31 jan: YES :D

Dagen började inte så bra idag heller, kunde inte logga in mot servern så jag ringde datakillen och frågade vad som hände igentligen och NÄR dom skulle vara klara, förklarade också varför jag var panikartat frustrerad men han lugnade mig och sa att det skulle ta max 1 timme till innan det var klart och att han skulle ringa och meddela mig omg. Nu tog det nästan 2 timmar innan han ringde men sen så kunde jag äntligen logga in och jobba och tack och lov så fungerade det resten av dagen så nu är rapporterna inlämnade PHUUU!!!


30 jan: Frustrerande :O

Idag så har servern på jobbet krånglat hela dagen så jag har inte en varit inloggad mer än 5 min i taget och det är verkligen frustrerande då jag hade en jätteviktig rapport som jag skulle rapporterat in idag, deadline är imorgon, och jag fick inte dom sista uppgifterna förrän idag så jag har inte kunnat rapportera den tidigare heller :(, så nu hoppas jag verkligen att servereländet tänker fungera imorgon så jag får in den i tid. Blir så enormt dyra böter annars :O.

Så här har det sett ut på min skärm hela dagen :( BLÄÄÄÄÄÄ


Har ingen vidare bra dag alls idag, har haft superont i kroppen hela dagen, både den vanliga värken och sen en hel massa träningsvärk efter skoterturen igår, man får tydligen muskler även av skoteråkning :P. Och ovanpå värken toppar jag dagen med lite sorg och saknad :(. Tror jag ska gå och lägga mig så den här dagen tar slut nån gång, morgondagen kan ju bara bli bättre :)

29 jan: Besviken :O

Usch vad jag är ledsen och besviken nu :(.

Tommy och jag hade ju fixat barnvakt och såg fram mot en rolig dag ute i skogen. Eftersom det skulle bli en solig och fin dag så bestämde vi oss för att ta en tur till Bjursås och ev äta lunch på Bäverhyddan, skulle bli så mysigt. Men nu blev det inte riktigt så. Det visade sig att Bjursås skoterklubb inte tycker att det är så viktigt att sladda sina leder så vi fick spåra oss fram i princip hela vägen och inte ens den delen (typ 1 tiondel) som sladdas var bra sladdad så det blev mer en mardrömsresa istället för en mysdag :(. Det som borde tagit ca 2 timmar tog oss 4.

Vi tog oss upp till utsiktplatsen och där var det verkligen jättevackert och jag är glad att vi var dit idag för jag kommer aldrig (inte förrän jag vet att dom sladdar sina leder iallafall) åka dit igen.

Måste säga att alla ideella åkare inom Lingheds skoterklubb som ställer upp och sladdar våra leder häromkring är värd en STOR eloge.

 


28 jan: Lycklig och nykär <3

Vilken dag vi har haft :D.

Vi tog ännu en dag i skogen och idag hade vi sällskap av Magnus som dessutom sladdade leden så jag fick åka på helt slät led, lite lyxigt :). Blir lite full i skratt åt mig själv när jag är ute och åker och kommer på hur fruktansvärt svårt och obehagligt jag tyckte vissa saker var förra året, tex åka i dikena, över smala broar osv och i år så bara gör jag det utan att reflektera så mycket över det haha. Tommy sa just det idag att nu ligger jag honom i precis i bakhasorna i dikena medans jag förra året knappt vågade köra där alls, lite kul att se hur man utvecklas :). Ju mer jag åker desto mer kär blir jag i min skoter, är så glad att vi köpte den i våras.

Imorgon så ska puppis vara hos mormor & morfar och Tommy och jag får en ensamdag, får se vad vi gör men det troligaste är att vi gör en riktig långtur på skotern, ett annat alternativ är att vi åker till en skotercrosstränigsbana för jag är lite sugen på att prova köra i en sån hihi. Vi får helt enkelt se vad vi känner mest för imorgon:P.

När vi kom upp till hälla idag så var det helt proppfullt med skotrar och korvätande skoterförare, har aldrig sett så många där förrut
image description
Älsklingen <3
image description


27 jan: Fullständigt slut men så lycklig :D

Dagen kunde inte börjat bättre, Tindra sov till halv 9, helt fantastiskt :D. Klev upp och åt frukost. Sen körde Tommy ner Molly till morfar och Tindra och jag började göra oss i ordning för dagens utflykt. Vi åkte upp till gudmor i Svartnäs och Tindra satt tillsammans med Tommy på den stora skotern hela vägen, vilket innebar att jag kunde leka på med min lilla hahaha. Fick en grymt god lunch och en massa skvaller :). Nu är jag helt slut i kroppen men så otroligt glad :D, och troligtvis blir det mer skoteråkande imorgon.

Det var helt underbart ute i skogen, det var som att åka i en dröm :D.


Tommy fick för sig att kolla snödjupet ute i skogen och har man ingen måttstock med sig får man ta vad man har, i det här fallet sig själv haha

 


26 jan: Kiropraktorn

Idag så var det dags för ett besök hos kiropraktorn och efteråt så kan man väl inte säga annat än att det var på tiden. Hela ryggraden och upp i nacken lät som ett sånt där smatterband som man lägger på backen och tänder på, ni vet. Och för att vara helt ärlig så tycker jag det är fruktansvärt obehagligt att bli knäckt så där men nu efteråt så är det jätteskönt, har fått tillbaka rörligheten i nacken igen hahaha

Vi blev bjudna på mat (ungstekt falukorv och potatismos) av mormor och morfar idag så det var bara att sätta sig vid ett dukat bord när vi kom från jobbet idag :D. Tack snälla för jättegod mat :).

Imorgon så är både Tommy och jag lediga så då har vi planerat för en heldagsutflykt på skoter, vi ska åka upp till gudmor i Svartnäs och där blir vi bjudna på lunch, så det blir en till lyxig dag hahaha. så nu håller vi tummarna för att vädret håller f-n på sig så det går att åka skoter. Har ju inte kunnat åka så mycket (typ inget alls) än denna säsong så nu riktigt längtar jag :P. Blir dock första gången som jag kör så långt själv och eftersom jag har egen skoter nu så måste jag ju köra hem oxå hahaha, men tar på armbågsbandet direkt så går det säkert bra :)

Tuffaste skoterbruden i hela byn hahaha

Mina älsklingar på stora skotern, där kommer nog inte puppis sitta så mycket imorgon, för på något sätt gillar hon min lilla skoter bättre, troligtvis för att det sitter ett "burkningshandtag" på den som hon kan hålla i sig i, måste köpa ett sånt till den stora skotern oxå :)

Korten är från förra året, ska försöka ta lite nya kort imorgon ;).

Nu ska jag passa på att mysa i soffa lite med raringen en stund innan sängen överröstar tvn hahaha

25 jan: Wohoooooooooo

Idag så fick jag syn på något som aldrig hänt förut......Jag är med på topplistan på blogg.se´s framsida, eller man måste klicka på flicken mest kommenterade och då är jag på 3 plats :D, fatta vilken lycka hahahahahaa




TACK för det allihop :D

25 jan: Välkomna :D

Först så vill jag hälsa alla nya läsare varmt välkomna, blev jätteglad när jag tittade på statistiken och såg att ni blivit fler och sen att så många av er dessutom lämnat fotspår efter er :D. Tack snälla för det!

Idag så har vi varit till vårdcentralen med lillhjärtat för att hon varit så förskyld och haft febertoppar till och från ända sen jul och nu dom senaste dagarna så har hon fått en sån otäck hosta och igårkväll så hostade hon så hon nästan kräktes, stackars liten, så nu kännde jag att jag ville att någon lyssnade på henne så att det inte gått ner i lungorna på henne, vilket det inte gjort. Jätteskönt att få det bekräftat :D. Hon har "bara" en elak virus som vi snällt får vänta ut. Eftersom Tommy började 2 även idag så kunde jag jobba hela förmiddagen och när vi kom hem från läkaren så sov puppis en LÅNG middagslur, vilket kändes både bra och dåligt, bra för att då kunde jag jobba lite till och dåligt för jag tänkte att nu kommer hon väl aldrig somna ikväll men det gjorde hon jättesnällt i vanlig tid :D och nu på kvällen så har jag jobbat klart det jag inte hann med på dagen. Är jätteskönt att jag kan planera lite själv hur jag lägger upp min dag en sån här gång :D

Älskar det här kortet med hennes goa kinder :D


Hoppas ni alla har en bra kväll.

24 jan: Jambalay :D

Idag så var det mormor och morfar som hämtade puppis på dagis eftersom jag har jobbat inne på kontoret och inte slutar förrän 16,45 och Tommy jobbade till 22. Passade på att be om Jambalay till middag då det är en rätt som jag aldrig lagar själv hemma då Tommy är allergisk mot både ris och skaldjur :(, och jösses vad gott det var. Tack snälla för både mat och barnpassning :D.


(bilden är googlad)

Eftersom jag suttit inne på kontoret hela dagen så har det inte hänt något särskillt, så jag har inget alls att skriva om idag, eller jo en sak hände. Idag så har jag för första gången i mitt liv tankat bilen på krita ;). När jag tankat klart och skule gå in och betala så visar det sig att Tommy inte lagt tillbaka mitt visakort efter att han lånat det förra veckan utan har det kvar i sin plånbok :O, men ibland är det tur att man bor i en liten by där alla känner alla (i mitt fall, känner dom Tommy och vet vem jag är medans jag knappt vet vem nån är hahaha) så det var ingen katastrof utan vi skulle få komma ner imorgon och betala :D. 

23 jan: Dålig karma.... eller????

Ibland så kan man ju fundera på vad man gjort för ont i sitt tidigare liv egentligen och hur mycket en männinska ska orka med.... Nu har inte vi det värst på något sätt och vis men just nu så tycker jag nog att vi fått tillräckligt med elände för ett tag!!!!!

Bara några av sakerna:
Vi har haft ett kluckande läte i köksavloppet ett par dagar så igårkväll lånade Tommy en så där högtryckstvätt för avloppen som rörmockarna har och då kan man ju tro att det skulle vara snabbt fixat eller hur? Men nej då det är precis som vanligt med det här huset att så fort vi ska göra något så är det precis som att huset motarbetar oss till 100 %, så vad händer då när Tommy börjar köra med den där grejen i avloppet....jo då det blir TVÄRSTOPP i avloppet och allt kommer upp i 2 av 4 golvbrunnar (får vara glad att det bara var 2) och sen höll vi på i över 4 timmar innan vi fick lös proppen.

Och nu kan man ju tro att det skulle bli en bättre dag idag då, men nej då den började i samma anda. Började med att försova mig, sen krånglade jobbservern så jag blev utkastat mest hela dagen från fjärskrivbordet som jag jobbar på när jag sitter hemma och jobbar. Och även lite andra saker har inte alls gått som det var tänkt så nu får vi se hur det ska lösas, blir så fruktansvärt TRÖTT på det här.

Sen har jag upptäckt att när jag bloggar från Iphonen så ställer kommentarinställningen om sig så att inlägget inte blir kommenterbart utan att jag går in via datorn och ändrar det igen. Det är därför det inte gått att kommentera dom sista dagarna :(. Är det någon som vet varför det blir så och isåfall hur jag ska ändra på det????

22 jan: Pulkaåkning och söndagsmiddag :).

Idag så har vi haft ett strålande väder och endast några få minusgrader så självklart blev det en dag i pulkabacken. Där fick vi även sällskap av gudfar och farmor. Tindra var på ett strålande humör och supernöjd med att gudfar var med och åkte madrass med henne och efter en stund så kom även en av hennes dagiskompisar dit med sin familj så då åkte tjejerna madrass själva och Tindra var så duktig och drog madrassen upp för hela backen varje gång själv och det är ingen liten backe ska ni veta.

Efter all pulkaåkning så packade vi in oss allihop och åkte vidare till mormor och morfar där det bjöds på mat, sjömansbiff, hur gott som helst. Till efterrätt så åt vi upp resten av malungstårtan som var kvar från i fredags :). Tack snälla för en jättetrevlig dag allihop och stort tack för kanongod mat.

Imorgon är det dags för jobb igen, ska bli skönt med lite rutiner men jösses vad jag önskar att helgen var lite längre, så jag kanske skulle hinna sova ikapp nån gång och få känna mig lite pigg och glad igen ;).


21 jan: Bra dag :)

Idag har vi haft en riktigt bra dag :). Blev dock ingen pulkaåkning då det varvpå tok för kallt :(, men Tommy har sålt och levererat mazdan, jätteskönt att den är borta. Sara har masserat hela familjen innan hon och Johan åkte hem till honom. Självklart skulle Tindra oxå massera, så vi kanske får 2 massörer i familjen :D.

image description

När dom åkt så åkte Emma,Tindra och jag och hämtade farmor innan vi åkte till kyrkogården där vi satte upp en superfin gravlyckta och Emma tog en hel massa fina kort på blommorna som stod där på farfars plats. 

Nu på kvällen har vi gjort något som vi inte gjort på flera år och det är att vi ätit mat framför tvn i vardagsrummet, det var lika mysigt som jag kommer ihåg det som haha

 


20 jan: Begravning av vår älskade farfar

Idag så har vi begravt våran älskade farfar/svärfar/pappa. Var en så grymt jobbig dag, begravningen var jättefin men så mycket jobbigare än jag trodde den skulle bli. Eftersom farfar inte tyckte om långa tal och sånt men älskade musik och då tyckte väldigt mycket om Envikens Gospelkör så hade farmor bestämt att det skulle vara mycket sång och musik och 3st ur Gospelkören (varav en var Tindras fröken) sjöng 3 låtar. Efteråt så åkte vi ut till skogis och åt en helt fantastik middag och då hade Sara & Emma hämtat Tindra från dagis där hon varit medans vi var i kyrkan.

Nu har jag fått ryggmassage av Sara och det var verkligen superskönt och nu är det Emmas tur. Själv sitter jag med ett glas vin i handen och tycker att livet är rätt fint ändå trots allt.

Tog en massa kort i kyrkan men tyvärr är inte kameran hemma så dom kommer upp en annan dag.


19 jan: Konstigt :(

Har fått reda på att man inte kan kommentera mina inlägg nu dom sista dagarna, vilket är jättetråkigt :(. Och nu står jag där med problemet att jag hittar inget fel bland inställningarna så jag vet inte hur jag ska fixa det. :(


18 jan: Sötaste tomteflickan ever

Har VABat idag med men tack och lov så är febern borta och det är mycket bättre i snorigheten också så imorgon är det en kortdag på dagis igen medans jag hjälper farmor med förberedelser inför fredag, först ska jag dock till sjukgymnasten med armbågen igen.

Hade lite tur och fick en ursöt tomteklänning för någon vecka sen och hade en liten tanke på att hon kanske kunde ha den till nästa jul :P. Idag fick hon syn på den och skulle absolut ha den på sig och hon var så otroligt söt i den så jag kunde bara inte låta bli att ta några kort på henne :D


17 jan: VABdag

Idag blev det till att sms jobbet om att jag VABar då lillhjärtat mitt har feber och är supersnorig :(.

Så hittills idag har vi hunnit titta på Blixten McQueen och filmen Hotell Gyllene Knorren och så ville hon titta en gång till på Blixten när vi skulle vila efter lunchen och inte ens han kunde hålla henne vaken utan hon somnade av en stund och det säger rätt mycket om hur hon mår. Hon sover inte lunch i vanliga fall längre, hoppas bara att det här är nåt som går över fort :/.


16 jan: Snorig :(

Idag så vaknade både Tindra och jag snoriga :(, så jag avbokade min massagetid som jag hade på eftermiddagen och håller tummarna för att det inte blir värre än så här på nån av oss :P.

Annars så har det varit en helt vanlig måndag med bokföringsarbete hemma, ner till byn på lunchen och hämta Emma vid bussen sen hem och äta lite, idag blev det tomtegröt och sen mer jobb innan det var dags att hämta hem puppis igen

Dagens kvällsmat :D


15 jan: Bussy day :D

Oj oj oj vad mycket vi har hunnit göra idag. Men känner mig så nöjd nu när jag kan sitta i soffan och slappa lite innan det är dags att gå och sova :). Blev dock ingen pulkaåkning eftersom det var mulet och snöade så det känndes inge kul att åka till backen då, istället så plockade vi ner granen, Emma dammsög, Tommy plockade ner utejulbelysningen, jag bakade tekakor, vi bjöd hit mormor, morfar och farmor på fika, passade på att klippa morfar och Tommy och blev själv klippt av mormor och nu på kvällen så har Emma och jag satt upp en massa tavlor på väggen i trappen upp och det blev verkligen jättefint, nu saknas det bara lite färg och lite belysning där så kommer det att bli supersnyggt :D. Hoppas ni oxå haft en bra dag :D. Puss & Kram

14 jan: Helt underbar dag :D

Idag så har vi haft en helt underbar dag :D. Började med en massa mys och film i sängen en lång stund innans vi klev upp och åt frukost, passade på att njuta av glödhoppa med ost, mumsigt värre. Solen sken utanför och det var bara -1 ute så då var det ju självklart en heldag i pulkabacken som gällde. Så på med understället på Tindra och mig och sen packa ihop täckkläder åt Tommy, Sara och Emma så skulle möta oss i backen, in med allt i bilen och sen for vi. Och vi fick verkligen en helt underbar familjedag i backen med massor av bobåkning, lite madrassåkning och en massa skoteråkning, när vi blev hungriga så gick vi efter grillen och grillade korv. Då kom även mormor, morfar och farmor ut till oss, så det blev en heldag med hela stora familjen, så ROLIGT :D. Dessutom så gjorde mormor nåt som jag aldrig sett förut och det var att åka bob, vet ju att hon tycker det är roligt med pulka och det verkade som att bob var lika roligt det med, och när hon ändå var på G så fick hon prova att köra skotern själv med och tror nog att det var en höjdare det med hahaha, riktigt duktig var hon oxå :). Var fler som provade skotern för första gången idag och efter vad jag förstod så blev det en hit även där, jättekul, nu kanske man får se lite mer av er oxå hahaha. Har starka funderingar på om det ev kan bli en pulkadag även imorgon, men det får vädret utvisa imorgonbitti, håller tummarna :D. Nu ska jag nog ta och krypa ner i sängen för jösses vad trött jag är. Bilder från dagen kommer en annan dag :P. Puss & Kram

13 jan: Första ensamturen

Tindra och jag sov/vilade/mös länge idag i sängen innan vi klev upp för att äta frukost. Så otroligt skönt :D. Eftersom solen sken och det inte var så kallt (-1), så bestämde vi att vi skulle ta skotern upp till hälla. Våran första ensamtur :P. Krånglade och trixade ut skotern och lyckades efter många om och men rycka igång min (är tyvärr inte elstart på den) och kan väl säga att det är inte är optimal rörelse för min armbåge, vilket känns nu :(. Men tyvärr så hann vi inte så långt innan vi mötte snöovädret och blev tvungen att vända hemåt igen. Bättre lycka nästa gång, eller hur haha. Klarar inte av att få in skotern i ladan igen då det måste lyftas lite för att den ska få plats så nu står den ute och väntar på Tommy och det gör nog inte så mycket för han ska ändå ta den ner till byn och trampa pulkabacken så vi kan vara där och åka imorgon för enl väderrapporterna så ska det bli jättefint väder imorgon, hoppas dom har rätt för då ska vi inviga åkmadrassen :)

Vad har ni för planer inför helgen?


12 jan: Snö i massor

Inatt har det kommit 1dm härlig kramsnö hemma :D, mötte dock regnet inne i stan :(, så nu håller jag tummarna för att det stannar där och att det fortsätter snöa hemma. Vill ju kunna åka skoter upp till hälla och grilla korv snart haha.

Just nu sitter jag hos sjukgymnasten igen och väntar på min tur och sen blir det en dag inne på kontoret. Hoppas bara att det inte ligger högar idag med och väntar när jag kommer, har så mycket annat som oxå måste göras idag. Vet inte hur jag ska hinna riktigt :/, men är tack och lov ledig imorgon, ska bli så otroligt skönt, är så där dödstrött igen.

Ha en bra dag allihop :).


10 jan: Dålig dag :(

Usch vilken jobbig dag det har varit idag :( och lite typiskt att jag hade en arbetainnepåkontoretdag just idag....

Vet ju att det kommer gå upp och ner i omgångar nu en tid framöver men idag så har verkligen saknaden varit enorm :(. Kändes lite bättre ikväll när jag kom hem till min söta familj och fick umgås med dom :).

Nu på kvällen så har vi (Sara, Emma & jag) köpt hem lite smink, så nu är det dags att börja piffa till mig lite igen :).


9 jan: Snart över :)

Jaha då är snart den här dagen över, känns rätt bra. Hade flera pp kvar så det blev fruktsallad med grädde framför Pearl Habor, den kommer jag dock inte orka se klart tyvärr för det är verkligen en av mina favoriter :).

När vi vaknade imorse så hade vi -18 och det fortsatte vara riktigt kallt även under dagen så för en gång skull kändes det bra att sitta inne och jobba fast solen strålade utanför ;). Och det ska tydligen vara kallt även imorgon så då får det bli täckbyxor på haha. Hatar att frysa men kan inte hjälpa att jag tycker om vintern ändå ....


8 jan: Sista kvällen ;)

Idag har vi tillbringat hela eftermiddagen på Kupolen för att jag skulle shoppa lite nya kläder för ett presentkort jag fick i julklapp, var bland annat ute efter en ny BH men där gick jag helt fetbort :(. Vet inte hur många jag provade och ingen passade .....

Hittade iallafall ett par nya vardagsvinterstövlar vilket oxå stod på önskelistan :) och hade hela stora familjen med mig vilket var lite mysigt :).

Nu sitter Emmsan och jag och svullnar i oss av det sista godiset som finns i huset och det som inte äts upp kommer kastas ikväll för imorgon så börjar jag om med VV och propointsräknandet, ska faktiskt bli lite skönt att komma igång igen :).


7 jan: Utelek i snön

Igår när vi var ute och lekte så upptäckte vi att puppis växt ur overallen som vi köpte i höstas :O, hur gick det till? Var bara att sätta sig vid datorn och kolla vad som fanns på blocket och tradera och där hittade vi en annons på en helt ny reimaoverall som lagts ut i slutet av november och till våran stora lycka fanns den kvar och dessutom fanns den i Borlänge, kunde ju inte bli bättre :D.

Idag har vi invigt den när vi var ute i lilla pulkabacken bakom huset, vi åkte både bob, tefat, stjärtlapp och skidor sen gick vi in och drack varm choklad och åt pepparkakor med smör på :P.

Lite senare på eftermiddagen kom mormor och morfar förbi på en fika och självklart fick morfar hjälpa till och lägga puzzel :).

Sötnosen i backen


6 jan: Kallt ute och varmt inne :D

Trots att vi kom hem jättesen igårkväll så vaknade lillpuppis tidigt imorse, eller ja det beror ju naturligtvis på vad man jämnför med men jag tyckte att kvart i 7 var tidigt idag, men till min stora lycka så har hon ju fått för sig att på helgerna så ska hon och pappa mysa i soffan framför tvn så jag medans dom gjorde det kunde jag sova en stund till :D. Efter frukosten så bröjade vi plocka bort julen lite smått innan vi gick ut och lekte en stund i solen. Tindra är så rolig när hon åker bob, då envisas hon med att hon ska stå och sen sladdar hon runt på den precis som Tommy gör på skotern när han åker själv och leker :P, efter en stund i våran lilla backe så plockades självklart skotern fram och Tommy och Tindra tog sig en tur upp till hälla och kollade snöläget lite och det var lite i det minsta laget så nu hoppas jag att det kommer mer så vi snart kan ta oss en riktig skoterdag, LÄNGTAR!!!!! Medans dom var borta så passade Emma och jag på att plocka bort det allra mesta av alla julsakerna så nu är det bara granen och ljusstakarna kvar men dom får vi hjälpas åt allihop med under helgen, vill ju gärna passa på att vara ute när solen skiner :D. Nu ska jag titta på New Moon tillsammans med Emma och mumsa lite på Ginon som vi gjorde tidigare ikväll :D. Hoppas ni alla haft en bra dag :D. Puss & Kram

5 jan: Disney on Ice

Idag så har vi tillbringat hela dagen på resande fot och Tindra har varit lika fantastiskt snäll i bilen som vanligt. Det är verkligen så skönt att det går bra att vara ute och åka med henne :).

Vi åkte hemifrån kl 8 och när vi kom till Sthlm så mötte vi upp söta Emma och hennes lilla dotter Meja för en lunchdejt och det var en av dom trevligaste luncherna jag haft på länge :D. Tack för den Emma. Nu blev Ninas barn tyvärr sjuka så jag fick inte träffa henne och hennes sötnosar denna gång men hoppas vi kan fixa det i sommar istället.

Efter lunchen så åkte vi till Globen där vi skulle gå på Disney on Ice, det var första gången för mig (iallafall som jag kommer ihåg, mamma säger att vi var på det när jag var liten men det kommer jag tyvärr inte ihåg) och både jag och dom stora tjejerna tyckte det var kanon med både musiken, temat och skickligheten. Tindra tyckte oxå det var roligt men tror nog hon egentligen är lite för liten då hon inte sett alla filmer och så, men roligt var det ändå och så fick hon en snurrsak som hon leker med hela tiden nu :D. Helt klart kommer vi gå igen när hon är större och har fullt utbyte av det även hon :).

På vägen hem blev det självklart ett stopp på IKEA i Uppsala och därifrån följde det ju naturligtvis värmeljus med hem.


4 jan: Spelar spel :D

Sitter i soffan med Sara och Emma och spelar spel och har jätteroligt :P. Emma är dock inte riktigt lika nöjd som Sara och mig, vilket beror på att det är första gången för henne och som vi alla vet så tar det ju några gånger innan man kommer in i ett nytt spel, så just nu så suckar hon mest och kallar det för skitspel medans Sara och jag fnissar gott :)

Imorgon så ska vi på Disney on Ice men först så ska vi luncha med söta Emma och goa Nina, ska bli så himlans roligt att äntligen få träffa dom :D.

Nej nu var det visst min tur igen.

Ha en skön kväll :)

Puss & Kram

3 jan: Äntligen

Äntligen så verkar det ha vänt och att penicilintet verkar till 100 %, enda minuset är att jag är så fruktansvärt trött hela tiden. Klev upp strax före 8 och åt frukost med puppis och raringen, sen åkte dom till dagis och jag gick och la mig igen, sov ända till 12 då jag vaknade av att telefonen ringde och trots detta så sitter jag just nu i soffan och är helt vimmelkantig av tröttheten :(

Känner mig så här:


På eftermiddagen innan vi hämtade hem puppis så satt Emma och jag och gjorde iordning en ny almanacka för 2012 så nu väntar jag bara på att raingen ska komma hem med fotopapprena så jag kan dra ut den. Så jag har iallafall fått nåt vettigt gjort idag :)

Vad har ni gjort idag?

Puss & Kram

2 jan: Vardag igen

Idag så var det Tindras första dag på dagis efter helgerna och med tanke på allt som hänt så fick hon börja med en kort dag och allt hade gått jättebra, vilket kändes skönt. Men så har vi verkligen kanonbra fröknar, stort TACK till allt stöd från er <3

Jag har haft en lite sämre dag med värk och en helt enorm trötthet, så när vi kom hem efter att lämnat lill<3 så gick jag och la mig medans Tommy åkte ner till verkstaden och hjälpte sin farbror att reda ut en del frågetecken och jag sov som en klubbad säl i säkert 2 timmar innan jag vaknade av telefonen och då kändes det lite bättre :).

På eftermiddagen så kom sötaste Sara ut och umgicks med Tindra och mig, och ikväll så kommer finaste Emma hem från sin fjällenresa. Så ännu en dag som börjar lite halvbra slutar mycket bättre :D.


Puss & Kram

1 jan: Saknar mina kära

Vi hade en bra dag igår först nere hos farmor där Tindra lekte massor med lilla kusin G. och sen hemma på kvällen och då hade vi sällskap av mina föräldrar som kom hit och lagade kanongod nyårsmiddag och sen firade in det nya året med oss :D. Tack snälla för det <3

Runt klockslaget så var det flera familjer som fyrade av fina raketer men det var också några som släpte upp rispapperslampor och det var verkligen jättefint så det ska vi satsa på till nästa år. Tycker om att dom är både djur- & naturvänliga och fina att titta på.

(bilden är googlad)

Imorse när Tindra vaknade så var bland det första hon frågade "Kommer G. hit idag?" för hon ville leka mera med henne, så vi ringde ner och kollade om dom ville leka lite idag också och det ville dom så då åkte vi ner efter frukosten. Flickorna hade jätteroligt ute i snön där Gs pappa drog runt dom på pulkan medans farmor, faster och Tommy var iväg och uträttade ett ärende, själv hade jag ont i magen och orkade inte riktigt delta i barnens lek, utan stod mest och tittade på och när dom andra kom tillbaka så gick jag in och la mig på soffan.

Förutom att saknaden efter mina kära idag har varit enorm och att sorgen hann ifatt mig idag så har dagen varit bra, dessutom så har det snöat massor och kan inte hjälpa det men tycker att det blir så vackert och oskuldsfullt ute då så det får gärna snöa lite till och naturligtvis stanna kvar :P.

Puss & Kram


RSS 2.0