14 dec: Kallt -> Fryser -> Ont -> :(

Usch och fy för denna kyla :(. Idag har jag inte gjort många knop, tränade imorse när värktabl kickat in, sen fick sig soffan en grundlig dammsugningsomgång så nu är den julfin, sen har jag mest legat i soffan och spelat spel med lillhjärtat och tittat på barntv tillsammans med henne. Raringen har varit ute i kylan och meckat bil, stackarn. Raringen och puppis åkte ner till affären så då passade jag på att krypa ner under puppis tjocka täcke och fryser ändå som en liten skit. 
 
 
Ikväll tror jag att vi ska tända en brasa i öppna spisen och sen "lura" ner raringen i soffan under ett täcke och mysa framför tvn, hoppas det är någon bra film oxå ;)
 
Hoppas ni alla mår bra i kylan.
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

krya på dig!

Svar: Tack snälla :). Det var nog inget allvarligt utan troligen bara en fibrofrysning för idag fryser jag inte och har inte blivit sjuk heller :D
Kramar
None None

2012-12-14 @ 21:11:45
Postat av: Nina bergquist

det va ja som skrev :D

2012-12-14 @ 21:13:27
URL: http://deliciously.se
Postat av: Anki

Tack för grattis hälsning!!!
Har Tilda fyllt än?? Visst var vi i samma grupp på minbebis eller var det?? Så länge sen nu :-)
Det är ok med magarna!!! Olivia äter Lanzo (losec) och Lactulose så då funkar hennes mage ok!! W äter två olika mediciner totalt 6 gånger per dag och den är oxå helt ok med medicinering!! Ska prova att introducera mjölk nu i jul tänkte vi!!

God jul!!
Kram

Svar: Ja visst var vi med i samma grupp där, sjukt hur fort tiden går :). Nej Tindra har inte fyllt än, hon fyller på annandagen :D
Skönt att det löst sig för er med magarna. Håller tummarna för att det går bra med mjölkintroduktionen :), själv väntar vi fram till semestern i sommar innan vi provar igen.

God Jul på er med :D
Kramar
None None

2012-12-14 @ 23:05:06
URL: http://jagominmage.blogg.se/oliviasvardag

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0