16 juli

Vaknade upp till ännu en strålande dag, men inte lika supervarm som tidigare dagar :). Jag hade bestämt mig för att passa på och ligga ute i solen och njuta medans Tindra sov lunch, men vad tror ni händer, jo det mulnar på så nu är det alldeles mulet :(.

Min älskling ringde och berättade att han var nästan i Borlänge nu så han är hemma före 3 idag :O) <3 <3 Men gissa om han kommer vara trött ikväll för dom körde hela natten så dom skulle bli klara och kunna åka hem idag. Så gårdagens arbetspass blev 24 timmar långt och sen sov han mellan 6 och 10 och då började han åka hemmåt, men han låter förvånansvärt pigg i telefon än så länge kanske man ska lägga till. Nu har han semester i minst 2 veckor vi håller dock tummarna för att det blir 3 veckor :O) :O) :O). Ska bli så skönt att få ha honom hemma lite nu och inte bara för att mysa utan även för att kunna få lite hjälp med allt som ska göras här hemma också hela tiden hahahahaaaa, men mest MYYYYSSSSAAAA, hahahahahaaaa.

Dom stora flickorna blir kvar inne i stan hos sin pappa i helgen och kommer hem på onsdag och då blir det myyyyssss även med dom :O). Saknar er tjejer <3 <3 <3

Vad ska ni göra i helgen då?

Puss & Kram

Kommentarer
Postat av: Nina

jaa är så glad att ja hitta henne =)

2010-07-16 @ 22:16:23
URL: http://modesida.blogg.se/me

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0