30 sept: Underbar avslutning på ännu en ond dag

Har haft ännu en ond och jobbig dag, så därför blev jag nog lite extra glad när jag gick in på Ninas blogg nyss och fick se att jag fått en urgullig AWARD av henne. Tack snälla gulliga du <3

Enligt instruktionerna ska man berätta tre saker som ligger en varmt om hjärtat och visa
en favoritbild,sen skicka den vidare till fem andra bloggare.

  1. Min älskade familj
  2. Mina underbara vänner
  3. Att ni blir fler och fler för varje dag


Äkta kärlek <3 <3

Jag vill ge denna award vidare till
Sara, Jenny, Sara, Anki, Carolina


Puss & Kram


30 sept. Lite irriterad

Måste bara säga att jag är lite irriterad på Idoljuryns sätt att komma med kritik. Man kan faktiskt säga allt på 2 sätt, antingen så är man rent elak eller så kan man ge konstruktiv kritik och dom som ändå kallar sig för proffs borde väl kunna ge konstruktiv kritik, eller????? Jag håller med om att Malins framträdande igår inte var bra, men att jämföra det med ett kolikbarn i megafon, eller säga att dom kommer för att hämta henne med dom långärmade vita tröjorna (visserligen så sa han strax efter att det var ett skämt, ett mycket dåligt skämt tycker JAG) tycker jag inte känns så kontruktivt, mest bara ELAKT. Ja visst är det så att om man ger sig in i leken så får man den tåla men jag tycker iallafall att det där var att gå över gränsen. Det är min persoliga åsikt.

En av hennes mycket bättre låtar, (jag tror att om hon gjort den här igår så hade hon fortfarande varit kvar i tävlingen)


Puss & Kram

29 sept

För att vara en dag som började nästan helt smärtfri så har den bara utvecklats till det sämre :(, nu har jag så ont så jag tror att jag ska tuppa av snart .......

Lämningen gick iallafall hyfsat och när jag hämtade så talade fröken om att hon haft en helt fantastisk dag men massa skratt och bus, så skönt att hon verkar funnit sig till rätta nu :D.

Är lite farsinerad av naturen just nu .... i dikena häromkring så har lupinerna börjat blomma igen, rosenbuskarna blommar och likaså klematisen, detta smatidigt som höstglöden också börjar blomma :P. Men vackert är det i rabatten så man ska väl inte klaga hihihiii.





Hoppas ni får en bra kväll :O).

Puss & Kram

29 sept: Auktioner på Tradera

La ut några auktioner på Tradera igårkväll. Det är en bävernylonsoverall, 3 st vinterstövlar och ett par joggingskor i Gå gärna in och titta, kanske är det något som ni behöver till era små :O).
stl 22                                     stl 20                                     stl 21                                  

stl 23                                     stl 80

http://www.tradera.com/auktioner/tiemsa

Hoppas ni får en bra dag i höstsolen :D.

Puss & Kram

28 sept

Nu så har jag jobbat klart för idag :D, måste ge mig själv en stor klapp på axeln när det gäller jobbet :O). Trodde att jag skulle ha lite svårare att komma igång på dagarna, men det har gått så himla bra, är så nöjd med mig själv :D.

Lämningen gick inte alls någe bra imorse, får väl höra hur dagen varit nu när jag kommer för hämtning.  Men innan jag hämtar upp Tindra så ska jag åka till sopstationen med allt som står nere i källaren, kommer nog ta en timme iallafall :S. Det var så himla skönt att gå igår så jag tänkte att vi gör samma sak idag :O).

Tindra har börjat leka på riktigt nu och det är så roligt att se, fick lite smycken av Valaries barn


Älskar att baka med Play-doo


Bästa hästen ever :P, bäst att krama den lite hahahaaa


Är det någon av er som har receptet på Play-doo degen?

Puss & Kram

27 sept. Ta hand om migsjälv dag :O)

Idag så har jag haft en riktig tahand om migsjälv dag och det var behövligt kan jag lova hahahha. Var iväg på en hel timmes massage, den första på ca 2 år, och herregud så skönt det var :O). Har en tid bokad till i slutet av oktober också, ser redan fram mot den hahaha. På eftermiddagen när Emma och Tindra kommit hem så passade vi på att ta en långprommenad det underbara höstvädret :O).

Måste säga att jag är så glad över att se att NI blivit så himla många som följer min blogg, skulle bli jätteglad om ni ville säga hej och om ni har någon egen blogg lämna er adress så jag kan gå in och läsa den :O).

Hoppas ni alla haft en bra dag.

Puss och Kram

26 sept: Så himla jobbig söndag :(.

Jaha så har vi varit till stan och satt Sara på tåget tillbaka upp till Umeå och jag trodde det skulle kännas lättare när det var hon som åkte och inte jag som lämnade men det kändes inte alls någe lättare :( men snart är det jul och iår så kan jag glatt säga "vad går tiden fort" för då kommer hon hem igen :O).

Saknar dig så det gör ont hjärtat <3 <3


Tommy har jobb i Avesta nästa vecka så han åker inte förrän imorgonbitti, vilket känns skönt :D. Och jag är så himla glad över att jag har Emma hemma nästa vecka, allt kommer kännas lite lättare här hemma när jag får njuta av hennes underbara sällskap :O).

Är så glad att du inte ska bo borta förrän tidigast om 2 år  <3 <3 


Puss & Kram


25 sept.

Idag så har Tindra gått och sjungit på Pippi Långstrump hela dagen, det låter så här... Pippi Lång, Pippi Lång, jag ... apa, lilla apa, så gulligt så hahahaaa.

När Sara och Emma kom hem på eftermiddagen så var Emma ner i källaren och hämtade upp sin Pippidocka och nu går Tindra omkring med den och sjunger och leker hela tiden :O).

Idag så har det tokregnat hela dagen och en vända så upptäckte vi att den läckte in vid muren så det var bara för Tommy att dra på sig regnkläderna och gå upp på taket och lägga en pressening över plåtskarven vid skorsstenen och så ska han täta där imorgon för då skulle det visst bli fint väder. Måste erkänna att jag är lite småless på vårat hus just nu, känns som att det motarbetar oss hela tiden :( :(.

Ikväll så ska jag tända en brasa i öppna spisen och sen så blir det myyyyyyysssss framför en film :O). Det bästa av allt med detta hus och hösten/vintern är den öppna spisen :O).


Hoppas ni får en bra kväll :O).

Puss & Kram

24 sept: Klart :O)

Jiippppiiiii idag så har snickaren varit här och lagt klart golvet och spikat listerna så nu är sovrummet klart :O). Men vi väntar en vecka eller så till med att flytta in för vi har beställt en ny blåsa till vattensängen och det känns onödigt att fylla den fler gånger då det går en hel del vatten i en sån :D. Men är så sjukt nöjd med golvet och har hittat så fina väggtexter som jag ska skicka efter, det kommer bli så fint :D.

Så här fint blev det :D.


Nu ropade Tommy att maten är klar så jag ska gå och äta och efter den så kommer farfar hit och hjälper oss bära tillbaka garderoberna till sovrummet igen :D. Sen ska vi bara mysa i soffan ikväll framför tvn och en brasa i öppna spisen :O). Vad ska ni göra?

Puss & Kram

23 sept: Tävling



" Jag tävlar om ett härligt presentkort värde 1000 kr
från ANDRUM - Inredning & Kakel i samarbete med WWW.JENNYN.SE

Var med och tävla HÄR du också! "

Avslutas den 7 okt kl 22,00

23 sept.

Hade sån tur att jag ropade in 2 par vinterstövlar till lillhjärtat till en superbra pris på Tradera, så nu är hon färdig inför vintern :D.


Tänkte att dom rosa skulle stå på dagis som reserv och att hon skulle använda dom lila. Har dessutom ropat in lite mer kläder åt henne, kan inte förstå men ALLT i hennes byrå är för litet på bara 1-2 veckor ??????? Kommer inte ihåg att det gick så fort med dom andra två men det lär det väl gjort hahaha.



Idag så är verkligen motivationen LÅG när det gäller jobbsidan men jag jobbar på och hoppas verkligen att datakillen har fixat det tills imorgon så jag slipper sitta och göra allt dubbelt i fortsättningen, vilket jag får göra nu :(.

Hoppas ni får en trevlig dag :D.

Puss & Kram

21 sept.

Idag så har mitt stora hjärta kommit hem :O). Just nu ligger hon och sover, hon kom med nattåget och hade inte kunnat sova ;D. I eftermiddag så är det tänkt att hon ska hämta lillhjärtat från dagis och mellanhjärtat från bussen :O). Gissa om det kommer bli ett glädjetjut på dagis när Sara kommer in :D. Det är så bekvämt att hon har körkort, nu kan ju hon åka och göra sånt där medans jag gör något annat nyttigt här hemma :O).



Är inte så förtjust i hösten då det mest är regn och rusk ute :( dock så älskar jag höstens fina färger :D, och eftersom vi har haft turen att ha några fina dagar nu så har jag passat på att ta några fina höstkort :D.

Vackert :D.

Fint svanpar i dammen nedanför oss :)


Idag så kommer det hit en kille och ska mäta fuktnivån i golvregeln som blev blöt pga vattenskadan och när vi vet den nivån så kanske vi kan få ett ungefärligt datum på när dom kan börja lägga golvet där inne :P. Förhoppningsvis så är den torr nu hihihihihiii

Nej jag ska väl försöka jobba lite, men har fortfarande lite problem med nya programmet, det vill inte riktgit fungera :(.

Ha en bra dag :D.

Puss & Kram

21 sept: Tävling




Är med i ännu en tävling om en sån här underbar åkpåse från The Buppa Brand, denna gång hos Sriwanna, var med du oxå här.
Avslutas den 28 sept :O).

20 sept.

Jaha så var det måndag igen :(, tycker helgen är alldeles för kort :P. Igår så hann Tommy och farfar klart med regelverket till altantaket så nu är det bara plasten kvar och den kommer hem till helgen :D, ska bli så skönt med ett riktit tak över altanen i vinter :O). Jag sitter på jobbet idag och kan väl erkänna att det känns otroligt segt att komma igång men ska väl göra mitt bästa nu hahahaa. Men lämningen gick bra imorse, vår fröken var tillbaka igen :D. Ha en skön dag :D Puss & Kram

18 sept

Tindra var krasslig och småfebrig igår så vi stannade hemma från dagis och jobb. Längre fram på förmiddagen så mådde hon bättre och när Tommy skulle till att åka till Grängesberg för att hämta materialet till vårat altantak så bestämde vi oss för att följa med. Riktigt roligt att göra något tillsammans alla tre, har ju inte hänt sen semestern :P. Idag så är hon helt feberfri igen, troligen så är det en tand på gång men som inte riktigt vill bryta igenom, för hon har haft en jobbig natt :(.  Just nu så håller Tommy och farfar på att bygga altantak åt oss, det ska bli så skönt med ett riktigt tak därute :D. Själv håller jag på med maten och idag så blir det "Köttfärs på franska", så gott :O).

Lillhjärtat tar sig en tupplur medans dom väsnas därute :D, Peltorkids är bra att ha, hahaha




Skulle igentligen varit ner till byn på barnloppisen idag men orkade inte :(, tur att det är några till i närheten snart :P.

Vad gör ni idag?

Puss & Kram

17 sept: Tävling

Jag tävlar om Duplo från BambaNikitas blogg
Tävla HÄR du med!
Avslutas den 28 sept, kl 20,00




Jag är med och tävlar om TRE stycken valfria vinter
åkpåsar från The Buppa BrandMuppsan´s blogg
Avslutas den 30 sept kl 21,00

16 sept

Dagen hade varit rätt bra trots den dåliga starten, vilket var skönt att höra :O). Efter lunch så hade hon sovit nästan 2 timmar :S, så jag tänkte att det blir nog en sen kväll, men ack vad jag bedrog mig .... redan kvart över 6 började hon säga att hon var trött och ville sova. Lyckades hålla henne uppe till kvart i 7 och 7 sov hon, känns som att det är nåt på gång där :(.

Idag så har jag inte gjort så mycket, jobbat på förmiddagen, hade mormor och morfar här på en snabbfika mitt på dan och äntligen tagit hand om tvätten :P.

Nu ska jag titta på tv en stund men sen blir det en tidig kväll för jag är supertrött och mår rätt risigt :(.

Puss & Kram

16 sept: Dålig start på dagen :(

Lillhjärtat vaknade 10 min före klockan imorse så vi låg redan och mös tillsammans i sängen när klockan ringde :P och den här morgonen så hade vi sällskap av Tommy, så mysigt :D. Klev upp och klädde på oss och Puh fick stanna hemma och när vi kom fram till dagis så fick t.o.m tuttarna stanna kvar i bilen, första gången sen starten, och vi pratade och hon var så glad på vägen in. Men när vi kom in och inte "rätt" fröken var där så började hon storgråta och villa absolut inte att jag skulle lämna henne där :(. Det är så himla jobbigt att gå ifrån henne där när hon är så ledsen :( :(. Har ringt och kollat och dom säger att det är lugnt, så jag hoppas det  :P, visar sig väl när jag hämtar i eftermiddag .....

Puss & Kram

15 sept: Kväll :D

Imorse så hade lillhjärtat en STOR darrande underläpp när jag lämnade henne på dagis och när jag hämtade henne på eftermiddagen så fick jag veta att hon hade haft en ledsen dag och saknat mamma mycket hela dagen, svider lite i mammas hjärta när jag får höra att hon varit ledsen så där på dagen :S, hoppas på en bättre och gladare dag i morgon :).

Jag har iallfall fått den supertråkiga listan klar idag, så nu kan jag gå vidare och börja spara alla viktiga dokument på rätt ställe imorgon :P.

Har haft snickaren här idag igen, och idag så rev han upp golvet där vattenskadan varit och till min stora lycka så var det inte blött under trägolvet, så vi behöver inte ha någon byggfläkt som ska stå och gå utan det skulle stå och lufta ett tag. Tyvärr så kunde han inte svara på hur länge det dröjer innan han kommer tillbaka och lägger ny isolering och börjar lägga in golv och sätta golvlister, men förhoppningsvis inom 2 veckor iallafall :O).

Igårkväll såg det ut så här när snickarn gått hem :S



Idag ser det ut så här när han gått hem :P



Tommy ringde nyss och berättade att han är på väg hem för han har körning i Borlänge på både torsdag och fredag, så skönt att ha honom på hemmaplan resten av veckan :O).

Förresten så besiktade vi bilen igår och den gick igenom utan anmärkning :O).

Nu ska jag gå till soffan och mysa med lillpuppan :D.

Ha en skön kväll :O).

Puss & Kram

15 sept. Rösta :P

Snälla Emma - Meja och Alvins mamma talade precis om att det går fortfarande att rösta på min Emmas jättefina elskåp. Tävlingen håller på till 26 sept och inte till den 14 som jag felaktigt skrivit tidigare så ni får väldigt gärna fortsätta rösta några dagar till.


http://elskap.fortumkampanj.se/?ref=nf#/emma-lundberg-holm.aspx.

Tack snälla Emma för att du var så uppmärksam :O).

Måste rusa till dagis och hämta hem lillpuppan så jag uppdaterar senare :D.

Puss & Kram

14 sept.

Lämningen imorse gick relativt bra imorse dock så hade hon en darrande underläpp när jag gick men fick iallafall en slängpuss :O). Resten av dagen hade gått bra, så skönt :D.

Håller på med jordens tråkigaste uppgift på jobbfronten just nu :(. Jobbet har köpt in ett nytt "spararprogram" så nu håller jag på att lägga upp en lista på alla våra kunder, vilket är väl mellan 500-700 nånstans :S men tror att jag kommit halvvägs :O).

Idag så har snickaren varit här och påbörjat rivningen och imorgonbitti så kommer han hit och sågar upp golvet och tar bort den blöta sågspånet och då får vi se hur stor vattenskadan är :S Håll tummarna för att den inte är så stor är ni snälla :P.

Har vunnit 3 auktioner i dag på Tradera, lite nya kläder åt lillpluppan då alla hennes gamla är för små nu :P.



Totala summan för alla tre auktionerna blev på 200 kr inkl frakt, tycker att jag gjort världens kap :O).

Ha en skön kväll :O).

Puss & Kram

14 sept: Gratis Goodiebag :O)

Hittade idag en sida där man får plocka ihop sin egen goodiebag själv och så får man hem den helt gratis i brevlådan, det enda man behöver göra är att svara på några frågor när man privat produkten. Kolla in här du med Goodiebag.nu

Dessa två produkter valde jag :O)



Puss & Kram

13 sept. Ny vecka = nya möjligheter ;D

Ja så var det en ny vecka men bara nya möjligheter igen då :O). Tommy skulle lasta sent idag så han åkte inte förrän imorse vilket var jätteskönt för oss alla :D. Emma åkte tillbaka till stan och kommer inte hem förrän på söndag så nu är det bara lillhjärtat och jag igen, men vi har fått in en bra rutin på det också :O).

Idag så gick det SUPER vid lämningen, inte en tår, inte ett arg utbrott så långt ögat kunde nå utan hon gick iväg till fröken och vinkade (inte glatt men nästan) hejdå :O). Kan inte bli en bättre början på denna dagisvecka, så himla skönt :O) :O) :O).

Igår så var vi in till stan och shoppade, bla så köpte vi en jättefin bävernylonsoverall till Tindra som matchar mössan vi har kvar från tidigare jättebra, så nu är det ett par vanter och vinterskor som saknas sen är hon utrustad för vintern :D. Mössan köpte jag veckan inna hon föddes men köpte fel storlek kan man väl säga hahahaaa, stod och höll i den mindre men så frågade mamma mig "ska du verligen ta den lilla när hon är så stor?" och jag tyckte att det hade hon ju rätt i så jag tog den större istället, klippte bort lapparna och dum som jag var så åkte dom dessutom i sopen så vi kunde ju inte byta heller men men den sitter som gjuten på henne i år så det blir ju jättebra ändå :O).


Och så var vi hem till Eva och fick en massa leksaker som hennes pojkar vuxit ur, bla ett målarstativ med whiteboardtavla på ena sidan och en griffeltavla på den andra, några knoppuzzel, en massa träklossar i olkia former och en docksittvagn. TACK snälla Eva för det :O)

Nej nu ska väl jag ta och jobba lite, så jag hoppas ni får en bra dag :D.

Puss & Kram

11 sept.

Hua vilken tidig morgon vi hade i morse :S. Tindra vaknade redan halv 6 och det gick inte att söva om henne så halv 7 var det bara att gå upp :(. Är något trött nu :P.

Efter frukosten så åkte vi ner till mormor för att hjälpa henne att slänga in pellets och ho brukar aldrg sova en kan ni tänka er vad hon gjorde just idag??? Jo hon sov, så vi väckte henne hihihihiiii. På en timme så slängde vi ner 2 pallar pellets och sen åkte vi hem Tommy fortsatte till verkstaden och meckade med våran bil för den ska besiktigas på tisdag (hoppas den går igenom).

På eftermiddagen så var mormor, Emma, Tindra och jag in till pappa som ligger på sjukhuset och hälsade på en liten stund :D. Han blev så glad när vi kom och vi hade en jättetrevlig fikastund :O). Han får troligtvis åka hem redan på tisdag :D. Men då pappa måste du lova mig att du sköter dig :O) <3 <3

Nu på kvällen så har Emma och Tindra myst i badet tillsammans och dom hade så roligt :O). Tommy har bakat en rabarber/äppelpaj som vi ska njuta av om en liten stund ;D.

Hoppas ni får en mysig lördagskväll :D.

Puss & Kram

10 sept

Äntligen fredag :O).

Tindra och jag hade en jättemysig morgontillsammans :O). Vi låg i sängen och myste en stund innan vi gick upp och åt frukost, sen sa jag att nu var vi tvungen att åka då skyndade hon sig in till sängen och la Phu där och sen kom hon med sina skor och sin mössa och vi hjälptes åt med ytterkläderna, sen satte vi oss i bilen och pratade om allt möjligt och hon var så glad ända tills hon såg att vi svängde ner till dagis, då blev hon så arg och ledsen och ville verkligen inte alls dit, men nu vet jag ju efter samtal med fröknarna varje morgon att det går över men fyyyyyy vad jobbigt det är att lämna henne när hon är så ledsen :(.

Det var en inne på kontoretdag idag och den här gången så lyckades dom fixa min dator så nu kan jag faktiskt jobba på riktigt nästa vecka, ska bli skönt att ha något vettigt att göra då :O). Beställde min första massagetid på ca 2 år, gissa om det ska bli skönt :O) :O).

Hämtade upp Emma på vägen hem så hon var med mig när vi hämtade Tindra på dagis och även om hon leker och är jätteglad när vi kommer så bara hon får syn på mig (idag oss) så blir hon superarg och börjar storgråta?????

Just nu så sitter min 2 stora sötnosar och tittar på ett avsnitt av Vampire dierys tillsammans, sitter i telefon med varandra och pratar om vad som händer , så GULLIGT. Äkta syskonkärlek <3 <3 <3

Ps) Har ni kommit ihåg att rösta på Emmas elskåp idag :P, (sista dagen är på tisdag så då slutar jag tjata om det hihihihihiii) http://elskap.fortumkampanj.se/?ref=nf#/emma-lundberg-holm.aspx.

Vad ska ni göra ihelgen då?

Ha en mysig fredagskväll :D.

Puss & Kram

9 sept: kvällsuppdatering

Fick mail från försäkringsbolaget nu på kvällen och dom har godkänt skadan så nu ska vi boka en tid med snickaren om när dom ska komma hit och riva upp den delen av golvet som måste bytas ut och då visar det sig hur stor vattenskadan igentligen är :S. Snälla ni, håll tummarna för att det inte ligger någe vatten på betongplattan ......

Annars så har jag grovslipat resterande delen av sängen och finslipat dom stora ytorna så Tommy har bara dom runda delarna kvar tills i helgen :D.

Imorgon så ska jag åka in till jobbet igen så det blir en tidig kväll här hemma :P

Ni fortsätter väl rösta på Emmas bidrag är ni jättesnälla :O).
http://elskap.fortumkampanj.se/?ref=nf#/emma-lundberg-holm.aspx.

Hoppas ni alla får en skön kväll :D.

Puss & Kram

9 sept: Beautiful Blogger Award :O)



Oj oj oj vad glad jag blev när jag läste Jennys blogg och såg att jag fått denna utmärkelse av henne. Dock så tog det en bra stund innans jag verkligen förstod att det var mitt namn som stod där, typ ändå tills jag klickade på namnet och det var MIN blogg som kom upp :O). Titta in på hennes jättefina blogg där hon berättar om sin underbara dotter Alde, sin sambo och deras liv :D
Tack snälla Jenny för awarden.

Awarden går till på följande vis:
-Kopiera awardbilden till bloggen för att visa att man fått den.
-Tacka och länka till den man fått den av.
-Nominera sju andra bloggare och länka till dem.
-Berätta sju intressanta saker om dig själv.

Mina 7 bloggar som jag nominerar:

Sara- min underbara dotter
* Sara skriver och berättar om sitt liv som student uppe i Umeå. Kanske inte helt otippat att jag nominerar just henne :P.

Nina- Theos mamma
* Nina berättar om sitt liv som mamma till sin lilla prins Theo, fru och om deras vardag.

Emma- Meja & Alvin
*Emma berättar om sin vardag som 2 barnsmamma till söta Meja och deras lilla prins Alvin.

Camilla- stolt mor till 4 gulliganer
*Camilla skriver och berättar om hur det är att vara mamma till 4 underbara barn.

EK- Alicias mamma
*EK skriver om sin vardag som Alicias mamma.

Jenny- Astrid & Alexanders mamma
* Jenny skriver och berättar om sin vardag som arbetande småbarnsmamma.

Linda- 3 barnsmor med inflammatorisk bröstcancer
*Linda skriver och berättar om sin svåra kamp mot cancern och hur det är att samtidigt vara småbarnsförälder.

7 saker om mig själv:

* Stolt 3 barnsmor <3.
* Är en riktig hönsmamma.
* Är så glad över att jag träffat mannen i mitt liv <3.
* Är otroligt lojal mot de mina och satan ta den som gör mina kära illa på något sätt.
* Borde nog haft "kan själv" som andranamn, till Tommys förtret/otur då det är han som måste avsluta dom projekt som jag inte klarar av att slutföra själv :P.
* Har svårt för att be om hjälp :P.
* Är väldigt blygg igentligen ;).



Puss & Kram





8 sept

Lillpluppan var ledsen imorse med när vi kom till dagis men istället för att klamra sig fast vid mitt ben så sprang hon fram till fröken och kröp upp i hennes knä och satt där och var jätteledsen och arg, får väl se det som ett framsteg i hela prossesen :P, även om det svider i en mammas hjärta när dom går till någon annan när dom är ledsen :S, jösses så komplex man är hahahaaa. Men resten av dagen hade varit rätt så bra sa dom när jag hämtade, Tindra hade varit med och lekt i våtrummet och det hade varit superroligt :O).

Medans hon var på dagis så passade jag på att börja slipa på sängen och hann med att grovslipa halva innans händerna var helt bortdomnade :P, ska ta den andra halvan imorgon men sen tror jag Tommy ska få ta hand om finslipningen, han är mycket bättre på det än mig. Nästa vecka så ska jag måla den vit och måla dit några hjärtan på sidorna och bakgaveln och sen ska namnen och årtalen också målas dit på bakgaveln, men sen är den färdig att sovas i :D, tror hon kommer sova som en gudinna i den :O).

Efter dagis så åkte vi ner till mormor och morfar och fikade lite, Tindra fick också njuta av en liten sagostund med morfar, vilket hon uppskattade mycket :O)


Igår när Tommy var hemma så passade vi på att åka och titta på golv och vi hittade jordens snyggaste golv


Ni fortsätter väl att rösta på Emmas tävlingsbidrag :P.
http://elskap.fortumkampanj.se/?ref=nf#/emma-lundberg-holm.aspx

Ha en skön kväll :D.

Puss & Kram

7 sept.

Morgonen var en katastrof, vi vaknade och låg där i sängen och myste en lång stund, pratade med Tommy på telefon och allt var jättebra ända tills jag frågade om vi skulle gå upp och klä på oss så vi kunde åka till dagis, då började hon grina och det fortsatte hon med så det sista jag hörde var henne storgråta när jag gick runt husknuten på dagis :(. Så himla jobbigt :(.

Har haft en snickare här ang vattenläckan inne på "Saras" rum och han sa att nog var det en vattenskada allt, så nu ska han skicka in sin bedömning till försäkringsbolaget och sen när han fått klartecken där så kommer dom hit och river upp golvet under elementet, tar bort sågspånet och sen ska det torka och har vi otru och det är väldigt blött ovanpå cementgolvet under sågspånet så måste det tork i ca 3-4 veckor innan dom kan börja återställa golvet igen. Så i det värsta senariumet så tar det 2-3 månader innan rummet är klart :S. Enda fördelen är att jag får åka och välja utt ett nytt golv själv som snickaren sen lägger in och självfallet nya lister med :P.

En glad nyhet för dagen är att Tommy är på väg hem och det är inte lastbilen som det är fel på utan det är asfaltsverket som kört sönder, får se om dom hinner laga det idag annars så kankse han blir hemma imorgon med :O), men det får vi se ikväll när han ringer vägbasen.



Ha en skön dag i solen :D.

Ps) ni kommer väl ihåg att rösta :P
http://elskap.fortumkampanj.se/?ref=nf#/emma-lundberg-holm.aspx

Puss & Kram

6 sept

Idag så har jag varit på jobbet hela förmiddagen och det var riktigt trevligt :D. Var 21 månader sen jag sist var där på betald arbetstid hahaha. Nu är det bestämt att jag ska åa in varje fredag, för chefen tyckte det var en trevlig dag att komma på :P, kan ju nästan börja fundera på om dom börjat med något extra roligt på fredagarna under tiden som jag varit borta hahahaa.

Nu på kvällen så har jag sett min sötaste Sara i webkameran och det var så skönt att kunna se henne live :O).






Tjatar vidare om rösthjälp till Emma, snälla gå in och rösta :P
http://elskap.fortumkampanj.se/?ref=nf#/emma-lundberg-holm.aspx

Puss & Kram

5 sept: J-a skitdag :(

Idag är det en riktig skitdag och jag är bara så ledsen hela tiden :(.

Tommy har precis åkt och Emma ska in till sin pappa imorgon så Tindra och jag blir själva nästa vecka, SKITTRÅKIGT kommer jag att ha :(.

Har inget positivt att skriva just nu, men var snälla och rösta på Emmas fina elskåp :D.

http://elskap.fortumkampanj.se/emma-lundberg-holm.aspx

4 sept.

Usch vilken jobbig natt vi haft :(. Tindra "skrek" från 00 till 1,30 och det vara bara sånt där trulgrinande, inget ont eller rädd utan bara "jag vill inte" så trist :(. Men hon sov iallafall till halv 8 imorse vilket var välbehövligt :D.

Idag så var det meningen att vi skulle överta Saras rum och Tindra skulle få ett eget rum, jag har laddat psykiskt för detta hela veckan :(, känns så oerhört jobbigt men huset är för litet för att vi ska kunna ha det ståendes tomt när hon är borta och vi ska bygga ett nytt rum till henne och tills det är klart så kommer hon ha en säng inne på Tindras rum. Så vi började med att tvätta fönstret där inne och då kom jag på att i våras så läckte hennes element och det rann vatten ner på golvet och eftersom vi inte vet hur mycket vatten och om det var så mycket att det rann ner i sågspånet under trägolvet så bestämde vi att vi skjuter på ommöbleringen tills vi har haft hit försäkringsbolaget, så nu måste jag börja om med laddningen :P.

Tommy har iallfall hunnit tvätta hälften av alla fönster och dom blev så fina så :O). Tack för hjälpen med det raring <3 <3 Jag har strykit gardiner och när Tindra sovit lunch så åkte vi ner till farmor och farfar för att fira honom då han fyller år imorgon. Stort grattis till dig :O). När vi kom dit så var även Tommys syster med man och barn där :D. Så roligt att få träffa dom också :D.

Ni kommer väl ihåg att rösta på Emmas elskåp :P

http://elskap.fortumkampanj.se/#/emma-lundberg-holm.aspx

Ha en skön kväll :D

Puss & Kram

3 sept

Idag så hade dagis stängt så vi har haft en lugn och skön hemmadag och så fick vi sällskap av Emma som var riktigt risig och stannade hemma från skolan :D.

Har hunnit dammsuga, vika all tvätt och plocka i och ur diskmaskinen. På eftermiddagen hade vi besök av farmor och farfar och nu kom Tommy hem så nu hinner Tindra och han mysa en stund innan det är dags för henne att gå och sova :D.

Emma kom och bad mig tända en brasa i öppna spisen eftersom hon frös så nu inviger vi hösten på riktigt :P.

Ni har väl inte glömt att rösta på Emmas bidrag i designtävlingen :P

http://elskap.fortumkampanj.se/?ref=nf#/emma-lundberg-holm.aspx

Ha en riktigt skön fredagkväll :D.

Puss & kram

3 sept: Emma tävlar

Emma är med i en tävling som går ut på att dom designar ett elskåp och om hon kommer bland dom 30 första så får hon sin bild på ett elskåp i Stockholm och vinnaren får ett kulturstipendiat och belönas med 25.000 kr, så SNÄLLA SNÄLLA rösta på hennes fina skåp (använd länken nedan). Ni kan rösta varje dag fram till 26 sept :O).


http://elskap.fortumkampanj.se/?ref=nf#/emma-lundberg-holm.aspx

Puss & Kram

2 sept

Tindra blev jätteledsen när jag lämnade henne idag på dagis och det hade inte varit någon bra dag för henne idag heller utan hon hade varit mest ledsen :(, känns inge vidare alls men nu är vi lediga i 3 dagar och så hoppas jag på att det blir bättre för henne nästa vecka :).

Idag så har jag jobbat en stund på förmiddagen och resten av dagen har gått till att bädda rent i alla sängar, bytt gardiner åt Emma, tvättat ett jättetvättberg, klippt gräsmattan och naturligtvis lagat mat. Så himla tråkig dag med andra ord :P. Som pricken över i:et så har jag migränmonstret på besök och haft det hela dagen och det spelar ingen roll vad jag gör så vill han inte åka härifrån :(.

Fick besök av mormor och morfar och det blev en liten ljuspunkt på denna dag :D.

Har också hunnit prata några gånger med Sara och det känns bra att vi kan göra det :D

Hoppas på en lite roligare dag imorgon ;O).

Puss & Kram

1 sept: Höst :S

Ja så var det höst även i almenackan då :( men lite mysig är den ändå, man får ju tända en massa ljus och öppna spisen och det gillas skarpt :O).

Vad har den här dagen bjudit på då?

Eftersom jag inte kunde sova nästan nåt alls inatt och Tommy skulle vara på hemmaplan och skruva lastbil så var det han som körde Tindra till dagis och jag fick sova en stund  på morgonen :O). Lämningen hade inte gått så där jättebra och när jag hämtade så berättade fröken att hela dagen varit mer eller mindre ledsen :(, hoppas på en bättre dag för henne imorgon.

Emma stackarn kom hem och mådde riktigt uselt :(. Efter maten så gick hon och la sig och när hon vaknade igen så mådde hon lite bättre, hoppas att det vände åt henne så hon är frisk imorgonbitto när hon vaknar <3 <3


Sara hade en jobbig natt även hon, hoppas den här blir lite bättre ;). Men just nu så är hon på puben med skolan och sist jag pratade med henne så verkade det ok :). Idag så har vi beställt tågbiljetter tills i slutet av sept för då ska Sara komma hem en vecka :O). <3 <3

Tommy lyckades laga lastbilen och sen åkte han iväg och när jag pratade med honom nyss så berättade han att dom saknar bilar på eftermiddagsskiftet så han kan få köra både förmiddag och eftermiddag vilket är bra för då blir det lite timmar även denna vecka :O).

Nu ska jag titta på tv med Emmsan så ni får ha en bra dag :D.

Puss & Kram

RSS 2.0