18 Sept.

Det är verkligen så att Tindra har varannan natt :), den här natten har varit helt ok, med matning halv 2 och 4, sen gjorde hon dag 6..... inte helt ok, tycker jag då :(....... Men tyvärr så verkar även denna dag gå i gråtens tecken, hon var ju gnällig och ledsen hela dagen igår och har så även varit nu på morgonen tills hon gick och la sig för förmiddagsluren..... får se hur det blir när hon vaknar igen Och så har hon blivit så "klumpig", kan ramla omkull fast hon bara sitter på golvet och leker, och då menar jag inte att hon sträcker sig efter något utan bara helt appråpå så där...... ??????? Gör era småttingar det också?????? eller gjorde när dom var runt 9 månader?????

Gårdagen var riktigt rolig, vi fick besök av både Jonas och Jessica och det var så roligt för nu var det länge sen sist. Jessica berättade bl a att hon ska börja rida och det lät så roligt..... Lite senare på källen så kom en av Tommys barndomskamrater, han bor i Malmö men är ute och reser nästan jämt eftersom han jobbar som golfcaddy, det var nog ett år sen vi träffade honom sist, så det var jätteroligt att han kom förbi igår :D

Vi tyckte ju att Tommy fått tidiga morgontider på praktiken, men igår så fick han veta att nästa vecka så ska han börja redan 2 .... så på sätt och vis är det ju bra att han ska gå nattvakt i helgen, för då är han ju redan i rätt rytm :D Måste ju försöka se det positiva iallafall hihihihii.

Idag så kommer det vara jättelugnt här hemma, ska vara "barnvakt" åt Pia, försöka roa Tindra så hon blir på bra humör igen..... och sen så åker ju Tommy tidigt till Staberg så vi får väl se vad jag hittar på ikväll, kanske kan titta på tv lite hihihihi, brukar inte göra det när flickorna inte är hemma, vet inte varför det är så, det blir bara inte av :)

Fin bild på 2 av mina älsklingar


På söndag kommer dom andra 3 äntligen hem, saknar er alla 3 <3<33

Ha en bra dag och en skön helg :D

Puss & Kram

 


Kommentarer
Postat av: Anki

Olivia är mest klumpig när hon är trött....men ramlar mkt det gör hon. Hon far ju fram överallt och fort ska det gå. Idag har hon ramlat så hon fått ett litet sår o en bula. Suck!!!



Vi bor i Björnlunda utan för Gnesta om du vet var det ligger. Läste var ni bor men har ärligt talat ingen aning om var det ligger.....min sverige geografi är sådär.

2009-09-18 @ 10:39:43
URL: http://jagominmage.blogg.se/oliviasvardag
Postat av: Sara

Miss u to <3

2009-09-18 @ 12:04:24
URL: http://inthesky.blogg.se/
Postat av: JessiCa

Mjoo, det är väldigt dåligt faktiskt, men som du säger, tur iaf att det inte hände ngt med lilltjejen, men det kunde gjort =O och kan fortfarande göra om det händer ngt mer med vagnen.. =/

2009-09-18 @ 16:26:48
URL: http://fuckerfuck.blogg.se/
Postat av: Nina

ja jo ja har tänkt att kolla upp det. för det kan ju vara det.. alla graviditetshormoner är ju på väg ur kroppen med.. får se om det kan bero på det.. men mamma har problem med blodtrycket. har haft det ja själv. så ja det skulle inte förvåna mig..



theo hade oxå en sån period då han bara ramla. sittandes. men oftast så skedde det då han började bli trött. men det kom bara helt plötsligt. å hela tiden. nu är det ju inte alls så..



men nätterna är ju typiskt för utvecklingsfasen,. man märker skillnad på alla sovstunder..



hoppas du får en trevlig helg nu. krams

2009-09-18 @ 23:44:01
URL: http://modesida.blogg.se/
Postat av: emma

saknar dig <3

2009-09-19 @ 00:58:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0