27 juli

Här kommer en liten uppdatering på vad som vi gjort dom senaste dagarna :O).

I söndags så var på den första av 2 tävlingar som Tindras gudfar kör här uppe i norrland och det gick vär så där för honom. I det första heatet så körde han söönder bilen så Tommy och en till kille fick reparera lite men dom hann klart till nästa heat som gick så där, men det tredje och sista heatet gick jättebbra så nu hoppas vi att han kör likadant hela tiden på lördag då han ska tävla igen. Det var llika roligt att titta på när dom körde den här gången som förra gången vi var med, enda som var SUPERTRIST var att det regnade hela dagen :(.

Igår så tog vi och Jessica en dag inne på Åite Havsbads äventyrsbad och det var jätteroligt. En av attraktionerna var att man blev nerspolad i en "toalett" och den var riktigt rolig. Tack vare babysimmet så kunde Tindra vara med ute i dom stora bassängerna i sin lilla badring och vi åkte vattenrutchekanor (Dock inte "toaletten") och hade henne i knä och herrejösses vad hon skrattade. Så fort vi var nere så ville hon upp för att åka igen :O).

"Toaletten"

(filmen är lånad)

Idag så vaknade jag halv 6 av att det spöregnade och åskade , nu har det klarnat upp men det är fortfarande klibbigt så frågan är väl om det kommer bli mer regn :S.

Enda nackdelen med att vara på husvagnssemester är att jag sover skitdåligt och vaknar med en värk som jag inte ens kan beskriva :( :( och detta skitväder hjälper inte direkt till :( Ovanpå den så är det fortfarande jag som ska fixa mat och kan inte direkt påstå att jag klarar det så j-a bra ........................

Hoppas ni alla har det bra :D.

Puss & Kram

24 juli

Igår så hann jag inte blogg nåt, men vi var in till Piteå och strosade omkring. Sara och jag köpte nya ballerinaskor, dom är helt otroligt sköna. Emma och Sara köpte en varsin tjocktröja och det behövdes verkligen för jösses vad det blåste och lillhjärtat fick 3 nya T-shirts, visade sig att jag var lite för snål när jag packade hennes kläder, fick inte med så det räckte :S. På kvällen satt vi i förtältet och höll allvarligt på att frysa ihjäl :(, det blev täcke runt kroppen och en massa varmt te :P

Idag har det däremot varit jätteskönt med sol och nästan ingen blåst alls, så jag passade på att sola när pluttan sov lunch :D. När hon vaknat så tog Tindra, Tommy och jag en promenad runt campingen och när vi kom ner till stranden så fick Tindra bada i havet :D. Medans vi gick runt där så hittade vi ett lekland som vi besökte efter maten och gissa om Tindra hade roligt :D, men ska jag vara helt ärlig så tror jag att hennes storasystrar också hade jätteroligt där :O). Sara tog lite kort men jag klarade inte av att lägga in dom, hittar inget hål i datorn hahahhaaaa så dom kommer en annan gång :D.

Just nu så är Sara, Emma och Tommy ute och ska köpa korvbröd för vi ska grilla korv in morgonlunch med Jonas och dom andra i depån. Det är ju motorcrosstävling imorgon som vi ska på och glatt heja fram Jonas till en bra placering :O).

Puss & Kram

22 juli

Ja så kom vi äntligen iväg :D, lite senare än planerat men men. Tindra somnade snällt i bilen, men tyvärr så vaknade hon efter bara en timme och sen somnade hon inte om igen förrän kvart över 1 och så sov hon tills det blev ljust (halv 4) så då stannade vi och dom andra gick in husvagnen som sov mendans Tindra och jag var kvar ute och lekte och gick en riktig långprommenad mendans vi njöt av soluppgången. Runt halv 7 somnade hon i vagnen och jag kröp ihop i framsättet som somnade en kort stund innans jag vakande av att Tommy kom upp igen. Måste sett lite småroligt ut där låg Tindra i barnvagnen och sov och mag hade fällt passargerastolen och krypit ihop där och dragit in framdelen på vagnen så långt jag kunnat i dörröppningen och låg där och höll i den :O). Vi väckte dom andra två flickorna vid 8 och åt frukost och sen åkte vi vidare. Vid lunch var vi framme i Umeå så vi stannade där och passade på att bekanta oss lite med staden, den var jättemysig, och så åt vi lunch innans vi for vidare och nu så är vi framme på Piteås Havsbad och har även hunnit sätta upp förtältet :D. Medans jag lagade mat så tog Sara och Emma med sig Tindra till lekplatsen och bl.a åkte rutshekanna och linbana, det var jätteroligt så nu får hon nog fortsätta åka med lillpluppan hahahahaa. Imorgon så ska vi mysa runt lite här på campingen och så kommer Jessica och Jonas hit på en fika :D.

Men nu tror jag att jag ska krypa ner i sängen, sov gott alla glada :D.

Puss & Kram

21 juli

Usch idag är det en riktig skitdag :(. Är trött, har migrän och vill ingenting :(.



Enda positiva idag är att mina älsklingar snart är hemma, och då får jag kramas en stund :O)

Håller fortfarande på att plocka ut i husvagnen, men nu börjar listan på att närma sig sitt slut Tack och lov :D.

Peppe: Om du klickar på länken under bilden på åsnan så kommer det en film fram på hur dom behandlade den :P. Eftersom jag inte är någon ölälskare så lämnar jag dom till dig :D, men ett glas vin kommer nog att slinka ner hahaha. Hoppas ni hade en bra resa i Norge.

Hoppas ni alla får en fin dag :D.

Puss & Kram

20 juli: Helt dumma i huvudet

Jag tror verkligen att folk är helt dumma i huvudet och dessutom verkar dom tro att man kan bete sig hur som helst med djur. Blir så ARG när jag ser sånt här :S.


http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/utrikes/article7498573.ab

Hoppas verkligen att ägarna åker dit för djurmisshandel.

Puss & Kram

20 juli: Hua vad tiden går fort :S

Igår så kom Sara, Emma och deras pappa på en snabbvisit, och det var Sara som körde bilen :). Du är så himla duktig raring <3. I samma veva som dom kom så hade vi fått posten och Sara hade fått ett stort brev från Umeå Universitet med ett positivt antagningsbesked och då slår det mig att hon är ju verkligen VUXEN nu och ska flytta hemmifrån :S. Tycker det känns som igår när jag skulle skola in henne på dagis och den som tyckte det var jobbigast var JAG, hon hittade kompisar på en gång och tyckte att jag kunde gå hem och städa eller nåt :P. Sen var det dags för skolstarten och även då var det jag som tyckte det var småjobbigt, hon trivdes som fisken i vattnet :O). Några år senare så var det ju dags för gymnasiet och jag fick nog en mindre ålderskris, för då var hon ju plötsligt en liten vuxen person som skulle ta en hel massa eget ansvar över sina studier osv, vilket hon klarade med bravur, för jösses vilka fina betyg hon hade nu i våras när det var dags för studenten :O). Är så STOLT över dig raring <3 <3 Men kommer du ihåg hur nervös du var när du skulle börja gymnasiet, Sara? Du trodde aldrig att du skulle hitta några kompisar och bara titta så många fina kompisar du fick och jag lovar dig att du kommer hitta en massa nya fina kompisar uppe i Umeå också :D. Igårkväll så satt vi och kollade på studentlägenheter åt henne och då slår det mig att i höst så kommer hon inte komma hem varje kväll utan bara på helgerna och då kommer hon ha fullt upp med att träffa kompisar, men jag tror minsann att jag ska föra in en obligatorisk hemmakväll på fredagarna så jag också hinner KRAMAS med henne hahahah. Kommer sakna ihjäl mig efter dig men vet att du har en helt underbar tid framför dig med massor med roliga kvällar, helger och studentfester, och naturligtvis en massa hårt jobb också, men det kommer du klara hur bra som helst, älskade unge (eller ska väl säga kvinna nu :P). Det är tur att vi har våran alldeles egna stjärna och du måste lova att du kommer dit på nätterna för jag kommer vänta på dig där, och nu slår det mig att jösses vilken dyr telefonräkning vi kommer att få :P. Kom precis på att vi får ta dom här 3 åren som en träningstid inför att du flyttar utomlands efter examen och det blir bra med lite träning hihihihiii.

Finaste lilla Sara 1 år


Sara och Emma <3


Alla tre systrarna <3 <3


Finaste och vackraste Sara 19 år <3 <3 <3


Älskar er alla så oerhört mycket, mina små "bebisar" <3 <3 <3 <3

Puss & Kram




19 juli. Bär av och an ;D

Inatt så sov Molly hela natten så vi sov ända till halv 8 och det var så skönt :O).

Nu är alla myggnäten och mörkläggnignsgardinerna färdiga, drapperiet till Sara och Emmas säng sitter på plats och det bästa av allt än nog att kylskåpet blev kallt när det stog på el över natten :O) :O). Imorgon så ska Tommy in till stan och få hjälp med att byta ut en del i brännaren så då kommer kylskåpet fungera även på gasolen :D. Är så himla glad för herregud vad dyra såna är om man måste köpa ett nytt :(.

Annars så springer jag mest fram och tillbaka mellan huset och husvagnen och bär saker som jag sen försöker hitta en bra plats åt där ute, har inte riktigt kommit underfund om hur den ska packas i skåpen än men det ger sig mer och mer hela tiden men jag har nog flyttat runt på alla saker 3 gånger nu hahahahaha.  Har skrivit en lista på sånt som ska med, men just nu så är det lite så att för varje sak som jag stryker från listan så skriver jag till 2 hahaha. På onsdag kommer Sara och Emma hem och då ska deras saker också in, som tur är så är det nog mest kläder :P.

Puss & Kram

18 juli: Världens sötaste :D

Vill bara tala om att nu är hon världens sötaste hund och får hur mycket vatten som helst ;O).



Trodde att Tommy lyckats fixa kylskåpet imorse, men det visade sig att bara för att han lyckades få det att tända så blev det inte kallt så nu på kvällen har han och farfar vänt upp och ner på det flera gånger så nu håller vi tummarna för att det bara var det som behövdes :D.

Vi har varit inne i stan och handlat och även i Borlänge och handlat en massa husgeråd till husvagnen, men nu så tror jag att vi har allt som vi behöver av dom sakerna :D. När vi kom hem så blev vi bjudna på grillat hos mormor och morfar, lika gott som vanligt :O). Tack så mycket :D. Strax efter att vi kommit hem så kom farmor och farfar hit med lite fika, också det jättegott. Tack för det :D.

Puss & Kram

18 juli: Inte vatten värd just nu :(

Dumma j-a hund, är så arg på dig just nu så du är inte ens vatten värd just nu :(. Halv 4 väckte hon oss allihop med att gå runt runt inne i sovrummet och inte f-n behövde hon gå ut heller. Efter det var det helt hopplöst att söva om Tindra så nu är vi uppe allihop fast vi är dödströtta alla tre, bara fasar för resten av den här dagen :(.

Har jordens huvudvärk och svinont i nacken och axlarna, vill bara sova men kan inte.


Jaja nu går vi ut och jobbar lite med husvagnen istället :P

Puss & Kram

17 juli

Så skönt att få vakna upp med raringen brevid i sängen och dessutom veta att det är massor med morgonar kvar innan han ska bort igen :O).

Idag så har vi hämtat nästan en kubik torr björkved hos mormor och morfar, Tommy har börjat fixa med husvagnen och jag började sy myggnät och mörkläggning till takluckorna och köksfönstret i husvagnen och då slutade min symaskin att fungera :(. Ska fråga om jag får låna mormors och sy klart dom typ imorgon :P. Just nu så är Tindra och Tommy på väg ner till farfar för att hämta hem hans PV och jag ska stryka husvagnsgardinerna och sen ska dom sättas upp igen :D. Ska väl börja packa ut saker i den imorgon oxå :) Ser verkligen fram mot Piteåresan, ska bli så otroligt skönt att få komma bort lite och dit har jag aldrig varit förut :D.

Tror jag ska gå ut och plocka lite rabarber och göra en paj tills ikväll ;O), måste ju ta tillvara på dom råvarorn som vi har i trädgården hihihihii.

Puss & Kram

16 juli

Vaknade upp till ännu en strålande dag, men inte lika supervarm som tidigare dagar :). Jag hade bestämt mig för att passa på och ligga ute i solen och njuta medans Tindra sov lunch, men vad tror ni händer, jo det mulnar på så nu är det alldeles mulet :(.

Min älskling ringde och berättade att han var nästan i Borlänge nu så han är hemma före 3 idag :O) <3 <3 Men gissa om han kommer vara trött ikväll för dom körde hela natten så dom skulle bli klara och kunna åka hem idag. Så gårdagens arbetspass blev 24 timmar långt och sen sov han mellan 6 och 10 och då började han åka hemmåt, men han låter förvånansvärt pigg i telefon än så länge kanske man ska lägga till. Nu har han semester i minst 2 veckor vi håller dock tummarna för att det blir 3 veckor :O) :O) :O). Ska bli så skönt att få ha honom hemma lite nu och inte bara för att mysa utan även för att kunna få lite hjälp med allt som ska göras här hemma också hela tiden hahahahaaaa, men mest MYYYYSSSSAAAA, hahahahahaaaa.

Dom stora flickorna blir kvar inne i stan hos sin pappa i helgen och kommer hem på onsdag och då blir det myyyyssss även med dom :O). Saknar er tjejer <3 <3 <3

Vad ska ni göra i helgen då?

Puss & Kram

16 juli: Tävling

Jag är med och tävlar hos Millah om en Keramisk plattång från Vidal Sassoon och Starq.se
Var med och tävla du med här.
Tävlingen avslutas 20 juli.






Jag är med och tävlar hos Millah om produkter av märket Essential Care från Ekoprincess.se
Var med och tävla här.
Tävlingen avslutas 26 juli.



Jag är med och tävlar hos Millah om halsbandet Summer från Formokansla.se
Var med och tävla här.
Tävlingen avslutas 30 juli.



Jag är med och tävlar hos Millah om en valfri vara från Lovelywearing.se
Var med och tävla här.
Tävlingen avslutas 22 juli.



Jag är med och tävlar hos Millah om ett valfritt smycke  från Sustra.se.
Var med och tävla här.
Tävlingen avslutas 25 juli.



Jag är med och tävlar hos Millah om en valfri reseförpackning från Lyxx.se
Var med och tävla här.
Tävlingen avslutas 1 aug.

15 juli: Gamla minnen :S

Satt och tittade på mina håriga ben i förmiddags när Tindra och jag satt i hammocken och läste och bestämde mig då för att jag skulle ta mig i kragen och vaxa benen när hon sov lunch. Så jag satte vaxet på värming medans jag matade Tindra och när jag sövt henne klart så var vaxet färdigt ;). Och fast jag gjort det så många gånger förrut så kommer första draget alltid som en chock..... f-n vad ont det gör.... och då tycker jag ändå att det går bättre när jag gör det själv än när någon annan vaxar mig. Men idag så fick jag en riktig flashback från första gången jag blev vaxad och knude inte annat än att fnissa fför mig själv :P. Det var nog si så där en 14 år sedan och en av mina kompisar var hemma från Stockholm och eftersom jag visste att hon vaxade både sig själv och alla våra kompisar så bad jag henne om hjälp. Så där sitter jag uppe på diskbänken med ena benet på en stolsrygg så hon lättare skulle komma åt och så lägger hon på första lagret vax och stryker på remsan och säger "nu drar jag" och det gjorde hon och j-a vad ont det gjorde...... när halva benet var gjort så rann tårarna utefter kinderna på mig och då kommer Sara in i köket och tittar med stora ögon på oss och så frågar hon" E. varför gör du mamma så illa?". Hur skulle jag förklara för en 5:åring att jag ville det medans tårarna rinner? Nåja efter ett tag så lyckades vi väl få henne att förstå att det var ok iallafall och när hon ska gå tillbaka ut till tvn så vänder hon sig om och säger mycket högt "så där ska ingen få göra på mig, så det så!!!!!" Nu har det faktiskt hänt att jag vaxat henne med på äldre dar, men hennes min då kommer jag aldrig att glömma, lilla sötnosen min <3 <3

Idag så har jag pratat med våran datatekniker och via telefon så hjälpte han mig steg för steg så nu fungerar det :D. Så ikväll när Tindra sover så ska jag fixa rapporteringen så den blir klar :D.

Puss & Kram

14 juli

Herregud vilket åskoväder vi hade igårkväll :S och dessutom så gick det bara runt runt oss hela tiden, därför kunde jag inte uppdatera något :P.

Men vi var ju till BVC på 18 månaderskoll och nu väger lillhjärtat 11 360 gr och är 84 cm lång, och är helt perfekt enl läkaren och jag är inte långt efter att hålla med hahahahaaa. Hon fick ju även en spruta som hon verkar haft ont av inatt men än så länge så har hon ingen feber och nu håller jag tummarna för att hon klarar sig från det även denna gång :P.



Vi var hos mormor och morfar och fick mat även igår, det var grillat och pommesfrites, så gooott. Älskar verkligen grillat kött :O).

Idag så ska vi inte göra något alls, bara vara hemma och mysa runt. Har så eländigt ont i nacken och axlarna så jag orkar inte ens lyfta upp henne :(, men det lär väl gå över det med :P. Skulle behövt klippa gräset igen, får se om jag klarar det på eftermiddagen.

Vad ska ni göra då?

Puss & Kram

12 juli: Arg och frustrerad :(.

Ååååååååå vad jag blir ARG. Har en sak som jag måste göra åt jobbet nu och det är ju därför som jag redan tagit hem dator och allt annat från jobbet, ska ju igentligen inte börja jobba förrän  1:a sept. Och nu tänkte jag att jag skulle göra det där då så det var avklarat innan Tommy går på semester....... Men tror ni att det där eländiga nya programmet fungerar som det ska då????? NEJ då så klart gör det ju inte det :S och det är lite märkligt för datatekninkern och jag kollade så att det fungerade när jag var och hämtade hem sakerna och det gjorde det då men nu gör det inte  ........ HUR ÄR DET MÖJLIGT???????????

























Förutom det så har vi haft en jätteskön dag vi åkte ner till mormor och morfar när Tindra vaknat efter lunchvilan och tog badbaljan med oss dit, så lillpluppan kunde bada därnere :D. Sen så blev vi bjudna på mat, stekt fisk, så gooootttt :D. Enda tråkiga var att jag fick besök av migränmonstret oxå på eftermiddagen och det är ju alltid lite trist, men nu så är det borta tack och lov :O).

Puss & Kram

11 juli: Söndag :(

Idag så har vi inte gjort någe vettigt alls, bara myst runt på tomten och Tindra badade i lillpoolen. På eftermiddagen kom Tindras farmor och farfar hit en stund och bara dom åkt så var det dags för Tommy att göra sig klar och åka iväg. Men tack och lov så är det sista veckan före semestern och det är dessutom bara en 4 dagarsvecka, så på torsdagkväll kommer han hem igen :O).

Roligt med vatten är det :D


På kvällningen så har vi haft världens åskoväder, men som tur är så verkar det ha dragit vidare nu :D

Dom 2 stora tjejerna ska in till sin pappa imorgon och vara där i vecka så vi blir helt själva här ute Tindra och jag :P. Men lite har vi planerat iallafall som på tisdag, då är det 1,5 årskoll på BVC, ska bli spännade och se hur "stor" hon blivit, och sen är det ju dom där tråkiga sprutorna då :(, men det får gå det med :D.

Vad ska ni göra i veckan?

Puss & Kram

10 juli

Japp så är ÄNTLIGEN brevlådestället klart och nu hoppas jag verkligen att gnällgrannarna är nöjda och naturligtvis dom andra trevliga grannarna med :P, själv tycker jag att det blev riktigt bra. Det är ett sånt där stort timrat med tak och det har plats för 7 lådor (minst).

Mormor och morfar hade rökt abborre idag som dom kom hit med så jag fick smaka en knäckebrödmacka med majonäs och rökt abborre på och herregud så gott det var, kommer inte ens ihåg när jag åt det senast, måste vara flera år sen sist. Tack snälla för det :O).

Tommy åker omrking på åkgräsklipparen just nu och själv har jag startat pannan för ikväll ska det badas bubbelbadkar, får se om jag blir själv eller om jag får lite sällskap hahahaaa.

Imorgon så har vi inget särskillt planerat, men måste in till stan och handla innan Tommy åker igen. Men nu är det bara en vecka kvar innan Tommy går på semester i minst 2 veckor, ev blir det 3 hela veckor och vi ska bla försöka snickra tak på altanen, ta en tripp med goda vänner upp till Piteå Havsbad. Det ska bli jätteroligt och väldigt spännande för jag har aldrig åkt norrut på semester utan bara söderut :D. Och med jobbet så har jag varit i Sundsvall som längst norrut så det ska bli skoj och se hur Svergie ser ut där uppe :P.

Puss & Kram

10 juli: Tävling



Är med och tävlar om denna supersöta dator hos pepljuga var med och tävla du med Här

9 juli

Bestämde igårkväll att om vädret tillät så skulle vi ta en dag på sjön idag och vi hade sån tur att vi vaknade upp till sol idag med :O). Så nu har vi precis kommit hem igen och vi haft en helt underbar dag :D.

Imorgon så ska Tommy jobba lite med brevlådestället och vi andra ska nog mest lata oss hahahaa.

Hoppas ni har haft en lika bra dag som oss :D.

Puss & Kram

8 juli

Idag så har Emma, Tindra och jag varit inne i stan på eftermiddagen och jösses så varmt det var där :P. Men idag så fick vi alla dom där småärendena avklarade så nu har vi gjort iordning myggfönster till Emma och i vårat sovrum så nu kommer inte myggen in hahahahaa.

När vi var inne i stan så ringde Tommy och berättade att han var på väg hem :O) och bara vi kommit hem så ringde Sara och talade om att även hon skulle komma hem idag, så Tommy tar henne med sig när han passerar Falun :O).

Snart kommer mormor och morfar upp en kortis, morfar ska fiska och mormor ska leka med oss i sandlådan hahahaha

Hoppas ni får en bra kväll :D.

Puss & Kram

7 juli

Har varit ute och myst runt på tomten hela dagen :D. Körde ner Sara till bussen mitt på dagen, hon skulle in till stan och träffa kompisar bl.a. en som kommer hem från Örebro så nu får vi väl se vilken dag hon kommer hem igen :P, men jag får lite extra mystid med Emma ikväll :O).

Har stått och bakat piroger som Tommy kan ta med sig till matdosor nästa vecka :D. Om ni har några tips på vad man kan laga för mat som sen går att äta KALL och helst med EN HAND, då det är lite si och så med matraster mitt på dan, så skriv gärna ner dom till mig, har helt ideétorka just nu :(. Dock så får dom inte innehålla fisk, kyckling eller ris, för det är han allergisk mot :P.

Har fått hem en greja till Laptoppen idag som gör att skärmen kommer upp lite, eller rätt så mycket :P. Den är helt underbar att jobba på, så glad att kollegan på jobbet sa att jag skulle ha en sån :O).


Mormor och morfar kom hit när hon kom hem efter jobbet och då åt vi pizza och sen glass till efterrätt, myyyyssss :P.

Puss & Kram


6 juli

Ännu en varm och skön sommardag :O), är helt fantastiskt vilken underbar sommar vi har :O) :O).

Dagen har tillbringats i poolen varvat med tvättstugan :D, hade så otroligt mycket tvätt men nu är allt rent så himla skönt :D. Vi fick ärva en pool av chefen när jag väntade Tindra och idag så har den blivit invigd och gissa om den blev uppskattad av både stora som små :O). Sara pluggade körkortsteori brevid poolen istället för att bada, så hon får väl prova den en annan dag :D.







Sara lagade middagen idag, panerad fisk och färskpotatis, så gott :D och till efterrätt så bakade Emma en kladdkaka, mums


Får se om vi tar stranden imorgon eller om vi stannar hemma på tomten :P.

Hoppas ni också haft en skön dag :D.

Puss & Kram

5 juli

Vaknade kl 5 av att Tindra skrek hysteriskt, hon hade nog drömt en mardröm för jag hittade inget som kunde göra ont :S, sen tog det ca en timme att lugna henne och söva om henne och vid halv 8 tyckte hon att nu skulle vi nog kliva upp iallafall, själv hade jag nog gärna sett att vi sovit lite till :P.

Vi tog bilen till verkstaden för service och så tog vi en promenad hem till frukostbordet, så skönt :D. När vi kom hem så mötte vi en granne som berättade att hon skulle slänga alla sina jordgubbsplantor i år men att om vi ville så kunde vi få ärva dom efter skörden. Jag skyndade mig att säga ja, för vi har varit ute efter plantor både förra året och i år men inte hunnit med att köpa några innans dom tagit slut.

Har klippt gräsmattan idag igen, både på utsidan staketet och på insidan, så nu är det så fint så här :O), skulle dock behöva trimmas vid staketet men den klarar jag inte av så det får lov att vänta tills Tommy kommer hem, stackarn han får aldrig vara "ledig" han :P.

Mormor och morfar var hit och fikade med oss efter maten och dom hade glass med sig och gud så gott det var :O). Morfar passade på att fiska också när dom var här och han fick 3 st :D.

Just nu så har jag lurat till mig lite ensamtid, genom att säga åt Tindra att ta med sig storasystrarna med sig ner i bubbelbadkaret och bada skumbad med henne, och dom skrattar och verkar ha så skoj så där nere, måste nog smyga ner och kolla lite hahahahaha.

Lite mys ute på gräsmattan :D


Hoppas ni alla haft en bra dag och en bra kväll :D.

Puss & Kram

4 juli

Haft ytterligare en supervarmdag, men på eftermiddagen så kom världens åskoväder och efteråt så känns det riktigt behagligt ute :), fortfarande varmt men inte så klibbigt :O).

Emma gjorde iordning stora poolen idag men tyvärr så tog det lite längre tid än beräknat så när den var klar så var det dags för Tindra att äta och sova och sen på eftermiddagen så var dom stora flickorna hos deras farmor och farfar för att fira deras pappas födelsedag så det blev inget bada idag :(, men imorgon så ska vi fixa iordning den igen så då kan vi bada i den allihop, kommer bli super :O).

Tommy ska lasta sent imorgon så han har pratat om att han skulle åka imorgonbitti men nu har han bestämt sig för att åka nu eftersom det är mindre trafik och lite svalare än imorgon och det gör han helt rätt i men just nu så är jag jätteledsen och vill inte alls att han ska åka :(, vet att det blir bättre bara han åkt men det känns extra jobbit idag eftersom jag hade hunnit ställa in mig på att han skulle åka när jag sov :(:(

Nu ska jag säga hejdå och göra mig klar och gå och sova.

Hoppas ni får en bra kväll och en bra dag imorgon :D

Puss & Kram

3 juli

Vaknade med migrän kl 8 då Tindra tyckte att nu fick det vara nog med sovandet :(, men Tommy var så snäll och gick upp med henne så jag fick sova en timme till och nu är den borta :D och det är tur det för just nu så håller vi på att göra oss iordning för en dag på sjön :O). HÄRLIGT !!!!!!!

Ikväll så ska Sara, Emma, Jessica och jag gå på bio :D, det blir Eclipse till Saras stora lycka hahahaha, nejdå vi ser fram mot den allihop :O) :O). Hoppas Tindra är snäll på Tommy ikväll, men skulle hon inte somna så är vi hemma till strax efter halv 10 ingen så det är ju ingen supekatastrof ;).

Ha en skön dag :O).

Puss & Kram

2 juli

Jösses vad fort det går, det är redan Juli och nu är snart sommaren slut, och vi har precis fått hit solen och värmen, måste passa på att njuta riktigt ordenligt hahaha. Därför ska vi ta ännu en dag i bilen :P, igår så var jag till jobbet och hämta hem lite med saker och medans jag var där så var alla mina tre tjejer på Kupolen. När jag var klar på jobbet så åkta jag dit och strosade runt med tjejerna. Tindra fick 3 nya klänningar och en sommarhatt som vi hittade på rean, och sen avnjöt vi en glass innan vi åkte hem igen. Tråkigt nog så fick jag ont i huvudet medans vi var där så vi glömde bort hälften av vad vi skulle ha så därför måste vi åka in till stan idag med :(, hade ju hellre velat ligga på straden med familjen och myst men det får bli imorgon istället :O).

Ha en skön dag :O).

Puss & Kram

RSS 2.0