27 feb: Feber igen :(

Jag ska aldrig mer säga/skriva i förväg vad vi planerar för dagen efter. För igårkväll så vakande mitt lilla hjärta och hade 40,4 gradersfeber så hon fick alvedon och så var hon uppe en stund med oss innan hon och jag gick och la oss tillsammans. Imorse vid halv 6 så vaknade hon igen och var ledsen igen och då hade hon 39.6 sp det var alvedon igen och sen la sig hon och Tommy i soffan och sov där en stund till, för i sängen ville hon då rakt inte sova mer. Vi får väl hoppas att det är vattkopporna som är på gång och ingen otäck influensa, men det visar sig inom 2 dagar, är det kopporna så ska hon fått utslag senast tisdag :/.  

Naturligtvis blir det ingen skoterutflykt idag men förhoppningsvis så kommer gudmor med karl hit och grillar korv istället.

Så här roar sig en lite sjuk cooling


Hon tycker det är jätteroligt varje torsdagseftermiddag för då får hon nya böcker att läsa (mina viktväktarhäften), min lilla knasfia :).

Hoppas ni får en bra söndag.

Puss & Kram

Kommentarer
Postat av: Nina

men usch det va inte lite feber hon hade. :( va jobbigt. hoppas hon blir snabbt fort. nu får det bli vår så vi slipper ha ungarna så sjuka hela tiden!

2011-02-27 @ 12:41:13
URL: http://deliciously.se
Postat av: Emma - mamma till Meja och Alvin

Tråkigt :( Hoppas att det inte är långvarigt i alla fall!



Kramar

2011-02-27 @ 12:47:50
URL: http://emmaoskrutten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0