26 Juni

Hejsan på er alla glada midsommarfirare :O), nu är vi hemma igen :D. Det är lite som dom säger borta bra med hemma bäst, i allafall när det regnar och man inte har värmare på båten hahaha, men förutom det så har vi haft en underbar midsommar :D.

Vi hade ju tänkt att istället för att åka till Torsång så skulle vi åka till en liten ö som heter Prästön, för det ska vara rätt grunt och jag tänkte att Tindra kunde få bada :D. Men när vi hade sjösatt och var på väg ut så blev det heltäckande mulet så då bestämde vi att vi drar til Torsång ändå :P och när vi varit där en stund så ringde Sara och frågade vart vi var, för då tänkte hon, Emma och Stefan komma förbi och säga hej, och när vi talade om vart vi var så kom dom dit och tillbringde några väldigt trevliga timmar tillsammans med oss :O).

När det var klart i Torsång så åkte vi vidare till Björnungarna (Det är en annan ö i Runn) och så tillbringade Tindra, Tommy och jag resten av kvällen där :D. Vi grillade och myste som bara den, och när Tindra somnat så satt vi i båten och tittade på solnedgången, så vackert och hur mysigt som helst :D. Men herregud vad det har regnat inatt :(, och det är nog det värsta med våran båt, för då vi inte har någon värmare i den så blir det så otroligt rått på en gång :( :(. Men idag så har vi haft kanonväder så vi stannade ute på sjön hela dagen :O).

Tråkigt nog så har Tommy tappat sin telefon så han och morfar är inne i stan och letar just nu, hoppas verkligen att dom hittar den. Och som dom säger " en olycka kommer sällan ensam", när jag slog på datorn så visar det sig att musen lagt av så nu har jag ingen alls :(, måste köpa en sån :S.

Tog en massa fina kort, båse igår och idag, men har inte orkat lägga in dom så dom kommer en anna dag :D.

Hoppas ni är nöjda med eran midsommar oxå :D.

PS) Stort grattis till mitt lilla hjätrebarn som blir 18 månader idag :O).

Puss & Kram

Kommentarer
Postat av: Sara

jaa det var en trevlig midsommarafton :) <3

2010-06-28 @ 04:14:12
URL: http://intshesky.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0