Glömde skriva namn :)

2009-09-17 @ 15:08:02
URL: http://eekk.blogg.se/
Postat av: agnes

Tack detsamma! Jättesöt lite tjejja du har!:)

2009-09-17 @ 17:10:17
URL: http://agneslauedberg.blogspot.com/
Postat av: Nina

jobbigt att hon sover så dåligt. har hon mkt runt omkring sig å så? händer mkt? utvecklas alltså.. theo sover sämre nu på kvällarna med. inte som du har det. men han sover hackigt med mkt mardrömmar. oroligt helt enkelt. å gnällt å gnällt har han gjort hela denna vecka, vet inte om det är tand på g lr nått oxå? ja trodde det va en i överkäken. men den verkar inte komma igenom, så den kanske inte är på g? bara jävlas?.. jäkla tänder..



vi hade en jätte trevlig dag även om den började sådär. dunkade verkligen hela natten. som om ja hade dunkat huvudet gång på gång i väggen. om det är blodtrycket eller nått sånt. måste orka att ta tag i det med. bläää..



göra någe skoj imorrn?

2009-09-17 @ 21:35:19
URL: http://modesida.blogg.se/
Postat av: Nina

tack så jätte mkt :D hade en kanon kväll verkligen!

2009-09-17 @ 22:25:45
URL: http://modesida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0