11 sept.

Hua vilken tidig morgon vi hade i morse :S. Tindra vaknade redan halv 6 och det gick inte att söva om henne så halv 7 var det bara att gå upp :(. Är något trött nu :P.

Efter frukosten så åkte vi ner till mormor för att hjälpa henne att slänga in pellets och ho brukar aldrg sova en kan ni tänka er vad hon gjorde just idag??? Jo hon sov, så vi väckte henne hihihihiiii. På en timme så slängde vi ner 2 pallar pellets och sen åkte vi hem Tommy fortsatte till verkstaden och meckade med våran bil för den ska besiktigas på tisdag (hoppas den går igenom).

På eftermiddagen så var mormor, Emma, Tindra och jag in till pappa som ligger på sjukhuset och hälsade på en liten stund :D. Han blev så glad när vi kom och vi hade en jättetrevlig fikastund :O). Han får troligtvis åka hem redan på tisdag :D. Men då pappa måste du lova mig att du sköter dig :O) <3 <3

Nu på kvällen så har Emma och Tindra myst i badet tillsammans och dom hade så roligt :O). Tommy har bakat en rabarber/äppelpaj som vi ska njuta av om en liten stund ;D.

Hoppas ni får en mysig lördagskväll :D.

Puss & Kram

Kommentarer
Postat av: Nina

ja det kommer bli toppen för theo! :D

enkelt å smidigt för mig å mannen med!



hoppas ni haft en super helg!

2010-09-12 @ 14:18:57
URL: http://deliciously.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0