7 maj: Marknad

Ja idag så var vi på vårmarknad och herrejösses vad folk det var där. Vi har haft strålande sol och ingen blåst så det var varmt och skönt och det var nog det som gjorde att det var extremt mycket folk på markaden. Molly blev lite småstressad så jag sa åt henne att hoppa in i vagnens varukorg och där slog hon sig till ro och låg och tittade på allt folk, såg nästan ut som att hon njöt där hon låg, söt var hon iallfall :PEfter maten så tog vi en cykeltur och det funkande bra, måste dock ha lite mer luft i bakdäcket :P. Tindra var lite rädd i början men när vi var hemma igen så ville hon åka mer och det var väl ett bra betyg, Molly fick också följa med och jösses vad hon sprang, men det såg ut som att hon tyckte det var jätteroligt även hon. Så nu ska vi ut och cykla på kvällarna nästa vecka och sen så har förhoppningsvis både Molly och jag fått upp konditionen så jag kan skjutsa ner Tindra till dagis på cykel till vecka efter, och då har jag tänkt att Molly får springa ner och sen åka i korgen hem, blir nog lite långt att springa både ner och hem eller vad tror ni? det är 8 km till byn så det skulle alltså bli 16 km fram och tillbaka.

Vill också säga GRATTIS till Emma, för hon fick VG på skrivdelen på svenska nationella. Är så STOLT över dig stumpan <3 <3

Hoppas att alla mina bloggmammor har riktigt roligt ikväll på galan.

Puss & Kram

Kommentarer
Postat av: Morfar

Heja Emma ett stort grattis till ditt nya VG i nationella.BRA gjort

2011-05-08 @ 12:57:08
Postat av: Nina

naaaw gosen :D sött..nja hon är väl inte sååå mkt sämre. fortfarande snorig å så har hon åkt på ögoninflammation på ena ögat? märkte det inte förrän hon vakna vid 18. då va hon röd i ögat.. suck. så ja har baddat, så får vi väl se hur det blir imorrn. tycker liksom man är så noga med å tvätta händerna å be theo å tvätta med.. men det behöver ju iof inte bara komma från oss.. så länge hon inte är dålig så..hur är det med er?

2011-05-10 @ 22:44:04
URL: http://deliciously.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0