19 juni: Bamsetrosor

Hade tänkt att vi skulle ta tag i det här med blöja och pottan på semestern, men i torsdags när Tindra och jag kom hem från dagis så talade hon om att nu ville hon sluta med blöja och bara ha trosa på sig :D. Så det har vi hållt på med hela helgen och för det mesta så går det jättebra, några missar har det varit, men man kan räkna dom på en hands fingrar så idag när vi var in till stan för att släppa av Sara och Emma hos deras pappa, så åkte vi till Kupolen och köpte Bamsetrosor, för såna önskade Tindra sig. Tyvärr så fanns det inte så många i hennes storlek men efter MYCKET letande så lyckades jag ändå hitta 2 par.

Dock så gillar hon inte pottan utan ska sitta och balansera på toaletten så idag köpte vi en toalettsits, för att underlätta för henne.

Nu får vi se hur lång tid det tar för henne att bli torr även på dagis, skulle tro att det tar lite längre tid eftersom hon leker så intensivt när hon är där. Min duktiga lilla stora flicka <3.

När vi kom hem så sken solen så då passade vi på att plantera några pionknölar som vi fått av svärmor och flytta lite andra blommor till andra ställen på tomten. Och vad skönt det var att kunna vara ute i solen igen, efter flera dagar med bara regn :D.

Hoppas ni haft en bra helg.

Puss & Kram

Kommentarer
Postat av: Nina

vi köpte oxå en stol till theo nyligen då han fått upp intresset igen. han vill inte heller gå på pottan. toan ska det va.. vi tänkte oxå se hur det gick under sommaren. så mkt lättare då man är hemma..

2011-06-19 @ 22:43:18
URL: http://deliciously.se
Postat av: E.K - Mamma till Alicia & lillen i magen

Lite lustigt att jag också skrev ett inlägg om trosor och toa :) Hoppas det går bra för Tindra :) Hur gammal är hon nu?

2011-06-20 @ 05:22:54
URL: http://eekk.blogg.se/
Postat av: Emma - mamma till Meja och Alvin

Härligt att hon bestämde sig själv för att sluta :)

Kramar

2011-06-20 @ 09:38:37
URL: http://emmaoskrutten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0