31 Maj: Morsdag :D

Natten var inte bra alls, började krångla redan igårkväll. Tindra hade jättesvårt att somna in ordentligt, hon somnade men så fort jag reste på mig och skulle lägga över henne i hennes säng så vaknande hon och så var det bara att börja om. Och sen vid halv 3 så vaknade hon och ville ha mat men sen så kunde hon inte somna om, hon var jättesnorig och så var det hur varmt som helst inne i sovrummet, så  vi somnade inte om förrän vid 5 igen. Vid 8 så vaknade hon för dagen och då fick Tommy ta henne så jag fick sova lite till, och när jag vaknade vid 10 så var farfar här. Han hade med sig en blåbärsbuske till mig, tack snälla för den :D.  Senare på dagen så kom Sara, Emma och Kristian hem, mormor och morfar hämtade dom vid bussen och kom upp med dom. Vi grillade och hade en mysig eftermiddag. Jag fick en badkudde av Emma så nu kan jag ligga jättelänge i badet och så fick jag jättefina ljusstakar av Sara som vi ska hänga ute på altanen när den är färdig. Tack snälla ni :D.

Tommy har varit jätteduktig idag, han har gjutit fundament som han ska gjuta fast plintarna till altanen i :D. Altanen närmar sig hihihiii.

Så här blev det när Jonas grävt klart

Här är hälften av gropen igenfylld och så är början av fundamenten gjutna

Så här ser våran ingång ut nu för tiden .... men inte så länge till....


Kolla in fjortisposen Tindra har, tror hon tränar redan nu hihihii
 

Grattis mamma på morsdag <3<33

Hoppas på en bättre natt och fint väder även imorgon. Sov gott :D

Puss & Kram

29 Maj

Vaknade upp till klarblå himmel och strålande sol......hääääärligt :D. Man blir genast på bra humör. Natten har varit småknölig, hon somnade 20,30 och vaknade hungrig vid 2 och sen vid 6 igen. Men jag mår mycket bättre idag, dock inte helt bra, har fortfarande huvudvärk och är duven i huvet. Sov ju middag igår med Tindra och vaknade med feber, snorig och hade värsta huvudvärken, jättetrist för vi hade bjudit hit Jonas och Jessica på kvällen och det fick vi ju lov att ställa in. Dom hade köpt en helt fantastisk blombukett till mig som Tommy fick åka och hämta.
Tack snälla ni, den är så fin :D


Mamma och pappa hade bestämt sig för att dom skulle bjuda på mat en av kvällarna i veckan, som tack för att Tommy lagade deras bil, och då passade det bra igår, till Tommys "stora lycka", för då slapp ju han laga mat (jag orkade ju inte), Tack snälla ni, det var supergott :D.

Efter att dom åkt hem så var Tommy en ängel och planterade uteblommorna i våra stora träkrukor, för jag hann inte  med det häromdagen och nu började dom se lite lessna ut, så här bra blev det :D. Det är rosa/lila fuccior och vita hänglobelior, kommer bli så snyggt när dom vuxit till sig.


Hittade en byxdress som var kvar efter flickorna. Det är shorts och linne som sitter ihop och så har den en volang på höften, den är så söt. Flickorna hann aldrig använda den för sommaren tog slut innan dom vuxit i den men den passar perfekt på Tindra, vilket är jättebra för vi har inte hunnit köpta så mycket sommarkläder till henne än.


Ha en bra dag i SOLEN :D:D:D:D

Puss & Kram

28 Maj

Tänk så ovanligt att vakna och höra regnet smattra mot fönsterrutan.....men man får väl se det som en bra sak också, vi slipper ju vattna gräsmattan hahaaa. Natten har väl varit si så där :(. Eftersom hon nästan inte sov alls igår på dagen så sov hon inte så bra inatt heller, somnade bra men vaknade efter 30 min så då var det bara att söva om henne och så höll vi på några gånger. Sen vaknade hon igen vid midnatt och då var hon hungrig (orkade ju inte äta klart 20,30 vid nattningen), men sen så sov hon till 5 så det var ju rätt så bra och så vaknade vi för dagen 8 som vanligt, det är tydligen en bra tid har hon bestämt, och igentligen så ska jag inte klaga på det, är bara lite trött nu efter en vecka med knassiga nätter. I badet igårkväll så kom sötnosen på att dom där sakerna längst ner på benen kunde man nog smaka lite på hihihihiii



Det är ju bara ca 1 vecka sedan Tindra började komma på hur man gör för att sitta och satt utan stöd för 2 dagar sedan och igår så fick jag syn på hur hon förflyttar sig framåt på golvet, visserligen bara ca 5 cm, men ÄNDÅ, fyyyyyy vad fort det går.

Har ju pratat om att vi ska köpa majskrokar till henne och det gjorde Tommy igår när han var och handlade, så hon fick en nu på morgonen medans jag åt frukost, och det var så gooooootttt hahahaaa. Hon smackade och lät mest hela tiden som hon åt på den, nu var ju det inte så länge i och för sig, för den försvann oerhört fort hihihihiii.

TACK snälla mamma och pappa för den superfina linneduken :D

Nu får ni ha en bra dag i regnet, själv ska jag lägga lillstumpan och tror faktiskt att jag ska göra henne sällskap hihihi.

Puss & Kram

27 Maj: 3 + 38 år

Jaha så var lilla Molly 3 år idag.... En lite rolig egenhet som hon har för sig, är att hon lipar när hon mår riktigt bra, syns på det första kortet, hon är bara för söt med tungan ute så där :D.

Så här såg hon ut 2006


Fortfarande lika söt


Idag så fyller jag 38 år och mormor och morfar kommer hit när hon kommer från jobbet och då ska vi äta Kassler på risbädd och lite glass efteråt. Tommy kan inte vara med och fira mig idag eftersom han ska sjösätta Majsan, men det går så bra ändå älskling <3 Tindra och jag fick en jättefin rosbuske av mormor och morfar igår, ska plantera ut den lite senare idag när det slutat regna. Sara hade en härlig kommentar när hon ringde och grattade, den var " jaha mamma nu är du ett steg närmare 40, hur känns det?" Visst var den bra.. hahahaaa. Men det känns jättebra, har ingen åldersnoja än så länge iallafall, men det hinner säkert ändra sig  hihihii.

Helt underbar både utseendet och doften..... Tack så jättemycket


Blev väckt imorse av världens blöt puss av Tindra, hon är så mysig på morgon när hon vaknar, då ska det pussas och kelas en lång stund i sängen innan det är dags att gå upp, gullungen :D


Ha en bra dag :D

Puss & Kram


26 Maj: 5 Månader

Idag så blir Tindra 5 månader, och vill sitta mest hela tiden :D. Det går väl lite så där, ibland jättebra för att i nästa sekund tappa balansen och ramla omkull, men hon är lika glad för det :). Vi har ett strålande väder så vi passade på att vara ute och leka i "solen"







Igår så var vi på Majsan hela dagen men nu är hon färdig för sjösättning vilket blir imorgonkväll. Emma följde med oss och passade på att inviga soldäck, och när Tindra var vaken så tog hon hand om henne så jag fick städa klart båten. Tack snälla hjärtat för hjälpen :).

Idag så blir det mest hushållsarbete här hemma, men ska försöka hinna med att plantera uteblommorna också :)

Ha en bra dag :).

Puss & Kram

24 Maj

Igår så hände det inget speciellt, höll på ute i trädgården. Klippte gräset med nya åkgräsklipparen och det var lite läskigt eftersom Tommy inte lagat bromsen än, men alla buskarna står fortfarande kvar hihihii.

Just nu så är Jonas här med en grävskopa och gräver utanför dörren, där vi ska bygga nya altanen. Tack snälla du för hjälpen :D. Här har han nyss börjat, snart så är det bara en stor grop, iiiiiiii Så alla som kommer hit måste se sig för så dom inte ramlar i och gör sig illa.......



Mitt på dagen så ska vi in och bada, det blir Emma, Sara, Kristian, Tindra och jag som badar. Det ska bli så mysigt. När vi kommer hem så ska vi äta grilat med hasselbackspotatis och efter det så ska vi fira Emma, oj appro på det så måste jag komma ihåg att slå in hennes paket nu innan jag åker in till stan hahahaaa.

Ha en bra dag.

Puss & Kram

23 Maj

Tack snälla farmor och farfar för att ni efterskänkte lånet på barnvagnen. :D



Hoppas att Maria och Björn blir lika nöjd med sin vagn som vi är med våran :D

22 Maj

Tindra sov bra inatt med, från 9 till halv 5 och då åt hon sen sov hon till 8 och då fick hon och Tommy gå upp medans jag låg en liten stund till. Så skönt :D.  Tindra hade precis vaknat när Emma kom hem idag och gissa om hon sken upp som en sol när Emma klev in genom dörren :). Sen kom mormor hit medan Tommy och morfar skulle byta avgassystem på deras bil, men tyvärr så visade det sig att avgassytemet var i mycket sämre skick än vad dom trott innan, så istället för att bara byta mittendelen så måste hela den bakre delen också bytas, trist, men men det är ju som det är. Vi måste också reparera Tahon för där har bromsrören rostat sönder så vi har inga bromsar i den, blä för dessa bilar :( Är av den åsikten att bilar dom ska bara rulla och gå, tur att Tommy är duktig på bilar hahahaaa. Vi skulle grilla när karlarna var klara med bilen, men då tog gasen slut, så den här dagen har varit lite småkrånglig men jag har iallafall fått vardagsrumsgardinerna sydda, äntligen....

Tindra älskar iallafall sin majsgröt, så här ser hon ut när den kommer fram på bordet :)






Ha en bra kväll :D.

Puss & Kram

21 Maj

Inatt så sov Tindra från 9 till 4, det var så skönt att få sova en hel natt igen :D. Hoppas det håller i sig. Måste vara gröten som äntligen ger resultat :).

Kolla vad jag kan :)


Ja så var vi upp till gammelmormor i Orsa idag. Tindra skötte sig superbra i bilen både upp och hem, brukar ju inte vara så roligt att åka bil men idag så gick det bra :). Hundarna skötte sig också hur bra som helst, både uppe hos gammelmormor och sedan även hos Kristian när dom fick hälsa på hans hund Pim, är så stolt över dom, båda två :), eller vad säger ni mamma och pappa? hihiii Gammelmormor blev jätteglad över kollaget och morfar hjälpte till att sätta upp det på väggen så nu kan hon titta på det hela dagarna hahaa. Tack snälla mamma för god mat och för gott fikabröd och tack pappa för att du körde idag  :)

Det går ju bra att sitta i det här knäet också :)


Snötnosar....


Ha en fortsatt bra kväll.

Puss & Kram

20 Maj

Igårmorse så började farbron sätta gärdesgården och jösses vad fort det går. Mer än hälften är redan på plats nu :D, det blir så fint.

Här har dom precis börjat.


Idag så har jag för första gången i mitt liv haft en fönsterputsare hemma, vilket lyx, hihihiii. Blev jättefina fönster och snabbt gick det hihi. När han var klar så frågade jag om det gick och boka honom redan nu till hösten och tänk, det gick det haha.

Vi hade sista gången på babysimmet idag, för den här gången. Längtar redan till hösten, när fortsättningskursen börjar. Idag så fick vi lära oss att ha barnen på ryggen, det är meningen att dom ska kunna hålla i sig medans man simmar sedan.... ska bli intressant att se om det fungerar. Men Tindra tyckte iallafall att det var kul att ligga på min rygg, men å andra sidan så tycker hon ju att allt som man gör i vattnet är roligt haha.

Puss på dig mamma


Nej nu ska jag gå och sova, imorgonförmiddag så bär det av upp till gammelmormor i Orsa. Hon har inte träffat Tindra än, bara sett henne på kort. Det är Sara, Tindra, mormor, morfar, Molly, Pia och jag som åker upp och på vägen hem så tar vi "genvägen" över Vansbro och släpper av Sara hos Kristian.

Sov gott :D

19 Maj: 16 År

Grattis på 16 årsdagen älskling.


Hoppas du får en bra dag :D

Puss & Kram

18 Maj

Även den här natten har varit knölig:(. Tindra fick ca 1 msk gröt vid halv 8 och sen ammade jag henne vid halv 9 och så somnade hon hur snällt som helst, men vakande ca 1,15 och då ville hon ha mat igen, sen sov hon till halv 6 och åt och sen så sov vi till halv 10. Hon är jättebra på att sova länge på morgonen tack och lov eftersom jag inte får sova hela nätterna längre. Ikväll så har hon fått mer gröt och så hoppas jag på att det ska ge resultat......

Hittade Fairytale (vinnarlåten) på Youtub och hade Tindra i knät när vi lyssnade på den och hon blev alldeles tossig och sprattlade som en lite fisk, så när låten var slut blev hon stilla och då var jag tvungen att spela den en gång till och hon blev lika sprallig igen så hon tycker verkligen att det var rätt låt som vann :D. Måste nog köpa sigeln till henne hahahaa
 

Hade besök av Pia idag när mormor och morfar var och handlade. Pia är lika söt med Tindra som Molly. Dom kommer fram och slickar henne på handen och då blir hon så glad :). Hon satt länge i babysittern idag och tittade på dom när dom sprag runt henne och lekte, vilket var jätteroligt för hon skrattade och pratade med dom :)...

Nu är det någon som inte alls vill blogga mer idag, så ni får ha en bra kväll.

Puss & Kram

17 Maj

Idag så har min kära mamma varit här och hjälpt mig att vårstäda huset, Emma tog hand om Tindra och lite senare på dagen så kom pappa hit och körde med grästrimmern runt rabatterna och själva husgrunden. TACK snälla för all hjälp idag och alla andra dagar :) Älskar er så mycket <3<33 Så nu du Sara, luktar det sommaräng i hela huset hahahaaa.
När vi satt och fikade efter maten så kom farbron som ska sätta gärdesgården förbi och talade om att han kommer på tisdagmorgon och börjar med det :D. Ska bli så skönt och få staket :).

Fötterna är så roliga......

Lånar Mollys säng lite bara :)


Nu ska jag gå och sova, så god natt på er :D

Puss & Kram

15 Maj

Tindra fick sin första smakportion med havregrynsgröt igårkväll och det var så gott :). Blir nog inga problem alls med att få henne att äta, hon förstod direkt hur skeden och det som kom in i munnen skulle hanteras.... Hon vaknade 2 inatt med för att äta, ska bli spännade och se om hon sover bättre när vi kommit upp i en riktig portion med gröt på kvällen :).

Vad är det för gott jag ska få nu...


Mmmmm vad gott...


Sara satte upp håret på mig idag, visst blev jag fin


Så här blev kollaget när det var klart, är riktigt nöjd :D.


Det var allt för idag, nu ska jag lägga Tindra för förmiddagsluren :).

Ha en bra dag.

Puss & Kram


14 Maj

God morgon :). Natten har varit så där. Tindra åt 20,30 innan hon gick och la sig, sen vaknade hon vid 2,30 och ville ha mat men sen sov hon till 7,30 innan det var dags igen. Det är väl igentligen bra ändå, men man är ju så bortskämd med att hon sovit från kvällsmålet till runt 6 innan hon ville ha mat igen :(.

Vi var ju på babysim igår och då fick vi både dyka och sen så skulle dom sitta och stå i handen. Låter märkligt, eller hur, men det var precis vad det låter. Lite läskigt innan man kommit på hur man skulle hålla henne hihihiii.

På väg ner....

Nere....

På väg upp igen....

Det där gick väl bra :D...

Kolla jag står i mammas hand...

Nu kommer jag och tar er.......


När vi kom hen så plockade Sara fram en present till Tindra, en lite mjuk rund sak, var i samma storlek som en hockeypuck. När man la den i vatten så svällde den upp och blev en lite handduk, den är grön med en rosa gris. Tack raring, den är jättesöt :D.

Idag så blir det en lugn dag, vi ska ner till morfar och få lite hjälp med att dra ut en del kort som jag ska använda till ett bildkollage till gammelmormor. Vi ska ju åka dit den 21 maj och hälsa på, då passar det ju bra att hon får det i tidig födelsedagspresent :D.

Ha en bra dag.

Puss & Kram

13 Maj

Vi hade en knölig natt inatt med, nu är det 2 av 3 nätter (varannan natt) som hon vaknar runt 2 och vill ha mat igen. Ska försöka några nätter till men det verkar som om det börjar bli dags för lite gröt på kvällen. Problemet är bara att alla barngrötarna innehåller mjölksocker (som jag har hittat), är det någon som vet en som är mjölkfri???? Får väl bli mannagrynsgröt annars, men då kan jag göra henne sällskap för jag tycker den gröten är så god :D.  Men min lilla skruttunge är lika glad ändå fast hon vaknar på natten, det är bara jag som är supertrött., dock så orkar hon inte vara vaken lika länge på förmiddagen som när hon sover hela natten.

Lite mys med Nalle Phu på morgonen....


Ikväll så är det dags babysim igen, hoppas vi får dyka idag igen. Ska försöka få lite kort på det den här gången :D. Nu är det näst sista gången, men vi ska gå även fortsättningskursen. Hoppas den börjar direkt :D.

Nu är det nog dags för en liten tupplur tycker jag att det verkar som.

Ha en bra dag:)

Puss & Kram


12 Maj

Igår så var vi nere hos mormor och morfar hela dagen. Mormor bakade åt oss, TACK snälla du för det :D. På kvällen när vi kommit hem så fick vi besök av Jonas och Jessica en stund och det är alltid lika trevligt när dom är här :).

Idag så fyller Annelie år så vi ska dit upp ikväll och fira henne, men då är det bara Emma som följer med för Sara och Kristian skulle vara kvar inne i stan inatt, hoppas ni får en skön kväll :). I övrigt så blir dagen lugn, ska bara in till stan för att köpa en ram till gammelmormor och en liten present lill Annelie och så ska vi hämta upp Emma efter skolan innan vi ska upp till Svartnäs. Idag när jag vakande så sken SOLEN och tänk att man blir på bättre humör på en gång hihihihii.

Du är bäst mormor....

Eller är det du morfar..... hihihihi

Ni är bäst båda två hahahahaa. Älskar er <3<33

Nu måste jag börja med lunchen för snart kommer Tommy och farfar hit för att äta :D.

Ha en bra dag alla glada ute i solen :D.

Puss & Kram

10 Maj

Ja så fick vi ännu en dag med regn, regn och mera regn.... så trist. Men får väl trösta mig med att jag har ju iallafall hunnit tvätta en del av högen, mitt i så tog tvättmedlet slut.....Tommy skulle köpa mer när han åker hem. Han är ute i Vika och håller på med Majsan idag med. När han åker hem så skulle han dessutom åka förbi och hämta upp Sara och Kristian, dom är inne i stan för dom var på 18-årsfest igårkväll. Känns jättekonstigt att dom är så stora nu.... igåreftermiddag så ringde hon och frågade om hon fick gå på Harry´s, hon hade inte koll på åldersgränsen och då frågar hon mamma, gulligt va? Det är ju inte så många år sedan jag sprang där varje barnledig helg och nu är det hennes tur.... usch jag har verkligen blivit gammal hahahaaa.

Vi hann iallafall med och gunga en lite stund innan det började regna. Fick även ge Emma fart hahahahaa, det var ett tag sen sist :D. Sen kom mormor och morfar och dom hade glass med sig, så då blev det fika. Tindra fick också smaka på min glass (Tofuline) och det var jättegott må ni tro, hon riktigt attakerade skeden när den kom :).

Nu har jag börjat få kläm på hur den här fungerar :D



Ha en bra eftermiddag.

Puss & Kram

9 Maj

Tänk så skönt med en dag utan regn. Vi har skruvat ihop gungställningen som Tommy var in till stan imorse och köpte. Vi har letat och letat efter en i trä och när vi hittade en så slog vi till direkt :D, har fått för mig att dom är stadigare. Nästa år så ska vi bygga på en klätterställning och rutschkana på en sidan också. Emma och jag började medans Tommy och Holken körde hit 2 lastbilsflak med matjord. När man tittar på högarna så kan man inte förstå att det är så mycket för dom ser jättesmå ut. När dom var klar så tog Tommy över skruvandet.

Se så fin den blev

Åååå vad roligt det här är

Mera fart vill jag ha


Ha en bra kväll och så håller vi tummarna för en fin dag imorgon med så vi kan gå ut och gunga mer :D.

Puss & Kram

8 Maj

Vaknade imorse med en förhoppning om att det bara var en dröm, men så var inte fallet. Sitter och tänker tillbaka på den du var som liten, med tårarna rinnandes utefter kinderna. Du var jämt så glad och hade så lätt till ett skratt, nu är du bara sur och otrevlig. Du brukade jämt vara så omtänksam medans nu är du bara självisk. Det gör så ont att se hur lite du bryr dig, att se dig bara gå därifrån kall och till synes helt oberörd när du vet hur mycket du sårat andra. Vill ha tillbaka dig som den du igentligen är.......

Inatt så har Tindra sovit som en gud och vaknade inte förrän vid halv 9 (från 22,15), tror nästan hon vet att mamma sovit dåligt de senaste nätterna och behövde sova nu...... Du är så duktig lilltjejen min :D. Dessutom så vaknade vi av att den snälla farbron kom förbi med stora skogsmaskinen och tog upp resten av spireahäcken åt oss, så nu är hela uppe. Så nu vet Tommy vad han ska roa sig med hela helgen, jo att gräva upp resterna av rötterna och sedan anlägga gräsmatta där :D. Men idag så ska vi åka ut till Majsan och fortsätta med vårrustningen och sen så ska vi handla så det blir en lång dag borta hihihihi.

Sara.. Jag är så STOLT över dig. Du har verkligen jobbat på bra i skolan och nu får du "betalt" för det, hoppas att du själv är lika stolt som oss andra :D.



Chefen ringde precis och bjöd mig och Tindra på "vårlunch" och det ska bli så trevligt. Tack för det :D.

Ha en bra dag ute i solen.

Puss & Kram


7 Maj

Igår så var det babysim igen och denna gång så fick vi prova på att dyka för första gången. Det gick jättebra, hon kom upp och skrattade, fick inte ens en kallsup, min duktiga lilla fisk. Efter det så fick vi låna en liten badring som hon kunde simma omkring alldeles själv med :), ni skulle ha hört henne, hon var så stolt och "berättade" det högljudt hihihii.


Idag så har Tommy och jag börjat vårrusta Majsan, båten som vi ska låna i sommar, och jösses vad jobb det är på den att göra, man kan ju nästan tro att han som lånade henne förra sommaren inte gjort någonting alls...... jättetrist att se, men hon kommer bli så fin när Tommy är klar med henne :).

Puss & Kram


3 Maj

Sitter och pratar med Sara på msn och jag saknar dig så jättemycket hjärtat mitt <3<33. Jag vet att du har det bra när du är i Vansbro men det känns så tomt ändå när du är där och inte här hos mig. Nu kommer du hem imorgon, och det gör även Kristian och jag saknar honom med :D
Sötnosar....


Saknar dig med Emma, du är också mitt lilla hjärta <3<33


Det är så jobbigt att träna i gymmet....

Stoppat in nappen själv.....


Idag så har det mest varit trägårdsarbete, men nu snart så är vår stöket klart :). Är bara den andra halvan av hallonhäcken kvar. Sen ska resten av spireahäcken bort men den får vi hjälp med att ta bort, torligtvis nästa vecka och då ska det ju repareras efter den och då kan vi flytta rodendendronen och plantera hängsälgen sen så är det helt klart :D.

Ha en bra kväll.

Puss & Kram

2 Maj

Vi var ner till mamma och pappa på förmiddagen, dels för att Tommy skulle hjälpta dom att byta till sommardäck, pappa har fortfarande lite svårt att röra sig efter vurpan förra veckan, och så skulle vi fika. Då gjorde vi iordning pergolan samtidigt och den är så mysig att sitta i. Tindra fick ligga en stund på gräsmattan, låg på ett liggunderlag och en fleasefilt, och det tyckte hon var roligt, specielt när hon vände på sig och kunde dra upp lite av deras gräsmatta/mossa, hihihiii. Här hemma så har Tommy grävt upp resterna av spireahäcken närmast vägen och så har han fyllt i "diket" med jord, själv så har jag räddat mina Gullvivor och planterat dom runt körsbärsträdet :D. På kvällen så kom Anneli och Micke hit och tittade på Robinsson med oss, så trevligt :D.

Full i bus mest hela tiden ...


Ha en bra kväll

Puss & Kram

1 Maj

Klev upp kvart i 6 imorse, vi åkte till Arboga och tittade på när Jonas körde sin första rallycrosstävling i den nya bilen. Vi hade ett fantastiskt väder hela dagen och Tindra var så duktig. Hon åt och sov mest hela tiden, gnällde lite i bilen de sista 45 min på vägen hem, men det var allt. Jonas var också duktig :D och bilen höll hela dagen hihihi, fick väll en del bulor i första racet men men.... nu ser den ut som en riktig rallycrossbil....Tror att konkurrenterna var lite oroliga över att få en nykomling med i motorstorleksklassen.... så därför knölade dom till honom så mycket dom bara kunde.
Före tävling...

Efter 1:a heatet...men det blev inte SÅ mycket värre senare

Nu kommer jag så akta på er.....

Fort går det.....



Nu ska jag ge Tindra kvällsmat och sen ska hon sova, ha en bra kväll:)

Puss & Kram


RSS 2.0