28 feb: Tomtegröt

Tindra vaknade vid 6 och hade fortfarande hög feber så hon fick lite alvedon och så gick vi och la oss i dubbelsängen, där somnade hon om och vaknade inte förrän strax före 9 :O. Förmiddagen tillbrigades i soffan framför tvn och med en massa böcker. Efter lunchvilan så var hon feberfri så då väktes förhoppningen att nu vänder det men tji fick jag för när det var dag för läggning så hade hon feber igen, stackars liten.

Lite roligt fick vi iallafall på eftermiddagen när mormor och morfar var hit och fikade en liten stund, dom hade glass med sig och det var mums, tack för det :).

Nu på kvällen så har jag kokat tomtegröt som jag ska äta till frukost, mmmm längtar redan ;).

Imorgon så är det Tommy som är hemma med lillpuppan så jag kan åka till jobbet, ska bli lite skönt att komma ifrån en stund samtidigt som jag kommer undra hur det är med henne hela tiden som jag är borta, tänk så knäpp man är ....

Puss & Kram

27 feb: Kladdkaka :O)

Har precis bakat en kladdkaka tillsammans med Tindra och vilken härlig känsla det är att veta att jag FÅR äta den och ändå gå ner i vikt eftersom jag håller mig inom propointsbudgeten, idag t.o.m. dagsbudgeten :D.

mmmmmm så gott


Tindra har fortfande hög feber (39,5) :(

Hoppas ni får en bra söndagskväll.

Puss & Kram

27 feb: Feber igen :(

Jag ska aldrig mer säga/skriva i förväg vad vi planerar för dagen efter. För igårkväll så vakande mitt lilla hjärta och hade 40,4 gradersfeber så hon fick alvedon och så var hon uppe en stund med oss innan hon och jag gick och la oss tillsammans. Imorse vid halv 6 så vaknade hon igen och var ledsen igen och då hade hon 39.6 sp det var alvedon igen och sen la sig hon och Tommy i soffan och sov där en stund till, för i sängen ville hon då rakt inte sova mer. Vi får väl hoppas att det är vattkopporna som är på gång och ingen otäck influensa, men det visar sig inom 2 dagar, är det kopporna så ska hon fått utslag senast tisdag :/.  

Naturligtvis blir det ingen skoterutflykt idag men förhoppningsvis så kommer gudmor med karl hit och grillar korv istället.

Så här roar sig en lite sjuk cooling


Hon tycker det är jätteroligt varje torsdagseftermiddag för då får hon nya böcker att läsa (mina viktväktarhäften), min lilla knasfia :).

Hoppas ni får en bra söndag.

Puss & Kram

26 feb: Skotercrosstävling

När vi vaknade imorse så var det inte mer än -1 och jag mådde relativ bra så vi åt frukost och sen packade vi in oss i bilen åkte mot Svartnäs. Medans vi klädde på oss för en heldag utomhus så blev jag glatt överraskad för tidigare så har jag varit tvungen att dra in magen och hålla andan medans jag dragit upp dragkedjan och det behövde jag inte göra idag, desstuom så fick jag plats med en trjöja mellan jackan och byxan och det har jag inte haft förrut, så bara tänk vilket utrymme jag har i skoterkläderna när säsongen är slut :D.

Vi hade en helt underbar dag, och kan inte annat än att vara stolt över min lilla tös som skött sig helt exemplariskt, när det var time att sova en stund så la jag ner henne i vangen och sa "sov nu en stund så får du fortsätta titta på alla skotrar när du vaknar igen" och hon bara somnar :P, men en miss av oss var att peltorkidsen låg kvar hemma så tyvärr blev det en lite för kort lur, men ändå.
Visst ser det mysigt ut i vagnen....

En av Tommys kompisar var med och tävlade. Här leder han sitt heat men tyvärr så gick bromsarna sönder så han vann inte heatet :(. Bättre lycka nästa gång :)


Eftersom det ska vara lika bra väder så har vi bestämt date med gudmor, så vi tar skotern upp dit och så åker vi ut på sjön och fiskar och grillar korv, myyyssss. Det är så skönt när man kan vara ute hela dagen så här :)

Puss & Kram


25 feb: Feberfrossa :(

Usch och fy vilken jobig natt jag haft, eller ja det var nog mest synd om Tommy som fick lov att springa upp och ner hela tiden för att värma på min vetepåse. Själv hade jag jordens feberfrossa hela natten, frös så jag skakade och hade s ont i hela kroppen och huden. Mår fortfarande skit, har ont i halsen och har nog feber med men går på treo eftersom jag är tvungen att vara på jobbet idag, då jag vickar för kollegan som är i USA. Men har bestämt mig för att bara chefen kommer tillbaka från sin lunch så åker jag hem och kurerar mig. Ni får gärna hålla tummarna för att jag mår bättre imorgon för vi har planerat att åka upp till Svartnäs på skotercrosstävlingen, och det har jag sett fram mot :/.

Vad ska ni göra i helgen?

Puss & Kram 

24 feb: Vägning 2

Ja idag var det ju dags för vägning nr 2 inne hos VV och jag hade ju inte kunnat hålla mig utan fuskvägt mig hemma imorse så jag visste att vågen skulle peka neråt, men inte att det skulle vara hela - 1,7 kg. Blev så himlans glad :D. En annan överaskning var när jag skulle fylla i måttabellen som finns på hemsidan, midjemåttet visade också på minus, närmare bestämt - 2 cm och det trodde jag inte, trodde det var för tidigt för att det skulle synnas på måttbandet än :).



Känns så roligt att det ger sånt bra resultat, kan ju inte bli annat än peppad att fortsätta och ser redan fram mot nästa vecka då jag förhoppningsvis får min första guldstjärna (får den vid - 3 kg).

På vägen hem så släppte jag av resväskan hos Emma, men passade på att fylla den lite innan så nu kan Emma inte ha lika mycket kläder med sig upp som hon tänkt hahahaha.

Hoppas ni har en bra dag.

Puss & Kram

23 feb: Kontoret

Idag så har jag varit vikarie för en av mina kollegor, då hon åkt över till USA, så nu ska jag jobba inne på kontoret mån, ons och fre i 2½ vecka och även om det är mina egna gamla sysslor så har jag inte utfört dom sen innan jag gick hem på gravledigt, så gissa om det var snurrigt i kolan hahahah, men jag tror att jag löste det mesta ändå, borde vara lättare på fredag.

Nu ska jag titta på Sveriges Mästerkock och sen blir det sängen, är så grymt trött.

Puss & Kram

22 feb: Massage :)

Jag har precis kommit hem från massagen, en lyx som jag kan unna mig tack vare att mitt fantastiska jobb betalar det åt oss anställda. Tack snälla FörsäkringsHantering. Nu har jag kunnat gå regelbundet i några månader och vilken otrolig skillnad det är nu på mina stackars axlar och rygg. Både förra gången och denna gång så hade jag inga knutar alls utan kunde njuta fullt ut hela tiden :D.

Det går ju vattkoppor på dagis men det verkar inte osm om dom vill ta på pluppis så i eftermiddag ska vi åka till hennes kusin och kramas lite, kusinen har nämligen också vattkoppor. Vore rätt bra om pluppisen kunde få dom nu när hon är så liten för man kommer ju inte undan dom och ju mindre dom är när dom blir sjuka dessto lidrigare är ju sjukdomsförloppet. Känns lite tokigt bara att "jaga" sjukdommen, i vanliga fall så är det ju tvärsom att man håller sig undan alla som är sjuka.

Grattis Sara, du är så bra :D.

Skönt att ha en kurs klar, och diplomet får du sätta upp på väggen :P.

Hoppas ni alla får en bra dag.

Puss & Kram

21 feb: Besviken och ledsen

Är så himlan besviken och ledsen på att jag alltid ska få skit för allt jag gör och inte gör, fast jag försöker så gott jag kan, och det kan jag bara tala om för DIG att den här gången har du fel in att jag är dålig, för vem är det som ställer upp jämt och åker varje gång, tyvärr så fanns bara inte pengarna just nu .......

20 feb: Söndag = bra + mindra bra

Ja så var det söndag och slut på vecka igen. Vi vaknade upp till - 22,5 och kan helt ärligt säga att nu är jag så TRÖTT på denna kyla. Det verkar som om kung Bore aldrig vill släppa taget i år och dessutom så är det någon av dom där väderspågubbarna som påstår att vi bara fått hälften av den snön som vi ska få i vinter, hoppas verkligen att han har fel.....

Nu kommer snart mina två stora hjärtebarn hem från stan igen och då ska vi äta hos mormor och morfar. Vi får potatisgratäng och tjälknöl, ska bli hur gott som helst :). Senare ikväll så ska jag köra Sara till Gävle där hon ska sätta sig på nattåget upp till Umeå, hon har föreläsning imorgon igen, så det blev en kortis hemma denna gång men herrejösses vad glad jag är över att hon kom hem :D.

I torsdags så köpte jag en kartong med begagnade barnkläder av en kompis, och då fanns det en baddräkt i kartongen. Den föll Tindra för så den invigdes samma kväll.


Tindra har ju varit gnällig och kinkig och inte alls sig lik på hela veckan, allt är fel inte ens när hon får som hon vill så är det bra, det är precis som att hon ska bli sjuk, men det är ingen feber eller förkylning som brutit ut. Dock så vet jag att det går vattkoppor på dagis och nu undrar jag om det är någon av er som vet hur förloppet brukar fortgå (båda dom stora har haft vattkoppor men jag kommer inte ihåg).



Hoppas ni får en bra söndag.

Puss & Kram

19 feb: Trött Tröttare Tröttast = Jag

Herrejösses vad jag är trött idag :(.

Vi kollade på en film efter Lets Dance igår och efter den så gick jag direkt och la mig, ett par timmar senare så kom Sara ner och väckte mig och berättade att Kristian ringt och bett henne åka in till stan för att hämta honom då hans så kallade kompisar hade lämnat honom och åkte hem efter krogen (det är 10 mil från stan) och det var ju - 27 grader inatt så jag erbjöd mig att köra så hon slapp det i mörkret då det är ett tag sen hon körde nu igen. Så vi åkte hemmifrån kvart över 2 och så var vi hemma igen halv 4, så det blev inte så där jättemycket sömn direkt, men det gör inget. Jag är mest arg på dom så kallade kompisarna..... hur kan man bara göra en sån sak????? Så j-a svinigt och elakt!!!!!

Ikväll så ska Tommy och jag mysa framför melodifestivalen, med en god fruktsallad (ovanligt, eller hur? hahaha) medans Sara och Emma myser ihop med pappa S. Hoppas jag orkar hela kvällen, tror inte det hahaha.

Hoppas ni får en bra kväll.

Puss & Kram

18 feb: Bra början på helgen :D

Tindra var inte sig inte helt lik imorse heller och ville verkligen inte gå till dagis, så jag bestämde mig för att hon fick slippa dagis och istället följa med mig till jobbet och det var uppskattat av både henne och arbetskollegorna, vilket känns skönt :).

Efter jobbet så åkte vi till verkstan så dom fick byta ut en av lamporna som var på väg att gå sönder och vi fick även vindrutetorkarna bytta. Tack för det Mats Bilar :D.

Sen var det dags att handla inför helgen innan vi kunde åka hem och när vi var färdighandlade så var det bara 30 min kvar innans Emma slutade så då väntade vi in henne också, och sen så kunde vi ÄNTLIGEN åka hem. Väl hemma så bar vi in påsarna och gissa vem som helt oväntat står där innanför dörren, jo min lilla Sara. Så gissa om min helg börjat bra :D :D. Tindra skrek av glädje när hon såg vem som var hemma och så rusade hon in i Saras famn. Nu blir Sara hemma till söndagkväll och ikväll är det min tur att få mysa med henne och Emma och imorgon så åker tjejerna in till pappa S så han också får mysa med dom.

Hoppas ni får en bra helg ni med :D.

Puss & Kram

17 feb: Vägning

Ja det var med spända nerver som jag åkte in till vägningen idag, för jag kan ju verkligen inte förstå hur i allsin dar man ska kunna gå ner i vikt när man äter så otroligt mycket och så gott, Har inte försakat något alls under hela veckan utan ätit allt som dom andra i familjen gjort. Dessutom så äter jag mer nu än vad jag nånsin gjort och det är inte alla dagar som jag lyckats få i mig alla propoints ändå. Så döm om min förvåning när vågen pekade på hela minus 1,1 kg :D.


(Den här idén om att visa viktminskningen i smörpaket har jag lånat av Jenny)

Så nu är det en ny vecka och jag ser redan fram mot att gå din för nästa vägning, hahahaha.

Puss & Kram

16 feb: Ransakar mig själv :P

Tindra var tillbaka på dagis idag och vilken kanondag hon haft, men jösses så trött hon var nu på kvällen.

Tänkte rannsaka mig själv lite angående mina ideer/fördommar gällande 2 saker:

Märkeskläder till små barn: Jag har alltid varit emot att köpa dyra märkeskläder till småbarn då jag tycker det är bortkastade pengar eftersom de växer ur dom på en säsong, trots det så köpte vi en Reimaoverall, ett par Vikingstövlar, en billig overall på ÖoB och ett par billigare goretexstövlar till Tindra i höstas. Nu köpte vi Reimaoverallen och båda paren stövlar på Tradera så vi gav ungefär halva priset för dom och nu har vi ju använt dom en hel del så jag har kunnat bilda mig en ärlig uppfattning om kläderna. MIN slutsats är att om man inte är så mycket för att vara utomhus på vintern utan det blir mest på dagis som barnet är ute så räker gott och väl en billigare variant, men är man en friluftsmänniska som tillbringar många och långa dagar ute så bör man satsa på en riktig kvalitetsoverall då dom ändå har ett annat material i overallen, tex så är Reimaoverallen extra fodrad i rumpan coh av goretextyg vilket innebär att den är vindtät. Därimot så är jag lite besviken på Vikingstövlarna då Tindra blir kall om fötterna i dom men inte i dom lite billigare goretexstövlarna.

4-hjulsdriven diselbil: Jag har ju alltid tyckt att med tanke på den otroligt mycket dyrare bilskatten som en diselbil har och det faktum att diseln kostar lika mycket som bensinen så finns det ingen som helst anledning till att man ska ha en diselbil och det här med 4-hjulsdrift har jag tyckt varit onödigt för så stor skillnad kan det väl ändå inte var mot en vanlig 2-hjulsdriven bil.....Men jösses så fel jag haft hela tiden.....Det är som natt och dag att köra en bil som driver på 2 eller 4 hjul, man får en mycket säkrare körning med 4 drivhjul, visst är det så att om det är halt så blir bromssträckan lika lång oavsett antal drivhjul men bilen blir mycket stadigare på vägen när man kör. Och disel kontra bensin då, ja nu har vi haft både disel och bensinbilar och om man bor i stan och inte kör så mycket så blir ju naturligtvis en bensinare billigare men om man bor på landet och kör mycket ( eller om man bor i stan och kör mycket) så tjänar man snabbt in skattekostnaden för en diselbil drar oftast MYCKET mindre bränsle per mil.

Så MIN SLUTSATS är (observera att detta endast är mina slutsatser):
Overall: Jag kommer även nästa höst titta på Tradera efter en kvalitetsoverall, troligtvis Reima pga stoppningen i rumpan, som hon kan ha när vi är ute och åker skoter, dock så blir det inga Vikingstövlar men deffinitivt nån form av Goretexstövlar. Till dagis så blir det en billigare variant även nästa år som man inte behöver vara så rädd om. Dom leker ju ändå "hårdare" på dagis, menar kryper runt och så.
Bil: Ja det var ju en ny 4-hjulsdriven diselbil som jag bad om och som nu står ute på gården så vad ska jag säga hahahaha

Ja som ni ser så har jag fått ge med mig och ändra min uppfattning i båda frågorna, men det känns helt ok :D.

Hoppas ni får en bra kväll

Puss & Kram

15 feb: TIDIG morgon :(

Imorse så fick Tindra för sig att hon skulle göra dag redan halv 5 och trots att hon kom över till mig så bara vägrade hon somna igen , så jag behöver väl inte säga att det är en MYCKET trött Tindra och en lika trött mamma här hemma :/

Eftersom det är så fruktansvärt kallt även idag så blir det ingen utomhuslek utan mest mys i soffan framför tvn, lite ritande, pusslande och läsa böcker, men en rolig sak som händer idag är att nya pärlan kommer hem, ska bli så roligt att köra och lära känna henne sen hahahaha.

Igår när Emma kom hem från praktiken så fick jag världens underbaraste bukett rosor av Sara och Emma, Tack snälla raringar <3 <3


Fick en jättefin bukett med röda rosor av Tommy med, Tack snälla hjärtat <3, tyvärr så har dom flesta redan hunnit nicka men 3 av dom står fortfarande stolta i vasen :D


Hoppas ni får en bra dag.

Puss & Kram

14 feb: Alla Hjärtans Dag <3

                                   Grattis till er alla på Alla Hjärtans Dag <3.


Hoppas att det blir en riktigt bra dag för oss alla.


Här började min dag med att Tommy kom och la ner en trött och gosig Tindra i min säng innan han åkte till jobbet, hon hade precis vaknat och tappat tutten, och sen fortsatte vi sova till halv 8. Det var så mysigt :D.

Hon har fortfarande feber, men när jag borstade tänderna så såg jag att hennes hörntänder uppe är på väg att bryta igenom så där har vi anledningen, och behöver jag säga att jag är så glad att det "bara" är det och inte någon förskylning. Tack och lov så verkar hon inte ha ont av dom utan bara sorig och febrig.

Hade tänkt köpa en fin blombukett till Tommy idag men så blir det ju inte, så jag får väl ta och baka något gott istället och det är ju i och för sig lite roligare också hiihii, och så får vi ju alla njuta av det :P.

Ett stort <3 till er alla och ett extra stort till mina älskade barn.

Sara: Älskar och saknar dig så enormt mycket <3 <3 Men snart så kommer du hem :D
Emma: Älskar dig så mycket och är glad över att det är ett år kvar innans du också är utflugen ;)

Tindra: Mitt lilla hjärtebarn, tiden går så fort och jag måste passa på att njuta extra av dig innan du blivit stor och ger dig av du med. Älskar dig <3

 

Puss & Kram

 


13 feb: Febermonstret är tillbaka :(

Tindra stackarn fick ju rätt hög feber igårkväll och hon har varit jättedålig inatt, vilket jag inte märkt något av för Tommy tog hela natten med henne, vilket var jätteskönt för jag har varit helt borta pga av värken :/. Pluppis har fortfarande feber och börjar bli riktigt snorig igen och inga tänder så långt ögat kan se, så nu är det väl dags för nästa förskylning igen :(.


Ärendet igår, var att Tommy hade hittat en Passat som han ville att jag skulle provköra och den var helt ljuvlig. Den är snarlik som den som vi hade före Seaten men den här är lite starkare, har antispin, stjärtvärme även i baksätet, alla dom andra småfineserna som den förra hade, disel och är självklart 4hjulsdriven :P. Så vi bytte in Seaten och ska få hämta den på tisdag eller onsdag. Då sitter det 3 st blå extraljus på den också. Wiiihooo visst är den snygg :P

(bilden är lånad på företaget hemsida)

Hoppas ni får en bra dag.

Puss & Kram

12 feb: Mysdag trots värk

Vaknade imorse med sån fruktansvärd värk i höften och axeln så trots att jag igentligen fick fortsätta sova, var det bara att kliva upp för jag stod inte ut med att ligga längre :(. Har gått på treo hela dagen så trots värken har vi haft en mysig dag. Började dagen med att åka in till stan i ett ärende som kommer bli så himlans bra och sen åkte vi upp till gudmor och hennes sambo i Svartnäs, där vi grillade korv och myste utomhus hela eftermiddagen i solen :D.

Tyvärr så fick Tindra feber nu på kvällen, men jag tror att det är någon tandsing på väg eller jag hoppas det iallafall.

Nu ska vi mysa framför Melodifestivalen med lite mumsig fruktsallad :P.

Ha en bra kväll.

Puss & Kram

11 feb: Ont ont ont :/

Jösses vilket oväder vi haft i ca ett dygn, men jag lyckades iallafall ta mig till jobbet imorse trots snöstormen. Var superläskigt att köra men det gick bra, bara men tog det lugnt.

Det gick inte riktigt lika bra när jag hämtade Tindra från dagis tyvärr :(. För när jag klev ut genom dörren så bara försvann fötterna så jag gjorde världen lufttur och slog i både rygg, axel och huvudet i träpelaren på vägen ner och om inte jag varit själv med henne så hade jag nog tuppat av. Gissa om jag har ont i huvet nu, rör jag det för fort så svartnar det :(. Hoppas det känns bättre imorgon och att det är bättre väder då för då ska vi up till gudmor och leka ute i snön och grilla korv :).

Nu blir det mys framför Lets Dance.

Puss & Kram

10 feb: Invägning

Idag så har jag varit och skrivit in mig på Viktväktarna och då även blivit invägd och det var väl mindre roligt, men förhoppningsvis så blir det roligare redan nästa vecka. En rolig sak som hände på mötet är iallafall att en av mina äldsta och käraste vänner också kom dit, även hon skrev in sig idag :D. Så jag ser fram mot att träffa henne på mötena och få några goda skratt under denna resa.


Puss & Kram

9 feb: Ljuvlig

Det är en himlans tur att Tommy och farfar är så duktiga på att mecka, för igårkväll när han kom hem så hade dom lyckats fixa så att Seaten går igen och i helgen så ska dom börja riva den "nya" bilen och förhoppningsvis så lyckas dom fixa till den igen.

Emma har APU just nu och gör den på Plantagen och idag så hade hon en helt ljuvlig sak med sig hem :D


Jag kan ju avslöja att jag är helt TOKIG i Orkidéer :P Har båda köksfönstrena helt fulla med dom och är på gång att fylla fönstrena i vardagrummet med :D

Älskar att titta på henne när hon sover <3


Något annat som var ljuvligt idag var min promenad som jag tog mitt på dan när jag jobbat klart, vi hade strålande sol och bara -1, så himlans skönt var det :D

Hoppas ni också haft underbart väder idag.

Puss & Kram


8 feb: Nu ger jag upp :(

Fy vilken blåsning vi åkte på med bilen som vi köpte igår. idag på förmiddagen så gick topplocket åt h-e och det drog med sig saker i motorn som också gick sönder så nu har Tommy ingen pendlarbil ändå utan bara ytteligare en bil som måste lagas och allt för att jag tyckte att skodan som fafar igentligen ville köpa var ful och den här Venton var finare. Förstår inte varför vi ALLTID har sån otur med allt som vi tar oss för, inte en enda grej har gått smärtfritt förbi oss. Nu ger jag upp och skiter i detta!!!!!!!!!

7 feb: Award

Jag fick ju en Award i förra vecka av söta Nina och gulliga Kajsa som innebär att jag ska berätta 8 saker om mig själv som ni troligtvis inte redan vet och sen är det meningen att jag ska skicka den vidare till 8 andra bloggare.

                                                  

1. Jag fyller 40 i maj, men har ingen som helst ålderskris (tro det eller ej) vilket faktiskt känns riktigt skönt

2. Är helt livrädd när jag kör bil på vintern, känns inte riktigt bra men men. Det blir till att köpa en 4-hjulsdriven bil igen

3. Är igentligen väldigt blyg och vill inte alls vara i centrum

4. Älskar romantik och mys med lite tända ljus, vitt vin och räkor

5. Är grymt mörkrädd och hatar att gå ner i källaren på kvällen, speciellt om jag är själv i huset

6. Skulle gärna vilja ha en hobby men har så grymt dålig fantasi så jag kan inte hitta på nått som är roligt

7. Vi har precis köpt ny bil, Tommy ska ha den som pendlarbil, nu när han ska börja på sitt nya jobb på onsdag.

8. Är sjukt sugen på att börja läsa igen

Ja som det står längre upp så är det meningen att jag ska dela ut denna Award till 8 andra bloggare, men då jag tror att jag är sist ut så därför lämnar det öppet till er alla att ta för er och göra den en gång till :D

Puss & Kram


6 feb: Tappade hakan :O

Vi vaknade upp till ännu en strålande dag så vi bestämde oss för att göra en skoterutflykt upp till Spjärshälla för att grilla lite korv och njuta av utsikten, men när vi skulle klä på oss så vägrade Tindra sätta på sig kläderna och talade om att hon hade minsann ingen lust att åka skoter, både Tommy och jag tappade hakan fullständigt, trodde aldrig att Tindra skulle säga nej till skoter :/.

Efter lunchvilan så åkte vi över till Jonas och Jessica en stund och sen åkte vi hem till farmor och farfars och lånade deras stora pulkabacke och lekte där en stund innan vi hämtade Emma vid bussen :)

Nu ska Emma och jag mysa framför Solsidan med lite god glass :).

Puss & Kram

5 feb: Underbart

Efter en stökig natt av mina 3 hjärtan så fick jag lite sovmorgon imorse. Vaknade och kände mig kanonrisig men tack och lov så gick det över under dagen. Tillbringade förmiddagen som var kvar med att installera den nya skrivaren som jag fått hem av jobbet och jösses vilka fina utskrifter det blev på den, så om det är någon som är på väg att köpa en ny skrivare så kan jag varmt rekomendera denna

MFC-5890CN


Efter lunchvilan så var vi ute och njöt av det underbara vädret, Tindra och Tommy åkte bob och tefat i våran pulkabacke och jag njöt av känna solen på ansiktet och av att höra Tindras förtjusta skratt/skrik. Lite senare kom Annelie hit och jag blekte lite slingor på henne och så pratade vi en hel massa strunt under resten av eftermiddagen :D.

Kvällen ska tillbringas med att titta på Melodifestivalen. Vilka av er kommer titta?

Hoppas ni får en mysig kväll.

Puss & Kram

4 feb: Grattis Älskling <3 <3

Idag har vi äntligen fått vårat efterlängtade besked, så nu kan jag avslöja hemlisen för er alla :D

Tommy har fått ett nytt jobb som innebär att han kommer jobba strax utanför Borlänge och det är ett vanligt året runt jobb, 7-15,45 och mån - fre, så nu kommer han att vara på "hemmaplan" och få en jämn och stadig månadslön, så skönt på alla sätt och viss. Han börjar redan på onsdag :D. Är så glad över att du blir hemma hos oss igen :)

Stort grattis till dig älskling <3 <3


Lilla svärmor fyller år idag så ett stor grattis till dig :) Tack för en trevlig fikastund och stort tack för "firarmaten".

Puss & Kram


3 feb: Massage :D

Orkade inte blogga nåt igår och hade inte så mycket att berätta heller. Hade fortfarande inte fått tillbaka min jobbdator så jag kunde inte jobba på förmiddagen, utan Tommy och jag tog en prommenad i det underbara vädret, så skönt :). På eftermiddagen så fick jag ett telefonsamtal som talade om att nu var den klar så då var det bara att åka in till stan och hämta den och sen så fick jag jobba på kvällen efter att Tindra somnat, så gissa om jag var trött imorse när klockan ringde.

Men idag så kunde jag iallafall äntligen få min massage och trots att det är nästan 2 månader sen sist så hittade hon inga knutor utan det blev en jättebehaglig stund :D. Men var lite klok och bokade in nästa tid redan i slutet av feb. Tänkte att det var bästa att passa på och underhålla det när det var så fint som det var hahahahaa.

Är dock lite frustrerad nu på kvällen för jag hade hoppas på att vi skulle fått ett efterlängtat besked idag på eftermiddagen men tyvärr så ringde dom inte så nu får vi vänta tills imorgon innan vi vet nåt :/. Efter vad magkänslan och intuitionen säger att det gått bra men man vågar ju inte tro på det förrän man fått besked hahaha. Håll gärna tummarna är ni snälla.

Ha en bra kväll.

Puss & Kram

1 feb: Regn????

Usch vilket skitväder vi har här i Enviken/Falun, det är -4 och regnar, trodde nederbörden som kom ner var snö när det var minus men tydligen så behöver det inte vara så :/. Hoppas ni har bättre väder.

Har fått en Award av finaste Nina och även av söta Kajsa, Tack snälla tjejer för den :D. Den innebär att man ska svara på några frågor och det hinner jag inte riktigt nu så det får jag ta lite senare ikväll eller imorgon, men den kommer ;).



Igår så var vi till Sthlm igen för en läkarundersökning, har ju misstänkt att jag skulle ha glutenallergi men alla prover var bra dock så fick jag ett preparat som jag skulle äta varje dag i några månader och samtidigt äta mjölprodukter och reagerar jag igen så är det en intollerans jag har och den kan man inte testa via blodprov utan då får jag helt enkelt utesluta produkterna ur kosten och sen lägga tillbaka dom en och en och se vad jag reagerar på och då plocka bort den igen. Tänk så enkelt det varit om det synts på blodprovet :P

Hade ju tid redan kl 10 så vi åkte hemmifrån kl 5 så vi skulle hinna i god tid och slippa känna oss stressade. När vi kom till Gävlebro så tjöt det till i bilen, men vi hann inte se om någon lampa tändes så vi trodde att det var på radion eller nåt sånt, när vi närmade oss Uppsala så tjöt det igen och denna gång så hann vi se att oljelampan blinkade till så Tommy svängde in på närmaste mack för att fylla på olja, men enl stickan så fanns det olja och vi började åka igen, men vi hann bara ut på E4:an så började det tjuta och lampan blinkade helt hysterikst åt oss och eftersom vi visste att det fanns olja så fortsatte vi försiktigt till närmaste mack som hade hyrbil och där var det bara att parkera Seaten och gå in för att hyra en bli så vi kunde ta oss fram till läkarundersökningen. På vägen från Uppsala så gick telefonen varm vill jag lova för då var det ju bara att försöka hitta någon hemma som kunde komma ner och hämta oss och bilen på eftermiddagen. Nu har vi jordens absolut bästa gudfar till Tindra, han bara konstaterade att han hade ca 30 min kvar att jobba sen skulle han hem och byta om, hämta upp Jessica och Rusty och sen så åkte dom in till Falun där vi lyckats jaga rätt på en trailer som var tillräckligt stor för att vi skulle kunna lasta våran bil på och så möttes vi i Uppsala på macken. TACK snällaste snällaste Jonas och Jessica för att ni finns <3

Bilen som vi hyrde var en lite Toyota Aygo och det var nog den minsta lilla bil som man kan tänka sig och inte riktigt vad vi är vana vid, och jag hade så roligt åt Tommy för han var lite upprörd över den och jag förstår honom för det känndes som att vi satt i en liten plastlåda med ett hjul precis under fötterna och det andra hjulet under skjärten, på båda sidorna av bilen naturligtvis. När man skulle parkera den så spelade det ingen större roll på vilken ledd man ställde den i rutan för den var ungefär lika lång som bred. När telefonen ringde så var jag tvungen att be Tommy sänka farten lite för annars så hörde jag inte vad dom sa i andra änden fast jag hade volymen på högsta, så den var inte så ljudisolerad heller. En sån blir inte inköpt hos oss, men nu har vi ju fått prova en iallfall hahahaa.



Ha en bra dag, nu ska jag försöka jobba lite :).

Puss & Kram

RSS 2.0