31 juli: Fortsätter i samma anda :)

Idag så har vi varit nere på verkstan och städat upp en massa bland våra saker som vi har lagrade där, och vi fick ihop en halv släpkärra med massa skräp som ska på tippen och när vi kom hem så fyllde vi resten av släpet med :P. Tänk att man är så himlans duktig på att spara en massa skräp och dessutom använder sig av frasen "Det kan ju vara bra att ha" som ursäkt. På eftermiddagen/kvällen så har vi pysslat runt lite uppe på Saras "rum" så vi fick till lite trivselkänsla även före renoveringen :D. Imorgonbitti bär det av till tippen och sen blir det en sol och baddag om vädret tillåter.

Hoppas hoppas på en Stor sån här imorgon :)


Puss & Kram


30 juli: Fixardag :D

Idag så har vi börjat med arbetet att fixa till övervåningen, vi har burit ner bokhyllorna och alla böcker så numer bor dom inne hos oss i sovrummet. Mötte upp Sara och J på Göranssons Färg och valde ut tapeter och färg till hennes nya rum, var nere i garaget och kollade av vad vi hade kvar och det visade sig att med en rulle från mor & far så hade vi tillräckligt för att kunna tapetsera om halldelen där uppe, kommer bli en fondvägg i vit tegeltapet och dom övriga väggarna blir ljust aprikosa, så småningom så ska golvet målas i en ljust grå färg, kommer bli supersnyggt.

Nu på kvällen så har Tommy och farfar börjat lasta släpet med en massa saker som ska till tippen, får se vilken dag vi åker dit.

Nu ska vi göra en rabarberpaj och mysa lite framför tvn innan det är dags för sängen.


Puss & kram

29 juli: Underbart :D

Vaknade upp till klarblå himmel så naturlligtvis bestämde vi oss för ännu en dag på sjön och vi har verkligen haft en superbra dag med massor av sol och bad hela dagen :D. På seneftermiddagen så kom farmor och farfar förbi med kvällsmat som vi åt på stranden innan Tindra lekte en stund till med farfar och pappa i vattnet innan det var dags att åka hem. Älskar verkligen såna här lata semesterdagar och håller tummarna för att vi får fler såna nästa vecka :D


Hoppas ni alla har haft en lika skön dag som jag :).

Puss & Kram

28 juli: Baddag :D

Idag så har vi varit ute på sjön hela dagen och badat och solat och bara haft det superskönt :D Håller tummarna för lika väder imorgon med.

På kvällen så har Emma och jag varit på bio, Harry Potter sista delen. Jättemysigt att göra något med bara henne :D
Om man har läst alla böckerna och sett alla filmerna så känns det både lite skönt att nu är det slut samtidigt som det är lite vemodigt. Det är ju lite småcoolt att man kunnat följa dom från att vara små barn till att vara vuxna.

1:a filmen, 2001

7:e filmen del 2, 2011


Puss & Kram


27 juli: Falu Crusing

Idag så har vi haft en sån himla underbar dag, först så åkte vi ut med båten och solade och badade hela eftermiddagen, sen åkte vi hem och åt lite mat, gjorde oss iordning och sen åkte vi in på stan där den årliga Crusingen var igång. Efter en stund så kom gudfar förbi i en av bilarna och eftersom Tindra så gärna ville åka så hivade vi in henne till honom genom fönstret och gissa om hon var nöjd när dom kom tillbaka ett varv senare. På vägen tillbaka till våran bil så somnade hon i vagnen och vaknade inte ens när jag satte in henne i bilen och inte heller när vi kom hem så det var bara att lägga henne i sängen och byta om på henne där, har aldrig inträffat förut :P

Min utslagna lilla hjältinna <3


Puss & Kram


26 juli: Så var det kapitlet avslutat

När jag chattade med Sara igårkväll så berättade hon att dom jobbat på jättebra uppe i Umeå och redan var klara med packandet och städandet, helt fantastiskt bra jobbat. Och när både Tommy och jag inte kunde somna så bestämde vi oss för att vi åker direkt inatt istället för att vänta tills imorse, så vi drog iväg mot Umeå kvart över 1 och var framme halv 8, gick hur bra som helst att packa släpet så kl 10 var vi på väg hemmåt igen och kl 18 var vi äntligen hemma. Men nu kan jag lova att vi är något möra både Tommy och jag. Tommy hann sova ca 2 timmar igårkväll medans jag varit vaken sen halv 8 igårmorse, förutom en kvart som jag lyckades sova i bilen imorse runt 5, så jag tror inte jag kommer få några problem med att somna idag hahaha :D. Men nu är allt hemma och kapitlet Umeå är avslutat för denna gång, får se om det blir repris längre fram i tiden (man ska ju aldrig säga aldrig :P) och jag är jätteglad för att vi har klarat av det nu så vi får vara ledig resten av semestern, eller ja ledig är väl kanske att ta i för nu ska vi börja renovera Saras nya rum på ovanvåningen, men det kommer att bli roligt samtidigt :D.

Nu ska jag självdö i soffan en stund framför Allsång på Skansen medans jag samlar kraft att ta mig ändå in till sängen.

Puss & Kram

25 juli: Förberedelser ...

Hela den här dagen har gått till att förbereda inför nästkommande dygn. Det är dags att flytta hem Sara från Umeå så hon och pappa S åkte upp idag för att packa ihop alla hennes saker och Tommy och jag åker direkt imorgonbitti, och sen bara lastar vi släpet och drar hemåt igen så det blir ett VAKET dygn för oss, då vi räknar med att vi ska vara tillbaka runt 4-5 på onsdagsmorgon. Tack och lov så stannar Emma hemma och tar hand om Tindra och Molly, så dom slipper tillbringa så lång tid i bilen.

Annars så har regnet verkligen öst ner hela dagen och åskan har kommit och gått mest hela tiden :( Så himlans tråkigt.

Hoppas ni får en solig och bra dag imorgon :).

Puss & Kram

24 juli: Fullt upp :)

Idag så skulle min älskling överraska mig med färska hallon till frukosten men Tindra hade inte riktigt samma åsikt som honom där utan spran raka vägen in till mig och tjöt i mitt öra att "nu skulle dom gå ut och plocka hallon till mamma", lilla sötnosen min :), låg kvar och drog mig en liten stund innan jag också klev upp och gjorde dag.

Idag så har vi verkligen haft fullt upp hela dagen, först kom Jessica hit och hon blev kvar hela dagen, det var så trevligt att hinna prata massor med henne igen :D. Sen har både mormor & morfar och farmor & farfar varit här och så kom mina stora hjärtebarn hem på kvällningen, så vi har haft en jättetrevlig dag och ser fram mot en lika trevlig kväll :).



Puss & Kram

23 juli: Loppisdag

Idag så har det varit loppisdag över hela byn, Tommy och jag for iväg för att titta runt lite, är ju ute efter en liten 12" cykel åt Tindra men någon sån fanns inte men mycket annat, vi kom hem med 2 nya fönsterlampetter, 6 nya ytterkrukor, en sparkcykel, 6 st NYA kaffemuggar, 2 klänningar och en T-shirt till dom 2 stora tjejerna och alltihop kostade oss 205 kr, kan ju inte bli bättre :D. Enda som var lite jobbigt var att medans vi var runt och tittade på alla dom olika ställena så hade hela himlen ÖPPNAT sig så regnet vräkte ner och det åskade så det hette duga :/, men men

På eftermiddagen så körde vi Emma till en kompis för dom ska ut och "skaka rumpa" ikväll och då åkte vi vidare till Torsång och satt där en stund och myste med lite glass, det är så himlans mysigt där. Cafet ligger precis brevid vattnet så oftast så är det väldigt många fina båtar som man kan kika lite på men idag var det bara 3 ute och åkte, skyller på det dåliga vädret :P.

Även Sara är ute med sina kompisar och skakar på sin :).

Nu ska mannen i mitt liv <3 och jag njuta lite av ost och kex (första gången sen jag skrev in mig på VV), jodgubbar melon och grädde :D.

Puss & Kram

22 juli: Lager157

Vakande av en bamsekram och ett litet "mamma, är du vaken nu?" av pluppis som sovit gott i våran säng inatt, och man kan ju inte annat än att vakna med ett leende då :). Efter en långt stund med mysiga kramar och lite bus så klev jag upp och gjorde ett pass på crossen före frukost. Eftersom vi blivit lovad regn hela dagen idag så drog vi iväg till Lager157 i Sågmyra hela familjen, igentligen så skulle det bara varit vi tjejer men då jag hade migrän igen så fick Tommy följa med han också (tror han hellre varit hemma, men han är så tålig och hjälpsam i affärerna, går och letar storlekar osv). Tjejerna shoppade för 2060 kr tillsammans och det blev 3 par jeans, 9 st linnen, 1 klänning och 2 st långa munkjackor, så jag tycker det var ett alldeles fantastiskt pris och jag tror nog att tjejerna är jättenöjda med inköpen :D. När vi åkte därifrån så skojade jag med Tommy och sa att tänk nästa sommar då har du 3 tjejer i provrummet som du ska serva och leta storlekar till, tror inte han tyckte det var riktigt lika roligt som jag hahaha. Men om ni åker förbi Sågmyra och vill ha märkeskläder till halva priset så sväng in på Lager157 :D

(bliden är googlad)

Tråkigt nog så ska det bli regn även imorgon så vi får väl se vad vi ska hitta på för roligt då. Vad ska ni hitta på?

Puss & Kram

21 juli: Gröna Lund + vägning nr 23

Igår så åkte vi till Sthlm och eftersom vi hade en tid hos fotografen kl 10 så var vi ju tvungna att åka hemifrån redan kl 5 och kan ärligt erkänna att jag är verkligen inte skapt för att kliva upp så tidigt på morgonen. Kl 9 var vi framme hos fotografen och då sminkade vi tjejer oss och sen blev vi fotade både som familj, syskontrion, Tindra själv och bara Tommy och jag och nästa vecka så får jag en länk från honom så vi kan titta på hur korten blev och gissa om jag är nyfiken på dom :P.

Efter fotograferingen så åkte vi till Gröna Lund och var där resten av dagen, vi hade strålande väder vilket resulterade i att det var SUPERLÅNGA köer till alla karuseller, även barnkarusellerna och då pratar vi om kötider på 35-50 minuter på varje :(, men några karuseller hann vi iallafall med :D



Men nästa gång vi ska åka dit så blir det nog att försöka passa in en dag med lite sämre väder så det är mindre med folk hahaha.

Idag så var det ju vägning och nu kom det mitt FÖRSTA +, och inte var det lite heller hela +0,7 kg, nu var det ingen överraskning eftersom jag hade ett sånt jätteras förra vecka men gissa om jag är puppig över det :( men men det är ju totalt - 14,8 kg ändå och det är jag nöjd med och nu blir det hårdhanskarna denna veckan så +:et är borta nästa vecka  :P.

Hoppas ni alla haft en bra dag.

Puss & Kram

18 juli: Regn, regn och åter regn :(

Idag så vaknade vi riktigt sent och trots det så jag fattade inte ens att det var morgon eftersom det var så mörkt ute, vi har haft lamporna tända hela dagen :O. Och så har det regnat precis hela dagen, antingen har det spöregnat eller regnat så där fint så nu är precis allt dyblött, visserligen så är det ju jättebra för växterna utomhus men så himlans tråkigt för oss människor, eller ja nu har vi ju faktiskt till störta delen av dagen haft det rätt mysigt inomhus hela dagen men just nu så längtar vi alla så otroligt mycket efter sol och värme och massor av bad nere på stranden. Hörde på nyheterna att nästa vecka skulle "Rysslandsvärmen" komma och det vore ju helt underbart :P, så det håller vi både tummar och tår för ;).

Hoppas ni har haft bättre väder än oss.

Puss & Kram

17 juli: Bakdag :D

Som ni säkert märkt så har bloggen fått lite semester den med men här kommer iallafall en liten uppdatering :). Idag har vi haft en bakdag här hemma, vi började med att baka skinkgifflar som vi ska ha i matsäcken på onsdag när vi åker till Sthlm och efter det så drog vi igång ett jättebak med kanelbullar och vi lär väl ta några såna med oss på onsdag med :P. Hela dagen medans vi bakade så var det jättefint väder men bara vi var klara så började det regna, men eftersom Emma är en pärla så kröp hon in i jordgubblandet ändå och plockade ca 3 l som vi har glufsat i oss nu framför tv och vi tittade på Americas Funniest Homevideos (AFV) och vi skrattade så vi kiknade allihop.



Vad har ni gjort idag?

Puss & Kram


15 juli: Huvudfoting :D

Idag kom den äntligen, Tindras första huvudfoting :D och som jag har väntat på den. .

Så här mysigt har vi haft det på förmiddagen, framför tvn eftersom det regnar ute


Idag ska Tindra och jag åka in och besiktiga bilen, är första gången på 6 år som jag gör det själv så vi får väl se hur det går. Efter det så ska vi hämta hem våran bästaste bästa Emma, ska bli så skönt att få hem henne nu efter 6 veckor inne hos pappa S. Sara stannar i stan några dagar till innan hon oxå kommer hem :D.

Ha en bra dag.

Puss & Kram

14 juli: Vägning nr 22 :D

Även idag så började Tindra och jag med en sovmorgon och det kan inte bli så mycket bättre start på dagen, synd bara att man inte kan göra så jämt, men man får njuta lite extra när man kan. Idag blev jag helt klar med allt på jobbet så nu har jag SEMESTER :D och jösses vad skönt det är. Så imorgon så ska Tindra och jag skrutta runt i pyjamasarna länge länge hahaha.

På eftermiddagen så var jag in på VV igen och fick en jättechock när jag ställde mig på vågen, hela -2 kg, så totalt är det nu -15,5 kg. Dessutom så mötte jag upp Sara där och hon hade ett par jeansleggins med sig som hon lånade av mig för typ 2 vintrar sen (dom var lite stor på henne då och nu är dom jättestora på henne) och kan ni fatta, dom sitter som SMÄCK på mig :D :D

Så här mycket har jag gått ner nu och mer ska det bli :P

Hoppas ni oxå har haft en bra dag.

Puss & Kram

13 juli: Bara 1 dag kvar nu :D

Idag så tog Tindra och jag en liten sovmorgon och myste med en frukost hemma i lung och ro innan vi åkte ner till dagis och jag sen hem för att jobba. Hann undan med det mesta idag så vi gör lika imorgonbitti och sen tar jag semester fr.o.m fredag och 3 v framåt :D.

På VV:s hemsida så fanns det ett recept på cocospannkaka och eftersom vi alla tycker om cocos så var det ju givet att vi skulle prova det ikväll tillsammans med jordgubbar direkt från landet och självklart lite vispad grädde. Nu kan jag ju ärligt säga att det var inte riktigt lika gott som det lät utan skulle nog vara mycket godare om man hade något som var syrligare till dom är jordgubbar och grädde :P.

Puss & Kram


12 juli: Jösses vilken dag :O

Dagen börjar lite småknepigt med att jag vaknar av att Tindra ligger och sjunger brevid mig och det är ju i och för sig lite mysigt men jag har inget som helst minne av att hon kom dit inatt och ändå säger Tommy att jag pratade med henne och till och med lyfte upp henne :O. Men jaja på med solfaktorn och kläder och sen iväg ner till dagis, väl hemma igen så krånglar det först med jobbdatorn, kommer inte in via servern, så jag får försöka om och om igen. Till slut så går det väl och så hinner jag jobba någon timme sen bryter jordens åskoväder ut och som vanligt så går det ju runt runt i flera timmar och den måste varit precis över oss för när det small så skallrade rutorna :(, och alldeles själv var jag oxå, är ju inte så lite åskrädd :/.


(bilden är lånad från google)

Är helt slut nu, så jag ska bara slötitta på tv en liten stund och sen blir det raka vägen i säng som gäller.

Puss & Kram

10 juli: Varierande väder :O

Vakande upp av en stor blöt puss och en bamsekram från Tindra idag, kan inte bli så mycket bättre uppvaknande. När vi sover i båten så sover hon och jag tillsammans och hon är så mysig och vill helst att jag ska ligga och krama henne hela natten, vilket jag ju så gärna gör hahaha. Därimot så var det sämre väder idag så efter frukost så packade vi ihop och drog hemåt, men då det började klarna upp framåt eftermiddagen så bestämde vi med mormor och morfar att vi skulle åka till någon strand och grilla, men bara vi bestämt klart med dom så drog det in ett åskoväder över oss igen så då blev det grillning hemma på altanen istället, funkade bra det med :).

Kan inte annat än att säga att jag ÄLSKAR mitt jordgubbsland, idag så kunde Tommy plocka av 3,5 l igen så Tindra fick jordgubbar och grädde till kvällsmat idag med och hon klagade inte direkt :P. Nu ska vi mumsa lite vi med och titta på solnedgången i hammocken på altanen, har verkligen haft en underbar helg. Hoppas ni också haft det. 



Puss & Kram

9 juli: Baddag på Balungen

Vaknade upp till en strålande dag och efter morgonträningenoch frukost så bestämde vi oss för att ta en baddag med båten ute på balungen. Så nu har lillhjärtat somnat helt utslagen efter en underbar dag som till hennes förtjusning avslutades med jordgubbar och grädde. Nu håller vi tummarna för att det blir lika fint imorgon för då blir det repris :-D. Hoppas ni haft en lika mysig dag som oss. Puss & kram

8 juli: Äntligen fredag :D

ÄNTLIGEN är det fredag och slut på denna arbetsvecka, vilket innebär att det är BARA 1 kvar till semestern, tror inte det undgått någon av er hur mycket jag längtar till den :P.

Idag så är jag iallafall inne på kontoret och har alla 40 pärmarna med hit och eftersom jag har så oerhört ont i armbågen så bad jag en av mina kollegor om lite bärhjälp, men h*n var för sjuk för att kunna hjälpa till och det är h*n varje gång man ber om hjälp. Tycker det är lite märkligt att en så ung människa är så orkeslös varje gång nån ber om hjälp för det är lika när någon annan ber om hjälp, kan ni förstå?????????

Jaja nog om detta, jag blev klar med ALLA BOKSLUTEN igår, nu ska dom bara kopieras men det ska jag be T. hjälpa mig med idag så det blir gjort snarast, nu ska bara all löpande bokföring göras och det är ju en del för den blev ju lixom liggandes lite under boksluten, och sen så går jag på 3 veckors efterlängtad och ljuvlig semester och det som är lite roligt är att vi har lyckats pricka in semstern tillsammans allihop i familjen både föräldrar och "vuxna barn" :D. Får se vad vi ska hitta på, en dag i Stkhlm är inplanerad och naturligtvis så är ju V.31 bokad precis som alla andra år.

Igår var jag in på vägningen och den här veckan så pekade det neråt igen med -0,2 kg, nu gäller det bara att hålla i även under semestern, men det ska nog gå bra för jag har jättemycket stöttning av familjen hemma :D.Totalt har jag gått ner 13,5 kg vilket är vad en  BabyTravel Jogger Komfort väger. Tänk att jag gått ner en hel barnvagn, tyckte det var en lite roligt jämförelse :P


Nej nu ska jag jobba lite, hoppas ni får en bra dag i solen.

Puss & Kram

7 juli: Bingsjöstämman

Igårkväll så var vi som sagt upp till Bingsjöstämman igen och hade picknickkorgen med oss, vi fick dessutom sällskap av farmor och farfar :). Det var jättemysigt att sitta där i gräset och äta kvällsmat och titta på folk både i och utan kulldräkter,  både med och utan instrument. Rätt som det var när vi satt där så kom det en hel skock med musiker och stannade en liten bit ifrån oss och började spela och bakom oss så fanns det en annan grupp som stod och spelade, ja det var en kul upplevelse och vi kommer helt klart att göra om det även nästa år bara vädret tillåter. Och vilken tur vi hade med vädret igårkväll, himlen var helt svart när vi åkte hemifrån men det klarande upp och blev strålande sol och jättevarmt och skönt bara en liten stund efter att vi kommit fram, men det innebar ju att vi gjorde en liten missbedömning för vi tog inget solskydd med till Molly, men som tur är så är hon ju så liten att hon ryms i skuggan från kylboxen :D, så det gick ju bra ändå, men nästa år ska parasollet med för det kan ju vara skönt med lite skugga åt oss alla.
Lovade ju att jag skulle ta kamerna med, men tyvärr så ville inte min armbåde riktigt leka med mig igår så det fick bli kort med mobilen istället ...


Puss & Kram

6 juli: Ljuvligt :D

Igår så hann jag inte blogga nått, för dagen den gick i ett hela tiden och hux flux så var det natt :P.

Men jag blev klar med 2 st bokslut till så nu är det bara 2 kvar och om allt flyter på så borde jag hinna bli klar med dom idag, speciellt eftersom jag får några extra jobbtimmar ieftermiddag eftersom mormor hämtar pluppis på dagis :).

När jag lämnat på dagis igårmorse så tog jag en liten promenad ner till jordgubbslandet och det bara LYSTE rött där så medans jag tog hand om disken igårkväll efter maten så gick Tommy och Tindra dit och plockade efterrätten och dom fick ihop ca 1,5 l, helt fantastiskt. Så gott :D.

När Tindra gått och lagt sig så kom farmor hit och Tommy och jag gjorde något som jag aldrig gjort förut, vi åkte upp på bingsjöstämman och det var hur mysigt som helst, så idag ska vi packa picknickkorgen med lite mat och fika och åka dit och sätta oss igräset och bara mysa, ska bli hur mysigt som helst. Måste försöka komma ihåg kameran :P.

Nej nu måste jag väl jobba lite till, men ha en skön dag i solen :D.

Puss & Kram

4 juli: Nedräkning

Å vad det gick bra med bokslutet idag :D, går det lika bra imorgon så blir ett till klart och sen borde dom andra bli klara på onsdag så snälla ni håll tummarna imorgon så allt flyter på lika fint som idag :P.

Idag så stannade Tindra och jag till hos farmor och farfar på vägen hem och plockade lite gräslök och hemmaodlade purjolökar, visste inte ens att man kunde odla såna :O, men man lär ju så länge man lever hihi. Sen på kvällen så kom dom hit och då hade dom en jättestor tuva med gräslök så nu har jag egen gräslök haha. Men det roliga nu är att ju mer saker jag får så inser jag att jag har ett alldeles för litet växthus och jag var så dum som sa till Tommy att gör det inte så stort när han skulle börja bygga det åt mig och det är inte ens färdigbyggt än haha, undrar vart det här ska sluta ...

Idag så gjorde jag Kyckling med Sommarsmak, den är så himlans god :D.
 

 
  500 g Kycklingfilé
  2 st Schalottenlök, hackade
  2 tsk Margarin flytande 
  2 1/2 dl Matlagningsgrädde 
  1 st Hönsbuljongtärning
  2 tsk Senap osötad
  2 msk Gräslök, hackad
  2 msk Dill, hackad
  75 g bacon
  800 g Potatis
   

Instruktioner

  • Koka potatisen. Stek kycklingen tillsammans med lök på båda sidor i margarin. Blanda samman grädde, senap och smulad buljongtärning i en panna. Lägg i kyckling, dill och gräslök och låt småkoka ca 10 minuter. Strimla bacon och knaperstek, låt rinna av på hushållspapper. Strö det över och servera med potatis och sallad. Räcker till 4 portioner.
Puss & Kram

3 juli: Ensam igen då :/

Jaha så var helgen slut och dom stora tjejerna har åkt in till stan igen, för mer jobb i veckan som kommer, men nu är det bara 2 veckor kvar till semestern :D. Hade ju hoppats på fint väder idag så vi kunde ta båten och åka till en av dom kanonfina stränderna på andra sidan sjön och ha en riktig bad och mysdag men det har varit mulet och blåst jättekallt hela dagen, vid 5 sprack det upp men då var det ju för sent. Vi kunde iallafall njuta av några hemmaodlade jordgubbar idag och kan inte annat än att säga, dom smakar MER än dom man köper, hur konstigt det än verkar.


Puss & Kram

1 juli: Kvavt :/

Man kunde ju tro att det skulle vara lite bättre luft och inte så enormt kvavt efter den enorma urladdningen vi hade igårkväll, men icke, det är så kvavt att man knappt kan andas och minsta lilla man rör sig så sprutar svetten. Och då tar jag en träningspass på crossen, man kan ju fråga sig om jag är så himlans smart ändå hahaha.

Igår var det ju dags för vägning nr 19 och då fick jag ett nollresultat på vågen så det är bara att kämpa på och hoppas på ett bra resultat till nästa vecka :D. Men måste ändå säga att jag är väldigt nöjd med -13,3 kg på 19 veckor :D

Efter maten igårkväll så skyndade vi oss upp till Eljastjärnen och badade och med oss hade vi Jessica och tindra var så lycklig över att få bada med henne. Dessutom så äslkar hon när vi kastar henne mellan oss i vattnet så det blev en del träning för mina armmuskler hahah. Efter liten stund så kom mormor och morfar förbi och hade med sig bullar så gissa om vi hade det mysigt, sen var det bara att åka hem och sätta sig på altanen och titta på åskans makter :D.

Tyvärr så verkar det som att det ska bli mer åska idag igen :(. Men en bra sak idag är att mina stora tjejer kommer hem över helgen :D.

Puss & Kram

RSS 2.0