31 dec: Gott Nytt År och hoppas på ett ännu bättre 2012

Tänkte göra en liten summering av året som gått.

Januari:
Var mycket snö så vi kunde vara ute och åka skoter i massor

Har en blomma på jobbet som blommade för första gången och var otroligt vacker


Februari:
Farmor fyller 61 år

Började på Viktväktarna och började äta fruksallad som fredagsmys, har totalt gått ner 20 kg :D


Mars:
Emma, Tindra och jag åkte upp Till Umeå och överraskade Sara :D och där såg jag för första gången Treo som reseförpackning


April:
Bästa Sara fyllde 20 år


Maj:
Finaste Emma fyllde 18 år

Molly fyllde 5 år

Jag fyllde 40 år


Juni:
Var ute med båten och firade midsommar


Juli:
Var ute ännu mer med båten och passade på att åka och bada i massor. Hann dessutom med att åka upp till Umeå och flytta "hem" Sara igen då hon bestämt sig för att Turimsprogrammet inte var hennes grej. Den resan gjorde vi på 18 timmar t.o.r. så kan lugnt säga att vi var rätt slut några dagar efteråt haha

Emma bodde i jordgubbslandet :D


Augusti:
Vi hade semester och var bl.a. till Stockholm till en fotograf och tog familjekort och syskonkort

Tog även en dag på Gröna Lund



Min söta lilla mormor gick bort :(

Vi bytte till en större båt

Sara flyttade till Grythyttan där hon börjat på Spaprogrammet istället


September:
Begravning för min mormor

Farfar fyller 64 år


Oktober:
Morfar fyller 69 år

Tommy fyller 38 år

Mormor fyller 60 år


November:
Tog ner pilen, vilket känndes extra skönt nu när stormen "Gudrun" drog fram :D


December:
Julbestyr

Vann Disney on Icebiljetter

Tindra fyller 3 år
image description
Söta lilla farfar/svärfar går bort :(. Du är och kommer alltid vara så SAKNAD <3 <3


När man summerar hela året så ser man att det faktiskt ändå varit ett BRA år :).

Så nu vill jag gärna önska er alla ett riktigt Gott Nytt År <3


(obs har använt mig av redan befintliga bilder i bloggen därav de lite olika åldrarna på bilderna)

Puss & Kram

30 dec: Hemma :D

Imorse körde morfar in mig till avd igen så jag kunde ta nya infektionsprover och denna gång så hade dom sjunkit så jag blev utskriven och ska fortsätta äta penicillin i 8 dagar hemma. Så nu är jag äntligen på hemmaplan igen och kan ta hand om lillhjärtat igen.

På eftermiddagen så kom mormor och morfar hit och hjälpte mig lite med puppis medans Tommy åkte ner till sin mamma och hjälpte till där :).

Imorgoneftermiddag så ska vi åka ner till farmor på en fika och det tycker jag ska bli jätteskönt eftersom jag inte kunnat träffa henne sen allt hände i tisdags, ska bli skönt att kunna krama om henne lite. Och så får puppis leka lite med kusin igen, det blir jättebra och få en chans att prata lite.

Idag fick jag en helt underbar ros av Sara. Tack snälla för den :D


29 dec: Nattpermision :D

Som om det inte räckte med att våran söta lilla farfar somnade in i tisdagskväll så rasade jag ihop på golvet inne på akuten med jordens magsmärtor. Har verkligen ALDRIG haft då ont i magen i hela mitt liv, det var precis som om det var någon som hade en kniv inne i min livmoder och bara skar mig om och om igen och först trodde jag det bara var en av dom värre mensvärksomgångarna men det blev bara värre och värre till slut kunde jag inte en lokalisera var i magen det gjorde ont utan det var överallt. När jag kom in på ett rum så hade jag fått hög feber och låg och vibrerade av smärtan på britsen, då kommer läkaren och säger att nu ska jag klämma på din mage :O. Blev i alla fall inskriven och inlagd på AVA runt kl 00, fick morfin varannan timme, då släppte det efter lite. Dagen efter så gjorde dom en del tester och till slut hamnade jag på gyn där dom kom på att jag har fått en infektion i livmodern så nu har jag fått antibiotika intravenöst 2 dagar på rad och sen fick jag åka hem på nattpermis men ska tillbaka för nya prover imorgon bitti och sen får vi se om jag får en omgång till intravenöst eller om det blir tabletter några dagar till. Är så skönt att få vara hemma igen och få träffa mina kära igen några timmar och få sova i min egen säng, för även om personalen varit hur gulliga som helst så är sjukhus sängarna en riktig plåga att sova i !!!!! Hoppas dock att infektionsvärdena är bättre imorgon så jag blir utskriven på riktigt så jag kan vara hemma och stötta i denna svåra stund.
Nu ska jag krypa ner i sängen och titta på en film.

28 dec: R.I.P älskade svärfar

Igårkväll somnade min kära svärfar in, helt oväntat kom som en blixt från klar himmel :(. Vi saknar dig så mycket <3 <3


26 dec: Grattis älskade pluppis

Idag så fyller mitt lilla hjärtebarn 3 år.

Stort grattis på dig <3.

Älskar dig så mycket, glöm aldrig det! <3 <3

 


25 dec: Började så bra - synd att den inte slutar lika bra :/

Har haft en jättebra dag :). Tindra har lekt och lekt med sina julklappar både inne och ute. Hon provade sina nya fina skidor och fattade galoppen direkt och när hon tröttnat på dom så tog vi fram skotern och åkte fram och tillbaka över åkern, var faktiskt riktigt roligt haha. Grillade korv till lunch och sen in och gjorde oss i ordning innan vi for ner till farmor och farfar där även lilla kusin, faster och man var och även om det är länge sen tjejerna träffades sist så lekte dom superbra ihop.

Enda tråkiga nu är att kvällen inte slutar lika bra som dagen varit :/

Finaste Lill<3


24 dec: Uppskattad julklapp

Tindra blev jätteblyg för tomten som kom efter Kalle Anka, så nåt kort i tomten knä blev det rakt inte men hon var så nöjd över att han kommit till henne med paket och dagens jättepaket blev nog storfavoriten. Hon skrek rakt ut när hon öppnade det och sen tyckte hon att pappa var så SEG som aldrig blev färdig nån gång



Hoppas ni oxå haft en bra Julafton :D

Puss & kram

24 dec: God Jul

En riktigt God Jul på er alla :D.

Vi hade en supermysig dag igår hos mormor & morfar med massor av god mat och fina julklappar, bl.a. så fick jag min mormors fina halsband vilket jag blev helt överlycklig för :D. Tack snälla mamma.

Idag ska vi ner till farmor & farfar och fira jul men först ska vi körs in Emma till pappa S. Lite synd är det dock om min lilla stumpa :/, julen är verkligen lite av en förbannelse för henne, hon blir nämligen sjuk varje år på jul och så blivit dom sista 8-10 åren, trodde hon skulle klara sig iår men nej då, hon vaknade med superont i halsen och nu håller hon på att få feber oxå. Håller tummarna för att den bara är kortvarig och går över FORT.

En liten miss igår var att jag var utan batteri i kameran igår men idag är det laddat. Så här kommer en mobilbild taget i ett för mörkt rum, därav den dåliga kvalitén ;).


23 dec: Pysselstund och lilljul

Vi har som tradition att barnen får en liten julklapp i julstrumpan på julaftonsmorgon och eftersom vi har lilljul idag med Sara och Emma så hade ju naturligtvis tomten varit här inatt med strumppaketen ;). Tindra fick en liten väska med pärlor så nu är smyckestillverkningen i full gång :).

Tommy är och jobbar men bara han kommer hem så åker vi ner till mormor och morfar och då börjar julen på riktigt :D. Blir en massa härlig mat (sillar för mig), julklappsutdelning och en massa mys.

Hoppas ni tar det lugnt i trafiken.

En massa kulramar till er alla.

Pyssel på hög nivå :)


22 dec: Färdig :D

Nu är vi äntligen färdiga och har slagit oss ner i soffan för att njuta lite av stämningen och en fruktsallad ;).


22 dec: Kan inte bli annat än en bra dag :)

Tänk att jag tror att denna dag kommer bli helt underbar :D.

Börjar med ett besök hos sjukgymnasten (sitter utanför nu och väntar på att få komma in) sen blir det jobb inne på kontoret med en liten överraskning till min bästa V. På vägen hem så hämtar jag upp Sara och efter maten ska barnen klä granen, själv har jag ansvaret för kameran och glittret, så jag hoppas jag får lite fina kort i år, dom i fjol blev så där. Sen är det dags för Sara att göra snickers och jag ska göra Moströms sill och sen är det JULLOV :D.

Ja så hur kan det bli bättre????

Vi hörs ikväll :).

Kramar i massor


21 dec: Snällaste Emma

Idag när Emma vaknat så kom hon ner och berättade att "Nu skulle hon julpynta huset" medans jag jobbade, visst var det gulligt :D.

På kvällen har vi haft paketinslagning och griljerat skinkan så nu är julstämningen på topp :)


20 dec: Trött, tröttare -> jag

Men herregud vad jag är trött. Började dagen med ett besök hos sjukgymnasten och hon satte en hel massa nålar idag, både mot migränen och armbågen, och visst har dom förvarnat om att man kan bli trött efter trodde dock att dom menade i samband med besöket men på mig verkar det vara fördröjt tills jag kommer hem på kvällen, vilket är bra för jobbet hahaha. Ska gå och lägga mig alldeles snart så jag vaknar pigg imorgon.

Gjorde julkort och skickade via telefonen (använde mig av appen "riktiga vykort") och dom kom fram med posten idag , och jösses så smidigt det var :D, använde mig av detta som jag lyckades muta mig till att på knäppa på henne :P.



Kan verkligen rekomendera den appen om ni vill skicka vykort och använda er av egentagna mobilkort :D

19 dec: Ingen bra början :(

Ja den här dagen hade kunnat få en mycket bättre start kan man lugnt säga. Vaknade halv 4 av ett illvrål, ja det var puppis första olycka nattetid sen blöjan åkte av. Bara att ställa in henne i duschen och riva ur sängen så madrassen skulle klara sig. Sen försöka sova en stund till, gick sisådär :(.

Avslutade arbetsdagen med en ljuvlig massage hos G så det blev en bra avslutning tack och lov :)

Dock så är jag helt färdig nu. Hade tänkt pynta ikväll men då jag är slut som människa så blev det inte av och börjar helt allvarligt fundera på att skita i det helt i år, bara sätta upp granen

Sitter och tittar på Jul med Ernst och hade ingen aning om att Värmlandskorv är en jullov.

Puss & Kram


18 dec: 4:e advent

Idag så började vi med en lång sovmorgon och sen en riktigt mysig frukost tillsammans med Emma, Ida & Emma. Dom åkte direkt efter frukosten (halv 12 :P) och då drog vi igång ett till knäckkok och glödhoppebak :). När vi var klara med det kastade vi ihop en pizza på flickornas rester från gårdagen och sen ner på byn för att kolla in julskyltningen för att sedan landa hos mormor & morfar på adventsfika. Sen var visst dagen slut, hur gick det till ??????

När vi kom hem så gick jag syn på att min amaryllis blommar och att den är dubbel ...... så vacker


17 dec: Julbord :)

Denna dag började med att vi bakade tekakor och efter en mumsig frukost på nybakt bröd så lagade jag en klänning som legat i flera år, hade en liten fundering på om jag skulle ha den ikväll på julbordet men det slutade med att jag valde en annan :). Julbordet var fullt av supergod mat och jag är helt proppmätt, men gud så trevligt jag haft ikväll :D

Medans Tommy och jag var iväg så var Emma och två av hennes kompisar barnvakt. Dom kokade dessutom knäck, som är helt sagolikt god :D.


16 dec: Precis som jag vill ha det :)

Efter en hektisk dag som innebär storhandling, middagsgäster, lite frisörarbete så sitter jag äntligen i soffan och njuter av ett glas gott vin och tittar på en av världens nästa filmer "Titanic" med sötaste raringen :D

Kan inte bli så bättre :P

Puss & Kram


15 dec: Världens bästa <3

Jag har nog en av världens bästa karlar :). Han är så snäll och omtänksam mot mig och flickorna hela tiden <3.

Idag så fick han lov att uträtta några ärenden åt mig då jag själv inte hade tid och sen på eftermiddagen så fick jag ett ögonmigränanfall så jag såg inget och klarade därför inte av att köra hem själv :(, så raringen som precis kommit hem bad snälla farfar om skjuts till mitt jobb (ca 4,5 mil enkel resa) för att vi skulle få med oss båda bilarna hem.

Tack snälla raring för all hjälp idag. Älskar dig så mycket <3

Puss & Kram


14 dec: Luciafirande med dagis

I eftermiddag så var det dags för Luciafirandet i kyrkan med dagis. Och jag kan inte annat än att beundra fröknarna som lyckas få till så mysiga uppträdanden :). Nu hade Tindra ingen lust att riktigt delta idag, det gick bra i tåget in men när hon fick syn på mig så gick hon helt sonika därifrån och skulle sitta i mitt knä istället och ville inte gå fram ens om jag följde med. Och att försöka ta kort på henne gick inte alls då blev hon riktigt arg, så jag får försöka lirka på henne linnet och kronan igen på fredag och ta några kort, måste bara komma på nåt bra att muta henne med haha. Alla muttips är välkomna hahaha.

Efter kyrkan så blev det spontanfika med mormor & morfar hemma hos farmor & farfar. Det var jättetrevligt och vi skrattade gott åt gamla historier medans vi fikade.

Puss & Kram


14 dec: Testpilot via Smartson.se

Idag så fick jag ett mail från Smartson.se med en förfrågan om jag ville ansöka om att bli testpilot på en Canon Legria HF M406 och vem skulle inte vilja det?????
Om ni oxå skulle vilja ta chansen att vilja prova den så ansök här :D



Håller tummarna hårt för att jag blir 1 av 3 som får testa den :D

13 dec: Tävling


"Jag tävlar hos Deliciously.se om en valfri tavla från Studionele.se. Tävla här du med!"


13 dec: Lucia

Idag är det luciafiranden överallt men till min stora lycka så har vi det inte förrän imorgon med dagis :o). Jag är nämligen helt golvad av migrän, började redan igår när vi passerade Gävle Bro på vägen hem och inget hjälper denna gång, varken treo eller sömn :(. Nu har jag iallafall lyckats förflytta mig ut från sängen till soffan. Som jag bara kan tala om är nog ett av dom sämre köp vi gjort för fy f-n vad den är obekväm ...... Men nästa gång (om det blir någon) jag ska få kontrastmedel så tänker jag lägga in mitt veto väldigt högljutt för jag tror nämligen att detta anfall är en reaktion på kontrastmedlet.

Men på soffbordet bredvid mig har jag nåt som gör mig väldigt glad :0). Emma har en tradition som gör mig väldigt glad och den började hon med när hon var 12. Hon köper en julstjärna åt mig till varje 1:a advent, i år så var hon på Lanzarote med Sara och deras pappa, så jag fick en till 2:a advent istället. Tack snälla stumpan :). Visst är det en helt underbart gullig tradition?
Kolla vad vacker den är


12 dec: wiiiiiiiiii

Gud vad glad jag är nu :D.

Jag hade turen att vinna 2 biljetter till Disney on Ice inne hos Emma. Bloggar från telefonen så kan tyvärr inte länka så kör den här istället emmaoskrutten.blogg.se

Finns nog ingen gladare än jag just nu wiiiiiiiiiiiiiiiiiiii


Pussar i massor


11 dec: 3 advent

Idag är det 3:e advent och bara 13 dagar kvar till jul ..... Helt otroligt vad fort tiden går.

Vi har haft ett fantastiskt väder idag, - 6 och strålande sol :). Naturligtvis så passade vi på att vara ute och leka i våran lilla pulkabacke. Efter en stund så tog vi en långpromenad med Tindra på boben, under promenaden mötte vi grannen på andra sidan vägen som berättade att dom skottat stora "pulkabacken" och undrade om inte Tindra ville komma dit och åka lite, vilket hon naturligtvis ville och sen stannade vi på fika oxå. Fick hembakt stenungsgräddat knäckebröd och mjukbulla, så otroligt gott :D.

Underbar utsikt från deras tomt


10:e dec: Mysiga lördag

Idag så har vi haft en sån härligt mysig lördag :D. Vi började med att vara ute och leka i snön och sen byggde flickorna en liten snöbebis till pappa snögubbe, efter det gick vi in och spelade spel. Det är så roligt när man kan spela riktiga spel :).

Här kommer några bilder från våran mysdag :)


9 dec: Snööööö i massor

Det började snöa så smått redan Igårkväll och imorse när Emma gick till bussen så hade det kommit 1dm, helt otroligt, och det kom nog ca 5-6 cm till innan det gick över till regn :(. Nu ska det visst övergå till snö under natten, blir ju inte alls någe halt, eller hur?

Med det blev iallafall en utedag i snön för Tommy och Tindra, dock inte för mig. Jag åkte och fick massage istället :P. När jag kom hem så hade dom byggt en jättesnögubbe och en jättefin snölyckta, dom hade oxå hunnit med att åka skjärtlapp så Tindra var mer än nöjd. Håller tummarna för bra väder imorgon så vi kan vara ute och leka i snön som jag hoppas finns kvar :P.


8 dec: Akupunktur

Idag var jag till sjukgymnasten för första gången och vi diskuterade vad jag behövde hjälp med förutom armbågen och det verkar vara mycket det ;). Det mesta handlar dock om att jag ska stärka upp muskelaturen i axel/skulderpartiet så fick några övningar med mig hem som jag ska göra dagligen. Och efter att hon visat dom så satte hon 6 st akupunturnålar och så fick jag ligga i halvmörkret i ca 20 min och vad händer? Jo jag somnar naturligtvis :P. Vi bokade upp någre fler tider eller rättare sagt 2 tider i veckan fram till trettonhelgen.

På vägen hem så åkte Emma och jag förbi ett lite speciellt hus för att se om dom tänt allt julpynt. Dom har nämligen helt enormt mycket pynt ute, vi passade även på att ta ett kort, tyvärr så är det bara ca 1/3 av pyntet som syns på kortet men ni får iallafall ett hum om hur det ser ut. Jag tycker det är lite fränt jag hahaha.
Vad tycker ni?
Imorgon är vi lovade en massa snö, ska bli kul och se om det stämmer. Gör det det så blir det en massa lek ute imorgon :D
Puss & Kram

7 dec: Vinterland :D

Imorse när jag vaknade så hade det börja snöa och det fortsatte det göra hela dagen ända fram tills nu på kvällen, Det vara såna där stora vackra flingor som jag satt innanför fönstret och njöt av att se dala ner, men då jag faktiskt jobbade samtidigt så glömde jag helt bort att gå ut och ta ett kort, får göra det nästa gång istället. Totalt fick vi nog närmare 4 cm och på fredag så har dom lovat oss mellan 1 och 2 DM, nu hoppas jag bara att det verkligen kommer på fredag och inte imorgon när jag ska köra fram och tillbaka till kontoret. Men gissa om vi ska vara ute och leka i snön på fredag pluppisen och jag hahaha.

Före maten så dansade Tindra, Emma och jag Zumba, fick hem skivorna i torsdags och då var jag ju bara tvungen att prova direkt, hade både Tommy och Tindra som sällskap i dansandet/gapskrattandet då och sen dess så har Tindra flera gånger frågat vart "flickorna som dansar på tvn tagit vägen" så idag var det dags för en omgång igen. Hon är så himlans duktig lillhjärtat, hon står och iaktar dom på tvn och sen försöker hon göra lika och det blir nästan rätt :D Nu har vi kört på instruktionspasset, där dom går igenom stegen noga, men nästa gång ska jag nog prova träningspasset istället :P.

Ha en bra kväll allihop.

Puss & Kram

6 dec: Ny leksak

Jag nämnde i förbifarten för någon vecka sen att jag fått en förfrågan om jag ville ha en ny leksak eller om jag inte ville ha den och jag kan helt ärligt erkänna att jag funderande länge innan jag tackade ja till den men nu när jag fått bekanta mig lite med den och lekt med den så tror jag verkligen att vi kan bli riktigt bra kompisar den och jag. En av sakerna man kan göra med den är att spela spel och jag har provat på det senaste som alla pratar om Wordfeud och herregud vad jag är dålig hahaha, nu ska jag till mitt förvar tala om att jag ALDRIG spelat Alphabet heller tidigare så jag har ingen som helst aning om hur mycket dom olikfärgade spelmarkerna är värda och inte heller kan jag stava så, jaaaa ni fattar va hahahaa. Om ni vet några roliga appar så säg gärna till :D


Ja så här ser den ut min nya kompis :D Tack snälla M!!!!

Puss & Kram

5 dec: Sofiahemmet :)

Idag så har jag varit ner till Sofiahem i Stockholm och träffat en läkare som ska vara bra på migrän. Hon var jättetrevlig dock så blev jag lite småpuppig på henne till en början när hon mitt i min redogörelse för hur läget ser ut, talar om att så ofta kan man verkligen inte ha migrän som jag säger att jag har .... :/, men sen så säger hon att det här måste vi försöka göra något åt :). Så dom tog en massa prover, skrev remis både till en EEG och sjukgymnast, där jag ska få lära mig att avslappningsträna ( :O ) och så ska jag tillbaka till henne i januari för uppföljning. Känns jättebra :D.

På vägen hem så stannade vi på IKEA och åt och naturligtvis så blev det lite hemhandlat oxå, ni vet såna där måsten som värmeljus och lite annat smått och gott bla så hittade jag 2 helt underbara skålar i olika storlekar som vi slog till på :D

Tack snälla raring för att du var med mig idag så jag slapp åka ner dit själv och för att du körde hela vägen både dit och hem :). Älskar dig <3

Hoppas ni har haft en bra dag.

Puss & Kram

3 dec: Fick mina efterlängtade kramar :D

Idag så kom mina stora tjejer äntligen hem från Lanzarote så jag kunde äntligen få en stor kram av båda två :D. Dom hade köpt med sig jättefina presenter till Tindra

Prinsesskläning från Sara

Jättefin T-shirt från Emma och en godispåse som försvann fortare än kvickt ;)


På förmiddagen innan tjejerna kom så åkte vi in till stan och handlade och då hittade jag en så himlans söt klänning som till min stora lycka var på rean :D

Lite skrynklig hann den bli och kortet gör den inte rättvisa men bjuder på en bild ändå :P


Nu ska Tommy och jag tjuvkika på en av Tindras julklappar (Cars 2), måste ju kolla så den är hel hahaha


Ha en mysig lördagskväll :D

Puss & Kram

1 dec: Vilken dag

Idag så har jag varit på en skatteträff för jobbets räkning. Tyckte att vi fick lära oss enormt mycket men jösses vad slut jag var i huvudet när vi slutade för dagen. Vi fick en enorm bok som kurslitteratur och den ska det bli så rolig att läsa igenom sen hahaha. Dock så verkar den vara lättläst så det blir nog bra, hade dock gärna fått den i förväg så man hunnit läsa igenom den innan kurstillfället.

Imorgon har vi våran jullunch med jobbet och jag har inte varit med sen 2007 så det ska bli enormt roligt imorgon tycker jag.

Här blåser det halv storm just nu :( hoppas det ger sig tills imorgon.

Sitter och skrattar åt ÖoB reklamen nu med raringen, har inte riktigt orkat lyssna på den förut och när jag sa att nu hörde jag vad han sa, säger Tommy att han inte heller gjort det förut, Gud så knäppa vi är hahaha

Puss & Kram


1 dec: Tävling 2

Till min stora lycka så lottar även Emma ut 2 biljetter så självklart är jag med även hos henne och tävlar :D



Jag tävlar hos emmaoskrutten om två biljetter till Disney on Ice den 5 januari.
Var med och tävla
HÄR du med!


En annan fantastisk tävling finns inne hos Carolina :D

”Jag tävlar om en ”Julklappssäck” som innehåller priser som är värda minst 7000 kr hos Carolina – var med och tävla du också”

*Onyxsweden.se sponsrar med ett armband från Snö of Sweden!
*Sovtex sponsrar med en urläcker prydnadskudde!
*Wigglekart sponsrar med en Wigglekart i valfri färg!
*Loveko sponsrar med Lulu’s choklad kroppssmör och fyra stycken lypsyl!
*Ljuskraft sponsrar med ett värmedjur (kanin)!
*Karin Herzog sponsrar med ”Essential Mask”!
*Carolines Smyckeskrin sponsrar med ett presentkort på 250 kronor!
*Kalaslagret sponsrar med ett presentkort på 250 kronor!
*Lilla Fjärilen Design sponsrar med en valfri bok!
*Buaknallen sponsrar med en stor, härlig nallebjörn!
*Crocs.se sponsrar med ett presentkort på 200 kronor och ett ”give away-kit”!
*Barnkalaset.se sponsrar med ett valfritt kalaspaket (tallrikar, muggar och servetter)!
*MyHeart.se sponsrar med ”52 romantiska veckor”!
*Leklandet.se sponsrar med ett glasscafé!
*Alvaboden sponsrar med ett ursött babygym!
*Canvastavlan.se sponsrar med ett presentkort på 600 kronor!
*Qpix sponsrar med ett presentkort på 400 kronor!
*Smultronbyn sponsrar med ett munspel och ett smyckeset!
*Smyckesboxen.se sponsrar med ett charmsarmband med en berlock!
*Ekoleko sponsrar med en stor påse playmais!
*Onetex sponsrar med ett presentkort på 300 kronor!
*Cutiepie.se sponsrar med ett presentkort på 200 kronor!
*Frank&Poppy sponsrar med en valfri tröja från sin nya kollektion!
*Lollopard sponsrar med en mobilsocka!
*Textilonnet.se sponsrar med en valfri gardin!
*Gunry sponsrar med en Bodybutter, en bodyscrub och en facescrub (oliv)!
*Nilma sponsrar med en personlig namntavla!
*Vindagården sponsrar med en Leporello!
*Fröken M sponsrar med 2 st trälyktor, 2 st gräddbakelser och 1 väska!



Puss & Kram


RSS 2.0