31 dec: Gott Nytt År

Vill börja med att önska er alla ett riktigt Gott Nytt År :D

Nu är det snart dags att lära sig att skriva 2013 på alla papper, undrar hur många gånger jag kommer skriva fel denna gång ;).

Pratade med mamma tidigare och vi kom gemensamt fram till att 2013 måste bli bättre än 2012, både vädermässigt och händelsemässigt ...... Nya möjligheter, kan bara bli bättre :D

Spelade Bingolotto ikväll och lyckades vinna för en gång skull och jösses vilken storvinst haha hela 10 kr hahaha, undrar vad jag ska unna oss med den storslagna vinsten ;).

Sitter i soffan med finaste vovven som vill ha lite kärlek och närhet med matte ikväll, jättemysigt men börjar bli lite småvarmt nu haha


27 dec: Disney on Ice :) + årsdag :(

Idag har vi årsdagen av svärfars bortgång och vi saknar honom så mycket allihop :(. Hela julhelgen har varit lite småjobbig men samtidigt väldigt mysig och rolig. Känns bra att ett år passerat nu med allt vad det innebär samtidigt som det är helt sjukt vad fort det gått.

Vi har iallafall haft en bra dag idag trots allt, mycket tack vare att Emma vann biljetter till Disney on Ice, så vi kunde gå även i år, dock så var inte Sara med i år men det kommer fler år :). Och vi har till och med tur med vädret :), förra året när vi åkte hem så var det full snöstorm :( Men det är helt sjukt vad dom tar betalt för sakerna på såna här saker, en liten blinkande mugg med slush 100kr, en liten påse popcorn 60kr osv, nu ville inte puppis ha nått av det tack och lov, eller jo hon ville ha popcorn men dom var inte mjölkfria så där klarade vi oss, hon fick en snurrande lysande Buzz Lightyear ;)


26 dec: 4 år

Idag fyller mitt lilla hjärtebarn 4 år :D


25 dec: Pulka och skoteråkning :D

Idag så var vi bjudna på mat nere hos svärmor och svägerskan med familj var oxå där. Tindra var så glad över att få träffa sin kusin, dom leker så bra ihop. Innan maten så passade vi på att åka lite pulka och till Tindras stora förtjusning så var en av hennes bästa kompisar där med sin familj och jösses vad dom åkte och sen gick dom upp själva släpandes på bobben eller madrassen. Tommy sladdade backen så det skulle gå lite lättare för alla barnen att åka och när skotern sen stod där högst upp i backen så kunde jag bara inte motstå att ta en liten provtur, och jösses vad jag har saknat skoteråkningen, det är ju så ROLIGT, måste bara ta en tur snart älsklingen och jag :D, eller ja vi kan väl glömma att vi får åka själv för det är ju inte bara jag som älskar att åka skoter hahaha
 
 
 
Idag är det fyra år sen vi åkte in till förlossningen med hjärtat i halsgropen, da jag inte kännt några fosterrörelser på hela dagen men det var inga fel alls, bebisen hade bara lagt sig med fötter och händer bakåt och sparkade ut i ryggen istället och när vi var där på undersökningen tyckte läkaren så synd om mig som hade så "mycket" bebis inne i magen så hon gjorde en hinnskrapning coh lovade en igångsättning till dagen efter om det inte kom igång av sig själv. Fy vad tiden går fort :o
 
Fyra år sen :)
 
Puss på er alla :)
 

24 dec: Mycket bra julafton :D

Å vilken toppendag vi har haft idag :D

På förmiddagen kom farmor upp och åt frukost med oss och sen var det julklappsutdelning med henne. Vi fick fina paket allesammans och Tindra var så nöjd, en av paketen var en doktorsväska som var en succé :).

Sen på eftermiddagen kom mormor & morfar och vi åt jullunch, sen var det Kalle Anka och efter det kom det två tomtar på besök :). Då blev dock Tindra lite blyg så nån kram med dom blev det inte, och när dom gått så delade Tindra och Emma ut resten av paketen och Tindra var så nöjd, och när hon öppnade paketen så utbrast hon "jag får allt jag önskat mig" och "jag kan inte sluta öppna" om och om igen och hon fick verkligen så otroligt fina paket av alla. Bästa paketen på eftermiddagen var en radiostyrd bil (från Sara), en rödhårig barbie (från Emma) och en kassapparat (från mormor och morfar). När det var dags att gå och lägga sig var den självklara kvällsläsningen den nya Mamma Mu boken.

Tack alla för superfina paket både till Tindra och till mig och Tommy, älskar er alla <3


24 dec: Glad Jul :)

En riktigt Glad Jul till er allihop :D

Hoppas ni alla får en fin julhelg med familjen, släkten och vänner med massor av god mat, tindrande ögon och glada skratt :)


22 dec: Snart klar :)

Nu är vi snart helt klara inför julfirandet :). Igår gjorde Emma och jag det sista godiset, provbakade ett av alternativen till julfikat och det blir inte den som ska ätas på måndag ;). Vi klädde granen på förmiddagen och då infann sig faktiskt julkänslan, äntligen.

Idag ska skinkan griljeras och sen ska det dammsugas men sen så ......

För första gången i livet så klädde inte Tindra på sig utan hon tog sig en pyjamaspartydag :) Vi får se hur hon gör idag ;) hon sover fortfarande (9.20) helt otroligt :D


20 dec: Vaken :(

Usch och fy och blä!!!!!!!!

Har en sån där natt till då jag inte kan sova pga värken :(. Bredvid mig ligger puppis, raringen och Molly och alla tre snusar så gott och endast tomten (och jag) är vaken. Synd att jag inte ser honom för då hade jag kunnat få lite sällskap ;).

Har det hänt nåt annat kul sen sist då? Nej jag tror inte det, eller jo, jag fick min årliga blomma av gulliga Emma igår :D.

Idag ska hon följa med hem och hjälpa mig att julpynta huset och sen åker hon tillbaka till pappa S för att sen komma hem med Sarisen på söndagskväll :), tror det var så vi bestämde haha

Nej om man skulle göra ett nytt försök med sömntåget, vore ju skönt med en timmes sömn iallafall ;)


18 dec: Hemma :)

Nu har fiskarna kommit hem också. Vi fick så många, många fler än vad jag trodde, både vuxna och småttingar. Skulle tro att vi fått 10 neontetror, 10 svärdbärare och 4 malar :). Det blev nästan fullt i akvariet hihi. Mat har dom fått och ätit upp den så det verkar bra. Tänk vad roligt puppis kommer tycka att det är imorgonbitti när hon vaknar ;).


18 dec: Du är bäst <3

Jag är så glad och tacksam över att du inte gav upp om mig fast jag var så besvärlig :). Älskar dig så mycket <3

Då min älskade vet hur jobbiga morgnarna är åt mig så tar han dom varje dag och låter mig få ligga en stund till och börja dagen i min egen takt och på det sättet underlättas mina dagar något alldeles enormt :). Tack finaste du <3

Kunde inte fått en bättre man <3 <3


16 dec: Roligt varje dag

Tindra fick en legokalender av oss till 1 dec och kan lugnt säga att den var värd varje krona för hon tycker den är så rolig :)
 
Idag så var vi in till stan och köpte lite växter och en korall till akvariet och medans vi var på djuraffären så satt Tindra och tittade på ett akvarium fullt med stenar och rätt som det var så kröp en av stenarna iväg, det var en kräfta, självklart så ville hon ju ha en sån i sitt akvarium men nu går inte det för den var till ett saltvattenakvarium men rolig var den att titta på :) Vi var dessutom till en tjej som skänkte sand och lite stenar, så efter maten så ställde jag mig och tvättade dom och sen gjorde vi iordning med alla sakerna så nu ska vattnet och allt det andra "lugna" ner sig i några dagar innan vi hämtar fiskarna och släpper i dom :)
 

15 dec: Nya husdjur :)

Idag så har puppis fått ett akvarium, än så länge är det tomt på fiskar men i slutet av nästa vecka så kommer det simma runt både Neontetror, Svärdbägare och nån Mal där som vi ska få av snälla människor på FB och imorgon så ska vi in till stan och hämta akvariegrus och lite stenar som även det är en snäll tjej skänker till oss, och medans vi är inne i stan så ska vi åka förbi djuraffären och köpa lite växter så dom små söta firrarna har någonstans att gömma sig :D
 
Än så länge finns det bara vatten
Men nästa vecka kommer dessa finnas oxå :)
   
Har alltid velat ha ett akvarium då jag tycker att dom är så rogivande och så ska det bli lite kul att se hur puppis reagerar på fiskarna och hur länge intresset står sig hahahaha.
 
 
 

14 dec: Kallt -> Fryser -> Ont -> :(

Usch och fy för denna kyla :(. Idag har jag inte gjort många knop, tränade imorse när värktabl kickat in, sen fick sig soffan en grundlig dammsugningsomgång så nu är den julfin, sen har jag mest legat i soffan och spelat spel med lillhjärtat och tittat på barntv tillsammans med henne. Raringen har varit ute i kylan och meckat bil, stackarn. Raringen och puppis åkte ner till affären så då passade jag på att krypa ner under puppis tjocka täcke och fryser ändå som en liten skit. 
 
 
Ikväll tror jag att vi ska tända en brasa i öppna spisen och sen "lura" ner raringen i soffan under ett täcke och mysa framför tvn, hoppas det är någon bra film oxå ;)
 
Hoppas ni alla mår bra i kylan.
 
 

11 dec

Tycker den här är så bra, funderar starkt på att köpa den som väggtext :)
 
Annars så har dagen inte varit någe vidare, var på fysgruppen på Skönvik igår och får så himla snuskont efter träningen och då menar jag inte träningsvärk, för det skulle jag ledigt kunna ta utan det är fibrovärken som eskalerar efter styrketräningen, måste prata med sjukgymnasten om det nästa vecka.
 
Nu kom precis min älskling hem så nu ska jag mysa med honom lite :D
 
Puss på er alla <3

9 dec: 2:a advent

Idag så är det 2:a advent och bara 2 veckor kvar till julafton, det är ju helt otroligt vad tiden går fort ;). 
 
Imorse när vi vaknade så var det -25 grader ute och vi hade is på insidan av fönstren (bakom rullgardinerna), kan inte direkt påstå att jag är så glad över kylan, visst det är supermysigt med snö och vinter men det räcker med -5 grader tycker jag hahaha
 
Emsan har åkt in till pappa S för att följa med Sarisen ner till Grythyttan nästa vecka, så lillhjärtat coh jag fick mysa själva med tända ljus
Nu är raringen hemma så jag har lite myssällskap framför tvn :)
 

8 dec: Tävling

Hittade en tävling som jag bara inte kunde motstå ;) Vi hade ju turen att vinna biljetter till Disney on Ice förra året och jag skulle så gärna vilja gå på det även iår så nu håller jag tummar och tår för att vi har turen med oss även denna gång :)
 

Dagens tävling i Liniz´Julkalender – vinn dina egna julklappar;

Vinn 4 biljetter till Disney on Ice - Let´s Celebrate premiären i Globen torsdagen den 27 december kl 15;00. Den perfekta julklappen till HELA familjen! :)

 
Var med och tävla ni med här
 

 


5 dec: Usch :(

Idag har vi haft ett fruktansvärt väder, blåsigt och kallt vilket naturligtvis ledde till att jag haft en skitdag med massor av värk :( och som pricken över iet så misslyckades jag totalt med potatismoset, hur gick det till????? Har aldrig hänt förut men idag var det riktigt otäckt :(
 
Nu ska jag bädda ner mig i sängen med en varm vetepåse och titta på Hart of Dixie istället och håller tummarna för att morgondagen blir bättre

4 dec: Visning :o

Ja nu har vi haft visning på huset och som mäklaren sa så var det en som verkade riktigt intresserad så nu är det väl bara och hålla tummarna (y)

Annars så har vi inte hunnit göra så mycket idag, men en snabbis till gudmor och lite mys med korven hanns med iallafall :).

Då vi vuxna åt så sen lunch var vi inge hungriga när lillhjärtat ville ha mat, så vi hoppade maten och åt rabarberpaj till kvällsmat istället :D


3 dec: - 22 grader :(

Idag så har vi rent ut sagt skitkallt :(, var - 22 kl 8 imorse och - 17 mitt på dagen för att vara tillbaka på - 22 nu, och jag tycker verkligen inte om kyla!!!! Har varit och är en riktigt dålig dag nu och det ska tydligen bli ännu kallare imorgon :o.

Men har iallafall slagit in julklapparna med lite hjälp av Emma idag så nu är det oxå klart :).

Imorgon är det dags för visning och kan ärligt säga att jag är jättenervös för den, tänk om det inte kommer någon alls, eller att dom som ev kommer inte tycker om huset alls osv osv. Nojjig?? Javisst haha Är ju inget jag kan påverka men nervöst är det iallafall haha

Puppis nya ljusstake


1 dec: Vinter :D

Vi har äntligen fått vinter :D. På ett dygn så har vi fått ca 25-30 cm snö och jag tycker verkligen att det är så fint och mysigt med snö. 
 
Tindra har börjat skriva alla våra namn och hon är så himla duktig, sitt eget kan hon helt själv och om vi ljudar våra namn så klarar hon dom med. Kommer inte alls ihåg hur gamla de andra två var när dom började skriva namnen men inbillar mig att det var lite senare, inte för att det spelar någon roll ;) Idag har hon fått skriva på Emmas dator och det var så roligt, så nu får vi väl inte ha nån dator ifred hahaha
 
I båda mina grupper som jag är med i på Skönvik så har jag fått i läxa att göra något annorlunda och efter mycket funderande så fick det bli adventspyntandet så istället för att köra på och göra hela huset på en och samma dag och sen vara helt utslagen av värk så har jag varit "duktig" och delat upp det över hela veckan men idag så blev äntligen sista fönstret klart så nu har vi det så fint och mysigt här hemma :D, och lite bättre kanske jag mår ;)
 
Imorgon är det skyltsöndag både inne i stan och i Svärdsjö, hoppas jag mår så pass bra att vi kan åka på någon av dom :)
 
 

RSS 2.0