2 april: Lekland :D

Idag så har vi tillbringat ca 3 timmar på leklandet Busplanten som ligger vid Strömpilen här uppe i Umeå. Tindra hade så roligt och sprang runt runt och åkte i kanan om och om igen. All mat och det mesta av fikabrödet som dom serverade där var helt mjölkfritt och dessutom så var det jättebra priser så det blev både lunch och fika på plats :D.


Efter leklandet så ville Sara åka till Rusta och det blev ju en upplevelse i sig för det gick inte att åka den väg som GPSen ville att vi skulle ta då det byggts om lite hahaha, men vi kom både dit och även till ÖoB och sen hem igen, känner mig riktigt stolt :P.

Ikväll så ska vi mysa ordentligt för imorgon så bär det av hemmåt igen, men denna gång så är det bara 3 veckor tills Sara kommer hem och sen är det bara en månad innan hon kommer hem för sommaren, så jag hoppas att det inte ska bli riktigt lika jobbigt att åka som dom andra gångerna :/.

Hoppas ni haft en bra dag.

Puss & Kram

Kommentarer
Postat av: mamma

ja hon hade då kul bra med bra och mjölkfri mat och rusta o OB är ju aldrig fel ha en bra kväll och resa hem i lugn takt kraaaaaaaaaammmmmmmmmm på er alla fyra

2011-04-02 @ 20:05:20
Postat av: Sara

Jaa vi hitta fram till slut :D hihihi

puss! <3

2011-04-02 @ 21:45:08
URL: http://dalkullornagoeswild.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0