28 feb

Igår så hade vi planerat för en mysig familjedag med långtur på skoter upp till Svartnäs på skotercrosstävling, och visst blev det en utedag men tyvärr så var skoterturen inte alls speciellt mysig då killen som ska sladda lederna härikring inte riktigt sköter sin uppgift så där 100, både förra helgen och den här helgen var lederna helt osladdade vilket gjorde att vi fick köra i hur mycket lössnö som helst och det kändes mer som att åka bergochdalbana än att åka skoter. Tommy körde fast 2 gånger och jag en gång som vi behövde bergningeshjälp, är så tacksam för dom männinskorna som stannade och hjälpte till <3. Sen hade jag sån tur så att jag tog mig loss själv 2 gånger också :P. Men när vi väl kommit fram så var det en helt ok eftermiddag, dock så kände jag att min rygg inte riktigt pallade att köra hem också i det föret så farfar var en pärla och hakade på släpet och for upp till Svartnäs och hämtade hem oss. När vi kommit hem så bytte vi om och åkte ner till mormor och morfar som hade haft hand om Tindra hela dagen och dessutom så hade dom maten klar, helt underbart gott var det :O). Dom 3 hade också haft en bra dag :D.

När jag vaknade idag så hade jag inte mer ont än någon annan dag vilket var helt fantastiskt, men så skottade jag lite här på gården och det klarade inte ryggen alls så hela eftermiddagen och kvällen har jag varit helt svimfärdig av smärta och gråtit av och till för att det gjort så j-a ont och det är det länge sen jag gjorde :(. Tack gode gud för att Sara och Emma var hemma idag och kunde hjälpa mig med Tindra, för jag klarade verkligen inte av henne själv idag :(, det är en sån hemsk känsla när man inte klarar av att ta hand om henne själv så här :(.
Nu ska jag pallra mig ut i köket och fylla på treodosen i kroppen och sen är det raka vägen in i sängen som gäller och så hoppas jag verkligen att ryggen är bättre imorgon när jag vaknar.

Sov gott och dröm vackert :D.

Puss & Kram

26 feb: Lillhjärtat är 14 månader <3 <3

Ja så är det fjorton månader sen jag låg i badet och var nervös men så förväntasfull, nu skulle vi ju äntligen få träffa hon som låg där inne i magen, snart skulle vi få hålla om henne och att äntligen få lära känna henne <3 <3 <3 Har lite svårt att förstå att det redan gått hela 14 månader :D.Var ju på jobbet igåreftermiddag och träffade chefen för att diskutera arbetstider och arbestuppgifter, hade superont i magen när jag åkte dit, känndes verkligen inte ALLS bra. Men blev så GLATT överaskad :D. Har ju redan tidigare framfört önskemål om att få jobba 50% i början när Tindra är så liten, och tänkte då mest på att eftersom jag har 45-50 min enkel resväg till jobbet så skulle hon ändå få så långa dagar. Chefen hade tagit fasta på mitt önskemål om arbetstiden och dessutom ordnat så jag skulle få jobba HEMMIFRÅN 3-4 dagar i veckan lite beroende på hur det ser ut i bokföringsperioden, dessutom så ska jag enbart göra bokföring fr.o.m att jag börjar jobba igen, vilket vi kom överrens om att jag gör den 1 sept, så nu måste jag ringa barnomsorgen och kolla upp vilka alternativ som finns här ute. Tommy och jag pratade om det inte vore bäst för Tindra att vara hos en "dagmamma (vet inte vad det heter nuförtiden)" eftersom hon verkar ha väldigt lätt för att bli sjuk i stora grupper, I varjefall till och börja med, men vet inte ens om det finns här ute eller om det bara är dagis (förskola). Men nu känns det jättebra, faktiskt så att jag verkligen ser fram mot att få börja jobba igen, klart lite kommer man ju sakna den vuxna sociala biten som man ändå får på arbetsplatsen, nu får jag ju den minst 1 dag i veckan och det blir kanon. Är så GLAD över att han verkligen tänkt till på inte bara deras bästa utan även sett till mig, för att underlätta för oss :D :D :D Och inte att förglömma nu kommer jag få regelbunden massage igen(vi har det via jobbet), har verkligen saknat det, men herrejösses vad hon kommer att få slita innan vi fått någon ordning på min rygg och mina axlar igen.

Här är det bara -5 grader idag men snön bara vräker ner så någon långpromenad blir det inte ändå :(. Men snöa på ordentligt idag så kanske det kan låta bli imorgon när vi ska åka skoter och vara ute hela dagen :).

Hoppas ni får en bra helg, min känns så här långt helt fantastisk :D

Puss & Kram

25 feb

Jag har blivit medlem i SUPERGRATIS där allt verkligen är gratis. Det går till så att man samlar poäng som man sen byter in mot den produkten man vill ha. Gå in och läs mer här.Bli medlem du med :D.

25 feb

Idag så fick lillhjärtat för sig att det var DAG redan halv 6 och det gick bara inte att söva om henne så det var väl bara att kliva upp då. Men nu sover hon så då är det bäst att passa på att vara lite datanördig :D.

På dagens agenda står: Möte med chefen på jobbet kl 2. Kan inte påstå att jag har någon större lust att åka dit, vill igentligen helst ringa och säga "jag är sjuk och kan inte komma" men det vore ju bara att skjuta upp eländet...... har bara en sån obehaglig magkänsla :(, men snart så vet jag om den stämmer eller inte.....

Kan ni tänka er att imorgon så får vi 60 kg nötkött som vi beställde och skulle fått redan i HÖSTAS, men men får väl se det som att det är bättre att det kommer nu än aldrig :P. Måste komma ihåg att fråga pappa om han kan hjälpa oss att stycka köttet, får fråga när jag lämnar av Molly idag :D.

På lördag så är det Skotercrosstävling och skotermarknad uppe i Svartnäs, och det ska vi naturligtvis på :O). Har lånat en till skoter även denna helg så vi kan åka allihopa. Det är ju så ROLIGT att köra, tror att Tommy får vänja sig vid att sitta bak när det bara är han och jag, hahahaaaaaa. Tindra och Molly ska vara nere hos mormor och morfar även då, så morfar får väl tillbringa hela lördagen med att läsa böcker igen hihihiiii.

Nej mot duschen medans Tindra fortfarande sover, så ha en bra dag :O).

Puss & Kram

24 feb

Fick ett telefonsamtal lite tidigare idag som jag tyckte var tråkigt, dom ringde nämligen från medborgarskolan och berättade att bassängens reningsverk gått sönder igår och även om det redan var lagat så hann dom inte få tillbaka vattenprovsvaren och då får man inte använda bassängen, detta innebär att det blir inget babysim idag och det är Tindras och min höjdpunkt i veckorna, både hon och jag tycker att det är så ROLIGT och dessutom så var det ju meningen att Tommy oxå skulle vara med och bada idag :(. Nu får vi vänta tills nästa vecka istället, ska nog skicka ett sms till ledaren och kolla om han får bada med oss då istället :P.

Vi hade sotaren här idag och då visar det sig att det är en tjej som tillbringade massor med somrar på en camping som heter Smednäset samtidigt som vi gjorde så vi hade ett långt och trevligt samtal, och så berättade hon att dom precis köpt en ny husvagn och jösses vad sugen jag blev på att skaffa vagn igen, JA jag vet att vi har båt och det är väl mysigt det med men det kan ändå inte jämnföras med husvagn, det är faktiskt lättare med småbarn i vagn än i båt :P. Så bara den där miljonen trillar in så ska här köpas en HUSVAGN :O).

Läste precis på FB att en av vänninorna är på väg mot IKEA och blev så sugen på att åka dit och strosa runt lite, kanske ska ta mig en tur nästa vecka :P, vi får väl se :D.

Nej om man skulle ta en bok och passa på att läsa lite medans Tindra sover eller så kanske jag ska joina henne... har inte riktigt bestämt mig än. Lutar nog mest mot sovandet .... är så grymt trött, knappt så jag orkar hålla ögonen öppna.... fattar inte varför jag är så trött?

Hoppas ni har en skön dag.

Puss & Kram

23 feb

Har igentligen inget vettigt alls att säga idag utan vill mest beklaga mig lite så om du inte vill läsa mitt "gnäll" så är det dags att sluta nu ;D.

Är fortfarande supersnorig och nu känns det som om det håller på att täppa igen bihålorna, vilket jag i och för sig bara väntat på eftersom jag alltid får bihålsinflamation när jag blir förskyld :(. Saknar Sinovum, dom är super på att öppna upp dom igentäppta bihålorna men man får inte äta dom så länge man ammar och jag har ingen lust att sluta helt bara för att kunna äta dom. Nu ammar jag inte mer än på morgonen, men det är så mysigt och jag tänker att så länge jag har mjölk och Tindra vill så kommer jag fortsätta ett tag till :O).

Har ringt facket idag för att få lite info om vad chefen kan och inte kan göra med min tjänst under mammaledigheten, för han har ju begärt ett möte med mig på torsdag och då vill han gå igenom bl.a. arbetstider, arbetsuppgifter och så sa han att dom gjort en omorganisation undertiden som jag varit borta, och telefonsamtalet med facket gjorde mig inte så där jättemycket lugnare, för igentligen så kan han göra precis som han vill och det kan vara så att jag går därifrån på torsdag och är arbetslös :S, har verkligen ont i magen över det här...... blääääääää..... men då är det ju så, nästa problem då är ju vilken a-kasseersättnign får jag då.... har ju ändå varit hemma mammaledig i över ett år och före det så var jag sjukskriven på 60% i 4 månader. Har inte riktigt lyckats hitta vilka regler som gäller för sjukskrivning, hur den räknas in vid dagsersättningssumman, någon som vet???? Satt i telefonkö i över 1 timme idag så jag orkar inte sitta i kö en gång till idag, får väll försöka ringa a-kassan på fredag isåfall :(.

Tv krånglar oxå idag, tror att huvudet är fullt med snö och det bad jag Tommy fixa igår för den krånglade redan då men det glömdes bort.... hoppas verkligan att han kan fixa det ikväll :D.

Nej fy vilket gnälligt inlägg detta blev, om det är någon som orkade läsa igenom det så gjorde ni det bra :O).

Tack för mig och jag ska försöka ha ett gladare i morgon :P

Puss & Kram

22 feb

Jaha så var det vardag igen och ännu en pappavecka för dom stora barnen :(. Saknar er redan och då har ni bara varit borta i ca 3 timmar, tack och lov för att det är min helg hahahahaaaa.

Apro på helg så hade vi jättetrevligt igår på skoterrallyt, lite i det kallaste laget och det var uruselt före med jättemycket lössnö på lederna men som Sara sa så blev vi ett proffs på att köra i lössnö innans vi var hemma igen. När vi kom hem så släppte Tommy och jag av dom stora barnen och sen åkte vi en liten tur till bl a för att jag skulle fö träna på att köra i diken och det gick jättebra, dock så råkade jag ut för ett litet missöde utefter Klockarnäsleden :(. Den leden är mycket smalare än den som jag åkt på här hemma och när jag kom runt en sten och hade ett träd väldigt nära på andra sidan så lyckades jag hitta på en sten som var gömd under snön, den gjorde så att skotern flyttade 3 dm i sidled men som tur var så körde jag oerhört sakta så nu gick det bra med både skotern och mig :) Tindra tillbringade dagen med mormor & morfar och dom hade oxå haft en bra dag :D.

Idag så kommer mormor och morfar hit och jag ska väl äntligen få fingrarna ur häcken och ta och klippa henne och efter det så blir det en liten fikastund :D. Saaben gick igenom besiktingen imorse oxå och det var skönt det :O)

Nej nu ska jag gå och mysa lite med pluttan så ni får ha en bra dag.

Puss & kram

19 feb

Natten gick jättebra trots sprutan, vilken var jätteskönt. Men idag har lillhjärtat jätteont i benen, det är knappt så hon vill stå och gå själv utan bara bli buren, när det inte är time för bus då vill säga :D. Dock så har hon klarat sig från feber än så länge, men är jättegnällig och någon större matlust hade hon inte nu mitt på dagen så det blev välling och det är första gången som hon fått det på dagtid :P.

Gillar verkligen kusins babyskydd då man kan gunga i det, så det ska hon sitta i varje gång dom träffas  hahahaaFör en gång skull så har jag bestämt vad vi ska äta ikväll, helt fantastiskt :O). Det blir Quissadillapaj, det är kycklingröra som är smaksatt med bl.a. fajhitakrydda och den är varvad med mjuka tacoskal och grattinerad i ugnen, så himla gott och till efterrätt så blir det ju självklart FRUKTSALLAD hahahaaa, naturligtvis framför Let´s dance :O).

Imorgon så ska vi färga och fixa med Emmas hår, ska bli skoj och se om det blir som vi tänkt oss, men det tror jag nog :O). Och på söndag så är det ju skoterrally och sen är den här helgen oxå slut, det går så fort nu, saknar bara solen oxå, men den kommer nog snart hihihihiii

Ha en trevlig helg allihopa :D

Puss & Kram

18 feb

Igår så var vi på babysim och den här gången så tränade vi mest på att sitta på plattan och hoppa i från kanten och att sen vända om och simma tillbaka till kanten igen, det gick jättebra och man riktigt såg hur roligt Tindra tyckte det var :O). Sen så fick hon armpuffarna på sig igen och tänk att så fort hon får dom på sig så drar hon järnet åt andra hållet bort från mig men bara en liten bit sen vänder hon och kommer tillbaka :D. Vi hann inte träna så mycket fri simning mellan ledaren och mig men det blir det mer av nästa gång för då skulle även Tommy få vara med och bada tillsammans med oss så då kan vi träna på det. Det ska verkligen blir roligt att han också får vara med i vattnet :D.

Väntar på tillstånd att få hoppa ner från kanten ...


Varsego....


Hela hon är under ... och skrattar stort när hon kommer upp igen :D


Hejdå nu drar jag :O)


Idag så ska vi till BVC och få 1:årsprutorna, usch så ont men det är tur att det går över fort.

Puss & Kram

16 feb: Grattis älskling

Raringen skrev teoriprovet för E-kortet idag och klarade det galant :D.Älskar dig <3 <3 <3

Puss & Kram

16 feb: Stolt mamma

Vi har börjat använda pottan lite försiktigt här hemma och både igår och 2 gånger idag så har Tindra kissat på den, och jag tror verkligen att hon är jättestolt över sig själv också, för hon pekar och pratar och så vinkar hon glatt "hejdå" när vi sen häller ner kisset i toaletten och så får hon själv trycka på spolknappen. Hoppas verkligen att det kommer gå lätt och smidigt att potträna henne, men det borde det göra med tanke på att hon fortfarande går in på toaletten när hon bajsat eller är väldigt blöt och står där inne och ropar på oss så vi kan komma och byta på henne och det började hon med när hon var runt 8 månader :O).

Idag så var det meningen att vi skulle åka över till Jessica och ta en långpromis med henne, men jag är helt färdig bara jag gått i trappen upp från källaren, är nog förskylningen som sitter i kroppen, så vi får skjuta lite på den promisen :P. I övrigt så händer det inte så mycket idag .... Tommy har kört ner skotern till Säters Cykel & Motor för en genomgång med löfte om att vi kan hämta den senast på fredag, så nu kommer den vara helt perfekt tills på söndag :O).

Full i bus mest hela tiden ....


Vill göra lika :D


Blev lite blyg för kameran ;)


Sjunger Imse Vimse Spindel... här faller regnent ner :D


Hade ju besök av kusin och faster förra veckan


Liten sagostund hanns också med :D


Ha en bra dag alla glada :D.

Puss & Kram

15 feb

Jaha så har ännu en helg runnit förbi i hög hastighet :P.

Vi har varit ute och åkt skoter både lördag och söndag, jag håller på att övningskör för att nu på söndag så är det skoterrally som vi ska vara med på allihop i familjen. Så vi har lånat en till skoter som Tommy ska köra, han ska ha Kristian bakpå sig och då ska jag köra våran och ha Sara och Emma bakpå så då kände jag att jag ville verkligen köra de här helgen så att jag vet att jag klarar av det, och vad roligt det är både köra och åka skoter igen nu när Tommy lyckats fixa den :D:D:D.

TACK snälla Emmma som varit barnvakt när vi varit ute <3 <3 <3

I övrigt så har helgen varit lugn, vaknade på lördagsmorgonen och var dunderförskyld och det sitter fortfarande i, så jag känner mig så där luddig i huvudet, ni vet :).

Emma var hemma i fredags för att hon var dålig och hon är fortfarande inte bra så hon är hemma idag med. Hoppas verkligen att hon får bli frisk nu, hon har varit sjuk hela hösten, stackarn.

Den här veckan blir nog rätt så lugn, det enda som är planerat är ev. promis med Jessica imorgon, babysim på onsdag och BVC med 1:år vaccinationerna på torsdag och så naturligtvis SKOTERRALLY på söndag :D.

Hoppas ni får en bra dag :O)

Puss & Kram

10 Feb

Idag så har vi inte hunnit gjort så mycket, hinner inte göra så mycket på förmiddagarna, vilket vi igentligen skulle kunna hinna med för vi gör ändå dag redan någon gång mellan 6 och 7, men det blir liksom inte av. Vi äter frukost i lung och ro, myser runt med lite sånger, läser böcker och myser i soffan framför tv osv :O).

Just nu sover hon i vagnen inne på Saras rum och sen vi började med att hon bara sover i den på dagarna så sover hon ca 2 timmar varje dag, vilket är jätteskönt för det behöver hon.  Morfar kommer runt 2 för att köra ner oss till bussen för i eftermiddag så är det babysim igen :O), och det är något som både Tindra och jag ser fram mot jättemycket :D.

Bjuder på ett par bilder från förra veckan och så lägger jag upp nya imorgon :O).
Imorgon så ska Tindras Faster Maria och lilla kusinen Greta komma hit och leka med oss, det ska bli jätteroligt :D, och på fredag så var det planerat att Lena och Ida skulle komma men nu läste jag precis att dom har magsjuka så vi får väl se om dom hinner friskna till annars så får vi ta det en annan dag :P

Nej nu ska jag väl ta och packa klart badväskan så ni får ha en bra dag :D.

Puss & Kram

9 feb

Tänka att på helgerna så hinner jag inte blogga alls, men vill hellre lägga tiden på familjen ;D. I lördags så var det meningen att vi skulle åka in till stan och träffa Eva och hennes familj, men när vi lämnade av molly nere hos mormor och morfar så ringde gudfar och berättade att han hade fått motorhaveri på skotern ute i skogen och undrade om vi kunde komma och hämta honom, och eftersom han alltid ställer upp på oss och hämtar oss om det händer något så valde vi att vända och åka upp till verkstaden och koppla på släpvagnen och åka och hämta hem honom istället, så jag hoppas att vi kan få till en annan dag snart som passar både Eva och hennes familj och oss så vi kan träffas. Det skulle vara så roligt :O).

På söndagen så var Tindra, Tommy, Molly och jag ute på en sparktur. Det är så skönt men jag får så ont i fogarna :(, men tänkte att det kanske ger sig om jag fortsätter åka ändå :P. Men måste erkänna att jag är riktigt impad av alla gamla tanter som åker spark och får det att se så himla lätt ut, för det är riktgt svårt att få till rythmen och fyyyyyy så jobbigt det är. När vi kommit hem så tog vi fram bobben och så fick Tindra åka lite här utanför på åkern, och hon tycker det är så roligt, så när man stannar så sitter hon och gungar på den och säger högljudt till om att nu ska vi minsann inte alls sluta :O).
Igår så var det - 18 när jag vaknade vid halv 7 men mitt på dagen så var det bara -4 och stårlande sol. Emma slutade tidigt och mormor och morfar körde hem henne från byn, vi fikade lite när dom kom och sen så tog Tindra, Emma, Molly och jag en sparktur igen, känns som att man är tvungen att ta vara på dom fina dagarna som vi har just nu :O och även då så blev det bobbåkande när vi kommit hem igen. En som verkligen tycker att dessa sparkturer är sköna, är Molly för hon får verkligen springa ordentligt :D.

Idag så var det bara - 6 när vi vaknade, tyvärr så är det inte sol utan det snöar och blåser istället, så jag hoppas att det ger sig till mitt på dagen för då tänkte jag att vi skulle passa på att ta en långpromenad direkt efter att Tindra ätit så kan hon sova middag i vagnen ute sen, dok blir det vagn och inte spark idag för det känns som att fogarna måste vila en dag :D.

Har fullständig idétorka när det gäller matlagningen här hemma, så om någon har något tips på vad man kan laga för gott som är mjölkfritt, så får ni gärna lämna en kommentar. Börjar kännas lite som att det är det enda jag går och funderar på här hemma på dagarna, förutom när vi läser böcker eller sjunger :P, men nu så kan hon alla rörelser till Imse Vimse Spindel och nästan hälften till Ett litet hus i skogens bryn, hon är så sööööt när hon gör dom :O).

Nej måste nog gå ner och titta i frysen och se om det är något som hoppar fram och vill bli middag ikväll :D

Ha en skön dag.

Puss & Kram


5feb: Grattis till Faster Maria på fördelsedagen

Idag säger vi ett stort grattis till Tindras faster Maria på hennes födelsedag. Hoppas att du får en bra dag :D

Igår så fyllde ju Tindras farmor år så vi var dit och firade henne. Hon hade gjort smörgåstårtor i massor, och så hade hon även bakat en tårta speciellt till Tindra. Det var en marängtårta (sockerkasbotten, jordgubbsfyllning och ett tjockt lager med maräng utanpå), den var verkligen supergod. Men fast jag bara tog en liten bit så blev jag superdålig i magen, och har varit det hela natten och även nu på förmiddagen, kan inte förstå att jag ska behöva bli så dålig varje gång jag äter mjukt bröd när hårt bröd och pasta går bra, i och för sig så tänker jag inte äta nåt av det idag och riskera att bli dålig en gång till idag..... Men det är så himla TRIST :(:(:(. Men i övrigt så var det trevligt och Tindra var så söt med lilla kusinen Greta, dock så upptäkte jag att min lillplutt är svartsjuk, för alla utom jag kunde låna Greta och Tindra bara ville kramas men när jag hade henne så var Tindra först fram och pussade och kramades med Greta men sen började hon gråta och tyckte att någon annan kunde ta Greta istället :P ....

Det här var presenterna som vi gav farmor
Tindra har fått så långt hår , så nu kan vi sätta upp riktiga toffsar, men dom får tyvärr inte sitta så länge åt gången än :P... sötaste ungen i byn <3 <3 <3


Idag är det fredag och det betyder fredagsmys i soffan med raringen och let´s dnace på tv, och jag hoppas verkligen att Tindra tänker sova ikväll för den saken har det varit lite si och så med under veckan :(.
På söndag kommer dom stora barnen hem och det ska bli så skönt för jag saknar dom jättemycket, tur att jag fick träffa dom i onsdags och kramas lite då :D.

Ha en skön helg :O)

Puss & Kram

4 feb: Grattis Farmor på 60:årsdagen :D

Idag så fyller Tindras farmor 60 år, så vi önskar henne en riktigt bra dag och vi ses i eftermiddag :D

Igårmorse så gjorde Tindra något som hon inte gjort sen i somras.... Hon somnade om i dubbelsängen och så kunde vi sova brevid varandra, så MYSIGT, synd bara att hon gör det så sällan... men jag njöt så mycket jag kunde. Kunde inte fått en bättre start på dagen :O).

På eftermiddagen var det dags för babysim och det var så roligt, ledaren är verkligen kanon. Vi bestämde att vi går kvar i hennes grupp och får en massa fler avanserade övningar, så igår simmade Tindra runt själv med armpuffar, simmade mellan mig och ledaren utan armpuffar (men det var lite läskigt tyckte jag, inte Tindra hon ville bara göra det IGEN), vi dök längre sträckor och så var vi ju naturligtvis med och sjöng och lekte med dom andra små barnen :O). Och så var alla dom stora barnen med, Sara och Kristian filmade till sitt projektarbete och Emma tog en massa kort till sitt reportage som hon ska göra om Babysim så vi var full styrka där hahahaaaa.

Nu drar jag .....

Kommer och tar dig :D

Borta.....

Här är jag ....

Det här är så roligt ....:DIdag så sov vi ända till tjugo i 9 och det behövdes eftersom hon inte somnade förrän vid halv 10 igårkväll. Idag så ska vi ta det lungt och slå in farmors paket, kommer en bild lite senare på det, vet inte om hon hinner gå in här nu på dagen och vill ju inte att hon ska se vad vi gjort i förväg hahahahaaa, men måste säga att jag är jättenöjd med resultatet, och tror nog att hon kommer bli glad.

Ha en bra dag i snöovädret :D.

Puss & Kram


2 feb

Natten blev relativt ok med tanke på hur gårdagskvällen var och vi fick sova ända till 7 imorse, en liten minisovmorgon hahahaa så skönt :D.

Hade bestämt med Jessica att vi skulle träffas när Tindra ätit lunch för att gå en promis tillsammans, men så fick Tindra och jag lite tid över så då laddade vi DVD men Zumba och satte igång, men 5 min in på träningspasset så ringer telefonen, och då var det Fröken igen. Det blev ett långt och stundtals jobbigt samtal men när vi var klara så hade vi gått igenom mycket och rensat luften ordentligt så nu känns det riktigt bra, hon ska komma ut en dag nästa vecka och det ska bli roligt :D. Enda nackdelen med det samtalet var att Tindra somnade i mitt knä innan hon ätit och och eftersom det inte gick att väcka henne så klädde jag på henne ytterkläderna och åkte hem till Jessica, där vaknade pluttan till men jag hoppades på att hon skulle somna om igen medans vi promenerade vilket hon inte gjorde så tillbaka vägen blev väl mindre roligt :( och mattiden blev helt upp och ner, och så blev pluttan helt övertrött nu på kvällen så hon har jättesvårt att somna, vi har väl hållt på i ca 2 timmar nu , men nu är det äntligen tyst så jag hoppas att hon somnat och att hon sover för natten nu, och inte bara middag.

Men i övrigt så var eftermiddagen jättetrevlig. Tindra och Rusty lekte jättefint och vi tog lite fina kort på dom två ihop, ska be Jessica maila över dom så ska ni få se gullisarna. Tack för idag Jessica och hoppas att vi kan göra om det snart igen :D.

Nu ska jag gå till den andra dumburke en stund innan det är dags att sova :D

Ha en bra kväll.

Puss & Kram

1 feb

Förts och främst vill jag säga GRATTIS till min älskade Tommy som klarade uppkörningen idag och på så sätt blev ett lastbilskort rikare :O). Är så stolt över dig, nu har du bara släpet och yrkeskompetensen kvar, men du kommer klara det oxå galant <3 <3Nyss så fick vi ett otrevligt samtal av Fröken PERFEKT. Hon ringde och skällde ut oss efter noter över något som hon över huvudtaget inte har med att göra, men det som vi hade planerat för helgen råkade inte passa hennes planer och då ska vi anpassa oss efter henne vilket vi inte kunde göra denna gång och det var ju verkligen HELT FEL!!!!! Är så trött på detta, vi har ändrat i vår planering tidigare för hennes skull men den här gången var det bara inte möjligt, och förresten ska det verkligen vara så, att vi ska ändra på våra planer varje gång så att det ska passa hennes planer istället?????? (Ska tilläggas att den som det planerna rörde visste om att vi inte kunde i helgen och det var ok med henne .... ) Detta samtal kom precis innan vi skulle lägga Tindra så ni kan ju gissa hur bra den läggningen går, och jag hoppas att natten inte blir påverkad oxå :(. Är fortfarande så arg att jag skakar ......

Nej trevligare var det mitt på dagen idag när mormor och morfar kom hit och fikade, passade på att klippa honom oxå :D.


RSS 2.0