31 aug: inge roligt alls att komma hem :(

'usch för att komma hem säger jag bara :(. Klev innaför dörren och tittar rakt in i Saras urplockade rum och fyyyyyyyyyy vad jobbigt det var. Bestämde mig för att stänga dörren och då är det precis som om hon bara är hos sin pappa på pappaveckorna :P, kändes lite bättre så :S.

Men pratade med henne på vägen hem medans hon satt på bussen hem från skolan och då skrattade hon och verkade glad :O). Dom hade haft för sig en hel del olika saker på dagen inskolningsträff, bla.a så hade en av dom fått gå till affären för att köpa en banan och när han skulle betala så skulle han pruta på priset eftersom han inte ville betala för skalet, så roligt hahahahahaaa. Nu på kvällen så är hon iväg och grillar korv, och jag tycker det är så skönt att hon inte sitter hemma utan är ut och gör saker med skolan, och det känns så mycket bättre när hon låter glad :O) :O).

Saknar dig hjärtat, tur att vi snart möts på vår stjärna <3 <3

( Ja Sara, jag vet att det är en gammalt kort men jag tycker det är fint ;O))

Är så glad över att inte Emma oxå skulle flytta nu för jag tror verkligen inte att jag klarat av att dom flyttat båda två samtidigt :(, har 2 år till på mig där :D.

Sov Gott allihop :D.

Puss & Kram



31 aug. :-(:'(

Sitter i bilen på väg hem och har lämnat kvar min älskade lilla Sara :-(. Det var nog bland det jobbigaste jag nånsin har gjort . Har nog gråtit i ca 4 timmar och börjar se ut som ringaren i Nothredam vid det här laget, rödgråten och svullen i hela ansiktet. Har dock smsat med henne nu och det låter som att hon har det bra i skolan nu :-D. Saknar dig så mycket raring, men vi ses snart och vi har våran stjärna så länge ;-) <3 <3 <3

30 aug.

Den här helgen har gått till att flytta Sarisen upp till Umeå och det var meningen att vi skulle åka hem mitt på dan idag, men vi var inte klara med allt uppskruvande här i lägenheten så vi blir kvar till imorgonbitti och då åker vi hem igen.

Vi har iallafall fått lägenheten jättefin och mysig tycker jag, hoppas att Sara är nöjd hon med :P. Men jag måste säga att jag tycker att pizzerierna är lite konstiga här uppe, dom stänger halv 8-8 på kvällarna :O.

Sara verkar iallafall tycka att skolan och kårlivet är helt ok, och jag är glad över att morgondagen har ett lite fullspäckat schema, då blir det lite lättare för mig att åka ifrån henne iallafall. Kommer sakna henne så oerhört mycket, bara jag tänker på att åka ifrån henne så får jag ont i magen :(. Tur att hon har långledigt snart och tänker komma hem då :O). Det verkar iallafall som att hon har träffat några gulliga tjejer i klassen och det är bra :D.

Puss & Kram

28 aug: Flyttlasset är på väg :-S

Sitter i bilen och är snart framme i Sundsvall, där ska vi träffa Sara och Stefan och äta lunch tillsammans innan vi fortsätter vidare mot Umeå :-D. Tindra fick feber igårkväll så natten har väl inte varit den bästa, tur att Tommy kunde sova fast vi var vakna. Nu har hon fått alvedon och mår relativt bra, sitter i baksätet med Emma och tittar på Teletabis, till Emmas stora förtjusning haha. Ha en bra dag. Puss & Kram

27 aug: Grattis Sara <3

Idag så klarade min älskade Sara uppkörningen med så nu har hon äntligen fått sitt körkort :O). Stort grattis till dig hjärtat, är så himla stolt över dig <3



Dagen har varit hur stressig som helst. Började ju med att vi åkte in till stan för Sara skulle köra upp och sen så firade Emma och jag den nya körkortsinnehavaren med en lunch på China, därefter hem till farmor och farfar för att säga hejdå, sen hem till Gunilla och Lars-Åke för ännu ett hejdå, hämtade lillpluppan från dagis, hem för ett mellanmål, ner till VC för att få en salva till blöjeksemet som inte vill läka ut, hem till Jessica, vidare till mormor och morfar för nästa hejdå och sen in till stan igen för att släppa av Sara som är på kräftskiva nu och handla lite innans vi for hem och nu ska Tommy äntligen få packa klart, för imorgon så far vi uppåt :(. Nu är den ju här helgen som jag gruvat mig så för :P, men det kommer att bli bra :O).

Nu tar jag ledigt över helgen och önskar er alla en trevlig helg och vi ses igen nästa vecka :O).

Puss & Kram

26 aug: Mysigt välkomnande

När jag kom till dagis så lyste Tindra upp med hela ansiktet och tjöt MAMMMMMMMAAAAAA och sen fick jag nog tusen pussar och en kram som aldrig tog slut :D. Så himla härligt att se att hon blev så glad när jag kom och då hade hon ändå haft en jättebra dag och inte varit ledsen en enda gång :D.

Älskade lillplupp <3 <3 <3


Inne hos Sara fortsätter packningen men nu är vi NÄSTAN klara men inte förstår jag hur vi ska få med allt, för släpvagnen är full och vi har ju inte en hur stor bil som helst. Som tur är så Tommy fantastiskt duktig på att packa så det ska bli intressant och se om han lyckas imorgonkväll hahahahaaaa

Sov gott alla mysiga människor där ute :D.

Ps) Är verkligen superglad över att ni blivit så många som läser mig blogg. Ni får gärna lämna ett litet fotspår när ni går och säg till om ni har en egen blogg så kan jag få kika in till er :O).

Puss & Kram

26 aug. Gick jättebra imorse :O).

Natten har varit urkass :(. Tindra har drömt en massa och gråtit i sömnen och ropade på mig hela tiden, skulle tro att hon drömde om när jag gick ifrån henne igår :(. Dessutom så blev hon snorig inatt men ingen feber så när klockan ringde så gjorde jag som vanligt, tog över henne till mig och "miade" en stund och pratade med henne om att hon skulle vara själv på dagis hela dagen för att mamma måste "jobba" men att hon skulle få leka och ha jätteroligt på dagis under tiden. Så när vi kom ner till dagis så gick lämningen hur bra som helst :O) så himla skönt det, hoppas dock på att hon blir lite gladare över att se mig när jag hämtar idag än vad hon var igår hahahahaaa.



Tommy ringde nyss och berättade att han är på väg hem, för han har kört sönder något i bromsaran så nu är han utan broms på höger framhjul :(, lite läskigt att ha honom ute efter vägen så men han lovade att han skulle köra försiktigt :). Tror att han ska få ta lämningen imorgonbitti :P, ska prata med dagisfröken om det när jag hämtar sen :D.

Nu ska jag gå ner och mysa lite i ett skönt bubbelbad och läsa en god bok, det har jag inte hunnit göra på hur länge som helst hahahaaa.

Hittade en jättesöt blogg tidigare idag och den mamman hade ett gulligt sätt att föreviga sin lilla sockertopp, kicka in här :D. Mila´s Daydreams

Hoppas ni får en bra dag.

Puss & Kram


25 aug: Dom säger att det går bra ........

Fröknarna säger att det går bra för lillpluppan på dagis :S. Det hade gått över efter en relativt kort sund idag och hon hade somnat jättefint sa dom, och det kändes bra att sovandet gått bra. Jag fick åka hem när hon somnat och komma tillbaka till "vanlig" tid för att hämta och då satt hon fortfarande med tutten i mun och med phu i knät på en av fröknarna, och jag kan inte direkt säga att hon blev glad över att se mig så jag tror att hon var rätt så sur på mig som lämnat henne, det gick dock över rätt så fort, Tack och lov för det :D. Imorgon så ska jag lämna henne direkt på morgonen och jag kan inte säga att jag ser fram mot det utan har ont i magen men förhoppningsvis så går det bra, håll gärna tummarna för oss :D.

Trodde inte att det skulle vara så jobbigt att hon skulle börja på dagis men det är skitjobbigt :(, men det blir superbra för henne att få leka med kompisar på dagarna :O).

Finaste lillplupp <3


Puss & Kram

25 aug: Töntig, jag vet

Är på dagis och var bestämt att jag skulle gå ifrån, in i fikarummet, en stund på förmiddagen och även idag så blev hon jätteledsen när jag gick :(, men fröken gav henne tutten och Nalle Phu så då gick det över :O). Nu sitter jag och smyger på henne inne i fönstret medans dom är ute och leker och det ser ut att gå jättebra :O). Men fick precis höra att fröken ska äta och lägga henne själv medans jag är kvar inne i fikarummet och då blev jag jätteledsen, har bara LITE svårt att släppa min lillplupp, supertöntigt hahahahaa. Håller tummarna för att det går bra, vore ju skönt om det funkar :O). Får se sen hur dom planerat för morgondagen.

Hoppas ni har en bra dag :D.

Puss & Kram

24 aug: Dag 2 = mindre bra

Dagen på dagis har inte alls varit lika bra som igår :(. Tindra ville inte alls att jag skulle vara långt borta idag utan hon skulle hålla hande mest hela tiden. Hon åt jättemycket mat vilket var bra men hade svårt att komma till ro på vilan, men till slut så somnade hon iallafall. Och när hon vaknade så hade Sara anslutit sig till oss på dagis vilket Tindra blev jätteglad över :O). Alldeles innan vi skulle åka hem så kom även Tommy och träffade fröknarna en kortis :D. Han hade regnstopp idag och hade fått låna en personbil så han kunde åka hem, så mysigt så, Strax efter 4 imorgonbitti får vi veta om det blir stopp imorgon med så han blir hemma även då :P eller om han måste åka.

Kvällen har tillbringats med att packa åt stumpan men nu är vi nästan helt klara :P.

Nu ska jag gå och sova så jag orkar upp imorgonbitti. Sov gott allihopa.

Puss & Kram

23 aug.

Gårdagen tillbringades med att packa hela dagen, men nu är då alla stora saker lastade på vagnen och jag har nog aldrig sett den så fullastad någon gång :P. Ja jag hann med att laga en massa matdosor oxå så nu är då det gjort :O).

Idag har vi varit till dagis och vilken tur vi haft med vädret , en helt strålande dag :O). Tindra tyckte dagis var en höjdare. Där hade dom rutchekanor både inne och ute :D och en massa barn förstås. Gick bra både med maten och sovandet, hon sov hela 1,40 tim, precis som hemma. Dom fick mos och korv och ett jättefint salladsbord till lunch, efter maten så var jag tvungen att gå till mattanten och fråga hur hon gjort Tindras mos för det var verkligen supergott :O).



När vi var klara att åka hem så fick jag sms från Emma och då var hon också på väg hem, så praktiskt :D. Hon hade köpt en så himla söt joggingdress till Tindra, och ett jättefint linne. Tack snälla hjärtat :O) <3 <3


Men vi hade en jättetrött lillplutta här hemma ikväll men det blir nog bättre när hon vant sig vid dom nya rutinerna. Lite mys framför tv:n efter dagis :D.


Fasar dock lite för morgondagen då det står att vi ska få 30 mm regn, dagis är ju ute hela förmiddagen och leker oavsett väder vilket är bra men jag har ju lite problem med ryggen och det blir ju inte bättre av att jag blir kall och även om jag har regnkläder på mig så blir jag ju kall men jaja det är bara att bita ihop och gilla läget :P.

Hoppas ni har haft en bra dag och önskar en en bra dag imorgon :D.

Puss & Kram


21 aug

Hade fullt upp hela dagen igår så det blev inte av att jag bloggade nåt :S, shame on me :P.

Iallafall så hade vi besök av Tindras dagisfröken igår och dom fann varandra direkt så det kändes jättebra när hon gick härifrån och på måndag så kör vi igång med inskolningen. Gissar att jag kommer ha en supertrött liten tjej här på måndagkväll hahahaaa.

På eftermiddagen så åkte vi in och firade Tindras lilla kusin som fyllde 1 år. Faster hade varit så gullig och bakat nästan allt mjölkfritt, det var bara bullarna som hon glömde bort sig på men eftersom det fanns så mycket annat gott så tror jag inte Tindra ens märkte att det fanns bullar hahahaa. Och till både födelsedagsbarnet och Tindras stora förtjusning så var tårtan dekorerad med hallon och så fanns det ju mer som dom fick dela på, och när Tindra hade ätit slut på sina, så blinkade hon lite med kusins farmor så då fick hon även hennes hallon, mitt lilla charmtroll :O). Till allas våran lycka så hann Tommy också dit lite sent men som dom säger bättre sent än aldrg :O).

Nu är vi på väg ner till verkstaden för att plocka ihop dom saker som Sara ska ha med sig upp till Umeå och sen på eftermiddagen så ska vi ner till mormor och morfar och ha en liten kräftskiva. Sara och Emma kommer direkt dit och dom har med sig 2 av Saras kompisar. Så vi kommer ha en jättetrevlig eftermiddag och kväll och jag hoppas ni också får en trevlig lördag :O).

Puss & Kram

19 aug: Grattis Sara <3 <3

Ett stort GRATTIS till Sara som hade sin teoriskrivning idag och den gick kanon så nu är det bara uppkörningen kvar och jag är säker på att den kommer gå lika bra den, men återkommer mer om det senare när det är dags ;O).



Idag så är det soligt och fint men blåsigt och tyvärr så blåser det riktigt kallt så lillpluppan kom in och ville ha en jacka och fingervantar. Sen var hon nöjd och kunde vara ute och leka igen :O). Själv så stog jag inne i hallen och tittade på henne medans jag märkte upp alla hennes ytterkläder inför dagisstarten :P. Efter det så provade vi alla hennes byxor och det var en hel del som blev bortplockade och även tröjorna hann vi prova innan hon tröttnade hahahaaa. Nu har hon inte så mycket kläder kvar men som tur är så är vi med i en klädesprenumeration så det kommer hem ett klädpaket i månaden :O). Känns bra att kunna fördela kostnaden lite och dom har jättebra kvalitet på sina kläder och inte är dom dyra heller :D. Lite extra roligt var det att hitta hemsidan igen, för jag var med där även när Sara och Emma var små :O). Sidan heter D&J.

Ha en skön eftermiddag.

Puss & Kram

18 aug

Usch vilken urtråkigt väder vi haft idag, regnet har vräkt ner hela dagen, så vi har bara varit inne och tittat på tv, läst böcker och byggt lite lego.

Jag har haft hand om Pia en stund på förmiddagen och sen så åt morfar lunch med oss innans han åkte in till stan för att handla och hämta hem mormor. När dom kom från stan så kom dom hit på en snabbfika och lämnade en massa saker som dom inhandlat till Sara. Det var roligt med lite avbrott när dom kom hit :O).

Stackars Tommy hade regnstopp idag och blev ståendes på en vägficka mitt ute i skogen helt solo i 4 timmar, men som tur var så åkte det förbi en grusbil efter 3 timmar så då kunde han vinka och den vinkade tillbaka ;O).

Imorgoneftermiddag så ska Pia vara här igen en liten stund och det är så trevligt att ha henne här, men jag hoppas att vi får lite bättre väder då så vi kan vara ute då :O).

Ja det var väl allt jag hade att säga idag, så nu önskar jag er en god natt :O).

Puss & Kram

17 aug

Oj oj oj vad telefonen ringer idag, börjar nästan få ont i höger öra hahahaaaa. Tror jag har pratat med jobbet 4 gånger hittills och säker lika många gånger med mamma, förutom dom två så har jag fixat försäkring på Saras lägenhet, pratat med gullungen några gånger också naturligtvis och även med älsklingen och min raraste pappa ringde när jag höll på och dammsög så nu är det bara sötaste Emma som jag inte pratat med, får se om jag hinner göra det med ikväll :D. När vi åt frukost så fick vi lite sällskap av farfar som var hit en sväng :D.

Men trots att jag suttit i telefonen mesta delen av dagen hittills så har jag ändå hunnit med att dammsuga och skura golven, så nu luktar det sommaräng här inne :O).

Nu ska jag sätta Tindra i vagnen och koppla Molly och gå en promis bl.a. till affären då jag är helt utan ägg och så kan vi ju inte ha det hahahaaa.

Ikväll så ska jag försöka ta mig i kragen och börja märka Tindras kläder inför dagisstarten :D.

Sötaste ungen blir helt salig när hon är i hallonhäcken och mumsar :D




Ha en skön eftermiddag :D.

Puss & Kram

16 aug

Ja så har även Tommy åkt så nu är det bara Tindra, Molly och jag hemma :S. Men det finns en sak som är bra när vi är själva och det är att det blir väldigt mycket mindre att plocka här hemma, lite konstigt igentligen eftersom vi är 4 vuxna och en liten, borde ju vara den lilla som stökar till det mest????? Men jag saknar dom andra 3 jättemycket, är så tomt nu här hemma :P.

Tindra sover och jag har varit ner i tvättstugan och satt på dom 2 första maskinerna, men den här gången så är det bara 4 maskiner så det kommer gå fort att tvätta idag, skulle behövt dammsuga oxå, får se om jag orkar det i eftermiddag eller om det får bli imorgon istället :P. Det är en "ond" dag idag, både huvud och axlar värker :(, ska nog försöka mysa mest i eftermidag :P.

Dagis ringde imorse och berättade att dom brukar göra hembesök innan inskolningen startar så vi bestämde att hon skulle komma hit på fredag och träffa Tindra och då även gå igenom all information om hur inskolningen ska gå till och allt annat som vi behöver veta om dagis. Jag tycker i och för sig att det är lite sent men bättre sent än aldrig :P. Bestämde även att jag skulle få träffa matpersonalen på måndag så vi kunde prata om Tindras kost, det som känns lite bra är att dom redan har mjölkproteinallergiska barn så dom borde redan kunna allt det där :O).

Var in på Saras rum nyss och där är det som värsta bombnedslaget ;), hon började packa lite smått igår och kan ni förstå att så fort man börjar "flyttpacka" så blir det som en krigszon i början innan man fått lite struktur på lådorna? Men när dom kommer hem igen i helgen så får vi hjälpas åt så går det lite fortare att få ned allt utom det mest nödvändiga. Nu är det bara knappt 2 veckor kvar innans vi åker :( men då ska vi göra hennes enga lägenhet så MYSIG ;O). Nu ska jag ta och beställa en tågbiljett åt mig och Tindra till hemresan den 30:e, innans jag förstänger den igen hahahaa, gör gärna det mest varje dag hahahaaa :( :P.

Emma började skolan idag och jag hoppas att hon haft en bra dag och att det var kanon att få träffa alla kompisarna igen :P.

Ha en skön dag :D.

Puss & Kram

15 aug: Trevligt besök :D

Usch idag så vaknade Tindra redan kl 7 :( Tommy verkade så trött så jag gick upp med henne om mös en stund framför tvn och sen grejade vi lite med datorn och Tindra lyckades sätta ihop 3 duplobitar alldeles själv :O), så duktig :O).

Mormor och morfar kom hit och fikade på förmiddagen och så diskuterade vi vad dom kunde bidra med till Saras nya lägenhet och det blev en hel lista :P, så snällt att ni hjälper till med allt det där :O).

Hann bara lägga Tindra så ringer telefonen och det är Anna och säger att nu kommer jag :O). Det är en så himla mysig tjej som jag träffade när jag gick på KomVux och som jag sen umgicks en hel del med då, tyvärr så tappade vi kontakten för några år sedan men så hittade hon mig på Facebook och idag så kunde vi äntligen träffas igen :O). Hade så roligt hela eftermiddagen och det blev en hel del prat om gamla tider men mest om vad som händer nu. Bl.a så berättade hon att hennes dotter ska gifta sig i höst :O, helt otroligt hon är ju fortfarande liten i mina ögon, men hon har visst hunnit fylla 24 så det kanske är jag som blivit gammal hahahahaaa. Tack snälla Annna för en trevlig dag och nästa gång så kommer vi till er, och jag lovar att det inte ska ta 6 år hahahaaa.

Vi har även hunnit köra in Sara och Emma till stan, pappavecka igen, och lillpluppan Emma börjar skolan imorgon :S. Tycker nog att det blir tidigare och tidigare för vart år som går, konstigt det där :P. Men vi träffade en av hennes gamla lärare på City Gross och hon talade om att dom ska få sluta tidigare vid jul än dom gjort förr om åren så det blir ju bra :D.

Tommy åker inte förrän imorgonbitti så jag får mysa en kväll till med honom, men just nu är han ute och klipper gräset, IGEN.......

Ha en skön kväll.

Puss & Kram

14 aug: Poker-Runn

Vi hade klockan på ringning redan kl 7 imorse och då var det jättedåligt väder ute, det var så där så att regnet hängde i luften :(, men vi åt frukost och packade matsäcken och lite ombyte utifallatt det skulle spricka upp och så drog vi iväg till stan med båten bakpå bilen :D. När vi kom fram till Stabergs båtklubb där vi sjösätter så får Tommy börja med att bogsera upp en gammal folkvagnspickup ur sjön (på isättnings-/upptagningsrampen) och sen så sjösatte vi våran båt :O). Då började det bli riktigt varmt och klibbigt ute men ingen sol :S, men det var ju rätt så skönt ändå eftersom det fläktar rätt så skönt medans man åker :D. Vi åker in och lägger oss mellan Främby udde och Slussen så vi har en bra överblick över startfältet :O). Medans vi ligger där och väntar på att dom ska dra iväg så kommer det två andra båter och lägger sig mitt i farleden, vilket vi fnissar åt en hel del och säger att dom där får sig nog en riktig omruskning när powerbåtarna åker förbi hahahaaa. Starten går och det är lika mäktigt som alltid, tänk er själva 36 båtar med varsina dubbla V8 som startar samtidigt och sen åker iväg tillsammans :D. När dom dragit iväg så åker vi vidare till nästa ställe där vi kan se dom åka förbi och där får vi sällskap av Sara och Emmas pappa :D. Och så tar vi sällskap med honom till nästa hållplats och lägger oss lite vid sidan om och den här stäckan är riktigt rolig att se för så får dom ha "fri fart" och då går det undan :P. Men det är bara det att när dom kommer i full karriär så har båtarna som kommer först siktat lite fel så dom kommer rakt MOT OSS, så vi hamnar alltså mitt i deras nya farled, kan säga att det var bara lite småläskigt men dom är jätteduktiga på att köra så dom väjde undan lite och så åkte dom på båda sidor om oss och mitt i alltihop det här så får jag syn på pappa S:s båt som är lite mindre och lättare än våran och jag kan lova att han fick sig en riktig åktur, vi klarade oss rätt så bra eftersom Tommy som varit med själv och kört slog på motorerna och åkte framåt samtidigt som vi blev omkörda :P. Dagen fortasste med att vi åkte till ite olika platser på sjön och tittade på dom när dom passerade dock ingen mer gång så nära hahahahaaa.

Starten


Fri fart


Börjar se lite närgånget ut


Tack och lov så svänger Lars av :P och sen så ligger dom på ca 10 m. brevid båten när dom passerar allihop


Lars med besättning


"Stormen" med besättning


Benke med besättning


Och så hade vi en massa syskonkärlek på båten idag :O)


Lillplupp sover lunch


Håller på att vakna igen så Sara passar på att "mia=mysa" lite


Håll i mig för nu går det fort :P



För den som är intresserad av titta på fler bilder kan klicka på länken nedan och välja galleri i menyn
http://www.poker-runn.se/

Ha en skön fortsättning på denna lördag :D

Puss & Kram

13 aug

Är inte så vidskeplig av mig men just fredagen den 13:e tycker jag inte riktigt om :S, men måste säga att den här dagen varit super :O).

Tindra sov länge vilket var jätteskönt. Vid lunch så åkte vi in till stan för Sara hade några moment som hon ville träna på tillsammans med mig och dom gick hur bra som helst. Kan bara säga WOW vilka enorma framsteg hon gjort på bara en vecka, kommer gå hur bra som helst på uppkörningen när den kommer :O).

Sara har dessutom fått ett förstahandskontrakt på en 2:a uppe i Umeå och det känns så himla skönt att veta att hon har en dörr att stänga och tak över huvudet när vi lämnar henne däruppe.

Tommy håller just nu på att göra iordning båten för imorgon så ska vi ut på sjön, det är dags för Poker-Runn igen och även iår så blir vi brevid alla powerbåtarna, tyvärr men det är ju som det är :P.Ganska kul att titta på så med och Tindra ser verkligen fram mot att få åka båt imorgon, men Molly lämnar vi hemma hos mormor och morfar :O).

Startfältet från förra året var mäktigt och det är ännu fler båtar anmällda iår :P.


Ha en skön kväll, nu ska jag kolla på film med Emma :D.

Puss & Kram

12 aug: Underbar

Sara visade mig nya ICA reklamen (ja jag vet att jag är lite efter), och den är verkligen helt underbar hahahahaa
Se själv och njut.



Ps) En mycket glad nyhet hade Tommy till mig idag..... han har jobb även i vinter, hans chef har fått in timmerkörning under vinterhalvåret så nu ska det köpas in en ny lastbil, så gissa vad Tommy sitter vid den andra datorn och gör just nu, jo letar latsbil på blocket hahahahaa

Puss & Kram

12 aug

Idag så har jag inget vettig att skriva om alls, så då är frågan varför lägger jag upp detta inlägg???? Ja jag vet faktiskt inte hahahaaaa.

Skulle fått 2 st arbetskamrater på besök nu på eftermiddagen men kände mig så himlans hängig igårkväll så jag lämnade återbud och det var nog bra det för mitt otäcka migränmonster är här på besök idag igen :(. Tindra är supergnällig så frågan är väl om det är något på gång där ...... Håller tummarna för att vi klarar oss fram till inskolningen om 2 veckor, sen får man väl ta varje frisk dag som bonus hahahaaa

Tindras allergiläkare ska ringa på eftermiddagen och då får vi se vad hon säger om att försöket att introducera mjölken inte gick så bra. Och om hon har några andra ideer på hur vi ska gå vidare :).

Ikväll så kommer Tommy hem, det är då så sagt än så länge och jag hoppas verkligen att det inte blir några ändringar. Miss you darling <3 <3



Får se om jag uppdaterar lite senare, OM jag har något vettigt att skriva hahahaa annars så hörs vi imorgon istället ;O). Ha en bra eftermiddag.

Puss & Kram

11 aug

Jaha den där "fristen" jag pratade om igår, den fick jag inte alls :(. Halv 9 imorse rinde dom från centralen och det var bara att börja packa lastbilen för han skulle åka SNARAST, nu borde han vara framme och få sitt första lass, får se hur länge dom kör ikväll. Som tur är så kör dom inte fredagar så han kommer hem imorgonkväll igen :O). Missförstå mig rätt, jag är så hilma GLAD över att han har jobb :O), men det är så fruktansvärt jobbigt varje gång han ska åka :(.

Tindra var så rolig imorse, hon gick raka vägen ut i hallonhäcken iklädd bara pyjamasen och efter en stund så kommer hon in och säger KALL, så då var det bara att byta till riktiga kläder :D.

Nu kom farfar precis med en bit kassler som Tindra och jag ska äta till middag, så det blir bräckt kassler och broccoligratäng till middag mmmmmmm så gott :O). Och nu är han och Tindra ute och klipper gräsmattan åt mig, så himla snällt, TACK så mycket :D.

Saknar dig <3 <3


Världens snällaste farfar


Jordgubbslandet :D och vi har redan skördat 2 jordgubbar :O)


Nu är lillplupp i krusbärsbusken så jag ska nog gå och hjälpa henne lite :O).

Ha en bra dag.

Puss & Kram

10 aug.

Idag så har vi varit på utflykt i lastbilen :D. Färdskrivaren skulle besiktas i Leksand så då följde Tindra och jag med, gissa om det bara strålade om henne när hon fick höra att vi skulle följa med och åka lastbil :O). Skulle inte förvåna mig om hon blir lastbilschaffis själv när hon blir stor hahahaaa. På vägen hem så stannade vi hos en av mina gamla vänninor och fikade lite och passade på att hämta hem en växasäng som hon lånade för många år sedan till deras lilla flicka. Lite roligt att sängen fortfarande är hel och fräsh, den är nämligen efter min pappa och båda mina stora flickor har sovit i den :O). Ska kolla över den lite om den kanske behöver bättringsmålas och så har jag en liten fundering på om jag ska ta och skriva dit namnen på alla som har sovit i den och fördelseåren på en av galvarna :D.

Medans vi var i Leksand så ringde dom från centralen och sa att Tommy skulle ut på jobb imorgon, men som "tur var eller inte, vet inte riktigt vad jag tycker hahahaa" så var lastbilen för hög så nu har jag fått en frist till nästa onsdag för då ska han iväg. Känns mycket bättre att veta det i förväg så man hinner ställa in sig på det hela :D, jag tycker det är så himla jobbigt när det blir så där plötsligt :(. Tycker det är så otroligt jobbigt när han åker och ändå så vet jag ju att bara lastbilen svängt runt hörnet så går det mycket bättre, och vi pratas vid flera gånger per dag, så jag vet att det går BRA, men rår inte för att jag är superledsen varje gång han ska iväg och jag försöker verkligen att låta bli för att inte han också ska tycka att det är jobbigt att åka. Men kan helt ärligt säga att jag lyckas grymt dåligt :P. Men jaja nån gång lär man ju vänja sig, eller hur ??????? ;O).

Blev trött även fast det var lastbil vi åkte <3


Puss & Kram

9 aug

Oj oj oj då vilket sent inlägg det blev idag :P.

Vi har haft en hel del besök idag, och det är ju alltid trevligt :O). Först kom farmor och farfar hit på förmiddagen. Efter en snabbfika så var farmor snäll och plockade av svartavinbärsbuskarna och ska koka saft så nu får vi hämta färdig saft nere hos henne, tack för det :D. Efter att Tindra sovit lunch så kom mormor och morfar hit på en fika och när dom var på väg härifrån så dök Tommys chef upp, så då var det bara att sätta på kaffekannan igen :D. Han blev kvar resten av eftermiddagen och Tommy och han tittade på "nya" lastbilar på nätet, så det blir kankse en ny som Tommy får köra lite senare i höst. Så roligt för honom :D.

När vi ätit mat så bestämde Tommy och jag att vi skulle åka iväg och leta reda på en stran som kallas för Hawaii, och då fick vi sällskap av farmor och farfar på utflykten :D. Vi hittade stranden och javisst var den fin men Sandnäs udde som ligger i sjön Balungen är lika fin den och mycket närmare, så vi fortsätter nog åka dit :O).

Just nu så sitter Tommy och jag brevid varandra med varsin dator som 2 äkta datanördar hahahahaa, men nu ska jag gå och sova istället, så jag önskar er alla en riktigt God natt :D.

Puss & Kram

8 aug

Idag så har vi inte gjort speciellt mycket utan mest tagit det lugnt, vilket varit otroligt skönt :O). Men en tripp till verkstaden där Tommy och jag plockade hallon och Sara tränade på start i backe och att backa runt hörn. Det gick hur bra som helst, hon är verkligen superduktig och imorgon så börjar hennes intensivkurs på körskolan :D.

Nu på kvällen så har vi kört ner Sara och Emma till Toftbyn där deras pappa hämtade upp dom, för det är dags på pappaveckor igen. Just nu så är Tommy ner till Malin & Jonas och hämtar hem den lilla möbeln som jag köpte av dom till Tindra, så nu försöker jag komma på ett bra ställe att ställa den på och det är inte det lättaste hahahaaa.

Sitter och funderar på vad vi ska hitta på att göra i nästa vecka, men fantasin tryter :(, någon som har ett förslag :P. Vad ska ni göra?

Sara får lite hjälp med datorn :D


Puss & Kram

7 aug

Idag så har Tommy servat och meckat lastbil hela dagen och jag har äntligen hunnit pyssla lite med J. papper, ska försöka hinna klart med dom ikväll ;D.

När Sara kom hem så åkte vi ner till Malin och hälsade på deras lilla kotte Selma, så nu har Sara träffat en i verkligenheten och har lite att fundera på, om hon verkligen ska ha en egen kotte??? Men den var verkligen hur söt som helst :D. Och när vi var där så frågade Malin om vi inte skulle köpa ett litet bord och 4 små stolar deras flickor vuxit ur och dom var så fina så jag köpte den gruppen så nu har Tindra fått sina första möbler och det är bara ett rum som saknas hahahaaa.

Selma


Sara & Selma


Har ju inte lagt upp några kort från semestern så jag gör det nu då ;O)

Den här vackra soluppgången var Tindra och jag ute och promenerade i på vägen upp till Piteå, dom andra låg inne i husvagnen och sov :P


Här kommer dom andra till campingen. Gula faran (Brian med familj) var först


Jessica, Jonas och Per i bussen


Jonas i full fart på tävlingsbanan


Jagar en bättre placering ;D


Brian i världens drama, som han dock klarade kanon


Brian får en jättefin tid och en andraplats i heatet


Och så skulle det ju naturligtvis badas i "havet" också ;O), men det var tydligen jättekallt, själv hade jag superont i ryggen så jag hoppade :D


Undrar ven som hade roligast i gungställningen igårkväll hahahaaa


Ha en skön kväll :O).

Puss & Kram


6 aug: kväll :D

Lyckades somna om imorse och Tommy tog Tindra när hon vaknade så jag fick sova lite längre. Tyvärr så var migränen kvar när jag vaknade, men som tur är så vill lillpluppan ha sällskap när hon ska somna och då släppte den :D.

Under dagen så har Tommy kört bort alla grästuvorna som vi grävde upp när vi gjorde jordgubbslandet och jag har mest tagit det lugnt och skött markservicen. Vi bjöd upp mormor och morfar på mat på eftermiddagen. Det blev grillad biff, potatis i foliepaket och grönsakspaket som båda tillagas på grillen, så himlans gott :D. Nu på kvällen så bakar Emma en kladdkaka som ska avnjutas med en klick grädde, muuuummmmmssssss. Bäst att passa på nu för på måndag så ska det bli andra bullar här hemma :P.

Nu ska Emma och jag titta på The Mexiacan, så jag önskar er alla en trevlig kväll :O)

Puss & Kram


6 aug

Usch och fy, vakande precis med jordens migrän och sitter just nu och väntar på att tabletterna ska verka, så då tänkte jag att jag skulle passa på att uppdatera bloggen eftersom jag inte orkade det igårkväll :P.

Igår så gjorde Tommy och jagfklart jordgubbslandet, det blev jättebra :D och vi har 5 st gubbar som är på gång, hoppas verkligen att plantorna överlever flytten bara :D. Sen plockade Emma och jag av hallonhäcken och vi fick ihop ca 4 liter och så var farmor hit med ca 7 liter som hon varit på verkstaden och plockat, Tack för det :D. Mormor och morfar var hit en kortis med, så trevligt :).

Dagen bjöd på solsken hela dagen, så himla skönt :O). Tyvärr så fick vi ett mindre bra telefonsamtal igårkväll och det var att dom inte hade någon körning åt Tommy på måndag och visste inte alls när dom skulle få någon heller :(, så nu håller vi tummarna att det kommer in något på måndagseftermiddag åt honom. Ni får gärna hålla tummarna ;D. Får passa på att njuta av sällskapet nägon extra dag :D.

Nej nu ska jag nog försöka sova lite till ;D

Puss & Kram


4 aug

Igår så var vi till Rättvik och tittade på den stora Crusingen, Tindra var helt farcinerad av alla bilar och precis som alla andra år så vardet fullt av finfina bilar :D. Farfar åkte med oss dit, till Tommys stora lycka för då hade han någon att prata "Brumbrum", det kan jag ju inte påstå att vi andra är så intresserade av hihihihiii. När vi hade varit där en stund så fick vi sällskap av Jessica och Jonas och det blev en supertrevlig etermiddag och kväll :D. Tindra somnade i vagnen så vi var kvar ända till 11 och när vi kom hem så somnade hon om jättesnällt i sängen :O). Vi har verkligen tur med att hon är så enkel på kvällarna nu för tiden, till skillnad från när hon var liten :P.

Idag så har Sara haft sin första körlektion på skolan och den hade gått bra, men det visste jag ju att den skulle göra hahahahaa. Tommy har varit och tagit bort knölen och även det gick bra :O). Ändå tråkiga med den här dagen är att jag är helt kass i ryggen och har även en släng av migränen :(. Men jag trotsade värken och tog en promis runt hea, hade mysigt sällskap av Emma, Tindra och Molly, det gick inte så fort men skönt var det :O). Tråkigt nog så måste vi åka in till stan ikväll för att hämta hem lite möbler, hade hoppats på att dom skulle komma hem ändå :P.

Nu regnar det ute igen men jag har fortfarande hoppet uppe om att ordspråket " Efter regn kommer solsken" stämmer :O) Ha en skön eftermiddag.

Puss & Kram

2 aug

Idag så knuffade jag på Tommy vid halv 9 när Tindra vaknade och bad om en sovmorgon, orkade bara inte gå upp :(. Har känt mig helkonstig i kroppen hela dagen, precis så där som man gör innan man blir sjuk :(, men nu är det skert bara en rektion på att vi är hemma igen :D.

Tommy och jag har jobbat som tusan ute i trädgården idag, vi har grävt upp 6*3 meter av gräsmattan, för där ska det bli jordgubbsland :D. och jag har kört jordfräs fär första gången i hela mitt liv :D. Tyvärr så hann vi inte flytta plantorna idag utan det får bli på fredag istället, vi hinner inte tidigare, för imorgon så ska vi till Rättvik på Crusing, på onsdag ska Tommy operera bort en knöl som han har i nacken och på torsdag får han inte göra något tungt, så det får lov att bli på fredag :D.

Vi har haft både mormor, morfar & farmor, farfar här på besök idag, och Tindra blev så himla glad över att få träffa dom igen :D.

Nu ropar sängen högt på mig, hoppas ni får en bra natt :D

Puss & Kram

1 aug: Äntligen hemma igen :O)

Ja så var man hemma igen, men måste säga att det känns otroligt skönt att vara det :O). Ordspråket "Borta bra men hemma bäst" tycker jag är helt klockrent :O). Så skönt att koma bort ett tag men jösses vad skönt det är att vara hemma igen :D. Nu har man ju visserligen ett jättejobb innan man har kommit iordning igen här hemma med ett tvättberg som nästan når upp till taket, men det får väl ta sin lilla tid hahahaa.

Vi tänkte köra under natten även hem men si det tyckte inte Tindra var någon bra ide så vi var tvungen att stanna strax utanför Timmrå och sen åkte vi resten av vägen idag, men hon är verkligen en liten pärla att  vara ute och åka med på dagtid så det har gått super.

Hann med att vara på stranden en dag innan vi flyttade oss ner till Skellefteå inför tävlingen som var igår men då jag inte orkar ladda upp bilderna från tävlingen så kommer dom imorgon med en bättre uppdatering istället :D

Puss & Kram

RSS 2.0