8 juni: Studentvecka :O)

Ja så har Saras studentvecka börjat, kommer att bli hektisk men så rolig för henne. Igår var vi in på mösspåtagningscermonin, tyvärr så fick vi inte så många bra kort då vi inte har ett långobjektiv till kameran men det ska ordnas på torsdag för på själva studenten ska vi ta massor med FINA kort :O). Cermonin går till så att alla stadens studenter radas upp klassvis utanför Kristinekyrka, sen går dom genom stan med ena foten i ränstene och den andra uppe på trottarkanten och medans dom går så sjunger dom för fulla muggar, när dom gått ett varv så ska dom hoppa på ett benfram till en gatubrunn och där ska dom sen stå still på ett ben och läsa en ramsa på latin och sen ska dom släppa en enkrona med sitt födelseårtal på i brunnen och därefter så ska dom ställa sig en i ring runt hela stora torget och sjunga studentvisan sen är det ÄNTLIGEN dags för att sätta på sig MÖSSAN. Tror hon har längtat efter den här dagen i några månader nu hahahaha

På väg fram mot brunnen


Jordens finaste student <3


Har nyss pratat med Tommy och det går jättebra för honom, är lite kallt åt honom på nätterna men han har fått kläm på både lastning och lossning :D. Längtar efter dig hjärtat <3.

Nu ska Tindra och jag gå ut och leka i solen, hoppas ni med har fint väder :D.

Puss & Kram

Kommentarer
Postat av: Emma - mamma till Meja

Hoppas din fina dotter får en underbar studentvecka!!



Kramar

2010-06-08 @ 10:00:59
URL: http://emmaoskrutten.blogg.se/
Postat av: Sara

äääääääääntligen :D hahahha! det kommer bli en suverän vecka :) <33

2010-06-08 @ 13:47:34
URL: http://intshesky.blogg.se/
Postat av: Sara - Thaison

Vilken härlig tradition för studenten. Tror varje skola har sina egna traditioner men något som liknar den här har jag aldrig hört :)



Skönt att höra att någon med svart golv säger att det inte är värre än vilket annat golv som helst. Är erat golv heltsvart eller med något form av mönster i? Har du ev. några bilder på det i din blogg?



2010-06-09 @ 05:49:03
URL: http://thaison.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0