31 mars: Vägning nr 7 och väldigt bra dag

Var in och vägde mig idag eftersom det är torsdag och vågen var så snäll denna veckan med, minus 1,1 så totalt är det minus 6,1 och jag har fick min andra guldstjärna idag :D. Hade Tindra med mig in på vägningen för efteråt så åkte Emma, Tindra och jag upp till Sara för att överaska henne lite, och det är nog det minsta man kan säga att hon blev. Hon hade inte anat nåt alls, inte ens fast hon fick 3 helt olika versioner om vad Emma och jag var ute på strax före 7. Tommy sa en sak, jag en annan och hennes pappa ytterligare en, så nu har jag lärt mig det till nästa gång jag ska göra en sån här överraskning, att man ska prata ihop sig med alla som ev kan tänkas bli uppringda hahahah. Nu ska jag mysa med mina stora tjejer, den lilla somnade så snällt så på en gång. Puss & Kram

30 mars: Helt vanlig dag

Tindra hade en mysig lekstund ute i solen på altanen efter dagis:


Förutom det så har det varit en helt vanlig dag idag med arbete och dagis. På eftermiddagen så kom Jessica hit en stund och det var lika trevlig som alltid :D.
Hoppas ni haft en bra dag.
Puss & Kram

29 mars: Går och lägger mig :/

Vakande upp till snöoväder idag igen, efter en orolig natt, dock inte av Tindra utan det är bara jag som sovit urkasst och drömt så dumt, bland annat om Anacondor inne i huset och vågor i 4 metershöjden medans jag åker vattenskidor (något som jag aldrig ens har provat och inte kommer göra heller). Tack vare den dåliga sömnen så kom migränmostret som ett brev på posten redan på förmiddagen men lyckade iallafall jobba klart men nu ger jag upp och går och lägger mig och sover en stund innan puppis ska hämtas, hoppas migränen är borta tills dess. Puss & Kram

28 mars: Måndagsbio

En rolig sak som jag glömde bort att berätta om igår är att jag var "tvungen" att sitta och sy in mina byxor då dom blivit alldeles för stora :D.

Idag så hade Emma en liten sovmorgon så då tog Tindra och jag det med och det är så skönt att kunna börja veckan på det sättet :). Varje morgon när vi kommer till dagis så kommer 2 av pojkarna fram till Tindra och ska krama henne och sen går dom iväg hand i hand alla tre (hon i mitten) för att leka, det är så himmlans rart att se.

Nu har jag precis gjort klart en uppgift som jag verkligen tycker är supersvår så nu ska jag unna mig 5 min i soffan och njuta av min otroligt vackra tulpanbukett innan jag ska börja med resterande uppgifterna som jag har att göra idag innan jag kan sluta för dagen. Och då hinner jag förhoppningsvis med en snabb promenad ute i solen innan det är dags att hämta hem puppisen.


Ikväll blir det bio men Emma och vi ska se "Hur många lingon finns det i världen?"

Ska bli skoj och se om den är lika söt som den verkar på reklamen.
Ha en bra dag.
Puss & Kram

27 mars: Söndag igen

Jaha så var det söndag igen men denna gången är det årets första söndag med sommartid :P.

Idag så har vi hunnit göra jättemycket, vi har/håller på att tvätta, dammsugit, tagit en promenad hela den hemmavarande familjen, mormor och morfara har varit här, farfar har oxå varit här en kortis, Tommy har burit in 2 pallar pellets (han är så duktig), pratat men sötaste Sara i telefon (fick en uppdatering på gårdagkvällen :P), grillat för första gången utomhus och nu myser vi i soffan framför Händige Many.

Måste själv säga att fläskfilén blev helt otroligt god, gjorde en marinad igårkväll som filén sen fick ligga och gotta till sig i över natten (nu gäller det bara att jag kommer ihåg vad jag hade i den hahaha), till den så åt vi potatisgratäng och så gjorde vi en form av Gino till efterrätt. Det var så gott alltihop :D.

Vi vaknade tidigt igårmorse så då passade vi på att åka in till stan och storhandlade då så vi slapp idag, och på eftermiddagen så åkte vi upp till gudmor med man och där åt vi Tacos och hade en jättetrevlig eftermiddag innan det var dags att åka hem och lägga puppisen. :D

Puss & Kram

25 mars: Fredag igen :)

Ja så var det fredag igen och ännu en vecka har gått, påsken närmar sig med stormsteg vilket jag gillar skarpt, för då kommer ju mitt stora hjärta hem så jag får krama om henne lite, dessutom så fyller hon 20 på självaste påskafton. Kan inte riktigt fatta att det redan har gått 20 år.

Idag så har jag varit på kontoret och jobbat och då passade jag på att lägga fram ett förslag/önskemål på hur jag ska jobba fr.o.m hösten, dom har ju bett mig gå upp lite i tid och det känns ok för då har plupis blivit så stor så några timmar till på dagis kommer hon klara galant. Håll tummarna för att chefen gillar mitt förslag :D.

Efter jobbet så åkte Emma och jag och handlade, det är så skönt att hon kan följa med, både för sällskapet och för att hon är en pärla på att hjälpa mig. Tack snälla hjärtat <3. Jag har dessutom bokat biobiljetter till henne och mig, vi ska gå på "Hur många lingon finns det i världen" på måndag. :).

Nu blir det fredagsmys = fruktsallad och Let´s Dance.

I helgen så är planerna att imorgon så ska vi till gudmor och hälsa på och på söndag ska vi in till stan och storhandla. Får se om vi hittar på något mer roligt.

Vad har ni för helgplaner?

Puss & Kram

24 mars: Vägning nr 6

Ja så var det Torsdag igen och det är ju min vägningsdag :D. Var jättespänd och otroligt peppad när jag åkte in mot stan, halvvägs in så ringde en vännina och berättade att hon oxå skulle dit så jag hämtade upp henne på vägen och så for vi in till VV. Väl uppe på vågen så kunde jag inte riktigt hålla tillbaka ett litet glädjerop för jag hade gått ner 0,8 kg denna veckan och det innebär att jag tagit mina första 5% och som belöning så fick jag ett måttband av VV. Är så himlans glad över mina 5% :D.


Efter mötet så gick vi och åt lunch, det blev en räksallad på Kalamata, och den var bara så himlans god. Älskar verkligen deras räkor :).

Köpte en av VV:s kokböcker idag så nu ska jag gotta ner mig i dom fina bilderna och se vad vi ska äta för nåt imorgonkväll :P.

Puss & Kram

23 mars: Bokstäver

Efter jobbet så åkte Emma och jag in till stan en snabbis innan vi skulle hämta puppis från dagis. Det var meningen att Emma skulle köpa en kavaj och ett par jeans men det blev inte så och medans vi var på stan så sprang vi in på Kuckelikana en kortis och där sprang jag på såna där bokstäver som jag efterlyste för nån månad sen. Men dom här var alldeles pastelliga, ljusa och fina inte så där skrikiga, så nu slog jag till och köpte dom. Vi hjälptes åt att sätta upp dom när vi kommit hem och det blev så fint :D


Dom hade en jättefin skylt i form av en prinsesskrona, det stod "Här bor jag" och så fanns det plats för ett litet kort under texten, den blev jag lite förtjust i och har allvarlig funderingar på om jag ska springa in imorgon och köpa den oxå, tror det skulle bli kanonfint tillsammans med TINDRAbokstäverna :P. Eller vad tror ni?

(Lånad bild från hemsidan)

Ha en bra kväll.

Puss & Kram

22 mars: Snöras :D

Idag så har den sista snön rasat från taket, så nu är det verkligen vår :D. Men för vare del som kommit ner så har jag säkert hoppat en halvmeter rakt upp i kontorsstolen, för herrejösses vad det har brakat och dånat när den först åkt ner på altantaket och sen vidare ner på gräsmattan.

Här är bara den första delen av all snö som rasat ner igår och idag


Fick en Iprengel av mamma och pappa igår och det är nog enbart tack vare den som jag klarat av att jobba idag, för jag har fortfarande fruktansvärt ont i hela axel och skulderpartiet. Enda problemet med gelen är att jag har lite svårt att nå själv, men imorgonbitti så får Tommy hjälpa mig och på lunchen så får Emma hjälpa mig så det blir lite tätare med smörjningarna än vad det varit idag :P.


Nu blir det tvmys framför Desperates Housewives :D.

Puss & Kram

22 mars: Tävling

Jag är med o tävlar om en väggtext från textarna.se hos Mamma Malin =)
Avslutas den 25 mars kl: 21,00



"Jag deltar i utlottningen om ett par valfria Geggamoja Sneakers från Busfröt hos Tant Ulrika!"
Avslutas den 28 mars kl: 20,00




" Jag tävlar om Seba Med´s hudvårddserie speciellt
utvecklat för barn hos WWW.JENNYN.SE

Vinsten från Seba Med innehåller hudolja, schampo, vårdande creme,
milt tvättskum, skumbad, tvättservetter och skyddade kräm för blöjområdet

Var med och tävla HÄR du också! "
Avslutas den 22 mars kl:21,00





Jag tävlar om en helt fantastisk goodiebag hos Erika – Mitt nya liv!


1. Fantastiska Sovpuckar som enkelt höjer huvudänden på barnets säng när barnet har öroninflammation, hosta eller krupp. Barn sover bättre och får lättare att andas vid nästäppa. Sponsor: DobiDobi.
2. Unisexklocka i plast finns bara i färg Rosa! Sponsor: Ovanliga Klockor.
3. Elastisk ring med turkosa stenar Sponsor: Nims Design
4. Valfria produkter till ett värde av 250. Sponsor: Kalaslagret
5. En snygg exklusiv napphållare som hjälper dig att hålla koll på nappen. Sponsor: Fiaz
6. Denna smarta läslampa fyller sin plats väl i många situationer där du behöver en lampa som lyser upp det du vill. Den går att vrida och böja nästan precis hur som helst. Sponsor: PrylGalaxen.
7. Fyll i Boken "Till dig" är en fantastisk gåva till kompisen, svärmor, farfar eller någon annan som står dig nära. Skriv ner några extra värdefulla minnen och händelser ni delat. Sponsor: O-Råsa
8. Lys upp under vattnet med denna fräcka och mysiga spalampan. Finns i Rosa, Orange, Grön, Blå eller vit som skiftar färg. 2-pack. Sponsor: SmartaSaker
9. Randig ljuslykta, antingen i svart/vit eller vit/svart, set om 2 st i samma färg. Sponsor: Ditt Nya Rum
10. Valfria Örhängen ur sortimentet. Sponsor: Znazit
11. Barnsmycke. Halsband med fjäril. Sponsor: Calas Smycken
12. Randig babyoverall. Rosa/brun, Turkos/Brun med tryck. 100% bomull. Sponsor: Barnensbutik
13. Ett paket personliga nappar. Sponsor: NamnNappen
14. 24 paket Våtservetter! Sponsor: Emma&Oskar
15. 5 paket väldoftande Blöjpåsar (500 påsar). Sponsor: Emma&Oskar
16. Body "Övningsgår" finns i färgerna röd och svart. Sponsor: HejBaby
17. Väggdekor. En kaffekopp och texten "Coffee" för en hemtrevlig, varm känsla.Sponsor: Paxlux
18. Valfritt sovskydd till värde av 199 kr. (inte "Star" och "Galax"). Sponsor: Hand by MiMA
19. Valfritt MusikQuiz till festen! Sponsor: NiceParty
20. Wirez skålar. Snygg Design! Sponsor: Blomus
21. Produkter till ett värde av 300 kronor. Sponsor: Celebrations
22. Valfritt Armband ur sortimentet. Sponsor: Znazit
23. Valfritt trendigt sportarmband till Iphone. Sponsor: Importgrossisten
24. Dubbelsidiga kaffeglas. Perfekt för dig som inte vill bränna fingrarna! Sponsor: Francs Present
25. Valfri fotlänk ur sortimentet. Sponsor: Znazit
26. Fyll i Boken "Till min Vän" Perfekt present att ge bort till någon du bryr dig om. Sponsor: Lilla Fjärilen

27. DesignBukowski Design AB: Theodor Junior: Längd 30 cm. Sponsor: Josefina Smycke Design
28. Smidig liten Nappbehållare med hänge. Enkel förvaring av dina nappar på vagnen så du alltid vet vart du har dom och så dom slipper bli smutsiga. Sponsor: Nizzy
29. Snygga svartspruckna örhängen med klar sten. Sponsor: Nims Design
30. Snyggt litet halsband formad som ett fyrklöver. Sponsor: MittNyaLiv
31. Bebisboken.se en tjänst där du kan dokumentera allt om din bebis första år och sedan få boken utskriven. Sponsor: Garvarboden
32. Med denna fm-sändare kan du spela musiken från din iPod / iPhone direkt till radion. Sponsor: Importgrossisten
33. Väggord med texten "Carpe Diem" som betyder "Fånga dagen". Storlek: 25x7 cm. Sponsor: Paxlux
34. Sött Kakfat i trä med 6 muffins, färgglatt och roligt att leka med. Sponsor: Bellabo2
35. Söta Scarfs. 50x50 cm finns i färgerna röd, svart, vit. Sponsor: Busfrön & Minimajs
36. Valfri snuttefilt. Sponsor: Ida.p Design.
37. 200 kr presentkort. Sponsor: ZumajSilver.
38. Färgglatt memospel för de minsta med bilder av situationer som de känner igen. Sponsor: Skummis
39. Body "Övningskryper" finns i färgerna, röd, svart och vit. Sponsor: HejBaby
40. Mackrame´ armband i skinn med ädelstenar. Sponsor: Ciasbutik
41. Snyggt svart armband. Sponsor: Nims Design
42. Valfritt halsband ur sortimentet. Sponsor: Znazit
43. Högtalare till din iphone eller ipod. Sponsor: Importgrossisten
44. Valfritt läder fodral för Iphone. Sponsor: Importgrossisten
45. Valfritt smycke upp till 700 kr ur sortimentet. Sponsor: Cathis Silversmycken
46. Valfritt hårt skal för Iphone. Sponsor: Importgrossisten
47. Väggdekor. "Glöm inte att tvätta händerna!" Låt denna läbbiga bacill påminna dig om det varje dag.Sponsor: Paxlux
48. Årskalender från fotograf Stig Kälvelid. Kalendern har dubbla användningsområden, dels agera kalender men när månaden är slut så klipper man ut hans fina fotografi och ramar in. Så när året är slut har man 12 vackra fototavlor. Sponsor: Design and Art




Puss & Kram

21 mars: Både bra och dålig dag :/

Vaknade upp till ännu en solig och fin dag, dock lite blåsig, ser hur träden rör sig rätt bra utanför fönstret. Tyvärr så är det ännu en dag med stark smärta i kroppen och det värsta är att jag inte riktigt vet varför jag har så ont just nu :/.

Tindra fick lite sovmorgon och när jag väckte henne så hade hon ingen lust alls att kliva upp utan hon ville först ligga och läsa en bok, det är en vana som hon har efter lunchvilan på helgerna, nu får vi nog börja vakna lite tidigare på vardagarna om hon ska införa det även då :P.

Tommy har lovat att senast nästa helg ska pluppisen få sin växasäng, det krånglade ju med målningen av den före jul så den blev inte klar då tyvärr men nu snart så. Tror dock att det är mest jag som vill att hon ska ha den för själv verkar hon trivas bra i sin säng, men nu är hon ju stora tjejen och då är det dags :P

En bra sak som jag fick reda på imorse är att Emma blir hemma några dagar till eftersom hennes pappa är sjuk (bra för oss, tråkigt för honom. Krya på dig!) Så jag får några kvällar till med mys i soffan tillsammans med henne :D. Dock så saknar jag myset med Sara, men nu är det bara en månad kvar innan hon kommer hem och blir hemma en vecka :D

Puss & Kram

20 mars: El värko på besök :(

Vakande upp till en strålande dag som jag tyvärr tillbringat i sängen då jag haft så ont i kroppen att jag var helt spyfärdig och som pricken över i:et så fick jag migrän oxå. Tack gode gud för vattensängen för utan den så hade jag inte ens kunnat röra mig nu efter en dag som sängliggandes. :(

Kvällen ska iallafall tillbringas i soffan framför Solsidan är ju säsongsavslutning så det måste man ju bara se. Hoppas att dom kommer spela in fler avsnitt, för jag tycker verkligen att den serien är så klockren :D.

Hoppas ni andra har kunnat njuta av vårsolen.

Puss & Kram

19 mars: Pulkabacken

Imorse så satt Tommy och jag och diskuterade om och när vi skulle prova mjölk på Tindra igen och bestämde att vi skulle vänta till semestern för då skulle vi ha mer kontroll på hur hon reagerade än nu medans hon går på dagis, men vi behöver inte testa än på ett tag, för imorse så hade hon hunnit smaka på några sourecream chips som stod på bordet och medans vi var i pulkabacken så blev hon dålig och fick jätteont i magen, så det betyder ju att hon fortfarande inte tål mjölk :(.

Ja som ni förstår så har vi tillbringat några timmar i pulkabacken och vi hade strålande sol som vi njöt av att vara ute i och till lunch så åt vi grillad korv och hade allmänt mysigt ända tills puppisen blev dålig.

Mina finaste älsklingar <3 <3




Puss & Kram

18 mars: Fredag och snöstorm igen :(

Ja så var det äntligen fredag och det är nog länge sen jag längtat så oerhört mycket efter en fredag som denna gång. Jag är så fruktansvärt trött hela tiden och det spelar ingen roll när jag går och lägger mig på kvällen så är jag ändå trött på morgonen, igår la jag mig strax efter 9 och vaknade ändå supertrött imorse :O.

Dessutom så snöade det imorse, vilket inte kändes helt ok. Snöandet tog i under dagen så när jag skulle åka hem mitt på dagen så var det full snöstorm, verkligen helt onödigt. Visst vill jag gärna ha snön kvar men jag vill inte ha någon ny :(

Tindra har fått för sig att hon ska äta yoghurt på kvällen istället för vällning, har gjort det hela veckan nu, får se om det håller i sig och vi blivit av med vällingen...


Nu ska vi göra fruktsallad (förvånande??? inte hahaha) som vi ska mumsa på framför Let´s Dance :D.

Hoppas ni får en bra kväll.

Puss & Kram

17 mars: Vägning nr 5

Jaha så var det torsdag igen och det innebär ju vägningsdags. Kan villigt erkänna att det var lite nervöst med tanke på att det inte gick så bra förra veckan. Men den här veckan så var jag "back on track" igen och vågen visade på minus 0,7 kg :D.

(Om ni undrar om det inte saknas ett paket så har jag bestämt mig för att jag ska inte ha dom med förrän jag faktiskt är på eller har paserat det hg :)).

Nästa vecka så ska vi gå igenom hur man snabbt lagar bra och pp-snåla måltider, något som jag tycker kan vara lite klurigt så den lektionen ser jag verkligen fram emot. Dessutom så ska dom ha en av kokböckerna som jag gått och småkikat på till ett kanonpris, 50 kr istället för 149 kr, så den ska jag köpa då :D.

Puss & Kram

16 mars: Äntligen :D

Vilken bra dag jag har haft :D. Började med en lång mysstund med pluppis i sängen innan det var dags att göra dag och åka till dagis. Åkte hem och provade en ny frukost, smoothie & ostsmörgås, har haft svåst att hitta en som funkar men den här kommer bli en favorit. Jobbade en stund, sen var det dags att fixa till sig och åka in till stan för en massage. Efter den var det dags för lunch och den åt Emma och jag på Tzatziki, sen åkte vi hem och färgade håret, och det kan jag lova var på tiden då jag gjorde sist för ett år sen.

Så jag kan sammanfatta hela dagen med ett stort ÄNTLIGEN :D.

Hoppas ni oxå haft en bra dag.

Puss & Kram

15 mars: ZZZZZZ + Tävling

Idag är mardrömmen äntligen över :). Dock så krävdes det lite hjälp från FI, det var visst någon bugg i programmet men innan dom kommit på det så var jag fullständigt panikslagen och hysterisk, skiten skulle vara inne senast idag och det är dyra böter om den inte är inne då. Har hållt på i en hel vecka nu både att med göra den här mardrömsrapporten och med att försöka hitta var felet var, och eftersom hela dagen igår gick åt på akuten så var det lite jobbigt idag så det var rätt så skönt när dom kom på att det var en bugg :P.

Nu är jag helt slut, men ska kämpa på för att vara vaken och titta på Desperates Housewifes innan sängdags.


Söta Nina har en tävling inne på sin blogg om dessa underbara nappar som vi väldigt gärna vill vinna, så ni får gärna hålla tummarna för oss ;)

"Jag tävlar hos Deliciously om ett valfritt paket med namnappar från från Namnnappen.se. Tävla HÄR du med!"



Puss & Kram

14 mars: Suttit på akuten hela dagen :/

Jösses vilken dag säger jag bara :(.

Började bra med liten sovmorgon, men sen spårade den ur fullständigt. Först krånglade Tindra så Emma missade bussen och när jag är på väg in till stan med henne så ringer Tommy coh berättar att han har så ont i magen att han knappt kan stå så då bestämde vi att vi skulle mötas på akuten. Sen har vi suttit där hela dagen och efter många prover och många andra olika undersökningar så kom dom fram till att han hade njursten och att en sten låg nere i urinblåsan så nu har han fått medicin som ska hjälpa honom kissa ut den och efter vad jag hört så gör det äckelont :(. Lider med honom.

Så jag kan villigt erkänna att nu är jag fullständigt slut och har migrän efter en hel dag utan mat, men det blir bättre tills imorgon.

Puss & Kram


13 mars: Vilken helg :O)

Vilken underbar helg vi har haft det :)
Vi började dagen igår med att åka på en lång skotertur, som vi avslutade i Österå där dom hade familjedag med grillad korv, tipsrunda, lekar nere på sjön (naturligtvis på skoter). Tommy vann 4:e pris på tipsrundan och jag vann en av tävlingarna, helt otroligt hahahaha. Sen på eftermiddagen så kom Jonas och Jessica hit och åt mat med oss och stannade även över Schlagern.
Idag så tog Emma och jag skotern ner till byn, medans Tindra, Tommy och Molly tog bilen ner. När vi skulle åka ut på åkern så var det en så konstig kurva som samtidigt lutade lite och jag kom med för låg fart så det slutade med att jag la omkull skotern med Emma och mig på hahaha, som tur är så gick det bra och ingen av oss gjorde oss illa :). Eftersom pulkabacken är lång och brant och vi var själv i den så åkte vi bob ner och tolkade efter skotern upp, det har jag aldrig gjort förut och det var riktigt läskigt, men roligt samtidigt hahaha.
Kan inta annat än att sammanfatta denna helg som helt fantastiskt rolig och härlig med mysiga utedagar :D.
Hoppas ni har haft en lika bra helg som oss :).
Puss & Kram

11 mars: Trött-> tröttare-> Helen

Ja den rubriken tror jag säger allt om mig idag. Jag är så otroligt trött så jag vet verkligen inte hur jag ska betee mig för att inte somna i soffan framför Let´s Dance.

Har varit på kontoret idag och då var min kollega hemma från USA igen och det var så roligt att träffa henne :). Detta innebar också att jag inte behövde vara kvar till stängning utan kunde gå hem vid lunch precis som vanligt. Råkade få syn på ett reklamblad där och då var en softskaljacka med till ett helt fantastiskt pris på 199 kr och eftersom jag inte har någon vår/sommar/höst jacka så slog jag till och köpte en.... kan ni förstå, en jacka till MIG SJÄLV hahahah

(orkade inte ta något kort själv så jag lånade från Rustas hemsida, min är svart)

Nu ska jag mysa lite med fruktsallad innan jag somnar :P.

Hoppas ni får en mysig kväll och helg.

Puss & Kram

10 mars: Vägning nr 4

Idag så var inte vågen alls lika snäll som jag hoppats på :(, visst den visade på minus men BARA  -0,1 kg, och ja jag är glad för det och jag vet att man hamnar på platåer med jämna mellanrum men trodde inte att jag skulle göra det redan nu. Har suttit och gått igenom checklistan för föregående vecka och jag är jättenoga att skirva in allt som jag äter så jag kan helt ärligt säga att jag har inte slarvat eller misskött mig. Jaja det är ju bara att ta nya tag och hålla tummarna för att det visar på ett större minus nästa vecka.

Bjuder på förra veckans bild men orkar inte ändra siffran så ni får tänka er att det står -3,7 :).


Har suttit på informationsmöte ang Emmas resa till Frankrike och det var väldigt givande, tror faktiskt inte att jag har några frågetecken kvar :).

Puss & Kram

9 mars: Snöstorm :(

Efter flera dagar med vår ute så har vi snöstorm igen, känns inte alls så roligt :(.

Idag så har jag suttit hemma och slitit mitt hår, med en riktigt svår arbetsuppgift. Jag har verkligen gruvat mig för den i flera dagar och det med all rätt, imorgon så ska jag gå igenom den och förhoppningsvis så hittar jag inga fel och om jag inte gör det så kan jag äntligen skicka in den och sen dröjer det ett helt år tills nästa gång.

Imorgon så ska jag in till Emmas skola på ett informationsmöte om resan till Frankrike i slutet på månaden, men innan dess så ska jag väga mig, hoppas verkligen att jag får ett positivt besked på vågen. Kunde inte hålla mig utan fuskade och vägde mig hemma idag och enl den så har jag gått ner men man vet ju aldrig :P.

Känner mig helt urblåst idag, nu har Emma frågat mig lite olika saker och jag har inte kunnat svara på en enda av dom :/.

Nu blir det "Halv 8 hos mig" och sen "Svenska Mästerkocken" och sen blir det direkt i säng för min del, kan knappt hålla mig vaken ...

Puss & Kram


8 mars: Semmeldag

Idag så har jag suttit hemma och jobbat, fast det som jag skulle gjort har jag inte kunnat göra för datorn fungerade inte som den skulle så vår datatekniker fick vackert sätta sig i bilen och komma hit och fixa det. Men imorgon så ska jag göra det, fick en massa annat gjort så det var bra.

Efter jobbet så bakade vi semlor á la Viktväktarna, chokladsemlor och det är en helt ny sort för mig så det ska bli skoj att smaka.


Idag så har mina tankar vandrat till våran lilla söta farmor som blivit opererad, och nu kom farfar hit och berättar att allt gått bra, så skönt :D.

Ha en skön kväll.

Puss & kram

7 mars: Vår?

Ja så var det ju Vasaloppet igår och det brukar ju vanligtvis innebära att våren kommer nu, och faktiskt så har vi haft en kanonfin dag med sol och plusgrader. Har varit på kontoret och jobbat idag och när jag är där så har jag Molly med mig och idag så var jag extra glad för det då det innebär att jag måste gå ut och gå på lunchen. Det var så himlans skönt ute :D.

När jag sen kom in så fick jag se att Sara lagt upp en bild på renar mitt i centrala Umeå och där hade dom ingen snö alls, verkar som att våren kommit mycket längre där uppe än här nere, hur är det möjligt ????? hahahaa

Emma hade maten klar när Tommy och jag kom hem från jobbet, vilket kändes otroligt lyxit :D. Tack för god mat hjärtat <3

Nu blir det en lung stund i soffan innan det är dags att sova.

Puss & Kram

6 mars: Båtmässa + skoterutflykt

Igår så var vi på båtmässan " Allt om sjön" i Stockholm och vi hade en fantastisk dag tillsammans och vi hade dessutom sällskap av farfar och det är ju alltid trevligt. Det fanns hur många båtar som helst att titta på, både stora och små, hittade en som jag tyckte så så fruktansvärt ful ut på utsidan så jag var bara tvungen att gå in i den och på insidan var den allt annat än ful, blev hopplöst kär i den. Den hade 2 sovrum med dubbelsäng, 1 litet rum med enkelsäng, 2 badrum, ett kök som i princip var lika stort som vårat kök här hemma, och hur mycket förvaringsutrymmen som helst både på insidan och på utsidan, men tyvärr så är det verkligen en hopplös förälskelse för den kostar bara en så där 8 miljoner!!!!!!!!! Jag menar hur är det möjligt att en båt kan kosta såna summer??? Sen fanns det en så söt båt där, den såg ut som en and....tyvärr så hade jag inget batteri i min telefon så jag kunde inte ta något kort och jag hittar inget här på webben :(.
Idag så var det kanonfint väder så vi passade på att ta en skotertur och det blev en riktig långtur. Det var så mysigt :)
Nu ska jag titta på solsida :).
Puss & Kram

4 mars: Sover som aldrig förr

Sen Tindra blev sjuk i lördags så har hon sovit som aldrig förr.... Hon lägger sig strax efter 19 och sover till mellan 7-8 på morgonen, sover lunch mellan 12-14 (då är jag tvungen att väcka henne) och somnar igen för natten strax efter 19, helt fantastiskt, nästan lite oroväckande :P.

Annars så har det inte hänt så mycket här hemma, damsugaren har varit fram och vänt och köksmattorna är tvättade och det var då på tiden.

Ikväll så blir det mys i soffan framför Let´s Dance och kankse en liten fruktsallad vi får se, men till middag så blir det hemmagjord tacopizza, det ville pluppisen ha och ja det är väl gott det med hahaha

Imorgon så åker vi på båtmässan i Stockholm, fick fribiljetter från jobbet, gissa vem som blev gladast av oss här hemma jo Tommy ;) Men det ska bli jätteroligt att komma bort lite :D.

Vad ska ni göra i helgen?

Puss & Kram

3 mars: Vägning nr 3

Ja så var det torsdag igen och det innebär vägning och mätning och även denna vecka så var både vågen och måttbandet snälla mot mig :D. Vågen visade på minus 0,8 kg och det innebär totalt minus 3,6 kg. Jag fick dessutom min första guldstjärna idag.


Måttbandet visade att jag minskat i omfång på flera ställen bl.a över bysten och höfterna, känns så himlans roligt att det fungerar så bra för jag kan helt ärligt erkänna att denna veckan har varit jättejobbig, ska snart ha mens och då blir jag alltid så enormt hungrig, spelar ingen roll hur mycket jag äter, jag är hungrig ändå, men jag fortsätter kämpa på och hoppas på nästa vecka blir mindre hungrig :).

Nu ska jag mysa lite med Tommy i soffan framför "halv 8 hos mig" och sen blir det en jättetidig käll för min del, jag har nämligen varit vaken från halv 5 imorse så nu är jag riktigt trött.

Hoppas ni får en bra kväll.

Puss & Kram

2 mars: Trött

Imorse så sov vi ända till kvart över 8, vilket var jätteskönt för jag vaknade med ont i halsen igen. Hela dagen har gått i sömnens tecken, Tindra somnade så fort hon la ner huvet på kuden vid 12 och sov till strax efter 2 då jag väckte henne och sen somnade hon igen strax efter 7 medans hon åt vällingen och detta trots att vi mest legat i sängen och tittat på film hela eftemiddagen. Hon är feberfri men har jordens hosta, det blev inget av prickarna så vattkoppor är det inte :/.

Nu sitter ja och tittar på Svenska Mästerkocken och vad mycket roligt som dom hittar på, tänk om man hade lika mycket fantasi själv när det gäller matlagningen.... Ska unna mig en appelsin hahaha

Ha en mysig kväll.

Puss & Kram

1 mars: Vår???

Ja enl kalendern så är det vår nu, men vi hade - 16 imorse när jag åkte till jobbet. Är så trött på kylan nu :(. Var tog våren vägen????

Jösses vad mycket jag har haft att göra på jobbet idag, var knappt så jag hann klart innan vi stängde kvart i 5. När jag kom hem så hade Tommy middagen nästan klar, så jag hann med att kramas ordentligt med pluppis och imorgon så är det min tur att vara hemma med henne igen. Hon har visserligen varit feberfri hela dagen men långt ifrån ok och nu på kvällen så hittade vi några misstänkta prickar, ska bli intressant och se hur dom ser ut imorgon, kan ju vara värmeutslag oxå efter den höga febern, är nog troligast.

Just nu så sitter Tommy i köket med en av sina gamla kompisar som är hemma på besök så jag och Molly myser själva i soffan framför tvn.

Puss & Kram

RSS 2.0