14 nov

Nu har vi haft några riktigt dåliga nätter igen, är så trött på det här :(, men fick iallafall sovmorgon eftersom Tommy tog henne då :D.

Igår så fick Tommy det tråkiga beskedet att han är avstängd från kursen tills han har varit på nevrologen och fått ett intyg därifrån att han inte har epilepsi längre och bara han fått övningskörnigstillståndet så får han komma tillbaka igen och då kan han slänga sig upp i en lastbil och ut och köra, det blir nog jätteroligt för honom :D, och undertiden så får Tindra och jag ha honom hemma och mysa lite på dagarna med hihihihiii, det ända som är tråkigt är att han hamnar mittemellan 2 utbetalningsmyndigheter igen så nu kommer vi väl i otakt än en gång med inkomsterna, så joooooobbbigt och speciellt nu precis inför julen :(, men men det löser sig väl :P.

Annars så hade vi fullt hus här hela dagen, först så kom Annelie hit och samtidigt som hon kom så kom även Jonas så Tindra fick mysa med både gudmor och gudfar samtidigt, så roligt :D. Sen kom en av Tommys gamla kompisar på eftermiddagen, han har flyttat till Timrå men var hemma över helgen, jättekul att han kom förbi :D, och då kom mormor och morfar som också känner honom så det blev ju jättelyckat :D och sen på kvällen så var farfar här och tittade på idol med oss. Så vi hade en jättetrevlig dag från början till slut :D:D.

Idag så är det därimot jättelugnt, just nu så sover Tindra ute i vagnen och Tommy är nere i källaren och limmar  våra ljusstakar, han har byggt två såna där jätteljusstakar, som går från ena sidan av fönstret till andra sidan, en till oss själva och en till mormor och morfar. Jag har alltid velat ha en och i ett svagt ögonblick så sa han att han skulle göra en åt mig :D och då ville morfar också ha en så han fick en i födelsedagspresent ifjol, men i år så blir dom klara hihihihiiiii och dom blir så fina, ni får se kort 1:a advent :D. Ikväll så blir det att mysa isoffan framför körslaget och jag hoppas att Olas kör vinner :D.

Mina sötnosar <3 <3


Så här ser det ut största delen av dagarna :D


Världens godaste <3


Ha en bra lördag :D

Puss & Kram

Kommentarer
Postat av: Sara

söööööötnosen Tindra :)

2009-11-14 @ 18:46:55
URL: http://inthesky.blogg.se/
Postat av: Nina ♡

hoppas det löser sig med intyget då. men skönt angående tjänsten iaf. var det den som var i en annan stad? eller är det lite överallt då?



hoppas ni haft en super lör och får lika fin dag imorrn. å att nätterna blivit bättre. vet hur det kan vara. theo är exakt likadan. deras perioder alltså....



krams

2009-11-14 @ 23:48:06
URL: http://modesida.blogg.se/
Postat av: Nina ♡

men gud. ja e full va? det va inte din man som skulle ta ett jobb kanske i en annan stad. kom på det nu.. suck suck suck. ja e så bra på å blanda ihop å förbvirra mig själv ännu mer.. ;)

2009-11-15 @ 00:19:29
URL: http://modesida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0