20 feb: Söndag = bra + mindra bra

Ja så var det söndag och slut på vecka igen. Vi vaknade upp till - 22,5 och kan helt ärligt säga att nu är jag så TRÖTT på denna kyla. Det verkar som om kung Bore aldrig vill släppa taget i år och dessutom så är det någon av dom där väderspågubbarna som påstår att vi bara fått hälften av den snön som vi ska få i vinter, hoppas verkligen att han har fel.....

Nu kommer snart mina två stora hjärtebarn hem från stan igen och då ska vi äta hos mormor och morfar. Vi får potatisgratäng och tjälknöl, ska bli hur gott som helst :). Senare ikväll så ska jag köra Sara till Gävle där hon ska sätta sig på nattåget upp till Umeå, hon har föreläsning imorgon igen, så det blev en kortis hemma denna gång men herrejösses vad glad jag är över att hon kom hem :D.

I torsdags så köpte jag en kartong med begagnade barnkläder av en kompis, och då fanns det en baddräkt i kartongen. Den föll Tindra för så den invigdes samma kväll.


Tindra har ju varit gnällig och kinkig och inte alls sig lik på hela veckan, allt är fel inte ens när hon får som hon vill så är det bra, det är precis som att hon ska bli sjuk, men det är ingen feber eller förkylning som brutit ut. Dock så vet jag att det går vattkoppor på dagis och nu undrar jag om det är någon av er som vet hur förloppet brukar fortgå (båda dom stora har haft vattkoppor men jag kommer inte ihåg).



Hoppas ni får en bra söndag.

Puss & Kram

Kommentarer
Postat av: Emma - mamma till Meja och Alvin

Tindra har så underbart hår :D Hur söt som helst är hon, hoppas hon snart mår bättre!

Kramar

2011-02-20 @ 16:51:50
URL: http://emmaoskrutten.blogg.se/
Postat av: Jenny - Mamma till Alde

Åh så söt hon är, som alltid! Passade jätte fint i baddräkten! (Kan inte nån ge oss sommar nu?!)



O va duktig du är med vikten! Jag ska börja kämpa här igen, har ett X antal kilo att gå ner tills vi gifter oss. Så nu ska jag kämpa!

Kramar

2011-02-20 @ 22:10:40
URL: http://theyenny.blogg.se/
Postat av: Erika

Vilken sötnos!

2011-02-21 @ 00:38:24
URL: http://mylittlewords.se
Postat av: Kajsa

Hoppas att Tindra kryar på sig och att det inte är vattenkopporna.. i och för sig kanske det hade varit skönt att ha det gjort! ;-)



Vattenleksaken vi har på väggen köpte vi på Toysrus, det är märket Bellino, finns säkert lite här och var kan jag tänka mig. Den är nog egentligen för lite mindre barn, men Wilmer har fortfarande roligt med den! =)



Ha de gott i kylan!

2011-02-21 @ 13:43:13
URL: http://babywilmer.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0