5 jan: Nu är det slut på lugnet :D

Jag fick sova även imorse eftersom raringen gick upp med lillsessan, tror att han tycker det är lite mysigt att få vara ensam vaken med henne på mornarna. Men imorse så höll hon på att skrämma slag på honom :P. Han satt och kollade på tv och hon lekte på golvet och rätt som det var så slängde hon sig över honom UPPE i soffan, hon hade kravlat sig upp alldeles själv :D hihihihiii. Nu har jag väntat på den dagen så vi har hårdtränat hur man går ner själv från soffan igen :D.



Nu ska jag äta lite frukost och se om jag kanske kan få till något vettigt gjort idag, tyvärr så är det -20 igen så någon uteaktivitet blir det inte :(.

Ha en bra dag :D.

Puss & Kram

Kommentarer
Postat av: emma - mamma till meja

Duktiga tjejen :D Meja visar inte soffan något större intresse däremot fåtöljerna är urkul att klättra upp i.



Hoppas ni får en bra dag!

2010-01-05 @ 10:36:27
URL: http://emmaoskrutten.blogg.se/
Postat av: Anki

Olivia älskar att klättra upp i soffan, tyvärr så är inte rädd av sig så hon hoppar o slänger sig överallt. Så vi har ställt bordet för så hon inte kommer upp i soffan. Hon vet hur man tar sig ner säkert det lärde hon sig redan i Thailand men det är hoppandet o skuttandet som jag är orolig över, hon har lixom ingen kontroll på var soffan är.

2010-01-05 @ 16:21:40
URL: http://jagominmage.blogg.se/oliviasvardag
Postat av: Nina

ja tack det är bättre.



söt hon är :D ser att ni har skinnsoffa. blir ju lite halare då.. men det där kommer hon att klara av galant om nån vecka, gick så fort för theo. upp å ner upp å ner.. hur kul som helst. men kontrollerna går ju inte att "gömma" i soffan längre. haha..



krams

2010-01-05 @ 20:29:32
URL: http://modesida.blogg.se/
Postat av: sara

Va duktig hon är :D <3

2010-01-06 @ 00:43:02
URL: http://inthesky.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0