5 juli

Vaknade kl 5 av att Tindra skrek hysteriskt, hon hade nog drömt en mardröm för jag hittade inget som kunde göra ont :S, sen tog det ca en timme att lugna henne och söva om henne och vid halv 8 tyckte hon att nu skulle vi nog kliva upp iallafall, själv hade jag nog gärna sett att vi sovit lite till :P.

Vi tog bilen till verkstaden för service och så tog vi en promenad hem till frukostbordet, så skönt :D. När vi kom hem så mötte vi en granne som berättade att hon skulle slänga alla sina jordgubbsplantor i år men att om vi ville så kunde vi få ärva dom efter skörden. Jag skyndade mig att säga ja, för vi har varit ute efter plantor både förra året och i år men inte hunnit med att köpa några innans dom tagit slut.

Har klippt gräsmattan idag igen, både på utsidan staketet och på insidan, så nu är det så fint så här :O), skulle dock behöva trimmas vid staketet men den klarar jag inte av så det får lov att vänta tills Tommy kommer hem, stackarn han får aldrig vara "ledig" han :P.

Mormor och morfar var hit och fikade med oss efter maten och dom hade glass med sig och gud så gott det var :O). Morfar passade på att fiska också när dom var här och han fick 3 st :D.

Just nu så har jag lurat till mig lite ensamtid, genom att säga åt Tindra att ta med sig storasystrarna med sig ner i bubbelbadkaret och bada skumbad med henne, och dom skrattar och verkar ha så skoj så där nere, måste nog smyga ner och kolla lite hahahahaha.

Lite mys ute på gräsmattan :D


Hoppas ni alla haft en bra dag och en bra kväll :D.

Puss & Kram

Kommentarer
Postat av: Sara

det är så fint ute så :D haha puss <3

2010-07-05 @ 20:48:47
URL: http://intshesky.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0