16 okt: Sköna lördag :O)

Å vad det var skönt att kunna ligga kvar i sängen och mysa hur länge man ville imorse, visserligen så vaknade Tindra samma tid som resten av veckan men det gjorde inte så mycket :D. Efter en lång stund (ca 45 min) så klev vi upp och åt frukost och sen började vi plocka undan sånt som jag inte hunnit med att göra i veckan så nu är det bara golvet kvar och det tar vi imorgon istället, känns så himla skönt :D.

Just nu håller Tommy på och hugger ved så vi kan elda i öppna spisen ikväll = myyyysssss :O).

Farfar kommer hit om en stund och ska hjälpa oss att bära ut den gamla soffan och in med en "ny", vi fick nämligen ärva en STOR bäddsoffa och en ENORM fåtölj av V & M. Dom är hemtagna från USA och dom är verkligen helt enorma i storlek, fåtöljen är lika stor som en 2 sitssoffa och soffan är nästan 40 cm längre än en vanlig 3 sistsoffa. Dom är lite solblekta i färgen men vi ska köpa sofföverdrag och då kommer det bli jättefint i vardagsrummet. Den gamla soffan köpte jag när Sara var 1 år och den börjar gå sönder så vi var verkligen i stor behov av en ny, så det var jättesnällt att vi fick ärva dom här :O).

Igåreftermiddag så började det toksnöa här och under en kort stund så var flingorna lika stora som min handflata och snön la sig kvar så gräsmattan var helt vi imorse, men nu har den smält undan där solen kommit åt. Tycker att det är lite tidigt för snö men det var ändå riktigt vackert när det var så där stora snöflingor :O)


På förmiddagen så var Tindra och farfar ute och lekte och bla så gjorde dom spår i snön :D, det tyckte Tindra var jättehäftigt :P.

Hoppas ni har en bra lördag :D.

Puss & Kram

Kommentarer
Postat av: Jenny - Mamma till Alde

Brrr! Det såg kallt ut. Hos oss så haglade det, men inte snö =)

Hoppas att allt är bra med er o att ni haft en mysig helg! Kram

2010-10-17 @ 16:21:07
URL: http://theyenny.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0