30 juni

Idag så har vi varit till Björnparken och fast det regnade en hel del medans vi var där så hade vi en jättemysig dag :D. Tindras favorit var tigrarna :D, björnarna trodde hon var stora hundar hahahaaa. Emma var snäll och slet med vagnen i nästan alla uppförsbackar så hon var helt slut när vi väl var uppe :d och när hon inte orkade mer så tog Sara över, så gulligt av dom att hjälpa till med det så jag slapp det med min onda rygg :O).

Måste säga att jag verkligen ÄLSKAR mitt nya objektiv :D. Blir så fina kort, nu ska jag bara lära mig att zooma manuellt (gjorde det på slutet) lite mer än vad jag gör idag, så kommer det blir helt perfekt :O).

Årets björnungar, visste dock inte att dom skalar appelsinerna innan dom äter dom :P


I full färd att skala appelsinen


Mamma busar lite med ungarna


Parkens bästa utskiksplats :P


Så otroligt smidig och vacker


Tindra beundrar tigrarna


Helt utslagen i värmen


Mina hjärtebarn <3 <3


Usch vad läskig dom är på nära håll :S, tur att ni är med mig :)


Vågar nog klappa lite ändå :P


När vi var på väg hem så ringde Tommy och berättade att han också var på väg hem och att han hade två lådor jordgubbar med sig, så nu har vi lite att rensa när han kommer hem :D.  I år så blir det både saft och sylt och dessutom hela gubbar i frysen :O) och så ska vi naturligtvis frossa i gubbar ikväll också :O) Han fick helt oväntat ledigt från det gänget han jobbar med för deras läggare ska byggas om inför nästa vecka, så nu får vi se om han får vara ledig resten av vecka eller om han ska rycka in på något annat bygge på torsdag eller fredag..

Nej nu ska lillhjärtat i säng :d. Ha en skön kväll :O)

Puss & Kram

29 juni

Hade fint väder även idag, så vi hade en dag på stranden. Vi hade gjort kycklingsallad som vi åt där :O). När vi kom hem så plockade vi fram vattenspridaren som flickorna lekte i hahahahaha.

På kvällen så ringde P. och erbjöd en fribiljett till Orsa Björnparken, så dit bär det av imorgon, ska bli skoj eftersom jag inte varit där på flera år. Så jag har stekt pannkaka som vi ska ha till matsäck imorgon, mums :O).

Nu hör jag min säng ropa på mig så jah ska nog gå och kolla vad den vill hahaha, sov gott :D

Puss & Kram

28 juni

Vaknade upp till en klarblå himmel och 20 grader varmt i skuggan kl 8, helt underbart :O).

Under tiden som Tindra sov lunch så fixade vi iordning rabatten runt Rodendendrona, vi la plast och fyllde på grus så nu ska vi inte behöva rensa där, hipp hipp hurra :O).

När hon vaknat så packade vi fika och drog till stranden. Var nog där i ca 2,5 timme och hade det jättamysigt :O). Imorgon blir det hela dagen :O).

På kvällningen så kom mormor och morfar hit på en fika, så trevligt så :D.

Ha en skön kväll :D.

Puss & Kram

27 juni

Jaha och så var ännu en helg slut och min älskling har åkt :(. Men vi har haft en lång och skön helg tillsammans med massor av mys :O).

Vi var tillbaka till Staberg och letade efter telefonen idag igen men det är nog bara att acceptera att den är borta. Emma är en ängel och lånar ut sitt teliaabonemag tills vi kunnat beställa ett nytt simkort åt honom, så rart av henne :D. Hon och Sara var med ut till Staberg och letade och efteråt så åkte vi och åt kinamat, så gott :O).

När vi kom hem så gjorde Tommy sig klar och åkte iväg och jag klippte gräset, skönt att det är gjort. Nu ska vi titta på film :D.

Solnedgången på midsommarafton :D


Älsklingar <3


Plask plask :O)


Puss & Kram

26 Juni

Hejsan på er alla glada midsommarfirare :O), nu är vi hemma igen :D. Det är lite som dom säger borta bra med hemma bäst, i allafall när det regnar och man inte har värmare på båten hahaha, men förutom det så har vi haft en underbar midsommar :D.

Vi hade ju tänkt att istället för att åka till Torsång så skulle vi åka till en liten ö som heter Prästön, för det ska vara rätt grunt och jag tänkte att Tindra kunde få bada :D. Men när vi hade sjösatt och var på väg ut så blev det heltäckande mulet så då bestämde vi att vi drar til Torsång ändå :P och när vi varit där en stund så ringde Sara och frågade vart vi var, för då tänkte hon, Emma och Stefan komma förbi och säga hej, och när vi talade om vart vi var så kom dom dit och tillbringde några väldigt trevliga timmar tillsammans med oss :O).

När det var klart i Torsång så åkte vi vidare till Björnungarna (Det är en annan ö i Runn) och så tillbringade Tindra, Tommy och jag resten av kvällen där :D. Vi grillade och myste som bara den, och när Tindra somnat så satt vi i båten och tittade på solnedgången, så vackert och hur mysigt som helst :D. Men herregud vad det har regnat inatt :(, och det är nog det värsta med våran båt, för då vi inte har någon värmare i den så blir det så otroligt rått på en gång :( :(. Men idag så har vi haft kanonväder så vi stannade ute på sjön hela dagen :O).

Tråkigt nog så har Tommy tappat sin telefon så han och morfar är inne i stan och letar just nu, hoppas verkligen att dom hittar den. Och som dom säger " en olycka kommer sällan ensam", när jag slog på datorn så visar det sig att musen lagt av så nu har jag ingen alls :(, måste köpa en sån :S.

Tog en massa fina kort, båse igår och idag, men har inte orkat lägga in dom så dom kommer en anna dag :D.

Hoppas ni är nöjda med eran midsommar oxå :D.

PS) Stort grattis till mitt lilla hjätrebarn som blir 18 månader idag :O).

Puss & Kram

24 juni

Eftersom natten var knölig även inatt och jag upplever att hon är mer gnällig och har mycket lättare till gråt än vad hon har vanligtvis så har vi bestämt att vi avbryter nu. Vi diskuterar två olika alternativ för nästa prövotillfälle, det ena är i slutet på september och det andra är att vänta tills hon är tillräckligt gammal för att kunna tala om, om hon får ont i magen.

Denna strålande dag har vi tillbringat i bilen, vi har storhandlat, tillsammans med halva faluns invånare :(, gud så drygt det var. Vi har även varit till Biltema i Borlänge och köpt avloppsrören till badkaret, och så har vi köpt bäddmadrasser, plastbord och en stol till husvagnen :O).

Nu har Tommy åkt ner till verkstaden för att fixa iordning båten, så att vi kan åka ut med den imorgon :D. Ska bli så skönt att få komma hemifrån en stund :D. Om det går bra för Tindra att sova luch i den så blir vi kvar ute över natten, annars så åker vi hem på kvällen, men jag hoppas verkligen att hon kommer att sova ordentligt :O).

Vad ska ni göra på midsommar?

Hoppas ni får en riktigt Glad och skön Midsommar :O).

Puss & Kram

23 juni

Natten var bättre än igår men fortfarande knölig, ska prata med Tommy om hur vi ska göra ikväll, om vi ska ge 1 tsk mjölk i vällingen även då eller om vi ska vänta och prova igen om 3 månader, svårt val det där, hade ju varit så mycket lättare om hon kunnat prata och berätta om hon har ont i magen eller om det är något annat som spökar :P.

Har iallafall haft ytterligare en skön dag med mycket sol och värme och så klart massor med lek i sandlådan :D. På eftermiddagen så kom Sara hem och hälsade på en snabbis, så roligt att se henne :D. Nu är Tommy på väg hem så nu dröjer det inte så länge innan jag får krypa in i hans goa famn och bara kramas en stund <3 <3 <3

Ha en bra kväll, det ska jag ha :O).

Puss & Kram

22 juni

Natten var lite så där. Tindra knölade och gnydde en hel del och så var hon bubblig i magen, men jag är ju inte helt 100 på att det beror på mjölken som hon fick igårkväll så hon fick även ikväll, men är hon lika i natt så måste ju det betyda att mjölkallergin inte växt bort än :(.

Vaknade iallfall upp till en klarblå himmel och riktig sommarvärme ute så vi har varit ute hela dagen och lekt, mest i sandlådan. Tindra älskar sin sandlåda, den slår t.o.m. gungan hahahahaa. Men innan vi klev upp och åt frukost så hade vi vår vanliga morgonrutin, den består av en "miastund" (tindras ord för mysstund) och godmorgonsamtalet till pappa :O).

Mia :D


Bara bus hela tiden <3 <3


Bästa stället på hela tomten :D




Hoppas att ni haft en bra dag och att vi får en lika fin dag imorgon med :O).

Puss & Kram

21 juni

Vaknade upp till strålande sol och sommarvärme, så himla skönt :O) och dom har lovat lika fint väder hela veckan :O).

Passade på att klippa gräsmattan medans jag hade lite barnvakt av Emma. Sara och Emma har åkt tillbaka till sin pappa idag och vi får väl se om dom kommer hem för att fira midsommar med oss eller om dom stannar hos honom och firar den där :D. Efter att jag kört ner dom till bussen så åkte Tindra och jag och hälsade på farmor och farfar. Vi blev kvar där rätt länge och fikade och lekte i sandlådan :D.

Nu när Tindra snart är 18 månader så är det dags att prova mjölk på henne igen så nu har jag blandat i 1 tsk mjölk i välling och håller tummarna för att det ska gå bra, gör det inte det så kommer det vara en mycket trött Tindra och mamma här hemma imorgon :S.

Tror jag ska gå och sova TIDIGT så jag hinner sova några timmar iallafall om det skiter sig inatt :P. Ha en skön kväll.

Puss & Kram

20 juni

Usch vad jag tycker illa om söndagseftermiddagarna, då ska Tommy börja packa för att sen åka efter maten, och så är han borta hela veckan :( :(. Men eftersom det är midsommarafton på fredag och mycket trafik även på torsdag så blir det bara 3 dagar den här gången :O).

Helgen har varit jättebra trots allt regn :O). Nu ska jag ta och bada min lillskrutta och sen är det dags för henne att gå och sova, tror nästan att jag ska göra henne sällskap, är så fruktansvärt trött och så har jag ont i huvudet så jag vet knappt på vilket ben jag ska stå :(.

Puss & Kram

18 juni

Har precis pratat med Tommy och det hade flytit på bra hela dagen så nu var han på väg hem, whiii äntligen, har saknat honom så oerhört mycket denna vecka, men snart så får jag kramas med honom. Han räknar med att vara hemma runt 6 :O).

Sara och Emma sätter sig på bussen hem aldeles snart i stan så dom är hemma till 3, ska bli så skönt att få hem dom :O).

Puss & Kram

17 juni

Vaknade upp till en strålande dag som Tindra och jag har njutit av massor :O). Vi har varit ute och lekt hela dagen och på eftermiddagen så var vi ditbjudna på mat, fick grillat och färskpotatis, så gooooooottttt :O). Även där var vi ute och myste runt och det var nog tur att vi tog vara på den här fina dagen för helgen ska visst bara bjuda på regn och åter regn :(.

Nu har Tommy iallafall fått klarttecken att han ska fortsätta med detta arbetslag ända fram till semestern och nästa vecka kommer han att ligga nere i Vingåker. Det är jätteskönt att veta lite hur närmsta framtiden kommer se ut men BHUHUUUU vad långt bort han är :( :P, men det löser sig nog :P. När jag pratade med honom nyss så fick han precis veta att dom ska köra minst 2 lass imorgon och det räknar dom ska ta ca 10 timmar, STACKARS min älskling, och han börjar lassa kl 6,15, så vi får se om han verkligen orkar köra hem imorgon, han har ändå 4 timmars resväg också ovanpå dom 10 timmarna :(. Men nästa vecka är det midsommar och då kommer han hem redan på torsdagen :O), whiiiii

Våran supersnälla farfar har varit här och klippt gräset när Tindra och jag var nere hos mormor och morfar, TACK snälla för det :O).

Imorgon så kommer förhoppningsvis båda mina stora tjejer hem, har då inte hört något annat än :D.

Puss & Kram

16 juni

Idag så har vi haft strålade sol men jätteblåsigt, trots det så blev det riktigt skönt på eftermiddagen och kvällen :O). Vi fick lite sällskap idag av Tara, och jösses vad Tindra blev glad och inte var hon ett dugg blyg heller, men Tara fick finna sig i att bli kallad Emma hela dan hahahahaaa. Tror inte det gjorde så mycket men för säkerhets skull så gjorde jag pannkaka till middag och då blev Tara så nöjd hihihihii

Lekstund ute :D




Tindra har fått en ny rutin som är MYCKET viktig för henne och det är att varje morgon när hon vaknar så ska vi ringa pappa och säga god morgon och det ska vi göra även på eftermiddagen efter lunchvilan :O).


Idag så har mitt nya zoomobjektiv kommit, så nu ska här fotograferas hahahahaaa. Det blev ett Canon EFS 55-250mm f/4-5,6 IS och vilken skillnad mot Sigmaobjektivet som jag köpte förra veckan (är tillbakalämnat nu) .... Canonobjektivet har stabilisator och eftersom jag är rätt så skakig på hand så behövs det, nu är korten hur skarpa och fina som helst medans när jag tog med sigmaobjektivet så blev dom jättesuddiga :(, det är säkert ett suveränt objektiv det med men det passade inte mig, medans jag bara ÄLSKAR canonobjektivet :O)

Snyggt eller hur :O) <3 <3


Nej nu ska jag sova och hoppas verkligen att Molly inte får för sig att väcka Tindra och mig vid 4 imorgonbitti också, det gjorde hon nämligen imorse, helt utan (tillsynes) anledning :(.

Puss & Kram

15 juni

Usch och fy vilken tråkig kväll jag hade igår :(, men det blir nog bättre ikväll när jag vant mig vid att vara själv på kvällen :).

Fick lite sällskap av mormor och morfar igåreftermiddag och idag ska farfar komma hit en stund när han slutat jobbet :D. Imorgon så kommer Tara hit och hälsar på, det ska bli jätteroligt att träffa henne, har inte gjort det sen förra sommaren :O). På torsdag så är Tindra och jag nerbjudna på mat hos mormor och morfar och sen på fredag så kommer alla hem igen :O).

Har iallafalll hunnit dammsuga idag, men det tar sin lilla tid eftersom Tindra tror att det är en häst som hon kan rida på :D och dom korta stunder hon inte gör det så går hon bakom den och stänger av den hela tiden hahahaha

By the way så fick jag ju vita dörrar för ca en vecka sen och jag var inte så nöjd då, men har nog vant mig nu för nu tycker jag att det är riktigt fint i hallen :P.

Sötnosen tvättar fötterna :O)


Ha en skön dag.

Puss & Kram

14 juni: Studentkorten

Nu har jag laddat in korten från helgen :O)

Studentdagen på stan :D






Tyvärr så hann jag inte ta några kort på mottagningen här hemma på fredagskvällen men tack och lov så gjorde morfar det så jag ska nalla lite kort av honom sen :D. Mitt batteri tog slut precis innan vi skulle köra in Sara till balen igår och då var det tur att morfar har lika kamera så jag kunde få låna hans batteri :D.

Balens drottning :O)





Idag så blir det en slappardag här hemma, känns som att vi behöver landa lite och ladda om batterierna innan vi orkar göra något mer avancerat igen hahahahaa. Sara blev kvar inne i stan redan igårkväll och Emma åker in mitt på dan idag, är pappavecka igen, och Tommy åkte igårkväll och kommer hem sent på fredagskvällen så det blir bara Tindra, Molly och jag hemma den här veckan, känns lite tomt kan jag lova :P. Tror jag ska gå och lägga mig med Tindra på kvällarna hahahahaa

Hoppas ni får en bra dag :D.

Puss & Kram

13 juni

Då var studentveckan över :O). Den har varit rolig men jobbig, idag så har vi avslutat med balen :D. Har tagit massor med kort men inte hunnit ladda in dom i datorn, men det kommer :O). Orkar inte riktigt blogga idag, ville mest bara tala om att jag fortfarande lever hahahahaaa.

Hoppas ni får en bra kväll så hörs vi i morgon istället :D

Puss & Kram

10 juni

Oj oj oj vad mycket det är att ordan med inför morgondagen. Hinner knappt med att andas känns det som :P, men som tur är så har jag haft jättemycket hjälp av både mina föräldrar och av Tommys pappa med allt fixande här hemma. Igår så klipptes det gräs och trimmades det runt buskar, idag så har det lövats, plockats blommor, fixats en av tårtorna (den blev så där snygg ;D), ett av tälten har satts upp  och bord och bänkar har kommit på plats, nu ska det lockas hår :D.

Snart så är min raraste raring hemma <3<3<3<3<3 Jösses vad jag ha saknat honom hahahahahaaa.

Jaja, försöker uppdatera med bilder på finaste studenten imorgon, om jag orkar hahahaha.

Ha en skön kväll och en bra dag imorgon :D

Puss & Kram

8 juni: Studentvecka :O)

Ja så har Saras studentvecka börjat, kommer att bli hektisk men så rolig för henne. Igår var vi in på mösspåtagningscermonin, tyvärr så fick vi inte så många bra kort då vi inte har ett långobjektiv till kameran men det ska ordnas på torsdag för på själva studenten ska vi ta massor med FINA kort :O). Cermonin går till så att alla stadens studenter radas upp klassvis utanför Kristinekyrka, sen går dom genom stan med ena foten i ränstene och den andra uppe på trottarkanten och medans dom går så sjunger dom för fulla muggar, när dom gått ett varv så ska dom hoppa på ett benfram till en gatubrunn och där ska dom sen stå still på ett ben och läsa en ramsa på latin och sen ska dom släppa en enkrona med sitt födelseårtal på i brunnen och därefter så ska dom ställa sig en i ring runt hela stora torget och sjunga studentvisan sen är det ÄNTLIGEN dags för att sätta på sig MÖSSAN. Tror hon har längtat efter den här dagen i några månader nu hahahaha

På väg fram mot brunnen


Jordens finaste student <3


Har nyss pratat med Tommy och det går jättebra för honom, är lite kallt åt honom på nätterna men han har fått kläm på både lastning och lossning :D. Längtar efter dig hjärtat <3.

Nu ska Tindra och jag gå ut och leka i solen, hoppas ni med har fint väder :D.

Puss & Kram

6 juni

Ja så har min älskling åkt ifrån oss för första gången, och fy f-n vad jobbigt det var :(, tur att det "bara" är 4 dagar tills han kommer hem igen :P. Saknar dig redan fast det bara är 1 timme sen du åkte <3 <3 <3

När vi vaknade imorse så skyndade vi oss in till stan för att handla, dom stora tjejerna sov fortfarande när vi åkte men när vi kom hem var dom vakna. Och när jag klev in genom dörren så möttes jag av en blomdoft som skvallrade om att dom hade städat klart medans vi var borta och mycket riktigt så var det så, för golven riktigt blänkte :O). Tack snälla för hjälpen <3 <3

Vi hade jordens åskoväder mitt på dan men Tindra fortsatte sova som om inget hänt, så hon är då inte rädd för åskan hahaha.

Så här ser det ofta ut när jag sitter vid datorn, då ska lillhjärtat sitta brevid <3 <3


Så här fin blev hon i klänningen som Emma köpte :O)


Imorgon ska vi till stan för att titta på mösspåtagningen och sen får Sara officiellt bära mössan, tänk vad stor hon är hahahahaaa. <3 <3

Ha en bra kväll :D.

Puss & Kram

5 juni

Står och gör en massa matlådor åt min älskling som åker till Södertälje imorgon och ska ligga borta tills på torsdag. Är så glad över att han har fått jobb men helt ärligt så önskar jag att han skulle vara hemma hos oss nästa vecka när vi ska ha student på fredag, men men, det måste ju gå ändå även det. Vet bara inte hur jag ska klara av att fixa alltihop utan honom, men på nåt sätt så ordnar det sig säkert, kommer sakna honom så mycket bara :P.

Idag så har vi iallafall fått städat, just nu så är det golvet kvar och det ska jag ta när Tindra badar ikväll. Så otroligt skönt att vi hunnit med det, och så är farfar här och hjälper till att fixa utomhus.

Hoppas ni har en skön dag :D.

Puss & Kram

4 juni

Vaknade med en så fruktansvärt ond rygg idag, skär som knivar för varje rörelse jag gör :( och jag skulle verkligen behöva städa inför studenten nästa fredag, men har verkligen ingen aning om hur det ska gå till..... buhuuuuuu :(:(.

Blir så trött på allt just nu. Tindra råkade somna i vagnen i morse när vi var ute och gick så därför tog sövningen ca 35 min istället för 5 min nu på middagsvilan och sen när hon sovit i ca 5 min så ringer ett av grannbarne på dörren vilket naturligtvis väckte Tindra igen så det var bara att börja om med sövninen och nu tog det ca 45-50 min innnans hon somnat om, men förhoppningsvis så sover hon ett tag nu så kanske jag hinner vila lita jag med :D.

Eftersom Emma är på stan varje dag så bad jag henne köpa en klänning till Tindra, och det hade hon gjort idag, så fin, dessotum så hade hon köpt en T-shirt på Mumum (Mumin) som kommer att bli lillplupps favorit :D. Tack snälla raring för att du shoppar :D. (bilder kommer senare när Tindra manekängar :D)

Helgen kommr väl gå till att försöka storstäda här hemma. Vad ska ni hitta på för roligt?

Puss & Kram

4 juni: Tävling


”Jag tävlar om en Goodiebag för hela familjen värd minst 10.000 kr hos Carolina
var med och tävla du också”
*Barnkalaset sponrar med ett Presentkort på 200 kr!
*Buffis Barnkläder sponsrar med ett Presentkort på 200 kr!
*Carolines Smyckeskrin sponsrar med ett Presentkort på 250 kr!
*DarlingExpress sponsrar med ett Presentkort på 250 kr!
*GladaGrodan sponsrar med ett Presentkort på 250 kr!
*LasseLasseLiten sponsrar med ett Presentkort på 300 kr!
*Memories for life sponsrar med en värdecheck på 1000 kr!
*Supergrafik sponsrar med ett Presentkort på 250 kr!
*Bambino Mam sponsrar med Picnic-box, bestickset och vattenflaska!
*Barntyger sponsrar med en stor väska Tiny Zoo från Mairo!
*Bioform sponsrar med ett förkylningspaket till hemapoteket!
*Body and Spirit sponsrar med en påse granatäppelkärnor!
*Canvastavlan.se sponsrar med en valfri canvas värd 600 kr!
*Ekokul sponsrar med en Happy Mais mellanbox!
*Ekoleko sponsrar med ett ecokit, en dinosaurie!
*Johanna Form & Design sponsrar med body & mössa från
sin Babyface-kollektion, samt kort med kuvert!
*Kalasform sponsrar med bakformar!
*Karin Herzog sponsrar med en Silhouettekräm!
*Kiddoz sponsrar med en barnvagnsmobil (max 8 bokstäver)!
*myHeart.se sponsrar med 52 romantiska veckor!
*MyOwnStyle sponsrar med ett halsband från MarMalaid!
*Nallebudet sponsrar med ett Nallebud värt 150 kr!
*Namnnappen sponsrar med ett paket valfria namnnappar!
*Natusan sponsrar med nya First Touch-serien!
*Onetex sponsrar med ett Nalle Puh påslakanset för spjälsäng!
*Pappaprylar sponsrar med en valfri Walltastic, 3D-tapet!
*Sagolikt sponsrar med en bok!
*Sakfabriken sponsrar med ett säkerhetsbälte för barn i kundvagn!
*Spöket Laban sponsrar med ett Spöket Laban-tält!
*StudioNele sponsrar med ett valfritt ”Love is easy”-tryck (21×30 cm)
*Willvin sponsrar med en valfri skötväska OCH en Willvin MultiDad!
*Önskefoto sponsrar med ett valfritt gosedjur med personligt foto!

Tävlingen avslutas den 30 juni kl. 20,00




Tävlingen avslutas ikväll kl 23,00


3 juni: Lovefilm

Även idag så vaknade vi upp till en strålade dag, är så glad varje morgon jag drar upp rullgardinen och ser att solen skiner utanför, hoppas att vi får fortsätta ha det så här fint. Tindra sover, Sara har åkt till Sthlm med klassen, Emma sitter på bussen på väg hem nu och Tommy är och jobbar så jag har det så lugnt och skönt så här ute på altanen.

Tänkte passa på att berätta om Lovefilm för er. Jag är med i Buzzador och hade turen att få delta i en kampanj med Lovefilm. Det innebär att för en kostnad på 99 kr/månad så får man hem max 4 filmer/månad som dom skickar till dig utifrån från den listan som du lagt upp på deras hemsida, du får 2 filmer samtidigt första gången och du får ha dom så länge du vill, när du skickat tillbaka en eller båda och dom noterat det så skickar dom nästa film. Du betalar ingen frakt själv utan det är bara att stoppa filmerna i medföljade kuvert och sen lägga på lådan. Och jag måste verkligen säga WOW om deras leveranstid, jag skrev i min lista på fredagen och på måndagen hade jag dom 2 första filmerna hemma, skickade tillbaka en i månsdagskväll så dom hade den igår och idag har jag fått hem nästa. Om du tycker att detta verkar som en bra sak och vill ha ett provapåpresentkort (gratis i en månad) så hör av dig, jag fick några såna som jag vill dela med mig av (först till kvar :O)).

Om du skulle vilja prova på att vara en Buzzador och få prova olika saker, som är baserade på dina intressen; GRATIS så gå in på den här länken till registreringen för att bli en Buzzador

Ha en skön dag :D

Puss & Kram

2 juni

Nu har vi verkligen fått sommar på riktigt :O).

Vaknade till ännu en strålande dag, och skyndade mig att äta frukost för att hinna gå en långis på morgonen med Molly, det blir ju för varmt senare på dagen :D. Idag fick vi sällis av Emma :D.

Igår så kämpade vi som små djur för att få in bubbelbadkaret och efter mycket möda och stort besvär så lyckades vi, men jösses vilket as det är, tungt och klumpigt. Senare på kvällen så monterade Tommy in elen så vi kunde kolla att pumpen fungerade vilket den gjorde så nu kan vi bada bubbelbad HEMMA, så lyxigt :O) :O).

Nu är det officiellt att Tommy ska köra asfalt i sommmar så just nu är han med ett annat arbetslag för att lära sig hur man göra när man lastar asfalten på flaket :D.

Vi ska inte göra så mycket här hemma idag, bara mysa i solen och så ska jag göra iordning badet så Tindra kan bada efter middagsluren :D.

Hoppas ni oxå får en lugn och skön dag :D.

Puss & Kram

RSS 2.0