28 sept: Så bra!!!!

Idag så har vi hämtat hem vår älskade och saknade Emma, får se hur länge hon blir hemma denna gång, men hoppas det blir ett tag hahaha. Annars så har vi tagit det mest lugnt idag då jag har en dålig dag efter tipptestet igår, det förvarnade dock sjukgymnasten för att jag skulle ha så jag hoppas att morgondagen blir bättre :).
 
Tycker att denna är så bra:

[i]Här slutar Internet

Du har nu kommit till den allra sista sidan på Internet. Vi hoppas du gillade surfningen. Nu är det hög tid att gå ut och leka.
Förslag på vad du kan göra utomhus:
  • Gå en sväng. Dvs. använd benen att röra sig runt i terrängen. Kan även kallas att spatsera.
  • Jogga lite. Dvs. att använda benen att röra sig runt i terrängen snabbare än när man går. Om du joggar fort kallas det för att springa.
  • Cykla runt och kolla på den fantastiska naturen i äkta 3D! Stanna cykeln av och till och känn på träden och stenarna.
  • Om det är varmt i vattnet där du bor, kan du ta en simtur. Detta bör du däremot inte göra om du inte kan simma. Då kan du istället göra något som kallas för att bada.
  • Besöka någon du känner.
HTTP 101 - Ha en fin dag! Hälsningar från Internet

Borde vara nåt som vi alla kanske borde ta på mer allvar ibland hahahaha
 
Ha en bra kväll :D

26 sept: Feber :(

Imorse vaknade mitt lilla hjärta med feber så hon fick ju självklart stanna hemma från dagis. Medans jag jobbade så byggde hon och raringen lego och om jag ska vara helt ärlig så vet jag inte vem av dom som tyckte det var roligast haha. Nu på kvällen var hon feberfri igen så det blir spännande och se hur det är imorgon.

Vi håller på med en tavelvägg och när puppis såg korten på Sara och Emma så pussade och kramade hon dom. Så jag frågade om vi skulle prata med dom över datorn och det ville hon och när hon såg dom på skärmen så kramade hon om den flera gånger, tror hon saknar dom lite haha.

Imorgon ska jag till Skönvik och göra ett tipptest och om jag ska vara ärlig så har jag ingen aning om vad det innebär och hittar inget om det när jag googlar :o.

Köpte clementiner igår till hennes stora glädje :).


24 sept: Lycklig puppis

Puppis och en av hennes kompisar har tjatat om och om igen ett längre tag nu och varje dag förra veckan om att A skulle få följa med hem efter dagis och leka och idag var det äntligen dags :D. Det var två mycket glada tjejer som jag hämtade hem och som dom har lekt hela eftermiddagen, självklart har det varit lite smågruff men på det stora hela så var dom jätteglada och lekte fint både ute och inne :). Och när dom fick veta att hon skulle äta med oss så tjöt dom av glädje.

Bjuder på en bild från igår när vi njöt av lite glass :)


22 sept: Onsdagskvällen

Kom på att jag faktiskt inte talade om vad jag var ute på för roligt i onsdagskväll ;), men jag blev stailad från topp till tå och herrejösses vilken rolig kväll jag hade, och snygg blev jag med haha, eller vad säger ni?


21 sept: Kräftskiva

Idag så var det äntligen dags :). Vi har kräftskiva i familjen varje år och idag så var alla äntligen lediga och på samma plats så vi kunde träffas och mysa tillsammans.

Sara och Emma kom ut redan på förmiddagen så nu har vi umgåtts hela dagen och dessutom så förbarmade Sara sig över mina stackars osynliga fransar och bryn så nu är jag nyfärgad och fin igen

Nere hos mormor och morfar så visade sig Tindra vara en riktig hejare på att skala räkor, så nu ska det ätas räkor här hemma ofta haha


20 sept: Torkar

Idag efter dagis så åkte vi till finaste gudmor och fikade. När vi skulle åka hem så skickade hon med mig en påse trattkantareller hem så nu har jag rensat såna för första gången i hela mitt liv och tror ni inte på satan att jag hittade en riktigt fet och superäcklig mask i en av dom, och töntig som jag är så skrek jag högt och kastade svampen ifrån mig hahaha, men tog mig väl samman och rensade klart och sen var det bara och googla på hur man gjorde med torkningen. Tack och lov för att nästan allt man behöver veta går att googla :D.
 
Torkning pågår :)
 
Sitter och tittar på "Hela Sverige bakar" och blir så dugen på att baka lite, undrar om vi kanske ska slå till med nåt gott imorgon när dom stora tjejerna kommer hem, vi får väl se om dom har lust ;).
 
Fick precis syn på att det kommit nåt nytt här på blogg.se och det är att man kan ladda upp bilder direkt från Instagram utan att först spara kortet på datorn och det är ju super då jag tar mycket kort med just Instagram :D
 
 
 

18 sept: Mmmmmmmmmmmm

Jag är fullständigt galen i glass och nu kommer jag säkert få hur många som helst mot mig men jag har en glass som jag tycker är så mycket godare än Ben and Jerrys och det är Sias Apelsinchoklad, jag får verkligen inte nog av den. Har ni inte smakat den så gör det!!!!! :D
 
Godaste ever ;)
 
Imorgon gäller det, börjar nästan bli lite nervös hahaha, men gud så roligt det ska bli, men håller er på sträckbänken lite till hihihi
 
Puss & Kram

17 sept: Regnar!!!!

Jag ser det regnar, jag ser det regnar, det var väl ....... nananananaaaaaa

Herregud vad jag är trött på att det regnar och om det bara småregnade så vore det en sak men det verkligen VRÄKER ner. Idag så riktigt dånade av regnet utanför fönstrena och barnen hade inte en torr tråd på kroppen när dom kom in från uteleken fast dom hade regnkläder på sig :O, hoppas verkligen att det blir bättre väder imorgon.
 
Annars så har det väl varit en helt vanlig vardag så det är inget att prata om, hoppas ni haft det roligare :D

15 sept: Å en gång till :(

Alltså helt seriöst så borde jag nog inte klippa gräset överhuvudtaget ..... före semestern så körde jag sönder både åkgräsklipparen och våran lilla handjagare dagarna efter varandra, vilket slutade med att vi fick åka och köpa ett nytt klippaggregat då det gamla var så dåligt att det inte gick och laga... och vad händer idag då, jo jag hittar på den gamla takstegen i gräset så ny är då knivarna så skämda att det inte går att klippa någe mer med dom innans dom är slipade.
 
Det bästa kanske vore att byta klippare ;)
Ikväll så blir det väl att titta på Körslaget, vad ska ni göra?
 
Ha en skön lördagskväll.

14 sept: Funderingar i min ensamhet

Idag så har vi haft ett riktigt skitväder med regn och blåst och det är lika med JÄVULSKT ONT i kroppen och sånna här dagar så önskar jag verkligen inget hellre än att vi skulle kunna åka på en lång semester till värmen eller kanske till och med flytta utomlands till värmen då jag faktiskt mår mycket bättre i värmen, har inte alls lika ont, varken smärtmässigt eller lika ofta.
 
Nu vet jag inte om det rent praktiskt är genomförbart, och inte heller vet jag hur raringen skulle ställa sig till detta men i min ensamhet (han är på verkstan och grejar med trailern) så kommer dessa tankar och funderingar allt oftare, tror att det mycket beror på att sommaren var så usel och att hösten troligtvis kommer bli otroligt tuff.
 
Tänk vilken lycka att kunna få vistas i sån här miljö

(Kortet är taget av min Emma under deras spanienresa förra hösten)
 
Jaja det är bara skit på tv ikväll så det får väl bli en serie på datorn istället. Hoppas ni alla får en trevlig fredagskväll.
 

13 sept: Efterdyningar

Tack och lov för att lillhjärtat är så snäll och nöjer sig med att titta på tv en stund på morgonen. Ligger fortfarande i sängen med värk i kroppen samt migrän och väntar på att tabl ska kicka igång, skulle tro att det är efterdyningar från gårdagens möte. Nu tycker jag att mötet gick väldigt bra men var ju så himlans nervös inför det så när alla spänningar släpper kommer ju migränen som ett brev på posten. Tur att jag har eftermiddagens roligheter att se fram mot hihi


11 sept: Tandläkarbesök

Idag så har jag varit hos tandläkaren och lagat en tand och nu hör det till saken att jag har en fruktansvärd tandläkarskräck, hyperventilerar och gråter som ett litet småbarn som ramlat och slagit sig, jättejobbigt. Men idag så fick jag träffa en ny tandläkare då den gamla gått på pension och den här var verkligen hur bra som helst. Så när jag var klar så gick jag ut till sköterskan och förflyttade min raring dit också.
 
Imorgonförmiddag så ska jag ha ett avstämningsmöte med läkaren, försäkringskassan och min arbetsgivare och herregud vad nervös jag är, tycker verkligen att det är jätteotäckt, kanske mest för att jag har ingen aning om hur det går till. Det är tur att jag har nått roligt nästa onsdagskväll att se fram mot, men mer om det kommer nästa vecka, men spännande är det hahaha
 

10 sept: Chevrolet Van

Igår så utökade vi våran lilla fordonspark med en Van. Gissa om det kändes hemma när vi satte oss i den för att provköra den. Tommy hade nämligen en likadan när vi träffades, det var dock lite annorlunda inredning i den här. Den kändes jättefin, men vi fick soppatorsk under provkörningen, vad är oddsen för det när man är på en bilfirma som dessutom har en egen mack??? hahaha Men men vi slog till iallafall så nu har vi en egen dragbil till båten, vilket känns fantastiskt skönt :D
 


Idag har dock lillhjärtat varit sjuk, höstens första förkylning och feber, nu är hon ju så otroligt snäll så jag kunde jobba ändå idag, men imorgon ska Tommy vara hemma med henne då jag dessutom ska till tandläkaren, upptäckte ett hål på en av de bakre kindtänderna :(, hatar verkligen att gå till tandläkaren!!!!!
 
Nej nu ska jag gosa ner mig i soffan och titta på tv en stund :D
 
Puss & Kram
 

7 sept: Fredag => myyyys med lilla familjen :)

Å herregud vad skönt att det är fredag. Är så sjukt trött hela tiden, har inte ens orkat upp ur sängen än, lillhjärtat sitter bredvid och äter äppelbåtar och tittar på tv, min finaste prinsessa <3

Den här helgen blir det mys med lilla familjen då Emmsan åker in till pappa S och Sarisen ska på utflykt med pojkvännen. Om vädret håller i sig så blir det nog en dag på sjön, känns som sista chansen för i år :(, bäst och ta vara på dom få dagarna som är kvar :).


5 sept: 65 år

Idag skulle du fyllt 65 år och blivit pensionär på riktigt. Istället för att få glädjas tillsammans med dig över kaffe och tårta så fick vi åka ner till din grav :(. Trodde saknaden skulle lättat lite vid det här laget och vi kanske har lärt oss att leva vidare utan dig men saknaden är fortfarande lika stor och du fattas oss alldeles enormt!!!! Men hoppas du haft en fin dag där uppe på stjärnan :). Grattiskramar i massor från oss alla <3


4 sept: Migrän oxå :(

Jaha så kom det eländiga migränmonstret oxå på besök idag :(.

Men måste säga att djur är helt fantastiska på att känna på sig när man mår dåligt och behöver lite extra kärlek och närhet :), under mina värsta värkdagar och såna här migrändagar så vill Molly vara riktigt nära mig hela tiden, och det är ju lite mysigt det med :). Just nu så ligger jag i soffan och håller tummarna för att migränen ska släppa taget om mig så jag kan titta på "Hart of Dixi" om en liten stund och sen lär det väl bli sängen antar jag.

Mys


2 sept: Äntligen är pappen på :D

Igår så kom bästa pappa S ut och hjälpte oss att få på takpappen så nu är det bara läktning och själva läggningen av tegelpannorna kvar innan finliret med vinchebrädorna, hängrännor, stuprör och snörasskydd ska på med det klarar raringen av själv. Du är så duktig hjärtat. Ett stort tack till dig pappa S :D, utan dig så vet i katten när pappen kommit på :P
 
Bildbomb på mina bästa män i livet (ja morfar saknas och självfallet svärfar) är så glad att mitt livs kärlek och min tonårskärlek har blivit vänner. Kunde inte fått bättre pappor till något av mina tre gullungar :D
 
Nu äntligen händer det nått
Tittut
Gör så här så blir det bra
Ok, f-n det här var ju kul
Vilar lite medans han jobbar och beundrar utsikten
Men snälla, var försiktig, du måste ha fingertoppskänsla oxå, annars åker du in i huset
 
Idag så var vi bjudna på mat hemma hos gudmor med sambo och jösses vad mycket gott det fanns att välja mellan, precis som vanligt. Tack snälla för underbar mat och ett härligt umgänge. Måste försöka få mer tid för våra middagar igen, får lov att bli bättring under vintern eller vad säger du, världens bästa gudmor :D.
 
Hoppas ni haft en härlig helg :D

RSS 2.0