29 juli: Njuter :)

Halva taket är färdiglagt och nu så har vi tagit semester från allt och helt fantastiskt nog så har vi hittills haft en sagolik tur med vädret. Solen skiner och vi bara myser tillsammans hela familjen. Idag har vi varit på stranden och badat, dock så var det bara Tindra som var modig nog att bada men hon badade för oss allihop haha. Tindra fick syn på en motorcykel som hon absolut skulle åka på och så duktig hon var då


20 juli: Semester

Som ni säkert misstänkt så har vi semester här hemma och jag har varken tid eller ork just nu för bloggen så den får oxå lite semester och så lägger jag upp ett inlägg när andan faller på istället :D.

Har haft båda mina stora hjärtan hemma hela veckan så vi har tillbringat kvällarna med att spela spel och det har varit så mysigt så. Ha en skön sommar så hörs vi om några veckor.

Kramar i massor

 


14 juli: Barnens dag

Idag så var det Barnens dag på Gammelgården i Enviken och eftersom Tommy skulle vara uppe på taket och riva det och jag hade en riktigt usel dag med massor av värk så var farmor en räddande ängel och hämtade Tindra och åkte dit med henne :D. Dom hade en jättemysig dag med trollkarl, ponnyridning och så fick dom klappa både får och kalvar. Tindra var supernöjd när dom kom hem på eftermiddagen :D
 
Som tur var så hade farmor med sig kameran så jag fick låna hennes kort från dagen, tack för det :)
 
Spännande med trollkarlen
Djuren var oxå spännande
Puppis första ridtur, och av minen att dömma så är det knappast den sista :P
Tommy i full fart att riva det gamla taket, skulle tro att han kommer ha lite lätt träningsvärk imorgon hihi
 
Puss & Kram
 
 
 
 

10 juli: Tandläkaren :O

Idag var det dags igen för det där fruktansvärda, det där som jag undviker att tänka på så mycket det bara går eftersom jag blir kräksjuk av bara tanken .... Men det gick jättebra, inga hål och ytterst lite tandsten :). Så nu är det ett år till nästa gång haha Igår och idag så är det mormor och morfar som ställt upp som barnvakt och imorgon och på torsdag är det farmor som ska ha lillstumpan. Stort tack till er för att ni ställer upp och tar hand om puppis när dagis har sommarstängt och vi jobbar :). Imorse var Tindra och Molly så söta, och det märks att dom tycker så mycket om varandra men nog är det tur att Molly är så tålig som hon är ;).


8 juli: En vecka kvar

Nu är det bara en vecka kvar innan vi går på semester och herregud vad skönt det ska bli att få vara lediga tillsammans, lillstumpan går dock på ledigheten redan imorgon så farmor och mormor & morfar delar på barnvaktandet denna veckan dom timmarna jag jobbar. Annars har jag haft en superbra helg, min lilla Emma har varit hemma och ni kan ju bara gissa hur glad Tindra varit. Emma har inte fått vara ifred alls på hela helgen utan lillstumpan har klistrat på henne hela tiden, tur att Emma har sånt tålamod med henne :).


Sommar, äntligen & officiellt

Nu har vi äntligen fått sommar, det har varit varmt och skönt i 3 dagar på rad :D och eftersom jag inte hittade den uppblåsbara barnpoolen så tog jag ut bidabadet till lillhjärtat så hon fick bada ute på gräset för första gången iår.
Här har hon doppat huvudet därav minen ;)
Tänk att det finns SÖTA grodor också :P
När vi inte var ute och badade så tillbringade vi tiden i skuggan i hammocken uppe på altanen läsandes böcker, ritandes och lekandes och Molly var där mest hela tiden :)
Nu på kvällen så har jag tittat på 1:a avsnittet av "Sommar med Ernst" så nu är det sommar officiellt ocså hahaha

3 juli: VAB

Länge sen jag var här inne nu men det beror på att det är nåt tjall med blogg.se`s app och det blir inte riktigt av dom gångerna jag sitter vid datorn. Hoppas verkligen att dom får till appen snart.
 
Lillhjärtat har åkt på en öroninflammation och den bröt ut natten mellan lördagen och söndagen. Men hon klagade över ont i magen flera gånger på lördagskvällen och det blev inge bättre fast hon fick alvedon så när hon vaknade kl 1 och skrek rakt ut av smärta så åkte vi in till akuten och där blev vi sen kvar till 5 på morgonen, nu var det inga fel på magen utan det var nog öronen som spökade. Läkaren sa att det är väldigt vanligt att barn klagar över magont när dom i själva verket har ont nån annanstans.
 
Vilket som så kunde inte Tommy vara hemma med henne denna veckan utan det är jag som vabbar och jösses vad FK skrämde mig idag när jag ringde in för att anmäla vab och fråga hur jag skulle fylla i tiderna på frånvaron, men på eftermiddagen så ringde dom och sa att det var grönt, jag fick vabba mina 25 % som jag jobbar och så får jag sjukpenning för resterande 75 %. Så skönt att få det samtalet hahaha.
 
Annars så njuter vi av värmen och jag håller tummarna för att den är här för att stanna nu :D.
 
Puss & Kram

RSS 2.0