14 sept: Mående

Är det inte konstigt hur man kan känna sig så mycket bättre och ändå må så mycket sämre, samtidigt. Nu menar jag rent kroppsligt och orkmässigt ;). Mår rätt bra idag men orkar ingenting och då menar jag verkligen ingenting... Gick tom och la mig nu en stund fast det enda jag gjort själv idag är att duscha. Allt annat gör de andra i familjen, det är verkligen tur att jag har dom :). Sötaste lilla Molly går inte många meter från mig, tror hon försöker ta hand om mig hon med :). 

I torsdagskväll kom finaste lilla mamma hit och med hjälp av Sara plockade de ur kartonger, röjde undan på hela nedervåningen och en del av övervåningen, medan Tommy och pappa hämtade de stora tjejernas saker uppe i lägenheten. Och sen fixade och donade Sara och Emma i deras rum, så nu har de fått så fint

Idag så kommer snälla Micke hit och hjälper oss att få hit de sista stora skåpen så vi kan plocka upp de sista lådorna och slipper ha det så här i sovrummet längre 


Sen är det ju självklart en hel del saker kvar som ska upp på väggarna, men det känns som att vi ändå fått till det bra och framför allt fått in hemkänslan igen :) 


Long time no seen :)

Hej sötnosar.

Nu är det evigheter sen jag skrev nåt till er, men har inte känt för att blogga :/. 

Det har hänt en del, men det berättar jag mer om en annan dag :). 

Just nu ligger jag på Sophiahem och väntar på att få rulla in på operationssalen. Har inte varit nå nervös tidigare men i morse kl 4 slog nervositeten till för att sen backa undan igen när vi kom upp på avdelningen. Är dock lyckligt lottad med att ha min älskade sambo här, hålla handen lite ;) 

Fick min frukost nu 

Utsikten hos våra vänner

Skulle inte alls neka till den hemma :)

Hör av mig senare och berättar mer då

RSS 2.0