31 dec: Gott Nytt År <3

Nu har mina stora hjärtan åkt in till stan för att möta upp sina kompisar och fira nyår med dom, och Tindra sover en mycket sen lunch så nu håller vi tummarna för att hon orkar vara vaken länge i kväll och naturligtvis hoppas jag på att hon sover extra länge imorgon :P.

Tommy, Tindra och jag ska ta skotern upp till Spjärshälla och fira nyår med gudmor & man, gudfar & fru (håller tummarna för att hon kan följa med) och 2 till av Tommys närmaste kompisar, sen lär det väl vara helt fullt av andra skoteråkare där oxå hahaha. Vi skulle åka hemmifrån strax mellan 8 - 9 och sen så visar det sig väl hur länge Tindra orkar :O).

Vad ska ni göra ikväll?

Ett riktigt Gott Nytt År vill jag iallafall önska er alla <3. Hoppas att 2011 blir bättre än 2010 :P.

Finaste älsklingarna mina <3 <3



Puss & Kram

30 dec: Gudmor :D

Mådde verkligen så uruselt när lillhjärtat ropade strax före 7, så Tommy var en ängel och gick upp även idag och lät mig sova en stund till. Mådde lite bättre när jag vaknade andra gången men fortfarnade långt ifrån bra :/, har så ont i halsen och känner mig nästan lite småfebrig :(.

Vi åkte in till stan och handlade efter Tindras lunchvila och när vi kom hem så lagade jag en supergod Chiliconcarne och vi fick även besök av gudmor och hennes man som åt med oss, hade till hennes stora lycka köpt glutenfria bagetter och dom var faktiskt jättegoda, men herregud så dyra dom är:/. Tindra fick jättefina strumpor i födelsedagspresent av dom, lite stora men hon växer i dom så småningom hahahaaaa.

Puss & Kram

29 dec: Oj vad fort dagarna går :/

Tänk att så fort man råkar vara ledig några dagar så bara flyger dom förbi :/.

Igår så orkade jag inte blogga och kan väl inte påstå att det hände så mycket heller som var värt att skriva om :P.

Idag så har vi mest myst omkring här hemma, men eftersom det var behaglig temperatur ute och ingen blåst så passade vi på att ta en lång och skön promenad när Tindra vaknat efter lunchvilan :D. På promenaden så busade vi lite gran med varandra och knuffade omkull varandra i dikena vilket Tindra tyckte var oehört roligt :O).

Hoppas på bra väder imorgon för då blir det nog en skotertur igen :D annars så kan det nog hända att det blir en tur till stan på rean, lillpluppan skulle behöva några fler långärmade tröjor :P.

Puss & Kram


27 dec: Skoterutflykt :D

Ja så var det vardag igen då :/, men jag fick en behövlig sovmorgon imorse, så himlans skönt :D.

När vi satt och åt frukost så bestämde vi att vi skulle passa på och ta den där skoterutflykten idag eftersom den inte blev av igår, så Tindra fick den stora äran att gå upp och väcka Sara och Emma :O) När alla var ätna och klara så klädde vi på oss och så drog vi iväg allihopa på skotrarna, hade fått låna en till så vi hade två :D. Emma hade Molly i en ryggsäck på magen och satt bakom Tommy, Sara och Tindra åkte med mig, och vi hade en jättemysig dag med korvgrillning uppe på Spjärshälla :D. Tyvärr så fick dock Tommy gräva fram min skoter däruppe för jag råkade komma lite vid sidan om spåret när jag skulle köra upp och parkera för bara man kommer vid sidan om spåret så var det helt bottenlöst :P, men annars så gick det bra att köra överallt :D. Nya hjälmen och stövlarna är jättesköna :O).

Igårkväll så var Tommy och jag på bio, har inte hänt sen före Tindras födelse :P. Vi var på Änglagård 3 och jag tycker den var lika bra som dom andra 2 :D.

Mormor och morfar var hit och firade Tindra igår och Tindra fick fler kastruller och en kaffekanna så nu kan hon verkigen laga mat hahaha. Av Emma fick hon en DVD om Chuggingtown och den har gått nästan hela tiden som vi varit hemma idag ;D och av Sara så fick hon ett par supersöta rosa tights med Hello Kitty :D.

Dom här fina korten tog dom stora flickorna med sina nya fina telefoner :D.



Hoppas ni haft en skön dag :D.

Puss & Kram

26 dec: Grattis Tindra <3 <3

Grattis älskling på 2 årsdagen <3 <3



Vi började dagen med lite paketöppning i sängen. Har lite svårt att faktiskt förstå att det redan
hunnit gå 2 hela år sen jag såg dig, du underbara lilla varelse, för första gången :O).



Hoppas ni alla får en bra dag :).


Puss & Kram

24 dec: Julafton själva i huset :D

Tindra tog en liten sovmorgon imorse så vi fick sova till 7 och det var så skönt :O), men tror jag ska be om en lite längre sovmorgon imorgonbitti ändå för jag känner mig väldigt trött just nu :).

Det var ju tänkt att vi skulle fira jul med Tommys släkt hemma hos hans syster idag men istället så har vi firat jul hemma då hon ringde på förmiddagen och berättade att hon blivit sjuk, så farmor och farfar kom hit med julklappar så Tindra fick en massa köksaker och så fick hon även ett IKEAkök av dom redan idag, det skulle hon igentligen fått på söndag i födelsedagspresent men vi skjuter lite på 2årskalaset med dom tills dom alla blivit friska igen. Vi andra fick jättefina halsdukar som farmor stickat själv :D. Av lilla kusin så fick Tindra ett hamburgerset även det till köket :D. Så nu lagas det mat här må ni tro hahahaaa.

Har precis fått rapport om julklapparna som de stora tjejerna fått från sin pappas släkt och dom är supernöjda då dom fått precis det dom önskat sig :O).

Hoppas ni har haft en bra dag och att ni får en mysig julaftonskväll :D.

Puss & Kram

23 dec: Minijulafton :D.

Ja så var den första delen av jul avklarad och det blev en väldigt lyckad eftermiddag :O).

Vi har varit nere hos mormor och morfar hela eftermiddagen och haft jättemysigt. Ätit en massa gott och haft en bra minijulafton. Trodde Tindra skulle bli superrädd för tomten (han hade en stor vargpäls och ett jättestort skägg, och var helt enorm) men det gick hur bra som helst. Hon gick fram och hämtade sina julklappar själv och även andras som hon sen delade ut, och när han skulle gå så kröp hon upp i knä och gav honom en kram :O).

Sara fick en skrivare, en massa pengar, kläder, smink och lite annat smått och gott. Emma fick sin efterlängtade plattång, en massa pengar, presentkort på uggs och lite annat smått och gott. Tindra fick en skoterhjälm, pennor, kläder bla en Madickenklänning :D, play-doo lera, filmer, leksaker till köket, en bondgård. Tror alla 3 tjejerna är nöjda med sina julklappar :O). Tommy och jag fick en jättefin almanacka som mormor gjort utifrån korten som jag har publiserat här på bloggen och en jättefin batteridriven lampa som vi ska ha inne på toaletten. Tack för det :O). Tommy fick ett par jeans av Tindra som han blev jättefin i :D.

Nu sitter vi i soffan (eller ja Tommy sitter på golvet i Tindras sacksäck och har mitt armstöd som ryggstöd) och myser framför en film och det brinner en mysig brasa i öppna spisen :D.

Puss & Kram

21 dec: Apelsina :D

Tindra har en så roligt grej för sig varje gång hon ska äta en apelsin, och det är att hon måste ha haklappen på sig medans hon äter den och så MÅSTE det finnas papper så hon kan torka sig runt munnen och hakan efter varje tugga. Så söt :O).

Här är det - 17 och snöar igen :(, fryser bara lite :/.

Hoppas ni har det bra :D.

Puss & Kram

20 dec: Massage :D

Idag så var det äntligen dags för massage igen och den här gången märktes det att det var länge sen sist och att hösten varit jobbig för herrejösses vad mycket knutar hon hittade, men bokade upp en tid till direkt efter trettonhelgen. Tänkte att det vore bra med 2 gånger lite tätt och så har vi ju precis flyttat Sara så då är det nog extra bra med en massage igen :P

Nu äntligen verkar det ha slutat eller iallafall gjort ett uppehåll i snöandet :), det är ju inte måttligt vad snö vi fått, tror det närmar sig ca 50 cm. Och dom lovar mer hela veckan. Hur mycket har ni fått?
Men hellre snö är 30 grader kallt :P.

Puss & Kram

18 dec: Händelserik dag :D.

Ojojoj vad mycket vi fått gjort här hemma idag :O)

Tommy och jag hjälptes åt att julstäda och julpynta. Sen satte jag på lussebulledegen så den var färdig att bakas ut när Sara och Emma kom hem, så nu finns det nybakat saffransbröd och dom blev helt ljuvliga :D.

Sen när det var färdiggräddat så var det bara att byta om för vi skulle äta julbord på Björkans Pensionat och det är så himlans mysigt där, allt går i gammaldags herrgårdsstil och det är en stil som jag gillar. Blev lika mätt idag som sist vi var iväg Tommy och jag.

När vi kommit hem så klädde vi granen så nu lyser det så stämningsfullt så :O). Tindra tyckte det var så roligt att få klä den och framför allt så var det 2 grenar som fick lite extra mycket uppmärksamhet av henne, så där satt väl 6 kulor var. Nör den var klar så satte hon sig på en pall och sa om och om igen "så fin" och så skulle vi sjunga "En sockerbagare här bor i staden", sen kunde hon gå och lägga sig :D.

Tog en massa kort på dagens aktiviteter men har inte orkat lägga in dom så dom kommer en annan dag :D.

Imorognbitti ska jag griljera skinkan så dom stora älsklingarna får julskinka på smörgåsen till frukost :O).

Puss & Kram

17 dec: Sofiahemmet

Imorse så åkte Tommy och jag ner till Sofiahemmet direkt efter att vi lämnat Tindra på dagis. Sara och Emma fick hämta henne på eftermiddagen och ta hand om henne tills dess att Tommy och jag kom hem igen strax efter 6.

Resan både fram och tillbaka gick jättebra, visst var det några olyckor pga av snöovädret, inga allvarliga tack och lov och inga som störde trafiken just där vi var, så det flöt på fint. När vi kom fram till Stockholm så hade vi sån tur att vi hittade en parkeringsplats alldeles utanför sjukhuset, och något som kändes lite småkonstigt var att dom höll tiden på pricken, det var ingen väntetid där inte vilket man inte är så van med precis :P, Läkaren var jättetrevlig och oerhört grundligt, så idag tog dom en hel massa olika prover, tror det blev 10 olika rör med blod som dom ska testa på olika sätt, är ju nästan tömd på blod nu hahahaaa. I slutet på januari så ska jag tillbaka på en till undersökning, vilket jag ser mindra fram mot men det kommer gå bra det med :P. Läkaren sa att hon skulle ringa och meddela vad proverna sa, hoppas att dom får svaren fort :P. Vore så skönt att få något slags besked :O.

När vi kommit hem så tog Sara och Emma bilen och åkte in till deras pappa för att ha en myskväll med honom och så kommer dom tillbaka ut imorgonlunch och då ska vi först baka lussebullar och sen blir det julbord på Björkans på kvällen, ska bli så mysigt :D.

Hoppas ni har haft en skön fredag :D.

Puss & Kram

16 dec: Nu äntligen så är hon hemma igen :O).

Igår så åkte Emma till skolan på 12,15 bussen och har fortfarande inte kommit hem, dom hade LAN, och nu på förmiddagen ska dom julfika innan dom slutar. Tydligen en tradition på NTI Falun, en lite rolig avslutning på terminen tycker jag :)

Sara kom hem sent igårkväll, eller ja inte hit men till Falun så hon har kramats med sin pappa och hann även träffa farmor, farfar och nya hunden, så nu är hon uppvärmd med kramar tills jag "får" tag på henne, för då ska jag KRAMA henne hårt hahahaha. Tror dock att hon hade lite resfeber, eller kanske panik, igår när hon skulle åka från lägenheten för hon glömde både att ta ut soporna och prata med grannen om posten, ;P. Men jag ringde till grannen så nu är det fixat och Tommy ringde en kompis som bor uppe i Obbola, vilket är grannområdet så vi får skicka upp nyckeln till honom så fixar han soporna med, skönt med hjälpsamma männinskor när det är så långt hahaha.

Nej nu ska jag jobba på ordentligt så vi kan åka in till stan och handla bara jag är klar och även hämta upp mina älskade stora tjejer :O).

En bild på mina allra bästa <3 <3

Taget för bra precis ett år sen :D, måste försöka ta lite nya kort på dom tillsammans :P

Ha en bra dag.

Puss & Kram

14 dec: Kallt igen

Usch idag har vi haft det kallt igen - 15 men mitt på dagen så vad det strålande sol och "bara" - 10 :D.

Har lite problem med min mage och ringde därför till Vc för att boka en tid hos min husläkare, och den tidigaste dom kunde erbjuda mig var i slutet på januari och sen är det väntetid innan man får komma till lassarettet :(, men så kom jag på att jag har ju en privatsjukvårdsförsäkring via jobbet så jag rinde dom och där kan man säga att det gick undan. Fick en tid hos en specialist redan på fredag, ända nackdelen är att jag "måste" åka ner till Sofiahemmet i Stockholm, för det fanns ingen specialistprivatläkare här i Dalarna. Men jag tar gärna resan bara jag får en utredning på vad som är fel så jag kan få hjälp :O). Ska bli så skönt att få hjälp med detta :D.

Nu kom Tommy hem med min nya hjälm som vi fått nästan gratis då en av hans kompisars tjej vägrade ha den på sig, till min stora lycka eftersom det är marknadens lättaste hjälm och dessutom sjukt snygg :O)


Ha en skön kväll :D

14 dec: Tävling


Jag tävlar om en hemlig julklapp från BubbleKids i Agnes Julkalender!

13 dec: Lucia

Idag så har vi varit på Tindras första Luciafirande med dagis. Även denna gång så blir jag helt farcinerad över fröknarnas förmåga över att få så många barn göra precis som dom ska, sjunga så många sånger och en del riktigt svåra, stå på rätt plats och dessutom inte springa iväg när dom får syn på föräldrana. Ja bara så bra jobbat :D. Och så var ju naturligtvis Tindra så himla söt i sin tomtedräkt, till en början så var hon väldigt förskräckt men det gick över efter en liten stund och då levde hon sig in i sångerna och gjorde alla rörelser helt rätt :D.

En liten tomte full av bus :O)



Hoppas ni alla haft en fin Luciadag :D

Puss & Kram

12 dec: 3:de advent

Idag så har vi motionerat nya lastbilen så vi tog den in till stan och handlade lite och så passade vi på att hämta Emma på samma gång så slapp hon ta bussen ut :D.

Medans vi var inne i stan så ringde gudmors sambo och kollade om vi var hemma efter gudmor hade glömt sin telefon hemma och pinsamt nog så hade jag helt glömt bort att hon skulle komma över en stund idag, men som tur var så hade hon ett ärende att uträtta så vi hann hem igen :O).

Tommy har åkt ner till verkstaden och håller på med en överaskning till Sara :P. nu blev du nyfiken va? hahahaah

Imorgon så ska Tindra gå till dagis för första gången på 2 veckor och jag tror hon ser fram mot att  få träffa alla barnen igen :P.

Jaja nu har jag inget mer att skriva så vi hörs imorgon istället.

Puss & Kram

11 dec: Feber IGEN :(

Tindra tog en lång sovmorgon vilket är både bra och dåligt :/. Bra för att då får ju även mamman och pappan sova och det är behövligt då pappan fortfarande är supertät i sin förkylning, och även mamman är inte helt frisk än men dåligt för att nu har hon FEBER IGEN. Förstår inte detta :(. Hon var ju feberfri igår och imorse när hon vaknade så hade hon 37,8 igen, visst det är inte mycket men det är ju ändå feber :(. Men som tur är så är hon relativt pigg ändå och orkar leka en stund vilket är bra det :).

Vi fick hem filmen Trolltyg i Tomteskogen igår så nu har jag äntligen sett den igen och det var lika söt som jag kom ihåg den :D. Det är nog snart 20 år sen sist hahaha.


Hoppas ni får en bra lördag :).

Puss & Kram

10 dec: Usch vad jobbigt att du är så långt borta :/

Idag så har det varit extra jobbigt att det nästan 60 mil mellan Sara och mig, för mitt hjärta har fått öroninflammation som värkt hål och dessutom så kräktes hon inatt och jag kunde inte finnas där hos henne för att bara hålla undan håret och hålla den andra handen på pannan medans hon kräktes eller hjälpa till att städa upp efteråt, utan hon var tvungen att klara av allt själv och dessutom ringa till VC på morgonen för att få en läkartid :/ Men hon klarade allt helt gallant utan mig :O) och dessutom så fick hon penicilin så nu ÄNTLIGEN ska hon få bli frisk :O) :O) ända tills hon kommer hem hit och blir smittad av våra bacilusker hahaha.

Min stora DUKTIGA tjej <3 <3


Men en som är bättre idag är Tindra, hon har äntligen haft en feberfri dag JIPPI :O) Så nu hoppas jag att det fortsätter så, så hon kan gå till dagis på måndag och vara med på Luciafirandet, ska bli så skoj att se alla smålucior, småtomtar och dom andra figurerna igen, det är ju några år sen sist hahaha. Det är dessutom första gången som jag har en liten tomte med i ledet, dom andra 2 var alltid lucior :O)

Finaste tomten ever :O)


Kvällen kommer tillbringas i soffan framför Idolfinalen, ska bli spännande och se vad Jay och Minah har att erbjuda ikväll :P.

Hoppas ni får en bra kväll :D

Puss & Kram


10 dec: Tävlingar

Jag är med och tävlar om en tandkräm eller deo från Forever hos
gulliganerna.blogspot.com. Var med och tävla HÄR du också!


"Jag deltar i utlottningen om en VALFRI produkt från trend4you hos Tant Ulrika!"


"Jag deltar i utlottningen om valfria varor till ett värde av 300kr från Varuhuset Salt hos Tant Ulrika!"


"Jag deltar i utlottningen om ett presentkort värt 500kr från Magasin Krantz hos Tant Ulrika!"




"Hos Tant Ulrika så deltar jag i utlottningen om ett presentkort från Starport Interiör - Heminredning & möbler i new England stil"!



"Jag deltar i utlottningen om VALFRIA Legowear kläder till ett värde av 800kr från Busfröt hos Tant Ulrika!"


8 dec: Fortfarande feber :(

Vaknade av att jag fick ett sms av Sara kl 6 och där stod det "vi dyngade och nu är vi på väg", jaha tänkte jag .... vad f-n är dyngade????? så jag blev ju tvungen att erkänna mig gammal och fråga vad är det och får till svar "vi gick aldrig och la oss utan var vaken hela natten", så nu har jag lärt mig nått nytt även idag :P. Sara är på väg till Haparanda med klassen, där ska dom bl.a. gå på IKEA, dom åker även förbi Nordens största bastubadhus tyvärr så var det så himlans dyrt (600 kr/per) så dom kunde inte gå in :/ och så ska dom åka över gränsen och in i Finland innan dom vänder och åker tillbaka till Umeå. Tycker det låter som en skojig grej att göra med skolan lite synd bara att dom blir sittandes så länge på bussen, dom lämnade Umeå kl 6 imorse och beräknas vara tillbaka imorgonkväll runt 19 så det blir mycket bussåkandes :P

Tindra lilla pluttan har fortfarande feber, jättelåg men dock feber :(, ligger på 37,8 hela tiden, har några korta stunder varje morgon precis när hon vaknat då hon är feberfri men efter en timme uppe så haf den stigit till mellan 37,7 -37,9 och framåt kvällningen så ligger hon på strax över 38. Hoppas att det eländiga viruset ger upp snart så hon får bli frisk igen :).

Hoppas ni får en bra dag :D.

Puss & Kram

7 dec: Äntligen klara med julklapparna :D

Idag så körde vi in Emma till stan och passade på att handla lite när vi ändå var där så nu är vi klara med alla julklappar utom en till Tindras kusin men där vet jag vad som ska inhandlas så det gör vi nästa gång vi ska handla :D Och så har vi varit och beställt julklapparna som kommer rädda vintern både för Tindra och mig, Tindra är från gammelmormor och mormor & morfar och är en nödvändighet för skoteråkningen :O) oh jag får nya skoterstövlar av Tommy, han vill inte att jag ska ha dom gamla kvar för dom är alldeles för stora för mig, så himla gulligt av honom. Tack hjärtat <3 <3

Fina va :P


Puss & Kram

6 dec: Läkarbesök

Emma orkade inte gå till skolan idag så hon blev hemma även över natten men imorgon så ska hon åka in till sin pappa har hon bestämt.

Tindra har feber även idag så vi ringde VC och fick en läkartid på eftermiddagen. Hon var jätteduktig fast hon var blygg så fick han undersöka henne, men när han kom till att titta i halsen så fick hon nog och blev ledsen men det gick över på en gång :P. Det var ingen bakterie utan "bara" ett virus som vi ska låta läka ut av sig själv, så jag fick ett sjukintyg för veckan ut. Hoppas verkligen att det räcker med denna vecka också :/.



Ha en skön kväll :D.

Puss & Kram

6 dec: Tävling


”Jag är med och tävlar i Carolinas Julkalender om en hemlig julklapp värd 500-750 kronor från Spöket Laban!  Var med och tävla du också!”


Jag tävlar hos En Pojkmammas vardag om väggdekalsvimplar i valfritt namn från Gullgrodan.se. Tävlingen avslutas den 19 december klockan 21.00


5 dec: 2:a advent :) och sjuk igen :(

Vaknade imorse genomförkyld, ont i halsen och febrig, visade sig att Tommy mådde likadant han och när Emma kom ner några timmar senare så mådde hon precis lika dåligt hon :(, så den enda som var "frisk"  var Tindra eller iallafall var hon det på förmiddagen för nu på kvällen så har hon fått feber igen så imorgon ska jag ringa VC och be om en tid så dom får kolla upp henne. Blir ju lite bekymrad när hon få feber och har en sån otäkt hosta :(

Hoppas ni har haft en bättre dag än oss :).

Puss & Kram

4 dec: Julbord :)

Imorse så vaknade jag med migrän så Tommy var en ängel och gick upp med Tindra så jag fick sova en liten stund till :D.

Nu på eftermiddagen så har vi varit ute och lekt i snön, eller Emma och Tindra har lekt medans Tommy och jag har skottat :D. Tommy tog parkeringen med snösläden och jag tog gången, gjorde 2 gångar åt Molly ute på gräsmattan och garageuppfarten med snöslungan och jag är så nöjd med den :P.

Ikväll så ska jag få smaka på julmaten för första gången i år, och det ska faktiskt bli jättegott. Ser särskillt fram mot alla goda sillar :P. Till maten så är det dessutom underhållning, typ Wallmans Salonger, ska bli så roligt att få komma hemifrån en kväll. Tack snälla gulliga Emma :D som gör det möjligt <3 <3


(Lånad bild från Google)

Hoppas ni alla får en skön lördagskväll :D.

Puss & Kram

3 dec: Fredagsmys :O).

Vi har haft en stökig natt och vid 3 tog jag över Tindra till våran säng för då slapp jag springa emellan hela tiden :P. Hann bara somna om och så vaknar vi av världens smäll, tror jag lyfte en meter rakt upp ur sängen :/, bad Tommy gå ner och kolla pannan men den var det inget fel på så då gick han upp och det visade sig att ett av hyllplanen i bokhyllan hade gett vika så alla böckerna hade ramlat ner på golvet :P, inget värre än så tack och lov hahahaa.

Tyvärr så har Tindra blivit sämre igen under dagen och ikväll så vill hon inte sova alls utan blir helt otröstlig så fort vi lägger henne och så brukar hon inte bete sig, så just nu är hon uppe med oss och tittar på idol. Tommy håller på och gör chokladbollar och Tindra tittar på Molly och säger "titta moja, köttbullar" hahaha men till oss så säger hon "åååå godis" lilla sötnosen :P.

Imorgonkväll så ska Tommy och jag på julbord med hans chef och Emma är en pärla och sitter barnvakt :O). Ska bli så roligt och komma iväg ut en kväll, är ju ett tag sen det hände sist :P.

Ha en bra kväll :D.

Puss & Kram

2 dec: Så kallt = ogillas starkt :P

Usch för denna kyla, det var -20 på ena sidan huset och -21 på den andra imorse när jag vaknade och det OGILLAS starkt kan jag lova ^^ och nu på kvällen så är det -23, huuuuuuaaaa och tänk så mycket pellets det går åt till att hålla det varmt och skönt inne, men Tommy är så snäll och fyller på i tunnan hela tiden :O).

Han var tvungen att åka en vända med lastbilen på eftermiddagen och då följde Tindra och jag med så vi fick komma ut en stund och gud så skönt det var att slippa hemmet en stund hahaha

Men jag måste säga att folk gör mig helt förfärad :(. När vi kom in till stan så fick vi syn på att en bil hade strejkat mitt inne i en rondell och tror ni att det var någon som stannade och frågade om hon ville ha hjälp ..... NEJ....dom trängde sig förbi runt omkring bilen och var sura. Men när Tommy stannade så var det faktiskt 2 bilar till som stannade så dom var 3 som hjälpte till och knuffade bilen bort från rondellen och in på en bussficka. Men nu har jag kommit 3 gånger till olika såna här situationer, bl.a. när jag var höggravid så kom jag fram till en bil som hade kört av vägen och då åkte det förbi 5 bilar som inte stannade och frågade om dom kunde hjälpa till, ska tilläggas att jag var inte först för jag mötte en bil som bara åkte förbi. Jag blir verkligen upprörd på sånt här, trodde att det var något som var självklart att man hjälptes åt när sånt här inträffade, är det inte så???????

Men nu till något mycket roligare för när jag loggade in på bloggen idag så hade jag fått en fin kommentar från en tjej som heter Sara N, och jag blev så himla glad över den :O). Nu kom jag inte in på hennes blogg utan hamnar på en resesida så jag säger TACK SNÄLLA DU :D här istället.

Hoppas ni får en mysig kväll :D.

Puss & Kram

2 dec: Tävlingar

”Jag är med och tävlar i Carolinas Julkalender om ett hemligt paket värt 500 kronor från Wilma&Morris!  Var med och tävla du också!

 

 

”Jag är med och tävlar i Carolinas Julkalender om ett hemligt paket värt 500 kronor från MuntraMyran!  Var med och tävla du också!”


1 dec: YES jag vann :O)

Jag har tävlat inne hos Camilla om en Sagobox och kan ni tänka er.... Jag VANN :O) Det blir en kanon present till Tindra, hon kommer bli överlycklig :O)


Puss & Kram

1 dec: Adventskalendern

För första gången på flera år så tror jag att adventskalenderna kan bli bra :P. Ska bli kul att se utvecklingen, men efter 1:a avsnittet har den iallafall potential :O).

Tindra vaknade feberfri så jag hade någon förhoppning om att det vänt åt henne men så var icke fallet utan nu efter lunchvilan så har hon feber igen :(. Tidigare på förmiddagen så passade jag på att ta lite julkort på Tindra i tomtedräkten (hon ska vara tomte på dagis luciafriande) och fick en del fina kort, här kommer några :O)

Svårt att vara utan tutten när man är liten och sjuk :P

Lite bus blev det ändå

Sötaste sötnosen

Mys



Hoppas ni får en bra dag :D.

Puss & Kram

RSS 2.0