30 nov: Fortfarande sjuk + tävling

Tindra hade fortfarande feber imorse när hon vaknade, så vi har haft mys i sängen framför tv och Ice Age och en kort lekstund med sin bebis orkade hon oxå med innan det var dags för mer mys framför tvn :P


Tyvärr så kunde Tommy inte hjälpa till och ta hand om henne på förmiddagen för han måste mecka lastbilen och det är inget som jag avundas honom för jösses så kallt det är ute idag :( Så jag får jobba en stund i kväll istället :P


Nu är det klart att Sara fått ett studentrum så nu ska vi flytta henne när vi kör upp henne vid trettonhelgen, kommer bli superstressigt men det får gå ändå :P.

Och så en liten tävling :D.

”Jag är med och tävlar i Carolinas Julkalender om ett presentkort på 600 kr hos GladaGrodan!  Var med och tävla du också!”
Tävlingen avslutas söndagen den 5 December klockan 15.00.

Puss & Kram

29 nov: Lillhjärtat är sjuk :(

Imorse så vaknade lillpluppan med feber :(, så det blev inget dagis för henne idag. Men som tur är så är Tommy hemma och ska jobba med lastbilen idag så han tog pluppis på morgonen så jag fick göra undan det som var allra viktigast på jobbet och så får jag göra resten när hon sover lunch. Just nu har vi bytt så Tommy jobbar och Tindra och jag tittar på film :D.

Puss & Kram

28 nov: Bus i snön :O) + en tävling

Vilket underbart väder vi har idag :D. Inte för kallt, bara -8, nästan ingen blåst alls och bara lite lätt snöfall, det var så skönt att kunna vara ute en lång stund och leka i snön. Vi var på baksidan och åkte både skärtlapp och bobb :O)







Just nu så är Tommy och farfar upp till Alfta och hämtar hem köttet så i eftermiddag ska vi ta finstycka och packetera det, men ikväll så ska vi njuta av alldeles färsk biff och hemmagjord klyftpotatis, mmmm så gott :O).

Hoppas ni får en bra söndag och 1:a advent :D.

Slänger in en liten tävling oxå :P


”Jag är med och tävlar i Carolinas Julkalender om ett valfritt värmedjur från Ljuskraft
Var med och tävla du också!”



Puss & Kram

27 nov: IKEA

Idag så har vi varit till IKEA och köpt Tindras julklapp/födelsedagspresent från farmor och farfar, hon kommer bli så himla glad :O).

På vägen så passade vi även på att köpa en gunghäst och ett dockhus i trä som vi hittat på blocket, tror att Tindra kommer bli nöjd även med dessa :O).

På någon av era bloggar så har jag läst att ni fått virkade/stickade kakor, bullar, ägg osv och nu undrar jag var man kan få tag i mönster på såna saker. Vore jätteglad om jag kan få lite hjälp med detta :D.

Dessa har jag hittat mönster på men det vore roligt med fler saker ;D


Puss & Kram

26 nov: Helg igen :O)

Ja så var det fredag igen, veckorna går så fort att jag nästan inte hinner med ;), men nu är det bara 2,5 veckor kvar innans Sara kommer hem :O) och bara 4 veckor kvar till jul :D.

Idag var jag in till kontoret och dom hade inte pyntat så jag fick den stora äran att göra det vilket innebar att jag inte slog på min dator förrän kl 11 och 12 slutar jag hahaha. V behövde lite hjälp med registrering av försäkringsbreven så jag hjälpte henne med det, men herrejösses vad länge sen det var jag gjorde det, hade helt glömt bort hur man gjorde så hon var tvungen att visa mig hur det gick till. Kändes som om jag var på ett helt nytt jobb hahahaha.

Ikväll så är det fredagsmys framför Idol som gäller hos oss :D. Vad ska ni göra?

Puss & Kram

25 nov: Myspys

Idag så har Tommy varit en ängel och adventspyntat hela huset medans jag jobbade på förmiddagen så nu är det så himlans mysigt här hemma :O).

När vi var in till stan för att köpa lite fler skarvdosor så passade jag även på att köpa ett par inneskor som Tindra ska ha på dagis. Så fina och dom var dessutom på rea, kostade bara 39 kr :O) Hittar tyvärr ingen bild på dom på hemsidan men dom är av samma model som dessa men har fjärilar på framsidan istället :P och Tindra är hur nöjd som helst med dom :O).


I helgen så får vi hämta hem ca 60 kg kött och det ska bli så skönt att få fylla frysen med mat igen :D.

Puss & Kram

24 nov: Snöstorm

Ja idag så har Tommy och jag gått på stan hela förmiddagen och letat efter en speciell julklapp till Emma men just den fanns inte att uppbringa någonstans i hela Falun så nu vet jag inte riktigt hur vi ska göra med det, får nog lov att bli något annat :P. Men därimot så hittade vi Saras julklapp på första butiken vi var in på, känns lite skönt att den är inköpt iallafall :O). Nu vet du att du får en julklapp iallafall Sara :P <3 <3

Medans vi var inne i stan så var Emma en ängel och städade. Tack snälla du :O) <3 <3

När vi var och hämtade puppis från dagis så berättade dom att dom tempat henne för hon hade känts varm och då hade hon haft 37,8 men nu på kvällen så hade hon bara 37,4 så vi får väl se vad som händer under natten, men jag tycker nog att hon varit extra gnällig på eftermiddagen :/.

Emma och Tindra bakade pepparkakor på eftermiddagen och Tindra var jätteduktig och koncentrerade sig jättemycket på sina kakor, dock så åt hon upp degen så fort man vände ryggen åt henne hahaha. Vi fick iallafall ihop en burk med hemmabakade pepparkakor :O).



Ute har det snöat hela dagen och nu blåser det jättemycket ute :(. Tror vi har fått ca 1 dm men eftersom det blåst så mycket är det lite svårt att uppskatta mängden exakt ;)

Puss & Kram

23 nov: Halv storm ute :/

Usch vilket eländigt väder vi har :/, det blåser halv storm ute och småsnöar samtidigt, så det är så himlans skönt att sitta inne :D. Tror jag ska ta och gå ner i källaren och titta om vi har någon ved inne så vi kan tända en brasa och mysa ordentligt framför Desperates Housewives :P.



Imorgon så ska Tommy och jag åka in till stan och köpa dom stora flickornas julklappar och titta lite till Tindra och när vi kommer hem så ska vi adventsstäda här hemma och sätta upp ljusstackarna, hinner inte riktigt med på fredag och så vill jag inte vänta längre hahaha, men ska försöka hålla mig från att tända :P får se hur det går :D. På eftermiddagen så ska vi baka pepparkakor och det ska bli roligt att se hur Tindra beter sig när hon får riktigt deg att baka med istället för Playdoodegen :D. Lussebullarna får vänta tills Sara kommer hem :O)

Ha en mysig kväll.

Puss & Kram


22 nov: Ny vecka med nya möjligheter :D

Ja så var det ny vecka och det innebär att det bara är 3 veckor kvar innan Sara kommer hem så jag får kramas med min stora älskling också :D, men som tur är så har jag ju dom två "små" kramisarna under tiden ^^.

Igår så fixade Tommy till utegranen så nu är det bara att stoppa i kontakten på fredag, och idag så håller han på att fixa till portalen så vi kan få upp lite extra lyse där.

Jag började dagen med ett träningspass på crosstrainen och jösses vilken skillnad det är på orken bara från i onsdags, nu orkar jag ju dubbelt så långt på en tuffare bana, så jag är faktiskt lite stolt över mig själv hahaha. Efter det så blev det lite frukost innan det var dags för jobb, men idag så var det jättesegt att komma igång, skönt nog så jobbade jag väldigt effektivt när det släppte :O).

Nu är det alldeles snart dags att åka ner och hämta hem puppis och då får det bli lite skärtlappsåkande i backen på baksidan, hoppas bara att hon vill det hahaha. Det är lite si och så med det här hemma, medans på dagis så springer hon upp och åker ner själv hela utetiden och tycker det är så roligt :D. Skulle vara så roligt att få ett kort på henne, men det har jag inte riktigt lyckats med än :P.

Sötnosen tyckte själv att hon var så fin <3 och mamman håller med :O)


Min lilla tjej har blivit stor :/


Hoppas ni får en bra dag :D.

Puss & Kram

20 nov: 1 v. kvar till advent :D

Åååå nu är det bara en vecka kar till 1:a advent och mysstämning :D. Jag längtar så mycket tills jag får sätta upp alla fina ljusstakar och den underbara mysfaktorn som dom innebär :O). Imorgon så ska vi nog förbereda lite ute och sätta upp slingan och utegranen så är det bara att sätta  kontakten på fredag :D, ja jag brukar fuska lite och tända allt redan på fredagen ^^.

Idag så har vi kokat äppelmos på 26 kilo äpplen och vi har ändå 14 kg kvar som vi ska ta och skala, klyfta och blanda klyftorna med socker och kanel för att sen frysa in dom i "portionspåsar" så vi bara kan ta upp en påse när vi ska göra äppelpaj :D. Men det får vi göra imorgon för just nu så myser vi i soffan och njuter av fruksallad :O).

Hoppas ni har haft en bra dag och att ni får en skön söndag :D

Puss & Kram

19 nov: Helg :O)

Ja så var det äntligen helg och jag har jobbat klart för denna vecka :O). Ska hämta Emma och sen handla på vägen hem, mellanlandar på dagis när vi kommer till Enviken, men sen så ska vi bara mysa i flera dagar :P.

Imorgon så ska vi koka äppelmos och på söndag ska jag hjälpa mormor att färga slingor, men det är det enda som vi har inplanerat för helgen vad jag vet om hahaha. Vad ska ni göra?

Tommy ringde och berättade att han köpt en eldriven snöslunga superbilligt så nu kommer jag kunna sköta snöskottningen själv i vinter när han ligger borta på jobb :D, känns bra att inte vara så himlans beroende av andra hela tiden :D

Ha en skön fredag :O).

Puss & Kram

18 nov: Alla vill träna :D.

När jag hämtat hem Tindra från dagis så var vi ute och åkte skärtlapp en stund men det blåste så himlans kallt att vi gick in efter bara en liten stund. Men Tindra tyckte det var roligt den stund som hon åkte iallafall :P.

Tindra vill också träna rodd :D


Puss & Kram

18 nov: Tävling


2 stycken vinner varsin valfri julgardin från Textilonnet.se hos Carolina
Var med du också :O).

18 nov: Bra början på dagen :D

Vilken härlig start på dagen jag har fått :O). Började med att Tommy väckte mig med en puss och sa god morgon innan han for iväg på körningen i Gävle. Tindra sov en stund till så jag kunde morna mig i lugn och ro och sen mysa med henne dessutom i sägen en liten stund innan det var dags att klä på henne och köra ner henne till dagis :D. Där gick lämningen helt fantastiskt även idag, det märks att hon trivs och hon är nästan alltid glad över att få åka dit :D När jag kom hem så ställde jag mig på crosstrainern en stund innan Emma och jag åt frukost så nu är jag mer än redo för att börja jobba :D.

Hoppas ni också fått en bra början på dagen :O).

Puss & Kram

17 nov: Träning :D

Är så sjuk nöjd med mig själv idag :D. Dagen började med att både Emma och Tommy var hemma på förmiddagen och trots det så kunde jag koncentrera mig på jobbet och fick riktigt mycket gjort :O). på eftermiddagen när vi hämtat Tindra så åkte vi och köpte en tidig julklapp till hela familjen, en Crosstrainer och en roddmaskin, som vi hittat superbilligt på blocket, så nu kan vi träna och det behövs kan jag lova för herrejösses vilken dålig kondis jag har :/. Riktigt så dålig trodde jag inte att den var :(, men nu ska den bli kanon till sommaren :O).

Yrseln är nästan borta vilket känns så bra :O)

Hoppas ni också haft en bra dag :D.

Puss & Kram

16 nov: Yr i kolan :/

Kan inte förstå att jag är så himla yr??? Kände mig helt ok på förmiddagen och även under tiden som vi var ute och "lekte" i snön när vi hämtat Tindra från dagis och Emma från bussen, gick in och lagade mat och sen bara slog det till och nu kan jag knappt röra mig alls utan att hela världen snurrar :/. Känns nästan som en redig fylla hahaha fast mycket otäckare :(.

Tommy har köpt en stjärtlapp till Tindra idag, hon åker sån på dagis så fort hon får chansen när dom är ute så när han sprang på en på affären så fick den följa med hem, tyvärr så hade vi ingen bra backe idag men Tommy skottade dit en massa snö så imorgon så kan hon åka även här hemma :D. Ska bli så roligt att se henne åka själv imorgon :O).

Mysdag i sommras :D


Puss & Kram

16 nov: Tävling

Jag är med och tävlar om en sagobox från Sagoboxen.se hos
gulliganerna.blogspot.com. Var med och tävla HÄR du också!
Avslutas den 30 nov kl 21,00


" Jag tävlar om den nya kaffemaskinen från Tassimo inkl ett startkit
av T-Discs totalt värde 2 000 kr i samarbete med WWW.JENNYN.SE

Var med och tävla HÄR du också! "
Avslutas den 27 nov kl 20,00

14 nov: Farsdag :D

Imorse så sov Tindra ända fram till till 7,20, trodde inte mina ögon när jag tittade på klockan när hon ropade :D. Så himla skönt att få sova en morgon :O).

Vi var bjudna på farsdagsmiddag nere hos mormor och morfar och vi fick hasselbsckspotatis och kotletter så hilma gott, Tack snälla för det :D.

Emma och jag sitter och tittar på Wanted och jag är helt farsinerad över klippen som dom fått till :P

Hoppas ni haft en bra dag :D.

Puss & Kram

13 nov: Sköna lördag :D

Idag så har vi haft en riktigt skön lördagsförmiddag :D. Tindra vaknade runt halv 7 men vi låg kvar i sängen och tittade på tv ända fram till 8, så himla skönt, och så säger dom att tv inte är en bra uppfinning håller inte med hahahaa. Tindra har strosat runt i pyjamas hela dagen och vi hann inte ens byta om innan det var dags att sova lunch :P, men nu när hon vaknar så ska vi åka upp till gudmor i svartnäs och det kan hon ju inte göra i pyjamas så nu måste vi byta om :P. Ska bli så skoj att träffa dom där uppe igen och få se deras ny hund, det är en liten kille i samma ras som Molly och han ska tydligen vara gudasöt :D.

Så här ursöt var Molly när vi hämtade hem henne :D.


Hoppas ni alla får en bra lördag med mycket mys :D.

Puss & Kram

12 nov: Lite smått och gott + en utmaning :O)

Tindra fick sovmorgon även idag, så vi myste på en bra stund i sängen imorse innan det var dags att göra dag på riktigt :D. När vi lämnat Tindra på dagis så åkte vi och handlade i Svärdsjö, skönt att få det gjort direkt på morgonen :D. på eftermiddagen har vi haft pisen så morfar kunde handla och hämta mormor och så blev det en fika med dom sen på eftermiddagen, mysigt värre :O).

Tommy och farfar har burit ner tvn från övervåningen in till vårat sovrum så nu kan Tindra ligga där och titta på morgonen, förhoppningen är att vi ska kunna få ligga och småslumra en stund till :P.

En "bra" nyhet som vi fick idag är att Tommys chef fick lånet beviljat så det blir bilbyte och körning i Stockholm hela vintern för Tommy, kanonbra att jobbet är tryggat men är lite besviken på att det inte blev timmerkörning på hemmaplan istället för att han ska fortsätta ligga borta hela veckorna hela vintern med :/.

Blev utmanad av Nina:

Fyra tv-program jag ser:
  1. Desperates Housewives
  2. Greys Anatomy
  3. Coger Town
  4. Idol

Fyra saker jag gjort idag:
  1. Kramats med Tindra
  2. Handlat
  3. Fått reda på att Tommys jobb är säkrat ett tag till
  4. Myser med Tommy i soffan framför Idol :D

Fyra saker jag längtar efter:
  1. Sara
  2. Emma
  3. Jul
  4. Sommar

Fyra saker på önskelistan:
  1. Bättre ekonomi
  2. Nya skoterstövlar
  3. Ny soffa
  4. Att det är jul nu så mina nära och kära är hemma hos mig och myser :O)

Fyra personer jag utmanar:
  1. Sara
  2. Jenny
  3. EK
  4. Anki


Ha en skön fredagskväll och en mysig helg :D

Puss & Kram


11 nov: Vilodag :D

Idag så fick Tindra sovmorgon och började inte förrän vid 9, vilket var uppskattat och samtidigt så märktes det att hon ville gå till dagis med för när vi frågade henne om vi skulle klä på oss och åka s spragn hon ut i hallen och skulle genast klä på sig :D Tommy berättade att när dom kom ner så hade alla flickorna kommit fram till Tindra och sagt hej och kramat om henne, vilket underbart bemötande :O).

Vad har jag gjort då??? jo jag har sovit, varit ute på en kort promenad, vilat, suttit i soffan och blivit uppassad av raringen och pratat massor i telefon med Sara. Så summa sumarum så har jag haft en jättebra dag och känner mig mycket bättre :O).

När vi hämtat Tindra så passade vi på att vara ute och lekta i snön en stund. Tommy körde runt med Tindra på boben och det tycker hon är så roligt :D. Själv så passade jag på att leka lite med kameran och vilken otrolig skillnad det blir på korten när man ställer in lite själv :P. Här är ett som jag tycker blev jättebra :O)



Nu ska jag mysa med älsklingen i soffan en stund innan det är dags för sängen :D.

Puss & Kram

10 nov: SNÖ :O)

YEEESSS det har kommit snö :O). Vi har väl fått ca 8 cm snö och det är så ljust och fint ute :D. får nästan lite julkänsla hahahaaa. Pratade med Sara för en liten stund sen och där uppe har dom fått ca 2,5 dm så nu har skotrarna kommit fram hahaha, och det snöar fortfarande med stora fina snöflingor :D.

Idag så har jag inte gjort något alls utan tillbringat hela dagen på lasarettet, men nu är det klart och jag mår bra och kommer må ännu bättre imorgon :D, skönt att ha det avklarat.

Tommy blir hemma resten av veckan då körningen är inställd pga snöovädret, vilket passar jättebra för en gång skull :O).

Imorgon så ska jag bara ta det lugnt och vila, förhoppningsvis så blir det en promis mitt på dan men det visar sig då :).

Sitter på en lånad dator så jag bjuder på en gammal bild :O). Roligt att gå i snön när der knarrar under skorna ...


Hoppas ni haft en bra dag och att ni får en skön kväll :D.

Puss & Kram

9 nov: Utvecklingssamtal :O).

Idag så har jag varit på utvecklingssamtal med Emma och sam vanligt så var det bara en massa fina och bra saker man fick höra :O). Är så himla stolt över dig hjärtat <3 Men måste erkänna att jag skäms lite över mig själv, för att jag inte sett hur fruktansvärt skoltrött du är och hur jag faktiskt satt dig åt sidan igen för att se alla andra först, FÖRLÅT mig lilla gumman, ska verkligen jobba på att se dig och hur du mår och försöka stötta dig mer. Älskar dig så mycket raring <3 <3

Ja så har snöovädret kommit även till oss, är glad att jag inte ska ut och åka någe mer ikväll, och lite spännande ska det bli att se hur mycket snö det kommit för vi har blivit lovade mellan 1-2 dm snö under detta dygn det ska ju tydligen forsätta snöa även under morgondagen :P.

Vad har ni för väder? Hur mycket snö har ni fått?

Hoppas ni får en bra kväll :D, själv ska jag mysai soffan framför Desperates Housewifes :D.

Puss & Kram

8 nov: Ny vecka :)

Ja så var det en ny vecka igen :), sjukt vad tiden går fort, men jag tycker det är bra jag hahaha för nu är det bara 5 veckor innan Sara kommer hem :O) <3.

Igår så gjordes det inte många knop här hemma, vi var inne och mös runt med Emma som kom hem från Sara och Umeå sent i lördagskväll. Mormor och morfar var hit på en fika på eftermiddagen :D. Det viktigaste som hände igår var att Tommy dansade runt med snabeldraken, så snällt :D.

Imorse när vi vaknade så var det 10,9 grader kallt, HUA, jag tror jag har frysit som en gris hela dagen men nu ska det tändas en brasa :O), det ger en sån skön värme :D.

Just nu så sitter Tindra och tjatar på Tommy att han ska LÄSA högt i en en bilderbadbok och han försöker desperat hitta på historier om varje bild och sen komma ihåg den till nästa gång bilden kommer upp för hon vill att han ska läsa den om och om igen, så roligt tycker jag hahahahaaa

Hoppas ni får en skön kväll :D.

Puss & Kram

6 nov: pestig dag :(

Trots att jag fick sova imorse så mår jag riktigt skitigt idag, så nu ska jag passa på att gå och lägga mig och vila en stund medans Tindra sover lunch och så hoppas jag verkligen att jag mår bättre när hon vaknar så vi kan gå ut och njuta av solen :D.

Har iallfall kokat om sylten på förmiddagen så nu är det bara att hålla tummarna för att den blev bra denna gång :/. Tommy och farfar håller på att bära in pelletsen, skönt att få in den innans det blir snö igen.

Är så himla sugen på köttfärspaj så det får det bli till middag :D.

Vad ska ni göra för roligt idag? :D

Puss & Kram

5 nov: Helg :O)

Idag så är jag tack och lov ledig från jobbet så Tindra och jag kunde sova länge imorse och det var så himla skönt :D. På förmiddagen så har vi kokat sylt så nu har vi sylt för hela vintern och det är ju jättebra :D, svärmor ringde för en liten stund sen och frågade hur det gick för mig och när hon hörde att alla smootiebären var "borta" så sa hon att vi kunde få lite såna av henne, så himla snällt :D. Tack så jättemycket, är så glad att vi har dig :O).

Pratade precis med Tommy och då talade han om att han är alldeles snart hemma, så skönt :D. Ikväll så ska vi mysa framför en brasa och Idol :D. Imorgonkväll kommer Emma hem, har saknat henne jättemycket och nu är det bara 5 veckor kvar innas Sara kommer hem, och gud vad jag ska krama henne då :D. Tror inte jag ska släppa taget på en vecka hahahaaa

Nu ska jag krypa tillbaka ner i soffan och försöka vila några minuter till innan Tindra vaknar :D.

Ha en skön fedag :D

Puss & Kram

4 nov: Så trött på mig själv :/

Blir så j-a trött på mig själv och min eländiga hjärna som helt uppenbart antingen slutat fungera helt eller lagt i lågväxeln. När jag fixade pannan häromdagen så var jag tvungen att dra ur kontakten ur lilla frysen och tror ni att jag kom ihåg att sätta i den igen då NEEEEEEEJJJJJJJ, så nu är ALLA mina bär halvtinade.... jaja får ju ställa mig och koka sylt på dom imorgon och får ju vara tacksam för att det inte var stora frysen för då hade det varit allt kött och det hade ju varit mycket värre... men blir så himla trött på att det aldrig bara kan gå min väg :(


När svärmor fick reda på eländet så sa hon "jag har en massa socker hemma som ni kan få", Tack snälla för det :). Det är verkligen jättesnällt och utan den så hade det blivit en väldigt sur sylt :P

3 nov: Whiiii :O)

Kommer ni ihåg att jag för några inlägg sedan beklagade mig över att jag inte kunde med inställningarna på min kamera?? Igår så hittade jag en blogg som Elin skriver, hon är yrkesfotograf och skriver och berättar tydligt och väldigt lättförståligt om hur man ska ställa in kameran och varför man ska göra vissa inställningar nu och andra nästa gång, och så ger hon en massa tips om vad man ska tänka på när man fotograferar olika saker. Blev verkligen helt salig när jag hittade hennes blogg :O). Har suttit och lekt en del med kameran och vilken skillnad det blev på korten hahahaaa Så nu ska jag verkligen försöka mig på det där med att ställa in mer själv på kameran nästa gång jag ska fota :D.

Annars då? Jo Tindra vaknade lite senare idag, kvart i 6 så vi fick en lång och skön mysstund i sängen innan det var dags att kliva upp och göra oss klar för dagis :D. Det är föresten en fröjd att lämna henne där nu förtiden :D. Hon är jätteglad och pratar och sjunger i bilen hela vägen ner och sen får man vara glad om man hinner få en hejdåpuss av henne innan hon försvinner iväg till någon av fröknarna :D. Känns så himla bra att det här :O).

Sara och Emma var ju ute på bus igår.... Sara tatuerade in en text som jag blev jätteglad när jag läste, den blev verkligen jättefin hjärtat <3 <3 och Emma tog hål in naveln, den var dock överplåstrad igår så jag får vänta tills hon kommer hem på lördag med att få se hur det blev, men det blev nog oxå snyggt, hoppas bara att den läker bra och att hon slipper infektion, vilket annars är väldigt vanligt just vid navelpearcing.

Tommy kommer hem sent ikväll vilket jag tycker ska bli enormt skönt, för det innebär att han kan följa med mig imorgon :D. Skönt att slippa gå själv, Men annars så känns det lite bättre idag och nu är det snart dags att åka och hämta hem puppis :O).

Hoppas ni har en bra dag.

Puss & Kram


2 nov: Skitdag :(

Tommy drog iväg igårkväll och lämnade mig med alla tankar och en enorm tomhet och saknad. Vet ju att han var tvungen att åka men åååååå vad jag önskar att det varit lugnt denna vecka så han kunnat vara hemma med mig nu, men men nu är det ju så här det ser ut :(.

Tyckte det började bli kallt i huset och när jag kommer ner till pannrummet så ser jag att han glömt bort att fylla pellets igår innan han åkte så nu hade skruven gått tom och pannan stannat så det vara bara att börja fylla pellets i tunnan och se till så det blev fart på skruven igen, vet att han bara missat men blir så ledsen, orkar bara inte ha stenkoll på det oxå, inte just nu.....

Saknar Sara och Emma oxå så enormt mycket, men det känns jättebra att Emma är där uppe hos Sara så dom kan mysa på ordentligt en hel vecka :O). Idag ska dom ut på bus, och jag längtar tills ikväll när jag får höra hur det gått för dom :P. <3 <3

Tindra pluttan är helt vilsen i tiden efter den eländiga tidsflytten, igåreftermiddag var hon supergnällig och imorse så vaknade hon redan halv 6 så jag får väl en sån där rolig eftermiddag igen :( Jaja det får väl bli tutten och tvtittande, fast jag igentligen inte tycker om att hon har den när hon är uppe, men hon får ju ha den när hon fått på sig pyjamas så den åker väl på redan när vi kommer hem från BVC idag strax efter 4 hahahaaa.


Usch och fy vilket deppigt och negativt inlägg det blev, glöm bort att ni läst det, ska försöka skriva nått mer positivt senare ikväll eller imorgon :P.

Puss & Kram

1 nov: Bara en månad kvar till advent :D.

Nu är det länge sen jag uppdaterade men detta är vad som hänt under helgen:

I lördags så var vi ute på skoterns dag och på ett av ställena så hade dom fixat en snösträng så Tindra och Tommy åkte skoter, så gissa om hon var lycklig :O). Vi hade sällskap av farfar hela dagen och när vi var på väg hem så åkte vi in och hälsade på farmor en stund :D.



Igår så blev jag superdålig, hade frossa och kallsvettades om vartannat så jag låg medst i soffan hela kvällen och orkade inte röra mig alls. Idag så känns det lite bättre men känner fortfarande av det lite även idag :/. Men tack och lov så är Tommy troligtvis hemma ändå tills ikväll innan han åker för denna vecka, nu får vi se om hon ringer och han måste åka direkt så har det varit alla andra gånger jag skrivit att han är hemma :P.

Nu är det bara en månad kvar inna vi får ta fram alla adventsljustackar och göra det mysigt :D. Det är nog årest bästa helg :O). Längtar så tills jag får sätta upp min underbara STORA ljusstacke i vardagsrummet, så här såg det ut förra året :P.


Hoppas ni får en bra måndag :D

Puss & Kram

RSS 2.0