31 mars

När vi var in till stan för att handla så sprang vi in på Babyproffsen och kikade lite på vagnar, vi är ju ute efter en smidigare än den vi har. Just nu så har vi en  Emmaljunga City Cross, som vi igentligen är jättenöjda med, men nu när Tindra börjar bli så stor så känns en mindre och smidigare rätt i tiden, men nu blir våran vagn till salu om det är någon som är intresserad så bara hör av er :O). Den vi föll för är en Babytravel Zero2four Amsterdam

och den är uppföljaren av Babytravel Amsterdam, dock så har den här en sufflet som man kan förlänga så den går nästan ända ner tillbågen framför barnet. Är det någon som vet nåt om dom här vagnarna så var då snäll och berätta både för och nackdelarna :O)

Hoppas ni får en bra kväll :D

Puss & Kram

30 mars: Jag vann

Jag vann dessa helt underbara muffinsformar :O)i en tävling hos Carolina. Blev så himla glad för jag brukar inte vinna och så vann jag dessa :D så gissa om det ska bakas muffins här hemma hihihihiii


Annars så är dagen väl relativt ok här. Vi har ingen sol men därimot +grader så det var skönt att gå en promis med Tindra och Molly och när jag kom hem så kom mormor och morfar hit och hade glass med sig, så gott och en helt underbar bukett tulpaner som nu pryder mitt köksbord :D. Tack snälla för både glass och blommor :O).

Blev en jättebra dag idag med :O). Hoppas eran dag oxå är bra.

Puss & Kram

30 mars: Tävling



" Jag tävlar om ett härligt vårpaket som innehåller 7 underbara plagg i valfri
storlek från Maxmorra hos jennyn.blogg.se

Var med och tävla HÄR du också! "
Avslutas den 12 april.

29 mars

Emma frågade igårkväll när Tindra vaknar på morgonen och jag svarade "glatt" att hon vaknar runt 6 så vi håller dig sällskap vid frukosten så du slipper sitta själv och äta :D, men bara för det så tog Tindra sig en liten sovmorgon ända fram till 7, så vi hann bara säga hejdå innans Emma gick till bussen :P. Lite småtypiskt så där då :O).

När jag satt på FB idag så fick jag syn på att J hade lagt upp jättefina bilder på Tindra och Rusty så jag norpade dom helt fräckt :D.

Puss på dig bruden :D


Undrar om du har några vassa tänder????


Nej det var helt ok så här får du en godisbit :D



Sitter och funderar på hur olika man kan regera på en sak fast man varit ett par i flera år, den ena blir glad och mår bra medans den andra blir ledsen och mår dåligt, men jag kanske förstår sambandet småningom, vem vet :S det lär ju visa sig.

Önskar er alla en bra kväll.

Puss & Kram

Emma gästbloggar :D

hejsan alla mammas fina läsare:D
jag hoppas att alla vill rösta på min fina bikini, det skulle vara jätte snällt :D puss så länge <3
Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


28 mars

Ja så är det SOMMARTID och det har då inte vädergudarna förstått för när jag drog upp rullgardinen så hade det snöat och det var nog ca 5 cm som låg på backen :(, nu vill jag verkligen inte ha mer snö utan bara SOL och VÄRME :O).

Igårkväll så åt Tindra sin första taco alldeles själv och gissa om hon tyckte det var gott :D.


Idag så hämtade Emma upp sin första dockvagn och Tindra blev helt överlycklig :O). Efter det så har hon gått omkring med den hela dagen :D


Mitt på dagen så fick jag med mig både Emma och Tommy ut på en långpromenad och det var jätteskönt ute då, det hade slutat snöa men eftersom det låg på ca +2 grader så börjar det på att bli lite slaskigt på vägarna, så Molly var väl inte så ren när vi kom hem igen, men det är ju bara att vänja sig vid det igen ett tag framöver nu :P. Lite senare så kom mormor och morfar hit på söndagsmiddag och det var så trevligt så :O).

Nu håller Tommy på att göra kväll med Tindra och bara dom är klar så ska jag natta henne, så jag säger : Ha en bra kväll och så hörs vi imorgon igen :D

PS) Grattis Sara och Kristian på 2 årsdagen, hoppas ni får en kysig kväll tillsammans <3 <3 <3 <3

Puss & Kram

28 mars: Tävling


”Jag tävlar om ett hemligt paket från Kalasform hos Carolina – var med och tävla du också!”
Avslutas 30 mars.



”Jag tävlar om ett par ”Gian”-skor (rosa eller blå) i storlek 23 (2 st vinner!) från Vincent Shoe Store – var med och tävla hos Carolina du också!”
Avslutas 10 april

26 mars: 15 månader <3

Idag blir lillsnuttan 15 månader <3





Jag har ju bestämt mig för att sluta amma även på morgonen fr.o.m imorgon så det var alltså sista morgonen som hon åt bröstet imorse, och även om jag vet att det är jättebra att vi kunnat göra det så länge och att jag ska vara nöjd med det och att nu kan jag äta jättemånga saker som jag verkligen saknat så har jag värsta ångesten över att sluta, men det går väl över. Vet att det är mysigt med flaskan oxå och hon tycker om vällingen så det kommer inte att vara några problem heller och det är jätteskönt det. Och nu kan ju Tommy oxå ge henne mat på morgonsidan när hon vaknar och det blir jättebra för dom två :D att få den mysstunden :O).

Idag så kommer Sara och Emma hem över helgen och det blir jättebra, för vi har saknat dom så mycket här hemma. 

Tommy är borta på praktik idag med, får se när han kommer hem idag, igår kom han inte hem förrän strax efter 9 så det blev en jättelång dag åt honom, men det hade gått jättebra :D, så nu kan han hoppa in om det behövs extra folk och det är jättebra det :O).

Ha en skön helg :O).

Puss & Kram

25 mars

Igår så var vi på sista babysimmet och Tindras koncentration var väl inte direkt på topp så hon mest lekte omkring och struntade i det som vi ville att hon skulle göra, så vi la ner och bara myste runt med henne. Det blir ju tyvärr ingen fortsättnigsgrupp till oss men nu har dom erbjudit oss att prova "Förberedande till minisim" det ska tydligen vara fortsättningen på del 4 eller nåt men ledaren tror att Tindra kommer klara av det så vi provar och fungerar det inte så hoppar vi väl av eller går den delen 2 gånger, det visar sig. Den gruppen börja den 10 april och det ska blir spännande och se vad det är meningen att dom ska lära sig på den nivån :D. Är det någon av er som kanske redan gått den och som kan tala om vad den går ut på?

Men innan vi var och badade så var vi till Borlänge och kikade runt lite, bl.a. på ny barnvagn, skulle gärna vilja ha en lite smidigare vagn och då hade vi en fundering på om vi ska sälja den här vagnen och köpa en ny smidigare istället men ville först se vad det finns för allternativ, men det enda som hände var att vi fick ännu mer att fundera på för det finns ju så många olika och dom är både bra och dåliga på sitt sätt, så vi ska nog fortsätta kolla lite så vi har bestämt oss för vad vi vill ha innan vi sätter ut våran på blocket, för om vi har tur och blir av med våran så måste vi ju köpa en ny på en gång också :D. Ett par rosa Foppatofflor blev det till Tindra också, hon är så söt när hon går omkring i dom.

Idag så är Tommy med en kompis och praktiserar, lär sig vilka turer han har för att snabbt kunna hoppa in om det skulle behövas, så Tindra och jag är alldeles själv hemma, och vi har inget särskillt planerat för dagen, men en promis blir det och en massa mys naturligtvis. Vad ska ni göra idag?

Middagen är iallafall självklar idag :O), det blir våfflor eftersom det är våffeldagen :D. Så gott :O).

Ha en skön dag.

Ps) Saknar dig <3

Puss & Kram


23 mars: SÅ GLAD

Tittade precis på skatteverkets hemsida och såg att både Tommy och jag får tillbaka på sktten även detta år :O). Så nu kan vi sätta staket på altanenoch då kan jag ha dörren öppen när det är varma och sköna dagar, ska bli så skönt :D. Vi kanske till och med kan åka på en minisemster i sommar med familjen :O).

Idag så kommer Tindras kusin och faster hit på besök, ska bli så skoj och se hur mycket hon vuxit sen sist vi träffades :D.

Ha en bra dag trots snöovädret :P.

Puss & Kram

22 mars: Tävling



”Jag är med och tävlar hos Stoltmammatillmira om ett valfritt paket namnnappar från Namnnappen.se.
Var med och tävla HÄR du med!”
Tävlingen avslutas 5 april.

Puss & Kram

22 mars: Skotertur med korvgrillning

När Tommy kom hem så frågade han om vi inte skulle utnytja det underbara vädret och ta (vad som troligtvis är säsongens sista) skotertur upp till Spjärshälla och grilla korv, och det nappade jag snabbt på. Så bara Tindra vaknat från lunchvilan så packade vi en ryggsäck med korv och bröd, saft och lite annat smått och gott, tog fram Mandocan till Tindra och en ryggsäck till Molly, så jag hade Tindra på magen och Tommy hade Molly på sin mage och sen bar det iväg.

Framme på Spjärshälla :O)


Molly är så nöjd där i sin ryggsäck :D


Fin utsikt eller hur :D


Så gott med korv :O)


När vi ätit klart så gick Tindra fram till våra hjälmar och tog sina peltorkids och pekade på hjälmarna, då ville hon åka hem, så då var det bara att packa ihop och åka hem :O).

Ha en skön kväll.

Puss & Kram

22 mars

Nu på morgonen så klarade Tommy även uppkörningen på lastbilssläpet, så nu är han klar :O). Grattis älskling <3.

Tindra sov ända till halv 7 imorse, så skönt och som pricken över i:et så sken solen ute när rullgardinen åkte upp, kan inte vara bättre början på veckan än så. Nu ska lillpluttan snart äta lunsch och sen ska vi gå ut på en långpromis mendans hon ska sova :D. Längtar redan hahahaa.

Förra veckan så fick vi hem en gratisleksak från EkoLeko, Tack snälla för det :D.


Jag förstod inte riktgit vad det var för byggklossar men tänkte "Gratis är bra" :O), och när dom kom hem i brevlådan så skrattade jag både högt och länge, för det var små färgade klossar gjorda av majsmjöl så det var ungefär som små majskrokar i olika färger som man skulle sätta ihop till olika figurer :O). I helgen så byggde Emma en leksak åt Tindra medans Tindra sov, och kan ni gissa vad hon gjorde med leksaken när hon fick den av Emma, jo hon ÅT upp den hahahahaaaa, så roligt :O) :O).



Vill du oxå smaka?


Till frukost idag så åt vi yoghurt och smörgås och Tindra envisas med att äta ALLt själv nu för tiden, men hon är jätteduktig t.o.m. det mesta av yoghurten kom in i munnen :O).




Ha en skön dag i vårsolen :O).

Puss & Kram


20 mars

Idag så har vi varit på barnloppis, och vi hittade jättemycket bra saker till Tindra, jag är så nöjd :O). Vi köpte en sommarjacka, en vår och höstjacka med tillhörande skalbyxa, 3 vita långärmade bodys, 2 kortärmade bodys, 3 linnen, 1 klänning, 1 badrock, 1 par stumpbyxor med halssaker på fötterna, 1 par sandaler, 1 par joggingskor och en back att ha leksaker i och för allt det här betalade vi endast 285 kr, visst var det ett kalaspris :O).

På eftermiddagen åkte Sara in till stan. Jonas och Jessica kom förbi på en fika och vi pratade om att vi ska hitta på nåt skoj under påsk, lite senare så kom farfar förbi och lekte en stund med Tindra och så stannade han och tittade på körslaget med oss :D.

Kan bara sammanfatta den här dagen som riktigt bra :O), med strålande väder och trevligt sällskap hela dagen :O).

Nu ska jag krypa ner i sägen och håller tummarna för att även morgondagen blir lika bra.

Sov gott :O).

Puss & Kram

19 mars: Tävling 2

Har hittat några fler tävlingar som jag är med i :O)

”Jag tävlar om ett Presentkort på 400 kr hos My own style hos Carolina – var med och tävla du också!”
Avslutas 26 mars.

”Jag tävlar om ett Presentkort på 300 kr hos Lasselasseliten – var med och tävla hos Carolina du också!”
Avslutas 11 april.


Var snäll och håll tummarna för att jag vinner :O)

Puss & Kram

19 mars: Tävling



”Jag är med och tävlar hos Edvinsmamma om ett valfritt paket namnnappar från Namnnappen.se.
Var med och tävla HÄR du med!

Avslutas 1 april

19 mars: Sjuk IGEN :(:(:(

Vaknade och var dunderförskyld idag IGEN dessutom med feber denna gång och som pricken över i:et så har jag migrän och Tindra bara skriker hela tiden, fy f-n vilken dag detta kommer att bli :(.

Ber så hemskt mycket om ursäkt för att jag bara blir sjuk hela tiden och inte orkar eller klarar av att göra saker och ting som jag lovade att göra innan jag blev sjuk första gången! Vet att det är många som väntar på att jag ska bli frisk och jag längtar verkligen själv oxå!!!!!!! Orkar inte detta längre :(

Nu ska jag lägga mig i soffan och dra täcket över huvet och hålla tummarna för att Tindra kan nöja sig med tvn en liten stund.

Hoppas ni får en bättre dag och en mysig helg.

18 mars

Idag så händer det inte så mycket alls här hemma. Vaknade vid 6 och då åt Tindra en liten slurk på tutten, har ju bestämt att jag ska sluta amma nu när hon blir 15 månader, ska bli rätt skönt men samtidigt lite vemodigt för det är ju så himla mysigt och sen så är det ju bekvämt, bara att plocka över henne i sägnen och lägga henne tillrätta men men, nu känns det som om det är dags att sluta :S.

Håller på att tvätta mitt jätteberg med tvätt, mindre roligt men det måste ju göras. Sorterade ut en massa kläder ur Tindras byrå som var för smått, så nu blev det VÄLDIGT lite käder kvar, tur att det är barnsaksloppis på lördag, sist hittade vi en massa fina och superbilliga kläder, så jag håller tummarna för att vi har lika tur den här gången. Överst på listan står vårjacka och skalbyxor, sen kommer byxor och tröjor :D.

Lovade bilder från babysimmet igår, så här kommer dom :D.
Pappa, nu kommer jag och tar dig ...


Kastar sig i baklänges utan några problem ...


Titta jag kan "koka kaffe" jag med :D


Avslutningsvis en bild på hela rådjursfamiljen som ofta går förbi härutanför fönstret :D


Ha en skön dag och hoppas ni har soligt och fint, här är det tyvärr mulet, men det snöar iallfall inte och det får man ju vara nöjd med hahaha.

Puss & Kram

17 mars

Imorse så hämtade Tommy Sara vid bussen halv 7 och Emma kom på nästa buss så hon fick skjuts hem av morfar runt 8, sen hade jag lite sjåigt med Tindra för att dom två stora tjejerna skulle få sova, dom hade ju inte sovit alls på hela natten eftersom dom var på skollan :D. Så gissa om det är två trötta tjejer som sitter i soffan framför tv och väntar på att Greysan ska börja hahahaa.

Idag så var det babysim och även denna gång fick vi vara två vuxna i vattnet, det är så roligt för Tindra när vi kan göra så. Idag så har hon simmat emellan oss, suttit på kanten och räknat 1,2,3 och sen kastat sig i både framlänges och baklänges alltså med ryggen mot mig, hon visade ledaren att hon också kan koka kaffe i vattnet och en massa annat bus naturligtvis :O). Bilder kommer imorgon :D.

Nu ska jag ansluta mig till mina älsklingar inne i soffan och önskar er alla en god kväll :O).

Puss & Kram

16 mars: Grattis älskling

Idag så har Tommy skrivit för Yrkeskompetensen och klarade sig galant, är så stolt över dig <3 Nu har du bara uppkörningen på släpet kvar sen så är du äntligen klar :O).

Tindra har kommit på något nytt den sista veckan som jag inte riktigt tycker om och det är att hon gör dag redan kl 5 på morgonen, så nu har vi bestämt att vi ska skjuta läggningen en timme på kvällen och förhoppningsvis så sover hon en timme till på morgonen sen :D

Idag så skulle faster och kusin kommit hit en kortis men när jag vaknade så var jag mycket sämre i förskylningen igen så vi fick lov att avboka det, men hoppas att jag blir frisk snart så vi kan träffas igen :D.

Det är ett strålande väder ute, blåser lite kallt men med en mössa på huvet så är det jätteskönt. Passade på att ta en promenad efter lunch när Tindra skulle sova, hon står förresten kvar ute på altanen och sover fortfarande :O), och det var så skönt ute i solen :D.

Har precis fått veta att båda dom stora tjejerna blir kvar inne i stan på ett skollan inatt så hastigt och lustigt blev vi "barnlediga", om man nu kan se det så med tanke på att TIndra är ju fortfarande hemma hahahahaaa, så nu får jag väl titta på Desperates Housewifes själv ikväll :P.

Nu ska jag försöka leta reda på ett klänningsmönster på nätet, får se hur det går :P.

Hoppas att ni har en lika skön dag :D.

Puss & Kram

15 mars

Usch och fy vad jag är trött idag. Tillbringade största delen av natten på toaletten igen :(, tack och lov så verkar Tindra klara sig från den här med, kanske det beror på att hon går och smygäter av kolen i öppna spisen. Det händer både då och då att hon kommer gnagandes på en liten kolbit som hon hämtat där, men dom säger ju att kol ska vara bra när man är dålig i magen så man kanske skulle prova själv hahahahaa. Har iallafall bett Tommy göra rent den ikväll, själv vet jag inte var han förvarar alla dom sakerna, och helt ärligt så orkar jag inte göra det själv idag.

Solen skinner men det blåser isbitar så jag tycker inte att jag behöver ha dåligt samvete för att jag inte har orken att gå ut idag. Sara därimot har sagt att hon ska åka ut med skotern bara hon kommer hem från skolan, det är så roligt att hon tycker om att åka skoter nu och dessutom så är hon jätteduktig på att köra. Tommy är jättestolt över henne, dom har varit ute och åkt några gånger nu tillsammans :O). Igår så visade hon en bild på en studentklänning som hon vill ha hjälp med att sy upp så jag sa åt henne att gå och kolla på mönster idag innans hon tar bussen hem, men det är ju ändå nästan 3 hela månader kvar så jag räknar iskallt med att jag hinner sy en studentklänning åt henne :D.

Så här ren och fin är Tindra oftast när hon äter själv, så nu kanske ni förstår varför jag håller både tummar och tår för att vi blir den lyckige vinnaren av haklappen imorgon när tävlingen avslutas :O).



Men det är så gott med mat :O)


Undrar om jag får med något upp på skeden nu ....


Och roligt att tvätta sig efteråt med :D


Ha en skön dag :D.

Puss & Kram

14 mars



Idag så har jag blivit en buzzador det innebär att jag kommer att få hem olika varuprover (naturligtvis är dom gratis) som jag ska prova själv och dessutom dela ut bland mina vänner, och sedan tala om vad jag tycker om dom. Om du också vill bli en Buzzador så gå in på den här länken och registrera dig:
https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1&lang=SE&refstr=tiemsa

Om du vill läsa mer om vad en Buzzador gör innans du registrera dig så gå in på den här länken:
http://www.buzzador.com?refstr=tiemsa&lang=SE

Så bli inte förvånad om det börjar dyka upp lite recensioner på olika varor :O). Ska bli så spännande om se vad det är för en vara som kommer först :D

Puss &Kram

14 mars

Igår så var Sara och Emma ute och åkte skoter, både själva och med Tindra :O). Tindra blir verkligen alldeles lyrisk när hon får åka skoter, när dom åker förbi så vinkar hon och skrattar varje gång :D. Sara är jätteduktig på att köra <3.

Farmor och farfar var förbi på en kortfika, alltid lika trevligt :). Emma åkte till en kompis och Kristian har åkt till Alperna så på kvällen fick vi mysa med Sara själv och det var jättemysigt, var ju ett tag sen sist :D. Passade på att laga Tacopaj, göra grönsaksdip och en kladdkaka för att det inte skulle bli för nyttigt hahahahaa. Tittade naturligtvis på melodifestigvalen och håller inte med svenska folket i år heller om vinnarlåten, jag tyckte Manboy var mycket bättre men men. På det stora hela spelar det nog ingen roll vilken låt vi skickar, så kommer vi inte vinna för vi har en sån annorlunda musikstil mot arabländerna, men å andra sidan så var ju Farytail mer vår musikstil så vem vet. Visar sig i maj :O).

Nu så har Tommy och jag burit in 2 pallar pellets, tungt men så skönt att det är inne :D, nu så får vi fortsatt värme och mer varmvatten hahahahaa, men det är bra att det blir varmare ute hela tiden för då går det mindre pellets så förhoppningsvis klarar vi oss med det vi har fram till sommaren :D.

Nu väntar vi på att Emma ska komma hem för då ska flickorna ut med skotern igen, och det är bäst dom passar på för om det fortsätter i den här takten så har snön försvunnit så pass mycket till nästa helg så det inte går att åka direkt ut på leden här hemifrån utan då måste vi lasta skotern på släpet och åka iväg en bra bit för att kunna åka skoter och då blir det så krångligt på en gång :(. Tänk var dum man är, först så vill man bara att snön ska försvinna och nu när den är på väg bort så vill man ha den kvar ett tag till hahahaaa.

I eftermiddag kommer mormor och morfar hit en stund, ska bla klippa klorna på Pia och fika naturligtvis :D.

Hoppas ni har en skön dag i solen.

Puss & Kram

12 mars

Tommy var ledig även idag så vi hjälptes åt att storstäda på förmiddagen, så nu är det rent och luktar så gott här hemma :O). Förutom att gå en promis på lunchen så hann vi sitta i solen på altanen och mysa en lång stund medans Tindra sov, det var så härligt :O). Lagom när hon vaknat så kom Sara hem från skolan och då blev Tindra jätteglad för då hade hon någon att leka med hahahahaaa.

Ja det är allt som jag hunnit med idag, men hoppas ni också haft en bra dag och att ni får en bra helg :O).

Puss & Kram

11 mars

Idag så var Tommy ledig från sin kurs :O), så då tog vi tillfället i akt och drog iväg till IKEA. Vi behövde kolla lite på olika alternativ till min arbetshörna, ska ju börja jobba hemifrån i höst och behöver fixa till det så jag får plats med alla saker från jobbet, det är dator, skrivare, pärmar i massor, kuvert i olika storlekar, papperskartonger osv osv som ska få plats här hemma då och vi har inte så där jättemycket till yta över :S. Men har hittat ett alternativ som ev skulle kunna fungera, nu måste vi bara mäta ut på golvet här hemma oxå, så vi ser så tydligt som man bara kan utan själva möblerna hahahaa

Hela dagen idag så har Tindra räknat 1 och 2 (men hon hoppar över 3), och så skrattar hon högt när man räknar tillsammans med henne, lilla sötnosen <3

Nu ska jag gå och titta på tv så jag hoppas ni får en bra dag :D.

Puss & Kram

10 mars

Idag så var det babysim och den här gången så fick vi sällskap av Emma i vattnet, vilket både Tindra och jag tyckte var mysigt. Tror dock inte att Emma var riktigt beredd på hur vild Tindra är i vattnet men Emma fattade snart hur det skulle lekas :D. Tänk vad roligt vi ska ha i sommar när vi åker och badar :D.

Mycket träning på simning mellan oss blev det, bus i tunnel och sen kom ju äntligen mattan fram och då skulle Tindra genast sitta på kanten och för att sen slänga sig i när man räknat till tre. Hon är så duktig på det, håller upp pekfingret och säger ett och något som troligtvis ska vara två och tre sen slänger hon sig i vattnet :O). Vi hann ju naturligtvis med att kasta henne mellan oss också :D.






Nu ska jag titta på Graysan, ha en bra kväll :D.

Puss & Kram

9 mars

Usch vi har haft en sån där vidrig natt igen, när Tindra vaknar vid halv 3 och vägrar somna om igen, är vaken till halv 5 och sen envisa hon med att göra dag kl 6, så nu är mamman jättetrött och dessutom dunderförskyld igen :(. Har varit sjuk ända sen jul nu och börjar bli riktigt trött på det, men förutom det så är det en helt ok dag :). - 7 nu på morgonen och det lovar gott inför resten av dagen :O). Igår när jag var ut på lunchpromenaden så hittade jag helt utslagna videkissar..... wiihoo.... nu är det VÅR!!!!!!


Sara lärde sig köra skoter i helgen när hon var hemma hos Kristian i Vansbro och eftersom det var ett helt underbart väder så var det första hon gjorde när dom kom hem att fråga om hon fick köra några vändor runt på åkern, och självklart fick dom ju göra det. Eftersom Sara vet hur mycket Tindra tycker om att åka fick hon naturligtvis också åka med några varv, till hennes stora lycka :O)

Nästa mästare i skotercross :D


När dom kört klart så fortsatte dom leka ute i snön med Tindra och bl.a så byggde dom en snölykta och snögubbar i olika former :O)

Kristian och Sven chillar :D


Molly


En mycket nöjd Tindra


Så fort Tindra får syn på Kristian ropar hon Tian ända tills han tar upp henne och kramar om henne ordentligt :O).

Ha en skön dag i vårsolen :O).

Puss & Kram

7 mars

Igår så kom vi äntligen iväg och hälsade på Eva med familj. Vi hade en jättetrevlig förmiddag :D. Tack snälla för den :O). När vi kom hem så tog vi fram bobben och tog en promenad runt byn i det underbara vädret, och minst av allt ville någon av oss gå in men det var ju matdags så det var liksom inget annat att välja på :(.

Tyvärr så blev inte kvällen alls lika trevlig som dagen varit, för jag åkte på jordens magsjuka, ni som inte vill läsa om äckliga detaljer rekommenderar jag att hoppa över resten av detta stycke och börja läsa igen i nästa stycke :D. Då min migrän i 9 fall av 10 leder till att jag kräks innans jag kan somna så är jag rätt van vid att kräkas men så här har jag aldrig varit med om att kräkas förut :S. Det var ungefär som det är på film, det var en kaskad kräkning som bara sprutade fram och som jag aldrig trodde skulle ta slut.... blääääääää. Och efteråt så fick jag jättehög feber och superont i kroppen vilket jag fortfarande har.

Har fått behålla allt idag men får jordens magknip så fort jag äter nåt :(. Skickade sms till mina stora tjejer där jag rekommenderade dom att stanna kvar i stan tills imorgon så jag inte skulle smitta ner dom och Sara valde att stanna medans Emma valde att komma hem, så nu får vi hålla tummarna för att jag inte smittar. Medans jag legat utslagen på soffan hela dagen så har Tindra visat sin far att det är en massa bus och spring i hennes små ben, han har verkligen haft fullt upp idag, bla så klättrade hon upp på köksbordet och välte ur en tillbringare med vatten så han hade värsta swimmingpoolen att ta reda på i köket och medans han gjorde det så klättrade hon runt på alla möblerna i vardagsrummet så han var tvungen att komma springades för att lyfta ner henne och det är bara lite av allt som hon hunnit med idag hahahaaa. När Emma äntligen kom hem så kunde hon roa Tindra lite och då blev det så bra så :O).

Nej nu orkar jag inte sitta upp längre utan ska krypa ner i soffan och slötitta på tv en stund innan jag går och sover.

Hoppas eran helg varit bra :D

Puss & Kram


5 mars: Fredagsmys <3 <3

Vi hade en bedrövlig natt inatt igen, Tindra drömde jättemycket mardrömmar så hon vaknade och var riktigt ledsen flera gånger och sen så vaknade hon strax före 6 och det var helt omöjligt att söva om henne :(, så nu är jag supertrött och har en migrän på lut, hoppas att jag kan hålla den borta med hjälp av en treo :P. Stod i valet och kvalet om jag skulle söva henne i vagen ute, problemet är att då vågar jag inte gå och lägga mig själv, vilket jag verkligen skulle behövt göra idag men är livrädd för att jag inte ska vakna om någon går in på tomten och tar henne, lite fjantigt jag vet men jag kan inte rå för det. Valde iallafall att låta henne sova ute och passa på att vila lite under tiden med en god bok :O).

Just nu är vi Piavakt medans morfar är in till stan och handlar och hämtar hem mormor. När dom kommit hem så ska vi åka in till stan och lämna tillbaka skotrarna som vi lånat och sen så ska även vi handla lite. Och sen ska kvällen tillbringas i soffan med raringen och let´s dance på tvn :D. Imorgon så ska vi åka hem till Eva och jag hoppas verkligen att inget annat kommer imellan den här gången. Ser fram mot en rolig stund med henne :D.
Resten av helgen har vi inga planer för så den blir nog lugn och på söndag kommer dom stora barnen hem :D. Vad ska ni göra?

Ha en skön dag i solen och en trevlig helg :O).

Puss & Kram


4 mars: Tävling

Det är precis en sån haklapp som vi skulle behöva till Tindra nu när hon börjar äta mer själv, så snälla håll tummarna för att vi vinner den <3



" Jag tävlar om en haklapp med ärm från In the pocket baby hos jennyn.blogg.se

Var med och tävla HÄR du också! "

Tävlingen pågår till 16 mars.

4 mars

Vi hade jättemysigt på babysimmet igår och Tindra tyckte det var så roligt att pappa också badade med henne, men nu börjar hon bli rätt vild av sig i vattnet. Tommy skulle skjuta iväg henne när hon skulle simma från honom till mig men innan vi visste ordet av så hade hon rest sig upp i hans händer och kastade sig hejdlöst framåt, och när hon kom upp över ytan igen så bara skrattade hon. Så då tyckte ledaren att vi kunde ju lika gärna börja kasta henne i luften mellan oss och det var en stor hit :D, det och sitta på mattan. Hon är så duktig på den, hon sitter så fint och väntar på att man ska säga varsego innan hon slänger sig i vattnet :D. Men upptäckte i duschen efteråt vad bortskämd jag blivit då Emma varit med och tagit hand om Tindra varje gång, nu skulle jag göra det själv och det var ingen lätt match. Hann inte klä på mig utan att hon hade sprungit in i duschen igen och blött ner sig en gång till :S, dom andra mammorna sa lite trött efter en stund att dom var glada över att deras barn inte kunde gå :P hahahaaa. Vi skulle dessutom få vara två vuxna i vattnet även nästa gång så vi ska kolla om någon av tjejerna vill vara med då :D. Kan ju vara roligt även för dom :O)

Vi har strålande sol och bara -3 i skuggan :D, så äntligen kunde jag gå ut på en långpromenad, det är ju ett tag sendan det gick :O)..... trodde jag.... för när jag kom ut så blåser det halvstorm ute och dessutom nordanvindar så fy satan vad kallt det var, det blev bara den korta rundan och det känns ändå som om jag inte har några kinder kvar :(. Men träffade en "granne" och enl henne så lovar dom +grader i helgen, hoppas verkligen att hon har rätt, för då ska jag sitta ute i solen och mysa :O).

Vi har så mycket snö utanför altanen så den är jäms med altangolvet, som är ca 1 m upp från backen, och i helgen som var så kunde Emma inte måtstå frestelsen längre. Hon var tvungen att slänga sig baklänges ut i den och när Tindra så det så ville hon också vara med och leka :D



Skulle bli så glad om ni ville lämna ett litet fotspår innan ni går :O).
Ha en bra dag och hoppas det inte blåser lika kallt hos er :D.

Puss & Kram


3 mars

Har varit lite dåligt med bloggande nu några dagar :P.

Flickorna åkte till sin pappa i mitt på dan i måndags och det var tur det för senare på eftermiddagen kom Tommy hem med jordens magsjuka, så jag har tillbringat 2 dygn med att koka blåbärssoppa, vätskeersättning och annat som är lättsmällt för magen, men nu är han på benen igen :O). Tindra och jag klarade oss från det hela, tack och lov för det :O).

Idag så är det babysim och Tommy ska också vara med och bada, det ska bli så skoj att få bada alla tre, men tyvärr så har vi ingen som kan fotografera så ni får inte se några bilder från dagens mys :(. Hoppas att han får vara med och bada vid fler tillfällen och att någon av flickorna kan vara med och ta kort då :D.

Taget för ca 2 veckor sedan :)


När man tittar ut genom fönstret så ser det så himla skönt ut, det är ca - 5 men bara man sticker näsan utanför dörren så hänger det isbitar i den, det blåser nämligen halv storm ute, så KALLLTTT :(:(.

Tittade ut genom fönstret nu när jag bloggade och får syn på henne ....


Gick och tittade på andra sidan huset och där var en hel familj... åååå vad jag saknar ett långobjektiv :(


Efter en stund kom 2 till :D.


Hoppas ni får en bra dag :D

Puss & Kram

1 mars

Tindra fick för sig att det var dag redan halv 6 imorse så första halvan av dagen gick åt till att försöka roa henne TYST så dom 2 stora tjejerna fick sova, dom har ju ändå sportlov.

Tyvärr så går även den här dagen i smärtans tecken och treon hjälper inte ett enda litet dugg :(. Men än någon timme så har jag lite hjälp med Tindra innans flickorna ska med bussen in till stan och så kommer dom hem på söndag igen :O).

Man skulle ju kunna tro att jag var van eftersom jag har mer eller mindre ont varje dag men så här ont är det nog flera år sen jag hade förra gången.

Men men, jag hoppas ni har en bättre dag.


RSS 2.0