19 feb

Natten gick jättebra trots sprutan, vilken var jätteskönt. Men idag har lillhjärtat jätteont i benen, det är knappt så hon vill stå och gå själv utan bara bli buren, när det inte är time för bus då vill säga :D. Dock så har hon klarat sig från feber än så länge, men är jättegnällig och någon större matlust hade hon inte nu mitt på dagen så det blev välling och det är första gången som hon fått det på dagtid :P.

Gillar verkligen kusins babyskydd då man kan gunga i det, så det ska hon sitta i varje gång dom träffas  hahahaa



För en gång skull så har jag bestämt vad vi ska äta ikväll, helt fantastiskt :O). Det blir Quissadillapaj, det är kycklingröra som är smaksatt med bl.a. fajhitakrydda och den är varvad med mjuka tacoskal och grattinerad i ugnen, så himla gott och till efterrätt så blir det ju självklart FRUKTSALLAD hahahaaa, naturligtvis framför Let´s dance :O).

Imorgon så ska vi färga och fixa med Emmas hår, ska bli skoj och se om det blir som vi tänkt oss, men det tror jag nog :O). Och på söndag så är det ju skoterrally och sen är den här helgen oxå slut, det går så fort nu, saknar bara solen oxå, men den kommer nog snart hihihihiii

Ha en trevlig helg allihopa :D

Puss & Kram

Kommentarer
Postat av: Nina

då ska ja nog kika där :D tack för tipset.



söt hon är :D hihi..



hur mår du annars? krams

2010-02-21 @ 22:56:17
URL: http://modesida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0