4 mars: Sover som aldrig förr

Sen Tindra blev sjuk i lördags så har hon sovit som aldrig förr.... Hon lägger sig strax efter 19 och sover till mellan 7-8 på morgonen, sover lunch mellan 12-14 (då är jag tvungen att väcka henne) och somnar igen för natten strax efter 19, helt fantastiskt, nästan lite oroväckande :P.

Annars så har det inte hänt så mycket här hemma, damsugaren har varit fram och vänt och köksmattorna är tvättade och det var då på tiden.

Ikväll så blir det mys i soffan framför Let´s Dance och kankse en liten fruktsallad vi får se, men till middag så blir det hemmagjord tacopizza, det ville pluppisen ha och ja det är väl gott det med hahaha

Imorgon så åker vi på båtmässan i Stockholm, fick fribiljetter från jobbet, gissa vem som blev gladast av oss här hemma jo Tommy ;) Men det ska bli jätteroligt att komma bort lite :D.

Vad ska ni göra i helgen?

Puss & Kram

Kommentarer
Postat av: Nina

alltså det ska inte vara några som helst problem å va arbetslös å vabba. men dem bråkar ju om allt. minsta grej. så tröttsamt. alltid är det krångel. det värsta är med fp är att från att dem fått in det sista pappret så har dem 30 dagars handläggningstid. så om du får in när sista pappret kom in, då det är reggat så kan du lätt räkna med en månad. däremot skulle ja gå in på deras sida. å maila dem. fråga vart pengarna är.. det brukar ja göra. brukar IBLAND skynda på dem lite i just ditt ärende... chansa kan man göra. spela lite dum..



hej tänkte bara höra när jag kan räkna med att få en utbetalning i vab ärendet för januari. så skriver du Tś personnr iom att det är han det gäller å hans e mail..



hoppas ni kan få pengarna snart! man måste tyvärr ligga på dem heeeeeeela tiden. fan helt sjukt.

2011-03-04 @ 16:09:02
URL: http://deliciously.se
Postat av: Emma - mamma till Meja och Alvin

Ååh men imorgon. Vi sak dit på måndag. Synd, för annars kunde vi ju träffats där...



Kram

2011-03-04 @ 17:03:28
URL: http://emmaoskrutten.blogg.se/
Postat av: Nina

ehh kan ju säga säga såhär. jag vet EXAKT va du menar. EXAKT. när jag var långtidssjukskriven så skickade ja in allt. så kom ett till papper, skicka in det, så kom ett till skicka in det. å så höll dem på. tillslut vart ja så jävla förbannad. men skicka in allt ja ska ha på en gång istället för ett i taget å hala på skiten. är som om dem vill att man ska ge upp på vägen. säkert folk som gör det med. så får man betala för varenda jäkla frimärke etc.. så tröttsamt.



å det verkar inte som om alla går samma utbildning där. ja menar dem säger ju verkligen olika saker.. tycker det är extremt märkligt. blir så trött å bråka med dem.. dem är så hemska. å inga trevliga..



du skulle sett henne ja hade då ja va sjukskriven. hemska människa. när vi sen hade överlåtelsemöte med ams å fk. vet du va kärringen säger. du kanske kan söka jobb inom försäkringskassan. ja menar du kan ju en hel del om sjukförsäkringen nu. å snart är du mammaledig så då kan du ju en hel del om det med. ja satt bara å gapa.. detta va 2008 innan theo kom. men helt allvarligt. så illa som dem betala mig. tror hon seriöst att jag skulle vilja jobba för dem? aldrig. å så oförskämt å säga så!

2011-03-04 @ 17:22:21
URL: http://deliciously.se
Postat av: Sara

Jag ska ligga i min säng, deppa, supa, sova, äta godis. Ha det så bra i sthlm :) <3

2011-03-04 @ 18:30:52
URL: http://dalkullornagoeswild.blogg.se/
Postat av: Emma - mamma till Meja och Alvin

Hur var båtmässan? Kram

2011-03-06 @ 18:44:52
URL: http://emmaoskrutten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0